hungry

Gårdagen landade hemma hos min goda vän Adam, efter diverse fotbollstittande m.m. Jag hade riktigt trevligt med ett antal vänner. Idag åkte vi och badade på Lyssnaängen, jättehärligt! Fint väder, men lite molnigt var det. Är vrålhungrig i alla fall, så blir inget mer just nu!

fredag

Idag har jag bara degat hemma i en av våra otroligt sköna solstolar. Jag vet, de är molnigt men har legat och läst så kunde lika gärna sitta utomhus. 22 grader varmt är det i alla fall, helt otroligt. Funderar nu starkt på att åka ner mot stan idag igen, blev förälskad i ett par skor men kändes för illa att köpa dem igår eftersom jag redan köpt mycket mer än planerat. Men men, vet inte riktigt om jag hinner ner... Får se, får se. Har inte så mycket att tillägga, ganska fantasilös these days.

xoxo
image248
Den bjuder jag på!

maaaria

Det är sådant underbart väder att man inte kan göra annat än ryckas med i glädjeruset. Började halv 2 idag, hade en timmes lektion och sedan var de ut i solen som gällde. Jag och Elina strosade runt en sväng innan vi mötte upp myMaria. Vi kilade runt en stund och åt lite sallad tillsammans nere vid ån. Alldeles jättemysigt. Kom hem med diverse nya saker, trevligt trevligt. Blev dock inte så roligt efter ett tag när jag skulle kila runt själv, för fick väldiga känningar i mitt knä. Inte bra, så nu ska jag vila lite.

puss!


virvelvind

Dagen började sketbra och slutade mindre bra. Blev 35 min i skolan idag. Vanligtvis går jag till halv 1 på onsdagar, men naturen utgick för vår lärare var hemma med sjukt barn.. Jahapp, slutar halv 11 då tänker jag. Men nejnej, vi hade redovisning på engelskan som gick väldigt fort, så 9.05 bar det ut i solskenet och hem igen. Chilll.. Fick tillbaka två prov som båda gick bra och dagen kändes ännu mer chill. Var sedan på Stordammsdagen tillsammans med Elina! Trevligt trevligt. Träningen slutade dock inge bra och ska nu ta ett bad... Inte på humör för att skriva något mer så det här hackiga inlägget är allt ni får.

pluggstopp

Idag är jag trött och lycklig. Mitt sista prov i ettan är slutfört. Lycka, jag säger bara det. Har lite strögrejer kvar som t.ex. muntlig engelska redovisning imorgon, men vem bryr sig liksom?! Ingeeeeeeeet mer plugg! Så himla skönt. Ska ladda för Gossip girl m.m.
BYE

<3


mooonday

Idag har varit en riktigt trött dag. Dock har den inneburit vissa glädjeämnen i och med att matteprovet och spanskaprovet gick väldigt bra! Skönt att ha de kurserna avklarade. Nu återstår det bara tuuusen till...
Har nästan skrivit klart min uppsats nu som ska vara inne kl. 23.59 ikväll. Baksidan av det är att jag helt försummat geografiprovet imorgon, så det är verkligen dags att sätta igång. Men, måste få i mig lite mat då dagens intag av "näring" har inneburit:
Lite cola och chips på morgonen, en vaniljbulle när jag kom till skolan, en Big Mac-junior till lunch och en påse godis till mellanmål. Har inte ätit något annat idag, inte undra på att jag är trött. Helt stört det där med chips och cola till frukost by the way, men var sjukt trött och allmänt virrig. Snart väntar soppa, sallad och varma mackor! Naam nam..

image247

inte långt kvar nuu..

