last request

Har läst ut boken nu så tänker faktiskt unna mig lite lugn och ro med en av favoritlåtarna på galet hög volym.



Oh, denna fina Paolo och den skotska dialekten på det! Underbaart..

tuesday

Då sitter man hemma, mitt på dagen såhär. Har inte obligatorisk närvaro på svenskan då vi bara ska läsa, så jag och Jennifer åkte hem istället. Har precis gjort lite naturfrågor angående elektronik, som är rena grekiskan för mig. Därav går jag snabbt över till att läsa min bok istället. Vi ska läsa en samhällskritisk bok och sedan skriva en recension till denna, jag har valt klassikern Flugornas Herre. Ska läsa lite nu innan det är dags att åka tillbaka till skolan för Naturkunskap B. tjoheeej.


gör dessa tider mer uthärdliga

Är så glad, så glaaad! Har fått hem mina skor från GoJane idag och jag älskar dem! Ett par uggs-liknande, dock väldigt mörka med en söt liten rosett på och ett par råsnygga svarta heels. Kanske visas senare när jag har mer tid (läs:ork).
Fick även ett par jättefina örhängen av Tobi igår, matchandes det halsband jag fick i julas, som jag alltid bär. Perfekt, perfekt, perfekt. Inte ens att jag står upp över öronen med plugg just nu kan ta ifrån mig den här lyckan, ihhh... Förmodligen blir det inte långvarigt med tanke på hur allt är just nu, men jag njuter så länge jag bara kan..



Skulle klicka upp en bild så råkade det bli denna istället från Spanien förrra året. Hinner inte byta då jag ska iväg och trääääna.

mohaha

Hahahahah.. Måste ta en paus i pausandet. På något sätt tycker jag bara att det här är så otroligt roligt och har tyckt ett tag nu, så bara måste dela med mig!

paaaus

Många gnäller på min brist på uppdatering... Har inte skrivit något, och av personliga skäl förklarar jag  (en kort) bloggpaus. Är tillbaka väldigt snart igen.

:)

dagens feel good låt.


the morning after

Som vanligt har jag den oturen att en söndagmorgon efter kulturnatten ringer någon fel, till min mobil, kl 10 på morgonen. Men, jag sörjer inte. Skönt att komma upp i tid och ta tag i dagen. Något mindre skönt är väl att jag vaknade upp för att svara i telefonen och insåg att det inte var en dröm att jag tappade rösten igår. Mitt pratande förvandlades, bokstavligen, till krax krax. (Halva Uppsala kan nog instämma då jag träffade på säkert hälften och gladeligen berättade och demonstrerade mitt problem). Jätteläskigt och jätteroligt (för tillfället), eftersom jag aldrig vart med om liknande.
Nu får det bli mycket te-drickade då jag ska på födelsedagskalas hos min kusin Axel! Som jag tidigare nämnt är rösten en viktig kaliber på våra get-togethers i släkten, om man vill hänga med i alla roliga diskussioner.
Nu blev det ett långt inlägg, kan komplettera med bilder från gårddagen, när och om sådana dyker upp. Man vet ju aldrig när man själv inte har kameran.


Middag á la Greek-style med rutigt bord. Conny tar bilden därför är han inte med ;)

fortfarande sjuuuuk

Så ligger man här, en fredagkväll, med förkylning. Helt ärligt, om jag inte sagt det nog är jag riktigt trött på detta nu. Speciellt då jag ska träffa min lilla kusin på söndag första gången... Är jag sjuk kommer jag ju inte kunna göra det, kan ju inte smitta ett litet spädbarn. Ååhhh vill verkligen träffa lilla Lucas, bara namnet är ju hur gulligt som helst. Lucas. Och även brorsan Calle som är världens gulligaste busunge. Åååhhhhh inte sjuk, inte inte inte!


