tisdag

Är fortfarande någorlunda groggy om man säger så. Hade en sprängnade huvudvärk inatt och somnade inte förrän runt 5. Missade sen alarmet men min räddande ängel Sigge kom in och väckte mig så hann knata iväg till dagens enda lektion, Svenska C. Därefter blev det hem och sova för att sedan vakna helt groggy. Nu har jag vigt lite tid åt att plugga Matte C. Prov imorgon och vill ju gärna leva upp till det förra provet så får hoppas på det bästa. Men nu står ett varmt bad närmast på agendan.

Om mindre än en vecka är jag på andra sidan jordklotet...

måndaaaaag

Det blev en alldeles för sen kväll igår då några riktigt oväntade händelser dök upp. Mycket plugg till dagens prov blev i alla fall inte gjort och det visade sig vackert på provet idag. Men för att vara ärligt var inte provet så jävla härligt de heller, flummigt som fasiken. Orkade inte ens gå igenom mitt verk efteråt... Och kunde inte bry mig mindre just nu. Orkar knappt hålla ögonen uppe och det är redan dags att börja ladda inför nästa prov. Tror det får skjutas fram till morgonen eftersom jag slutar tidigt då... Nu vill jag bara sova, bada och titta på True Blood.

Min nya jacka har kommit idag dessutom och jag är supernöjd. Den är tan-färgad med lite nitar här och där.


söndagkväll

Kom precis hem för första gången på sisådär 30 timmar. Igår bar det av till Stockholm för min äldsta storebror ville fira min 18-årsdag! Så igår runt två landade jag hemma hos min brori och hans sambo och chillade järnet med ett par glas vin. Sedan bar det av till city för att äta på ett Steakhouse. Oxfilé, klyftisar, grillade grönsaker, bea, aubergineröra och tomatsalsa serverades på min tallrik, tryckte i mig allt, så jävla hungrig. Blev även lite nachos med smält cheddar, mangosalsa och guacamole... Hur gott som helst. Till det dracks det massa öl och sedan mötte min andra brori upp och bar det av till Göta Lejon där vi skulle titta på RAW Comedy Club. Allt var försenat och loungen påminde mer om en nattklubb med musik pumpandes och bar så det blev till att dricka lite mer öl och cider och mingla lite. När showen väl kom igång skrattade jag non-stop så tårarna sprutade och hade det allmänt trevligt fram tills klockan 2 då kalaset slutade. Det var Peter Wahlbeck, Johan Rheborg, Kodjo Akolor, Dominik Henzel och en engelsk tjej Gina Yashere som ståuppade och alla överraskade och var grymt roliga. Sedan blev det lite mer mysdricka och sen bar det hem och jag och Jocke stupade hemma hos Jimmy och Ella.

Idag blev det ett stopp på donken och sedan bar direkt av till Uppsala och Kraftis för Bodypump release. Kul pass var min spontana reaktion. Nu väntar jag på tacos och sedan måste jag plugga... Prov imorgon och har som ni förstår inte haft tid för detta under detta hektiska dygn. P a l l a r  i n t e


nattis

Jag borde väl egentligen sova nu, men är alldeles för excited för det... Har världens grej på gång.. Men känns inte som rätt forum att outa detta på.

Annars har jag under dagen bara tittat på True Blood typ heeeeela dagen och vart allmänt bakis. Inte mycket gjort här inte. Trist eftersom jag har mycket att göra. Får bli en annan dag. Fredag imorgon. Wooohooo!

lördag

Lördagkväll och jag är sjukt trött. Tror det beror på allt socker jag tryckt i mig denna vecka, man pikar och sen går det bara neråt. Idag var jag i alla fall och grattade Axel, superkul. Himla god tårta var det, med blåbärsgrädde och mörk choklad. Slank ju ner lite mer än en bit, så man mår som man förtjänar ungefär.