Slutspurten i skolan:

Måndag - Matteprov, Inlämning av kombouppgift svenska/historia
Tisdag - Geografiprov
Onsdag - Engelska muntlig redovisning


KUL

Jag förstår inte de som uttrycker sig negativt om Björn Gustafssons lilla inhopp igår. Det var ju hur kul som helst! So what om inget av de andra länderna fattade. Han bjöd på det lilla positiva under hela showen. Och de som säger att han gjorde bort sig, snälla. Björn är mega i Sverige och det spelar inte honom någon roll vad resten av Europa anser om honom.  Han är en svensk ståupp-komiker, aktiv i Sverige. Och Sverige fick sig ett riktigt gott skratt.
 

mamí

Grattis världens bästa på mors dag.

helg

Gårdagen var jättetrevlig! Födelsedagsfirande med färgglatt tema, ballonger och massa roliga tutor! Lite illa det där med Perelli dock, vi borde anordna en nordisk tävling istället. Då slipper vi ju det partiska röstandet, öststaterna emellan.
Idag var det match, kände mig jättehängig innan och var pissdålig men vi vann och de är ju det som räknas! Nu går vi upp i toppen, yey! Nu är jag så hungrig så att jag skulle kunna svimma, inte ätit sen frukost. Gott med grillat snart,
puss.

För bilder från gårdagen, se
http://fridaurtel.bilddagboken.se/p/main.html :D

du behöver mig

Jag kan ge dig allt, men vill du ha det?

illa

Allvarligt talat, när värmeböljan äntligen återkommer måste jag vara uppbokad hela jävla helgen? I och för sig är det väldigt trevliga saker jag ska göra, men ändå liksom.. Imorgon ska jag till min morbror hela dagen och fira dennes 40-års dag! Därefter blir det turbon hem från Nacka och till födelsedagsparty á la Frida, Sara och Linn! Blir väl att ta det lite lugnt för min del dock, eftersom jag ska iväg dagen därpå och spela match i Märsta. Dessutom ska jag klämma in matteplugg, geografiplugg och skriva klart uppsatsen tills måndag! Kuuuul! :)


Jag tillsammans med Elinas mamma Gisela & bonuspappa Erkki!
image246
Ge mig sommar & bruuuna ben!

lame friday

Då har man suttit hela dagen framför datorn och slitit med en uppsats. Sinnessjukt jag vet. Blir otroligt frustrerad då det vanligtvis går otroligt fort för mig när jag väl sätter igång. I och för sig skyller jag lite grann på källorna, eller snarare bristen på dem. Allt är jätterörigt och det är så många konspirationsteorier som cirkulerar kring mordet på John F. Kennedy. Men ingen rak information finns så dagen har gått åt att leta.. Riktigt lam fredag, jag vet. Nu har jag tagit ett break. Kommer förmodligen aldrig bli klar eller nöjd, så att säga. Ska titta lite på Peter Jöback, live på Oscars nu. Det är något med den killen, hans bländade léende och härliga energi. All the good ones are gay, ain't that so?


B-DAY AGAIN

Idag är det ingen mindre än Sara som fyller år! Riktig birthday-boom på G alltså. Vill önska denna babe en riktigt härlig födelsedag! Grattis sötnos.

image245

friiiidaaaay

Något väldigt irriterande hände mig under gårdagen (kvällen/natten?). Jag låg och tittade på NCIS, halvtrevligt program sådär. Men självklart lägger min dumma burk till TV av. I slutet av programmet. Ja, jag kunde ha bytt tv eftersom det finns ett par här i huset, men jag är en mes när det gäller att röra sig fritt i mörker. Förmodligen eftersom jag tittar på sådana program som NCIS. Men, can't help it. I'm hooked. I alla fall blev det då en relativt tidig kväll för mig, skönt det med. Vaknade nyss av att söt-Sigge kom in och nosade mig i ansiktet. Nu är jag i alla fall uppe och har ett antal ärenden att utföra idag.

bye

image244


B-DAY x2

Idag är ingen vanlig dag för det är Linn och Fridas födelsedag hurraaah hurrah huurrrraaaa! Yes, de är party på lördag och YES det kommer bli klockrent. Jag säger bara färggrant. Får se om jag går all in eller fegkör på någon relativt mesig halvgrann kreation. Time will tell!
Men, vill i alla fall slänga iväg ett stort grattis till dessa underbara flickor som är ett år närmare krogen!!!