Tittade runt på min broders bilddagbok och hittade denna bild. VARFÖR HAR DU SNOTT MIN TRÖJA JOCKE, GRR...

skolfoto

Nästan alla lokala bloggerskor skriver hysteriskt om skolfotot och hur man "alltid planerar hundraaa år tidigare vad man ska ha på sig, hår etc etc...". Minns jag fel, eller var det inte så man gjorde när man var liten? Fotot ska väl ändå reflektera hur man ser ut i vanliga fall, istället för att se krystat och uppklätt ut. Eller?


tbs 1b (numera 2b)

boring

I brist på aktivitet och tröttsamheten av att ligga i sängen fick mig att baka lite. Blev kladdkaksmuffins. Tyvärr känner jag ingen smak, kan inte heller bjuda någon annan då de kan bli sjuka om de äter dem. Illa.. Aja, jag hade i alla fall roligt en stund.

ORKA

Åh jag orkar inte det här längre! Febern har stigit och jag kan inte längre prata som folk. Om ni undrar varför jag är vaken så tidigt är det för att inte kaaaan sova p.g.a huvudvärk, hosta och täppt näsa. Neeeeeej nu är jag så jävla tröttttttt.

greeeeece

Min dag blev helt plötsligt sååå mycket bättre. Har ätit Frödinge ostkaka med sylt och grädde, men bäst av allt, har fått mina fingrar på Grekland-bilderna. Har äntligen tagit tag i det, höhö.. Eller så var det så att mamma & Conny bränt ner dem på en skiva och jag nu har den i mina ägor... Men i alla fall, nu kommer era ögon torteras med underbara bilder från när vi seglade i den grekiska övärlden!


Not without my McDonalds, frukost i väntan på färjan...


sleepyhead


åh himmelska vatten


Insegling på Hydra


Båååååten :D LEVA!





Det är allt jag hinner för nu, massor av mer kommer!

11 september

Nej, denna dag får gärna ta slut. Så mycket misär har tagit plats detta datum så det bara kryper i kroppen. Det är sjukt att det är fem år sedan mordet på Anna Lindh tog plats. MItt inne på NK. Två år innan dess var det attacken på WTC. Eller ja, 9/11 som vi främst tilltalar det. Det ligger som ett mörker över detta datum, ett datum vi aldrig kommer glömma. Skänker en tanke till alla berörda, båda händelserna.

 


still sick

Sjuk även idag och inte blir det bättre! Men vädret är ju i alla fall bättre så?
Det är verkligen inte rätt tid att vara sjuk heller. Har tydligen fått ett flertal större uppgifter i skolan, slutet av säsongen på fotbollen, kulturnatten på lördag, ska till min kusin på söndag och sen fyller jag ju år på tisdag! Nej, måste bli friiiisk... Nu är det helg i alla fall, så bara tanken på det kanske kan få mig att må lite bättre. Tills dess blir det tv, sängen, alvedon, örter och te!

Har tittat på första säsongen av Laguna Beach idag och måste ju säga att Lauren är galet fräsch!


gnäll

Just nu känns allt väldigt drygt. Skolan är väldigt onödig just nu, på det viset att vi gör inte speciellt mycket av nytta. Jag har blivit sjuk, inte så lite heller. Nej usch usch usch, har legat i sängen helaaa dagen... Boring, eller hur. En av mina favoritsysslor, titta på tv, är inte heller kul när tvn inte erbjuder något kul. När man har så många kanaler borde ju något vara värt att titta på, men nej nej. Hurra för Idol ikväll i alla fall.
Har ätit lite pasta med ostsås idag, ingen aning om det blev bra eller inte, känner ingen smak ändå. För täppt. Men men, när jag skulle klippa upp tetran till matlagningsgrädden så gick det inte. Jag tog i hårt till slut, så slant jag med saxen och klippte mig i lillfingret. Jävligt ont alltså. Nej, dessa dagar är inte mina dagar. Nu ska jag möta mina tillfälliga bästa vänner, alvedon och rabarber-grädd té.


sicko

Är sjuk idag igen. Orkar inte skriva något, är för slut i kroppen och huvudet. Hörs när jag mår bättre.

jb

Åh, dagen har varit en pina. Hade idrottsdag igår med klassen, i regnet! Gjorde inte gott för min kropp, speciellt inte halsen som mår jättedåligt idag. Har gått och gnällt hela dagen på min hals, men det gör så himla ont. Kunde inte sova inatt heller... Jobbigt eftersom jag inte sov något natten innan då jag stannade uppe och tittade på VMA. Det var bra, men inte överdrivet! Hade inte vart hemskt om jag tittat på reprisen om man säger så, men alla performances är ju ändå bättre live. Nu ska jag koka lite te, bye.



hahahahahaahahha

Sms-kontakt:
Jag: Va göru?
Bror: Är på möte. Vad äre för mat?
Jag: Någon chorizo, jag vill ha något gott.
Bror: Burger king...
Jag: Vad har dom för något?


