bilderna talar sitt tydliga språk











Utkast: Dagarna bara ...

Dagarna bara rinner iväg. Idag har jag spenderat min tid hos mormor med mamma och moster i Knivsta. Käkade massor av bakelser så nu mår jag illa, men det vare värt. Jordgubb-vanilj wienerbrödet var favoriten. Och Lindts nya choklad med mousse i var inte dumt de heller. Annars har jag bara tagit ett bad och valt vad jag ska ha på mig ikväll. Bäst det, annars blir det bara stressigt som vanligt precis innan man ska kila. Ikväll blir det kräftskiva ute på landet och återkommer inte till civilisationen förrän imorgon lunchtid. Dags att tagga till? Kameran åker med :)

Detta skulle dock publicerats för cirkus 24 timmar sedan.

and you're a tool

So what?
I'm still a rock star. I got my rock moves.
And I don't need you.

You turned me out and now I can't turn back

Det dröjde ungefär, ja... Två timmar efter senast skrivna inlägg innan jag var inne i staden igen och brände lite. Har dock gått igenom mina köp och insett att de vart relativt bra investeringar i flesta fall. Är annars ypperlig på att köpa skitsaker som prislappen aldrig ens ryker på.

Ikväll har jag vart hemma hos Maria. Vart en alldeles perfekt kväll bestående av middag med levande ljus, "Vänner"-tittande och även "En prinsessas dagbok 2". Och massa gott som choklad, chips, dip och Maria bakade även kladdkaka. Tjejigt och perfekt. Nu är det bara musik i nattmörkret som gäller. Peeerfect. 

 Jävla pissnya format. Fungerar ju inte att tanka upp video.

fredagsmorgon

Tror det hårda träningspasset igår var just den boosten jag behövde. Detta med tanke på att klockan är runt 12 och jag är, trots ledighet, nyligen hemkommen från en runda på stan. Slutade med att jag kom hem med två par stövlar och ett par leggings... Vad är detta? Dags att se över shoppingbegäret nu, alldeles för många lappar har gått denna månad, blir rätt ångestladdad shopping då. Dock ska jag ju ringa om ett par boots som skulle komma in i eftermiddag... Fan. Får ta tag i mig själv nu.

Annars vet jag inte vad dagen har att erbjuda utöver att den ska spenderas med min vän Maria. Sådeså!



torsdagkväll

Det blev träning idag, riktigt skönt måste jag säga. Ett ganska långt löp för att vara mig blev det. Dags att komma igång ordentligt igen som innan sommaren. Men det ska bli av, nu har man inte så mycket andra saker som distraherar. Det är ju så härligt dessutom när man väl är där och framförallt efter! Annars blev det lite shopping på ICA, tjatade till mig varma smörgåsar med champinjonstuvning och ARN-ost. Hur gott som helst. Imorgon har jag lite ärenden att uträtta och måste nog även ner till staden och köpa lite skor jag lagt undan. Gladare än på ett tag, måste vara alla endorfiner som frigjorts :D

White Party igen, tack?!
"Dra dem i pisserännan, dra dem i pisserännan"


trötttjej.com

Föregående inlägg skulle dessvärre publicerats för x antal timmar sedan. Efter programmets slut stände jag av tvn för att ta mig en välförtjänt (?) tupplur... Hann inte mer än sluta ögonen innan telefonen ringde och helvetet bröt ut. Nu måste jag i alla fall göra mig iordning för att ta mig in till staden och möta upp far min innan han åker till Barcelona ikväll. hej

helg

Helgen är kommen mina vänner. Ja, eller i alla fall om man går på Thoren och inte har några restuppgifter från föregående år. Har precis lagat mig en god lunch, huvudsakligen bestående av falafel, ris och tandoorisås. Hur gott som helst faktiskt. Annars ligger jag mest och tittar på en dokumentär om främlingslegionen samtidigt som jag gosat in mig under mitt sköna duntäcke. hare

I'll hold on to this moment you know


onsdag

Onsdag då och satan vad det har regnat. Var inne på individuellt möte med min mentor idag och det gick bra. Därefter krigade jag i regnet en sväng, skulle plocka ut en kavaj jag hängt undan på H&M och blev ju tvungen att gå in och fajtas lite på Cubus som öppnade idag. Lyckades armbåga mig fram till ett par jeansleggings och en vit söt bastopp med lite fina detaljer. Att ställa sig i den obefintligt långa provhyttskön kom inte på tal så tog bara säkra kort som inte behövdes testas... Blir väl en sväng in en annan dag då. Köpte även tre par superfina trosor men när jag kom hem insåg jag att de var alldeles för stora. Deppigt värre faktiskt. De var ju så söta.

Jahaja. Annars har jag myst framför tvn med te och digestivekex. Nu slängde jag även ihop lite chokladbollar men efter för mycket degätning är jag inte sugen längre. Men jaja. Inget att oroa sig för, suget kommer tillbaka strax. Har man obotligt sockerbehov så har man. Tyvärr.


Varning för humörsänkande inlägg!