Ikväll blir det förmodligen filmmys, frågan är bara vart någonstans. Finns lite olika trevliga alternativ, är nog min ork som banar vägen. Berättade ju aldrig om filmen igår förresten, Flickan som lekte med elden. Vad kan man säga? Den var inte jättebra faktiskt, rätt långdragen med massa scener uppradade efter varandra. Man väntade liksom på att filmen skulle nå klimax tills den plötsligt var slut. I och för sig visste jag ju exakt vad som skulle hända för jag läst boken. Mer besviken efter denna än Män som hatar kvinnor dock, som faktiskt var stog sig helt okej i förhållande till boken. Möjligtvis blir man besviken för att andra boken var så himla bra. Förstår även att det är omöjligt att få in alla detaljer i filmen, men det är ju detaljerna som gjorde boken fängslande. Aja, till er som inte läst böckerna, gör det! De är verkligen grymt bra, filmerna lever inte upp till dess storhet.


fredag

Åh, ingen rolig dag i skolan idag. Bara att ens behöva gå till skolan på en fredag känns olagligt illa! Därför passade det perfekt att min bror ikväll bjöd mig på bio, Flickan som lekte med elden, och självklart käk innan på MAX. Skrovmål, lökringar, originaldip, it never gets old. Nu behöver jag sova snart. Ska upp imorgonbitti och handla tårta osv tills på söndag när släkten kommer hit och på eftermiddagen ska jag till kusin vitamin i Märsta som även han fyllt år :) Mycket svullande i helgen så att säga. Perfekt!

18 18 18

Åh, denna veckan har något stort hänt hahaha.. Jag har äntligen blivit 18. Känns nog ganska rätt eftersom jag alltid känt mig lite lillgammal haha!

Födelsedagen inleddes med frukost på sängen och sedan lunch med mina fina fina fina vänner Maria och Sara. Bjöds på lunch på Panini och fick så himla fina presenter, blev riktigt rörd faktiskt! Därefter vart det skola och matte i tre timmar, inte lika roligt men överlevde. Sedan dubbelmarinerad oxfilé, my favourite, med familjen där jag också fick så himla fina paket. Blev alldeles överrumplad över hur fina alla i min närhet är. Det var alldeles säkert den bästa födelsedagen jag någonsin haft. Och tack för alla gratulationer, så många som hört av sig och gjort mig så himla glad! Återigen TACK ALLIHOP!


tisdag

Tisdag, vart igång hela dagen. Har vart en bra dag men ändå inte. Vet inte riktigt hur jag ska förklara det så försöker inte ens. Ser fram emot morgondagen istället.... MIN 18-ÅRSDAG.

söndag

00.00 visar klockan och jag är inte det minsta trötter. Det jag skulle vilja göra är att stanna uppe och titta på VMA's som börjar 03.00 inatt, men det känns relativt dumdristigt eftersom det kommer visas minst 10 repriser av galan under veckan som kommer. Nu sitter jag och tittar på Law and Order, men har självklart sett programmet förr. Är man TV-junkie så är man. Det bästa är väl att hoppa i säng och vara lite pigg imorgon istället. Har verkligen ingen lust att gå till skolan imorgon emellertid. Jobbigt.

yesterday

Kulturnatten igår. Lyckad, som alltid med gott sällskap. Började hur trevligt som helst med middag tillsammans med Maud och Anders som är på besök från USA. Alltid ett underbart och underhållande sällskap. Indisk gryta med naan-bröd och hela köret som rundades av med kladdis och grädde. Därefter bar det av till Sara där förandet var i full gång och vi gick igång ordentligt, Zakynthos-style, till GES gamla pärla "När vi gräver guld i USA". Det bar av mot party vid fyra mackarna men destinationen nåddes aldrig då, inte olikt resten av Uppsala, vi fastnade på Framfickan. När farbror Blå kom och stängde ner blev det nattkäk på Donken och sedan hem på en fyllebuss. Kul!



helg

Under gårdagen var jag alldeles underbart slö hela dagen, med undantag för ett träningspass då. Annars tryckte jag i mig ett originalmål med lökringar och (!) pommes samt två originaldipsåser. Grabben på MAX råkade ge mig pommes istället för lökringar så istället fick jag båda och en extradip som förlåt. Man kan ju inte annat än tacka, ta emot och börja trycka i sig. Inte ska man vara otacksam inte. Därefter blev det Pirates 3 och godis hela kvällen. MYS!

