i'll miss this

Åh, älskar att min mammas garderob är den största ever. Nyss rensade hon lite och skulle slänga en massa som jag snatchade åt mig. Fick en rejäl påfyllning klännigar, toppar och sweats. Nice.

 

lördag

Idag har vart en perfekt dag i staden tillsammans med Sara. I början gick det trögt och vi höll väl på att deppa ihop men allt slutade gott och vi var verkligen on a rollll där på slutet. Fick i alla fall med mig tre toppar/tunikor (call it whatever), en tub, ett hårband och ett par glajjor. Ska även köpa en axelremsväska i lack och guld som jag tycker väldigt mycket om och redan nu ångrar att jag inte köpte. Allt detta och som vanligt massa skratt med denna "donnan" (haha), vilket verkligen behövdes. Over all, en riktigt bra dag! Och dagen fortsätter i samma andra, strax blir det persillade-fläskkarré med klyftpotatis och småplock och sedan ska jag ha mys med mina käraste vänner.


Sanna vänner kan man alltid lita på.

-

Livet är ett hårt jävla arbete och det är bara roligt ibland.

...

I guess I just got lost
being someone else.
I tried to kill the pain
nothing ever helped.
I left myself behind,
somewhere along the way.
Hoping to come back around
to find myself someday.

Lately I'm so tired of waiting for you
to say that it's ok.
But tell me please,
would you one time
just let me be myself?
So I can shine with my own light.

I'll never find my heart
behind someone else.
But I'll never see the light of day
living in this cell.
It's time to make my way,
into the world I knew.
Take back all of these times
that I gave in to you.


what doesn't kill you makes you stronger

Har haft lite meltdowns de senaste dagarna så känner att det är dags att hoppa upp på hästen och rida ut stormen nu. Idag blev det ett dubbelpass igen, sjukt kul men galet jobbigt. Körde BP först nu och i slutet på attacken orkade jag faktiskt inte. Var heeeelt slut! Men nu, ett skovmål från Max senare, mår jag fint igen som den fisk jag är. Känner dock hur träningsvärken kommer smyga (läs: bomba) sig på imorgon. Nu är de DH eller The Mentalist. Har ej bestämt mig...

 
Supermellis ger fin fina krafter. Jordgubb/vanilj smoothie och rostad smörgås med rostbiff, sallad och ost. Yuuum.

GIVE ME A VACATION

Åh vad jag inte tål aggressiva försäljare, som dessutom blåser en! Har inte kunnat använda min nya mobil eftersom försäljaren på tre i Gränby är sämst. KAN VÄRLDEN BARA SLUTA JÄVLAS MED MIG FÖR EN SEKUND? Helt ärligt, alla små grejer man kan råka ut för har hänt denna helg. Lyckades t.o.m. låsa mig ute. Ohhh I neeeed a vacation.

sunday evening

Då var det söndag igen. Tröttsamt, men den bästa tv-kvällen i veckan typ. Hoppas att kommande vecka går lite snabbt som tidigare. Tveksamt men hoppas. Blev som sagt träning idag. Den gamla pumpen var som sagt svettigare men denna är mycket mer mjölksyra och kändes som att benen skakade vid ett tillfälle. Nu efteråt är jag i alla fall vrålhungrig. Åt ett päron, sen gick jag på godispåsen men då fick mamma en chock och började lägga upp en tallrik med vitkålssallad. Så detta och GG är min sysselsätttning just nu i väntan på middag.


Jag har så jävla ont i fingret. Såhär såg det ut när jag vaknade imorse.

family

Den här veckan har varit en familjens vecka för min del. Har inte haft tid för något annat av multipla orsaker. I helgen har jag vart i mormors radhus och städat ur den eftersom hon ska flytta. Nu har jag precis bakat scones och sedan blir det lite me-time och träning. Inget mer skrivande.

det tröttsamma försvaret

Så klockrent inlägg skrivet av bloggkommentatorerna om avundsjuka! De slog verkligen huvudet på spiken där. Så himla roligt att jag, Sara, Linn och Frida pratade om exakt det där igårkväll och sen kom jag hem och läste detta. Kloka ord, så jävla trött på den där dumma bortförklaringen.

ajajaj

De slutar inte blööööda.. Buhhhuu :-( 

ahhhhhhhhhhhhhhhhh

SKIIIIIIIIIIT! Skärde mig i fingret värre än någonsin med en köttkniv för tio min sen. Fingret sitter som de ska. De slutar aldrig blöööööda. Johan plåstrar om och säger att jag inte kommer dö. Ooooooooont! Masssaaaa blod.