Bror slutar svara och jag ringer honom men kommer inte fram. 45 min senare kommer han hem, jag har då ätit två varma mackor.

Bror: Jag har köpt två cheeseburgare och en pommes till dig från donken.
Jag: Men nu har jag ju redan ätit eftersom du inte svarade.
Bror: Men jag ska ändå ha 35 spänn!!!
Jag: Skämtar du, haha. Du svarade ju inte ens?
Bror: Men och? Du sa ju att du ville ha något gott.
Jag: Ja men du slutade ju svara innan jag hann säga vad?
Bror: Synd, du skulle väl inte sagt något.



tröttt

Jag har så jäääääääävla ont i halsen åååhhhhh!!!

dilemma

Ikväll har jag bara tagit det lugnt. Har tittat på Hitch tillsammans med familjen och ätit B&J's Cookie Dough och chips&dip. Gooottt..

Nu har jag faktiskt ett dilemma. Har bestämt mig för att titta på VMA live idag. Eller jag menar inatt. Börjar klockan 02.00 eftersom galan äger rum i L.A. Väldig tidsskillnad alltså. Vet dock inte om det bästa är att lägga sig och försöka sova nu, eller bara vara uppe helt enkelt och pumpa kaffe imorgon. En liten jobbig aspekt i det hela är att det är idrottsdag imorgon, inte direkt så att kroppen kommer vara på topp...



En pigg liten storebror för många antal år sedan.

söndagsmys

Idag skulle jag åkt med min familj och firat min kusin som fyller år, men mamma hade sett fel på dagen! Det var nästa söndag så vi drog iväg på en liten field trip till diverse affärer istället. Efter många om och men fick jag inte med mig något hem, utöver lite choklad och hårinpackning. Mamma och Conny köpte dock lite fin fina kläder! Nu är det "Lizzie McGuire: The Movie", eller "Mitt liv som popstjärna" som den heter på svenska, på tv. Ska nog slötitta lite, bye. 

 

rain rain, go away.

Sitter och tittar på lite fotboll nu. Sara uppdaterade mig om att matchen precis börjat så det blev att slå över och direkt ligger Linderoth på backen i smärtor. Har aldrig vart ett riktigt fan av den mannen (fotbollsmässigt) så jag blir inte lite bestört som alla andra när han inte kan spela. Men har aldrig tyckt illa om honom heller så det är ju inte roligt att vara skadad, minst av allt för honom. Men, någon jag är ett fan av är Seb Larsson så kul att han får speltid istället. Den annars ständigt ratade.
Usch, det spöregnar ute. Så himla tråkigt. Helt okej mysigt sådär när de regnade igår då jag och Sara satt på Coffeehouse by G och tittade ut på regnet, men inte nu. Nej inte när jag sitter här och tittar ut på regnpölarna på marken. Nu får vintern infinna sig, det med basta!

hittade denna söta bild :)



tierp bönder

Det här var nog den värsta och den bästa match jag någonsin spelat. I alla fall i toppen. Det regnade och domarn var dum i huvudet. Tierp hade vid vinst chans att gå upp i tvåan, men vi ledde så domarn la på 3 min tillägg för "vår målvakt var seg med bollen". Utan att han tidigare sagt något. När våran bänk då fick utbrott skyllde han på att det var tillägg för en skada, när han inte ens blåste av spelet då. Hahahah så jävla pantad. Men vet ni, spela rooolllll för ingen störd domare kunde hindra oss från att vinna! Med en medelålder på 15,3 år i vårt lag, vannnnnnn vi. mohahhaaah... Vi kämpade så jävla hårt och leran bara kladdade på hela kroppen, ansiktet och håret (!). Bästa.