Nu sitter jag här med chipsskålen framför tvn igen. Och ingen träning syns till. Illa, jag som älskar att träna. Har dock inte funnits tid på sistonde, ärligt. Och det sätter sina tydliga spår i kropp och själ. Behöver nog svettas av lite ångest, mycket av den varan på senaste. Känns riktigt tungt att börja skolan, dock gjorde mitt väldigt snälla schema det lite lättare för mig. En lektion om dagen förutom tisdagar då jag har två. Egen studietid på fredagar. Jag överlever så att säga. Ändå känns det så förjävligt tungt. Jag har noll förståelse för de människor som menar att det är skönt att komma tillbaka till rutiner igen... Jag ska fråga er igen om någon vecka när ni sitter med era näsor nedgrävda i böcker och jag garanterar att ni räknar dagarna till nästa sommarlov. Vi går mot mörkare och kallare tider människor. Inse.



med retzina i min hand

vill ha sommaren vid mina fötter igen

Sitter här i raggsockor och tittar på Batman Begins, smaskar på kex, ostar, choklad och till det dricker jag cola. Lite opassande dryckesval möjligtvis men har gått emot alla normer idag så varför inte fortsätta. Borde förmodligen spenderat sista dagen i frihet på något mycket mer tillfredställande vis men har trivts alldeles ypperligt doing nothing. Imorgon börjar helvetet igen, just så känner jag inför skolan. Har fått smaka på denna ljuva frihet i i några veckor nu efter arbetet avslutats och jag älskar det. Ett helt år till i skolan känns totalt oöverkomligt men får se till att fylla dagarna med trevligheter så att tiden går fort. Nu ska jag fortsätta tråna efter Christian Bale och Cillian Murphy. seksi

Ibland är det trevligt att känna sig liten, som här nedan.


In the face of change

De roligaste bloggarna är dem där författaren är relativt hämningslös och delar med sig av alla sina känslor. Därmed är det konstaterat att denna blogg är helt jävla värdelös. Dags att övergå till att skriva dagbok eller dylikt, en tanke som tåls att tänkas på.

torsdag

Dagen har vart alldeles härligt somrig. Jag avundas er som haft det såhär varje dag, att slippa gå upp och jobba. Har legat och läst, promenerat med Sigge och övningskört. Har äntligen kommit igång med det sistnämnda! Nu har jag precis rört ihop världens godaste guacamole medan jag väntar på lite krubb. Annars började precis CSI Miami, wihoooo! Som sagt, härlig dag!



Ellen & jag på underbara Kreta, vill bara tillbaka...

onsdag?

Bloggen lider, jag vet. Den dör väl sin sakta död men kan ju skriva lite ändå. Hade tänkt träna idag men istället hamnade jag med ett Skrovmål, lökringar, originaldip och coca cola. Matematiken där går inte riktigt ihop. Har inte gjort något vettigt denna dag annars. Legat och läst, vilket i och för sig kan vara bland de mysigaste som finns. Sitter redo med en kopp te nu och funderar på att återuppta boken "Fienden inom oss". Guillou såklart, haha.
 
Till skillnad från vissa andra börjar inte skolan för mig imorgon, obeskrivligt skönt med några extra lediga dagar. Skulle dock behöva ta mig ner till staden och inhandla vissa saker, kliar i mina shoppingfingrar. Men dör nog hellre än att bege mig ner imorgon när alla 93or kommer belägra varje liten yta i Uppsala city. Klurigt...

lördag

Gårdagen var supermysig. Jag och Maria tog Saras och Nicklas "Dirty Dancing"-oskuld under massivt ätande av chips, tacodip och riesen. Imorse åkte dock Nicklas hem till the big US igen, efter ungefär en månad spenderad här. Känns jävligt konstigt faktiskt måste jag säga.

Själv har jag precis lagt upp bilder från Kreta på facebook. Blev dock ganska ogenomtänkt eftersom det finns typ 600 bilder slängde jag bara upp ett urval utan att riktigt gå igenom. Så det finns mycket Kreta-bilder för framtiden och mycket att sysselsätta mig med, haha...

Längtan

Depressionen har inte lagt sig så har ägnat dagen åt att läsa ut Guillou's "Men inte om det gäller din dotter". Grymt läsvärd bok som framförallt tål att tänkas på. Annars kan jag inte komma över att klockan nu är runt åtta på Kreta och jag borde sitta tillsammans med tjugo släktingar på en restaurang vid medelhavet, helt klyven över vad jag ska äta. Sedan trycka i mig alldeles för mycket, inklusive efterätt, eftersom jag absolut inte kan vara sämre än morbror Micke. Därefter käkar jag och min lilla ögonsten Kalle upp de, enligt övriga sällskapet, oätliga godisarna man får in i enlighet med notan.





Saknar redan bekymmerslösa Kretensarna.

Det finns bara tre ord.
Ta. Mig. Tillbaka.










hare bra i Svealand

5 veckors arbete avklarat! Firades med världens bästa Sara på Svenssons taverna med världens bästa caesarsallad.







god morgon

Mitt långa "ligga och dra sig" blev lite stört av att det plingade på dörren runt 11. Det var då min kära far som stod utanför för en spontanvisit. Bara att knöggla sig upp och duka fram lite frukostfika medan pappa så snällt gick ut med Sigge. Nu sitter han och Viktor nere och tjattrar lite. Själv måste jag hoppa i badet, tvätta håret och lite sånt men känner för att bara sega i sängen en stund till, haha. Jaja, ikväll blir det i alla fall grill hos Frida. Hoppas vädergudarna håller sina löften så de klarnar upp framåt eftermiddagen. puss

edward cullen

Nu kommer ni bara tycka att jag är jätteseg, men jag tittade på Twilight idag för första gången (!) tillsammans med Sara, Emma och Viktor. Det var en hur mysig kväll som helst i riktig svullanda med pizza, chips, godis, guacamole, läsk osv osv. Men satan vilken bra film och gud va sexig Edward Cullen är. (Ja jag vet att han heter Robert Pattinson, men det är karaktären som är så hänförande.) Har inte hajat innan varför alla sagt att han är så snygg, men efter att ha sett filmen... Han är the love of my life, för tillfället. Mysigt att ha lite ögongodis. grrrrrrrrrrrr