Josefine

Igår var det min kära namnsdag för er som missade det! Firades med en polly-påse :-)


Svettigt värre!

Omg. Idag körde jag och mamma dubbelpass på Kraftkällan. Först Bodyattack som är högintensiv intervallsträning (kondition) och sen Bodypump. Alltså attacken. Jag kan med mitt liv i garanti säga att jag aldrig svettats så mycket som på attacken. Man hoppade, studsade, gjorde kräftgång och sprang hela tiden utan pauser. Jag har definitvt överskattat min koordination och kondition (och tro mig, hade inte speciellt höga tankar om mig själv innan heller). I slutet när vi gjorde armhävningar rann det stora pölar ner från mig. Och jag menar verkligen inte några droppar, utan flod. Jag som då kände mig väldans trött efter passet inflikade lite fint att vi kanske borde skippa pumpen men hurtigrutten mamma insisterade. Så Bodypump blev det. Eftersom det nya passet är mer mjölksyra än det gamla kan jag ju säga att de sög lagom i benen. Oj, va jag kommer sova gott inatt!


Igår var släkten samlad.

depp

Idag är ingen bra dag. Den här veckan blir ingen bra vecka. Den här veckan ska jag bara härda ut.

bodypump

Idag var det release på den nya koreografin på BP-passet på Kraftis. Jag var lite smånervös innan eftersom en av instruktörerna sa att den gamla koreografin var peanuts jämfört med den nya... Dessutom hade jag precis fått kläm på den gamla, hahah. Men det gick så bra så. Måste faktiskt erkänna dock att jag gillar den gamla lite mer, den var lite svettigare. Men, så är det väl när man inte riktigt lärt sig den än.

Nu är det OTH på tv men fattar noll. Det verkar vara något helknasigt old school. Inväntar Gossip Girl istället.


Lagom lurig...

Lördag!

Åh, lördagen igår var helt perfekt! Bandyn var hur kul som helst. Det spelar ingen roll att de förlorade stort, de var ju hur grymma som helst ändå. Det jag inte förstår är dock hur folk kan gå innan matchen är slut?! Vart är lojaliteten? Det är ju när det går dåligt för laget som man måste ställa upp, hallå?! Åh, de var skitirriterande att så många gick. Men jaja, alla i mitt sällskap var i alla fall otroligt solidariska. Det var jag, Tobbe, pappa, Ann, hennes dotter och hela pappas tipsgäng med fruar. Det bjöds på varm choklad, punsch, bullar, smörgåsar, kexchoklad osv... Riktig bandyfeber var det!

Därefter drog jag och Tobbe hem till mig, åt tacos med familjen och tittade på melodifestivalen. Vi tippade efter alla låtar om vem som skulle vinna. Det var jag, Tobbe, mamma, Conny, Jocke, Johan och Sigge (med lite hjälp). Och vem vann? Behöver jag ens fråga... JAG SÅKLART! Jag är ju en fena på att tippa. Pappas tipsgäng sa det igår: Vi låter inte Jossan tippa idag, hon vinner ju bara!!! Mohaha. Låt mig dock inflika att det inte var min personliga favorit. Där valde jag att vara osolidarisk gentemot H.E.A.T och Måns (Mums-mums).


De varma mysisskorna åkte på under bandyn. Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder ;)


God morgon!

Gårdagen var jättetrevlig! Kan inte fatta att Jessica fyllt 18 år. Att det alla vänner fyller 18 i år. Känns helt galet... Tog en lång sovmorgon imorse, behövdes. Kom ju hem lite senare än planerat p.g.a. att jag har väldigt svårt att hålla koll på mina grejer. Mobilen försvann när jag skulle gå. Hittade den (i min väska!) men när jag gick utanför dörren och skulle ta upp den var den borta igen... Så jag missade bussen och stackars Sara och Linn tvingades dras med mig i en halvtimme i väntan på nästa buss då mes-jag inte ville vänta själv. Tack!