Om en timme åker mamma och Conny till staden för att möta upp några vänner till oss som är på besök från USA. De ska ner och titta på en Stordammen-klass som ska sjunga och sedan ta en öl någonstans. Funderar på att hänga på, annars väntar jag nog in dem tills de alla kommer hit och indiskt står på menyn. Mumma..


denna gång är det inte lönt

Välj dina strider noga och förlora dem aldrig.
Välj dina strider Josefine...


pizza & tv

Åh, nu for jag sota. Kan knappt hålla ögonen öppna och är på riktigt dåligt humör av flera anledningar. En är att jag i 30 min försökt beställa varor från Gina Tricots invalida hemsida. Även en jacka från Chicy som inte fungerade som det skulle. Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... Jag behöver tröst, därför ringde jag precis och beställde en ananaspizza. Det, Idol och sen Criminal Minds säsongspremiär kan ju inte annat än bli ordentligt med plåster på såren.


Update:
Det är svårt att njuta när pizzan smakar aceton. Som tur var levererar alltid Criminal Minds. Med Alex O'Loughlin som guest star kan det ju inte gå fel.

 


18th

Åh, kan den där jävla lokalnissen höra av sig eller? Pappa har jagat henne i 6 dagar nu så att jag kan få hyra lokalen och fira in mitt 18e år på storslaget vis! Hoppas på besked ikväll...

torsdag

Jag har sprudlat av energi hela dagen, nästan flög upp ur sängen imorse. Skolfoto stod på agendan och oj va dåligt det kan gå ibland. Tidigare tyckte jag mig själv vara relativt fotogenisk men det har ju helt flugit åt helvete. Men vad gör det om hundra år? Energin fortsatte på Kraftkällan efter där jag kände mig nästintill outröttlig på löpbandet. Blev t.o.m. arg när jag upptäckte att jag glömt öka tiden för att springa lite längre, jag som annars räknar sekunderna. Härliga tider. Får se när jag slockar ikväll. 6? 7? Men som de säger, ingen lycka är långvarig och ett trist besked gjorde mig trött på livet igen. FML


onsdag

Ikväll gled Maria över till mig här ute i skogarna och huvudsakligen var det matchen som skulle ses. Detta övergick ju snabbt till en förfärlig historia och det hela slutade i frustration och patetiskt nära till blöta ögon. Idol kunde så att säga inte komma mer lägligt. Där bokstavligen sprutade tårarna, av glädje, när grabbarna kom in och körde sin show. Love it. Därefter blev det True Blood (grrreeeat) och nu sitter jag här, med en lurvig Sigge som gosat ner sig över hela min säng. Trots att jag uppdaterat sängen till en större storlek lyckas han överta hela sängarean. Talangfull.

Imorgonbitti är det Marknadsföring, skolfoto och sedan kickar jag nog off helgen på Kraftis. Ska nog kunna avklaras. byebye



work it


true blood

Ahhhhwww, när jag trodde att True Blood inte kunde bli bättre visar det sig att huvudpersonerna är förlovade i verkliga livet. Love love love.


I WANT MY BACON


tisdag

Idag är min "jobbigaste" dag. Säger detta med kaninöron då dagen innebär lektion i svenska på förmiddagen, håltimme till klockan två och sedan engelska till fyra. Ibland har man det bra. På håltimmen var jag hurtigrutten själv och begav mig till Kraftis för lite träning. Gjorde faktiskt dagen både skönare och roligare. Tiden liksom flöt på snabbare. Sedan blev det lite övningskörning, tillbaka till bastun på Kraftkällan medan mamma och Conny tränade... Härliga tider. Sedan hem för inget annat än IDOL! Äntligen... Jag och Sara tryckte i oss lite godis och hade väldigt roligt åt vissa och föll pladask för Jon, såklart! Nu är det "Sweet home Alabama" som gäller, mysigaste filmen.