image2image2
Fann denna sötnosiga bild på
Fridas blogg. Hon har tagit sig i kragen och börjat blogga, great!

foto

Fotograferingen var rolig, resultatet kommer förmodligen inte vara lika kul hahah.. Blev ju ganska många bilder tagna så får hoppas på att man lyckades posa lite fint på någon i alla fall. Finast var ju i alla fall jag, Frida och Hanna hängandes i målet (eller var det i strålkastarna)?! Nu sitter jag och chillar framför tvn, riktig tv-night på G. Bara att dra fram choklad och popcorn och sätta igång! Håller dock inte med Anna Skipper som säger att Marabou inte är gott. Himmelskt ju!

image243
Någon trevlig sommarkväll

wednesdaaay

Är nöjd med vad jag fått gjort idag, två prov och ett grupparbete. Okej det sista är väl inte helt klart, men en god bit på vägen. Hela tre steg närmare sommarlov då, nu är det bara två prov och kombo inlämningsuppgift nästa vecka kvar. Om vår idrottslärare glömmer bort idrottsprovet dvs. Fingers crossed.
Har precis ätit ugnspannkaka med gräddglass och ska strax ner och fota mig med laget. Någon tidning ska göra ett reportage om oss eller något, kan berätta mer sen när jag vet mer.

seven days a week

Såhär på kvällskvisten bringas alltid min förkärlek för nostalgilåtar upp. Ikväll har det vart Teddy Geiger som fångat mina öron med störst intresse, hans djupa klarblåa blick och sotiga ögon gör det om möjligt ännu lättare att vekna i knäna. Lyssna och titta självaaa...



Är det inte underbart med hes manlig smörsång?

coffee..

Nej, har nog aldrig vart med om något tråkigare. Naturkunskapsprov imorgon, inte min grej. Trodde det skulle vara relativt lätt, men ack så fel man kan ha. De är så mycket små detaljer att jag får spel. Nu blir det till att dra fram det stora kaffeartilleriet och köra en all nighter. Har dessutom engelska muntliga nationella på morgonen och ett grupparbete som ska göras på engelska efter provet. Suck.



polkagrisar föralltid

Måste ju vara bland det roligaste jag sett på länge...


nallis

Spanskaprovet idag gick nog bra, kändes ganska lätt! Men som vanligt kommer man säkerligen ha en massa slarvfel som man kommer irritera sig på. Igår kom en viss person och gjorde mig jätteglad. Det var Tobias som kom med denna söööta nalle som han gjort till mig på syslöjden! :) Visst är han duktig!

Obbebine Jr a.k.a Lill-Obbe
Scary pic  

image241image242
Ps. Nallens armar sitter inte snett, utan man kan snurra dem åt alla håll och kanter och jag har så fascinerat snurrat åt just alla håll och kanter. Ds.

måndagkväll

Alltid när man har något man vet att man måste göra, går tiden så himlans fort. Med undantag för idag. Jättekonstigt, men dagen har verkligen gått riktigt sakta. Kan bero på att jag vart jättehungrig vilket lett till diverse småätande tills dess att maten lagades. Nu har jag i alla fall proppat i mig hamburgare, grillade champinjoner, grönsaker, rostat bröd och tzatsiki. Mätt, you bet!
Tiden kanske kommer börja flyga nu då? Eftersom jag fortfarande skjutit fram mitt plugg. I och för sig har jag inte lika dåligt samvete som vanligt eftersom jag fick relativt mycket gjort under lektionen idag. En annan femma blir väl naturprovet på onsdag, där jag lyckats slarva bort min bok efter ca 30 minuters ägande. Om exakt 21 minuter börjar CSI och jag ska slänga mig i ett varmt bubbelbad innan dess.
hörs

image240

huvudvärk

Varför känns det som att alla andra har absolut nada att göra, medan vi står upp över öronen mitt i hela skiten? Allting kommer på en gång som en öronbedövande bomb. Prov, inlämningsuppgifter, mer prov.. Har ont i huvudet och orkar inte plugga. Spanskaprov imorgon, sedan naturprov på onsdag. Kändes som en liten lättnad när jag såg på mailen att dagens träning var inställd. Eftersom jag är så trögstartad hade jag aldrig tagit tag i pluggandet annars.
Nu sitter jag bara och tittar på gamla progam av Project Runway, ganska underhållande.. Men dags för lite socker till mitt bombarderade huvud!