Nu ska jag och Tobbe möta upp pappa och Ann och titta på bandyn! Det ska bli spännande, men faktiskt har jag en massa andra saker som behövs göras. T.ex. köpa en ny mobil... Men det får bli sen. puss och kram


tgif

Fredag den trettonde idag! Hittils har jag inte märkt av detta, peppar peppar. Har hunnit med en hel del faktiskt. Vart nere på stan och köpt en blus samt ett hårband, vart på Kraftkällan och tränat en sväng och sedan slingat håret på min bror. Även lagat och avnjutit en god lunch bestående av rostbiff, stekt potatis och kokta ägg. Yum! Nu sitter jag och målar naglarna svarta, men de blir bara helt klumpiga. Inge roligt. Det är ju catwoman-tema på Jessicas 18-årsfest ikväll så kämpar på ändå! Har inte tid längre, lite stressad, pusspuss.



100% stek.

torsdagkväll

Mamma kom hem ordentligt, bringing gifts! Så det var finfint de. Kvällen spenderade vi två framför Criminal Minds med smoothies och popcorn. Jättemysig torsdag. Och för alla er som har skola imorgon, hoppas det blir skittråkigt för själv är jag ledig. pusss


Toppar det med en bild på de kära H&M-brillorna, tagen i Egypten. Dessa ligger nu någonstans på botten vid Lyssnaängen efter ett dumdristigt försök att bada med dem på. Inte ens dykarna som behändigt befann sig på plats fann dem. TRÅKIGT!

Grädde!

Jag var precis ute och lämnade nycklarna till Jocke, en kompis, och hans flickvän! Jag skulle egentligen åka med men känner inte riktigt att det är vad jag är sugen på just nu! Mamma var lite puppig också så blir inget Kraftkällan idag. Synd. Men för att liva upp stämningen visar jag en bild på dagens lunch på Norrlands. Pannkakor med grädde och sylt! Men för Elina blev det mer grädde med sylt och pannkakor!


car trouble

Sitter här och väntar på min kära mamma. Skulle på BP idag men gissa vad? Mamí är fast på Arlanda. Hon har vart i
Malmö över dagen och tappat bilnycklarna! Så jag sitter och väntar på besked huruvida jag kanske måste hoppa in i en taxi och åka dit med reservnyckeln. Conny är ju nämligen på kurs över natten med den andra bilen... Jag som var råtaggad på träning och inte kommer kunna träna imorgon... Men men. Äventyr i alla fall!


onsdag

Idag skulle jag egentligen åkt och tränat men mammsen kom inte hem förrän sisådär 45 min så det blev försent! Istället har vi vart hemma och ätit hamburgare samt morötter med tacodip till. Hur gott som helst.

Dagen spenderades i skolan som vanligt, ingen hit direkt idag. Var inte på topp känner jag. Dock hade en kristen grupp på Thoren som jag inte visste existerade förrän idag satt upp lappar med fina komplimanger och en klubba på allas skåp. Jättefin gest! Mitt skåp var prytt med en zoo-klubba och kommentaren löd:

"Gud hade en bra dag när han skapade dig!"
 

  HA! Dagen kanske var rätt så bra ändå.


Blond, brun och sneaky!

Chill

Klockan är bara nio men jag känner mig redan trötter. Ska ta min magnesium-tablett och lägga mig i sängen framför tvn. Men har lite program jag vill se. Men juste, jag har ju sovmorgon så det blir ju toppen! Borde väl räknat matte idag kom jag även på nu... Även skrivit lite på marknadsplanen. Hmm, men man kan ju inte lyckas med allt!


mac and cheese, eller?

Fick fullkomligt rusa in på BP-passet idag. Brukar vanligtvis köra lite kondition innan och på så vis kunna lägga på lite tyngre vikter eftersom kroppen är varm. Men idag blev det att lägga på en rem in för mig och mamma, men det var kul! Nu väntar middag och jag tror familjen är glada i min ökade matlust. Äter mycket mer nuförtiden, i både mängd och variation. Har aldrig vart kräsen, bara när det gäller vanlig svennemat så att säga. Typ mackisar, köttbullar, korv och liknande. Men, det slinker ner även det på senaste.

Imorgon är det lite sovmorgon till klockan tio, glad! Sara och Maria, jag slutar fyra eller liknande så får höra av mig mer imorgon (eller senare ikväll) om ni är kvar på stan, min mobil är bananas och fungerar inte för tillfället.

Cotelli Fullkorn
Nåja, fullkornsmakaroner får det bli iaf. De där vanliga sakerna går inte att tugga, känns ju som barnmat i munnen.