Ge mig Zante. Ge mig Cool Peppers. Ge mig den väldoftande servitören förhelvete!


söndag

Söndag igen då och den sedvanliga söndagsångesten. Jag hatar verkligen söndagar. Egentligen ganska obefogat med tanke på att de är rätt softa, vanligtvis innehållandes träning, god mat, godis/chips/glass/whatever som överblivits från lördagen och massvis med tv-tittande. Låter ju egentligen som en perfekt dag för lilla mig. Men nej, tror det är plugg-söndag från årskurs två i gymnasiet som bitit sig fast i minnet och skapat denna ångestladdade dag. Fan för de Thoren. Passar på att ge en släng till alla er offer som går på Thoren men ändå inte kan stava. Det heter Thoren, inte Thorén. Då fick jag det sagt också.

Jaja. Idag har jag i alla fall spenderat tid på älskade Kraftkällan. Vart sjukligt trött på Bodypump på senaste p.g.a. ett ganska tradigt pass denna period så blivit lite mer nötandes där inne. Trist eftersom BP är den roligaste träningsformen som finns egentligen. Svackan går nog över till nästa release om några veckor. Annars fortsätter jag med min magnifika sömn, vaknade runt ett idag. Tur att jag har sovmorgon till halv 12 imorgon och slipper lägga mig jättetidigt ikväll. Dags att ge chokladkakan lite mer uppmärksamhet.

Ser ni?


leona lewis - happy


fredag

Gårdagen var grymt rolig och oväntad. Men det är väl oftast den kombinationen som fungerar bäst, inga speciella förväntningar. En mysig vinkväll hemma hos Emelie övergick till mycket cha-cha dans och förande. På bussen mötte vi Elina som drog med oss till Red room där Adam och Alle väntade och det bjöds på öl och mycket goda skratt! Kvällen gick i superspeedad fart och vi blev kvar inne i staden rätt länge och avslutade traditionsenligt på subban, med teriyakikycklig och curry, samt kaka och läsk. Riktigt roligt.










alkohollås på facebook, nästa stora affärsidé?

Sara: "Alltså jag är ändå en tönt så du borde bara gå nu, hejdå"


torsdag

Zombie idag ungefär. Var grymt trött när klockan ringde vid tio över sju imorse... Men torsdag är en av de ynka två dagar i veckan jag behöver gå upp tidigt, så jag överlever nog. Slutade dessutom 11.20, det är väl ungefär så min skoltid ser ut just nu. Snälla låt hela trean fortsätta i detta flöde. Mitt största problem kommer då bli vad jag ska göra me all min tid.

Jag och Jennifer gick och åt lite mat på Norrlands innan jag drog till Kraftis och körde lite på gymet, för att sedan dra hem och unna mig en powernap på lite för många timmar... Men återhämtade mig genom lite övningskörning nu på kvällen som gick riktigt bra så överlag en bra dag! Ikväll blir de fika, choklad, lite presenter och CSI Miami. Och juste, glömde ju det bästa. Jag har ju helg nu. Perfekt dag?!


- Men den här blev ju braa!
-Jaa, jag kan fixa till den lite också.
-Grymt!!


I still have this aching, need to hear your voice.


tisdag

Klockan är halv nio och jag kan för guds skull inte förstå vart dagen tagit vägen. Uppenbarligen är jag extremt ovan att sluta klockan fyra, även om dagen innefattade en tre timmar lång håltimme. Var helt slut efter en alldeles för sen kväll igår och deckade i sängen för att sedan vakna ungefär precis nu. Eller nu ljuger jag. För fjärde gången på några få ynka dagar har jag försökt tanka upp bilder från i lördags på fb med olycklig utgång. Facebook laggar upp sig och datorn dör. Strange. Blir förhoppningsvis ett nytt försök ikväll. Har istället nu spenderat en halvtimme med att sitta och asgarva framför alla beskrivningar till "You know you're Swedish when....". Galet roligt.


Jag fullkomligt älskar hur vi jämt och ständigt framhäver våra allra bästa jag när kameran är framme.