fjuttboll

Då har man faktiskt vaknat innan dess att klockan skulle ringa. Eller egentligen var det väl så att Tobbe väckte mig eftersom han skulle iväg på match, men jag är i alla fall uppe. Sitter och äter upp det sista av Ben&Jerry's "Baked Alaska". Inte den bästa frukosten kanske, men det är bara för att få upp aptiten. Sen blir det bättre frukost eftersom jag ska till Tierp och spela match. Ingen lust att åka så långt, men men! Dags att sätta fart då,


mcgosling

Mitt favorit-celeb par är back together igen! Ryan Gosling och Rachel McAdams från "The Notebook." Blev typ depp när de gjorde slut men nu kan mina mungipor peka uppåt igen! 

frukostdejt för några veckor sen

pics

Ska gå till bussen om sisådär 10 minuter för att ha skolfoto. Brukar faktiskt vara relativt planerad med detta ämne men inte detta år. Nej, det blev en t-shirt och ett par jeans som slängdes på i sista minuten och mitt make känns inte sådär extra som man brukar göra det, haha! Nej men brukar känna mig ganska fräsch inför fotot men idag är så inte riktigt fallet. Nej, känner mig ganska oförändrad faktiskt. Vi får väl se sen hahhahha..


latte cappuccino


Nya vardagsvanan.                                                                              
 cravings!


Inte bra för min laktosintoleranta mage.

sara!

Denna tjej är för tillfället försvunnen från min hornhinna. Det var alldeles för längesen jag träffade henne, miss you babe!



m to the atte

Åh jag är så trött på att inkompetena människor får anställning på arbeten som absolut inte klarar av, medan duktiga människor är arbetslösa!!!!!

step up

Då har man precis tittat på Step up med Emma och Viktor. Har inte sett tvåan, undrar om den är bra! Slukades en påse chips, en magnum essence (den nya!) och lite patroner... Helt sjukt vad jag smäller i mig. Borde gå och lägga mig eftersom jag bestämt mig för att lägga mig tidigare, men är inte så trött så det blir lite SATC nu på kvällskvisten. Har ändå bara två lektioner imorgon, Organisation & Ledarskap och Matematik. Helt sjukt skönt med helg sen, men hade gärna sovit ut på fredag morgon... Men men. Aja ska borsta tänderna så jag kan lägga mig under täcket och titta på TV, haajdooow.


midweek

Hemma för inte så länge sen. Sena dag igen, något jag får börja vänja mig med eftersom schemat består av det. Så himla jobbigt att komma hem sent varje kväll bara. Nu har jag suttit  och ätit jordnötsringar som blev kvar från igår. Orkade inte göra något mellanmål. Men men, måste verkligen ta tag i mina matvanor, äter bara skit. Och det både märks och känns i kroppen! Skönt i alla fall att sista skoldagen är imorgon, lång helg som vanligt! Har skolfoto på fredagmorgon dock, men det är inte ansträngande.

sött :)

the perfect man

Har skickat in diktanalysen som ska vara inne ikväll. Tanken var att jag skulle fila lite på den men är så himla slut efter en sån här skoldag, så blev att jag bara nöjde mig. Ikväll ska jag och Tobbe titta på "The Perect Man" med Hilary Duff. Skönt.
tv 3 nu :)


tbs

Inte så skön dag då jag kom hem från skolan för mindre än en timme sen... Trött, trött och åter trött! Vad som gjorde dagen lite roligare var då jag träffade naturkunskapsläraren för första gången och fick veta att det är Sören som jag känt sen jag föddes. Lite roligt sådär!
Nu tittar jag bara på 2 1/2 men och chillar lite, är hur slut som helst. Skönt i alla fall med sovmorgon imorrn då våran idrottslärare/Education Manager Christer är på utbildning! Niiize.


piggare

Sitter här, dricker blodrött engelskt te och äter lite chips såhär på kvällskvisten. Mår bättre nu efter att jag fått i mig mat, men är fortfarande hängig. Näe usch. Men, måste till skolan imorgon. Och förhoppningsvis orkar jag. Det visar sig väl,




sicko

Idag har inte vart någon rolig dag för min del. Är sjuk... Har feber nu och har även spytt imorse. Too much information kanske, men så äre.. Inte på G för detta just nu alltså, inte det bästa som kunde hända. Nej,  verkligen inte.. Bli frisk är vad som gäller!