återfått gnistan

Blev inget skrivet igår, hade ingen lust alls! Idag har jag lyckats äta falukorv och potatis hela två gånger! Jag som vanligtvis inte hyser några överdrivna känslor, snarare ogillar, denna rätt. Lunchen måste jag väl erkänna var inte tipptopp men med stekt potatis och ägg nu på kvällen blev de supergott faktiskt. Dessutom var jag vrålhungrig. Blodsockret började dala lite nu för en halvtimme sen, har ju tränat och bara ätit en energibar sen lunch... Men nu är jag på g igen.


Om exakt tre månader är jag och tjejerna på Zakynthooooooooos!

godis!

Idag har jag vart på stan med mamma och bonuspappa och lämnat in en väska på lagning. Sedan blev det lite mat- och godishandling. Har köpt godis två dagar i rad nu vilket är nästintill rekord. Är inte överförtjust i godis. Tro nu inte att det har något med avstånd från onyttigheter att göra. Nej, tvärtom, äter alldeles för mycket av såna varor. Men jag är mer en chipstjej. Chips i mängder, med ännu mer dip. Nästan som dip med chips. Tacodip. Som sagt, förkärlek för potatis i alla former. Därefter kommer glass som också är en galen frestelse. Längtar till gottis-glassarna i vår, Elina! Choklad är dock i en klass för sig men kan ju inte äta det hela tiden. Lösgodis köper jag väldigt sällan. Det roliga är dock att när jag väl gjort det dessa två dagar är det ju nästan bara choklad i påsen! Det som inte är choklad lägger jag mer i för syns skull dessutom, vill ju inte se för inrutad ut. Sen ligger det bara kvar i påsen utan att bli uppätet. Hahah.. Lysmelk är galet gott!

En dålig mobilbild, sen ser man ju inte så mycket eftersom det bara är massa brunt! =D


pizza

Igår bröt jag min avhållsamhet från pizzerian och gav den en sista chans, då jag tre gånger av tre möjliga fått något fel på min pizza där sedan de bytt ägare. När jag fick min pizza upptäckte jag till min stora fasa att de börjat med sån där strimlad skinka. Det är min mardröm, usch man tänker ju på maskar! Undvek dock att titta på skinkan och åt på, smakade helt okej. Inte som förr dock, så min kära älsklingspizzeria är nog gone for good. 

Hittade en bild på internet (inte min pizza på bilden alltså). Denna skinka maskar menar jag! Såhär ska det inte vara.
 

världens finaste farmor

Take a look at me now
cause there's just an empty space.
There's nothing left here to remind me,
just a memory of your face.
Take a good look at me now,
nothing but an empty space.
And you coming back to me, is against all odds
and that's what I've got to face...

I wish I could just make you wake up,
wake up and see me cry.
There's so much I need to say to you,
so many reasons why.

Taken

Idag var jag som sagt i skolan. Var en föresläsning om gatuvåld i Uppsala och sen även lite rollspel med fokus på diskriminering av olika slag. Det var intressant faktiskt. Därefter var det lunch på Norrlands, fläskkarré med potatis och gräddsås. Lite potatissallad och brysselkål till det dessutom, riktigt gott var det. Därefter gick jag och Elina i lite affärer, jag skulle främst köpa ett par glajjor. Åkte hem, åt choklad och tittade på Taken. Åh vilken bra film! Har haft den hur länge som helst nu, men aldrig tagit mig till att titta på den. Tack och lov gjorde jag det nu. Se den!!!


God natt!

Efter ett alltid lika tillfredställande avsnitt av Criminal Minds ska jag nog hoppa ner i bingen nu. Senaste numret av Damernas får göra mig sällskap en stund, men sen ska jag sova. Ska nämligen till skolan imorgon bitti, 8.30-11.30, på någon sak jag knappt vet vad det är. Tröttsamt då jag är just det, trött. Därför ska jag somna i god tid. Så god natt allihop!



Bröd är bra!

Var sjukt trött idag när jag kom hem men drog iväg och tränade, först gymmet och sen ett pump-pass, och blev satans pigg! Riktigt kul var det men jobbigt som bara den... Sen har jag proppat i mig soppa (en jävla massa soppa det blivit denna vecka) och bröd. Har frossat i bröd de senaste dagarna. Vet att man egentligen ska hålla sig undan från detta men folk som säger det kan ju inte ha ätit bröd? Det är ju hur gott som helst! Conny kom hem med den godaste baguetten med sesamfrön och en färsk grov knallelimpa och som jag tryckt i mig. Dessutom var det bröd i skolan så har väl tryckt i mig ett par limpor de senaste dygnet. Nyttigt? Nej. Men fan va gott det är, värt. Likadant med min kära potatis, som man "inte ska äta". Passion säger jag bara. Potatis i alla färger och former. Njuta ska man göra.

Gott hembakat bröd
mmmm...

Sovmorgon!

Det är helt underbart att vara hemma klockan elva på en onsdag. Mindre underbart är väl att jag strax ska till skolan, men slutar runt halv fyra så det blir nog bra det med. Det blir möjligtvis en fika på det också. Va härligt det är med sovmorgon mitt i veckan, man borde ha sovmorgon varje onsdag. Så att sömnen får återhämta sig. Själv sov jag närmare tio timmar inatt, grymt skönt! Sen blev det brakfrukost och har chillat hela morgonen för vaknade runt nio. Ska börja kila mot bussen, puss.


Såhär glad kan jag vara!

tisdagkväll

Åh, är trött nu! Körde lite cross-trainer och sen ett Bodypump-pass. Askul var det faktiskt. Tomatsoppa och rostade smörgåsar med herrgårdsost och kvällen är fulländad. Om jag inte misstar mig kom jag nyss även på att morgondagen innebär en fet sovmorgon till kvart i 12. Åh, ibland är man glad.



Oh, sommar på Ginettes baksida med jordgubbar med smält choklad.
 <3

bloggdesign

Då var bloggen klar, visst blev den snygg?!
Tack Elina!

Veckan började bra... och dåligt!

Bloggen är i Elinas vård för tillfället, ska få en riktig makeover. Så ni får ursäkta hur den ser ut nu. Idag fick vi beskedet att får BM/idrottslärare Christer slutat med omedelbar verkan. Christer är Thoren för mig så det har legat som ett mörkt moln över dagen. Förutom detta har den långa dagen var helt ok! Kom precis hem faktiskt. Långa lektioner men engelskalektionen gjorde mig på bra humör och därefter blev det träning på kraftkällan. Efter en låååång stund i bastun och en alldeles perfekt supersur mandarin kände jag att dagen var gjord. Hann läsa igenom det jag ska säga på redovisningen imorgon några gånger också innan Conny kom och hämtade mig. Nu väntar jag bara på middagen, mums mums. Hoppas ni haft en bra dag!



Måste verkligen börja fota lite för en uppfräschning av bildarkivet!

Söndagssummering

Ja, dagen har känts ganska onödig. Har tittat på Vasaloppet, klippt mig, sovit, badat, tv, tryckt i mig den andra 200 g apelsinkrokant chokladkakan för helgen och ja. Inte en dag som går till historien så att säga. Nu slötittar jag lite på Law and order, har slappat så mycket att jag är väldans pigg. Imorgon har jag en väldigt lång skoldag, tänkte träna efter och sen måste jag lära mig min muntliga redovisning som jag ska ha på tisdag. Inte en dag jag ser fram emot.



Åh, kan inte våren infinna sig? Allt blir så mycket mer uthärdligt när sommaren är i sikte!

Latmasken

Conny är just nu och skjutsar mamma till stationen, hon ska till Älvdalen och föreläsa. Jag tänkte åka med och bli avsläppt på Kraftkällan men pallade inte ta bussen hem. Sekunden de åkte kände jag att jag ångrade mig. Har vart sjuk så mycket nu att jag verkligen behöver komma igen lite. Imorgon kommer jag nog inte kunna träna för jag orkar inte ta bussen fram och tillbaka och slutar så sent... Nej fan va lat jag är, ska sätta igång nu!



:)

Bion igår var bra! Som  vanligt när man har läst boken så blir man lite besviken för man kan ju inte trycka in alla detaljer i filmen men den var väldigt bra ändå. Nu på morgonen har jag varit och klippt mig, det var på tiden kan jag säga... Tyvärr måste man ju klippa så mycket när det dröjt så håret är inte speciellt långt längre, men det känns faktiskt skönt att slippa allt slitet. Jag har anammat en mer positiv attityd! Hade tänkt träna idag men är lite trött så ska ta det lugnt en stund. baaaj.