today's

Det blev dubbelavsnitt av CSI istället för film, fine by me. Älskar det programmet, trots att Miami faktiskt är min favorit. Tråkigt nog nickade jag till x antal gånger under programmens gång, så hängde inte riktigt med i svängarna. Nu ska jag lägga mig och sova, men en kelsjuk Sigge får mig att stanna uppe i cirkus 5 minuter extra för att slänga in en dagens.

Dagens humör: glad
Dagens mående: bra
Dagens borde: pluugga
Dagens frisyr: au naturel, uppsatt på match
Dagens klädsel: matchställ/jeans, blåvit-blommig tunika
Dagens accessoarer: vita pärlörhängen med blå detaljer
Dagens smink: tonad dagkräm, solpuder, mascara
Dagens bästa: vinst
Dagens sämsta: blånaglar
Dagens köp: mocha fratte
Dagens sysselsättning: match, vänner, familj
Dagens låt: elvis - suspicious minds
Dagens planer: sleep
Dagens materiella vill ha: bra solpuder
Dagens längtan: sol
Dagens fundering: vad ska man göra åt saken?
Dagens beroende: mobil? haha..
Dagens middag: grillad stek, grönsakscoucous, tzatsiki


trötter

Är helt sjuuukt sjukt trött. Har spelat match både idag och igår. Torsk igår, illa.. Vi vann idag, men inte var det lätt. Men vi klarade det. 2-1 efter många rysligt nervracking minutes.
Har även träffat Jessica idag, blev en fika på nya Wayne's. Riktigt gott faktiskt och jättetrevligt. Saknar den människan enormt, märker det när man träffas. Läskigt hur man kan tappa kontakten så fort, vi var liksom jättetajta under hela högstadiet. Men nu är vi på god väg för mer kontakt, riktigt nice.
Tjejerna ska festa ikväll och funderar på att hänga med, men är galet trött så behöver även lite sömn känns det som. Vet inte om jag kommer orka pallra mig dit, men skulle kännas riktigt bra att träffa dem sötnosarna också. Men, nu ska jag ner och glo på "Confessions of a dangerous mind" med familjen.

later.

image239
haha

so seductive

Seduction isn't making someone do what they don't want to do.
Seduction is enticing someone into doing what they secretly want to do already.


henke

Nåja. Något positivt är ju i alla fall att Henrik Larsson beslutat sig för att spela EM. Om detta beror på att han har some unfinished business eller om han helt enkelt nått en ålderskris återstår att se. Hoppas på det förstnämna men känns ju som att mannen behöver lite bekräftelse eller liknande. Första gången han avsade sig landslagsposten var ju faktiskt år 2002. Men, vill ha en lysande comeback, då Henke för all framtid har en speciell plats i mitt ruckade fotbollshjärta.


.

kargnäsenhlkernmhäds-mhlöesmhlötmhlötemhoösmhoröemhöl,bgt lvöemvp,åäkg,bpvpr,vptr,hbpptm,nptmnmrnhrtnlrnlrmnrlpnmrlpmnrlömgfh,ge'örrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgmtrölh gb'tv etömbölm

så. behövde få ut lite frustration.


books

Jag och Elina drog till biblioteket till slut och jag fick med mig fyra böcker. Bibliotekarien var jättetrevlig och hjälpsam så det gick fort, men när jag skulle ner och hämta ett magasin på en annan avdelning... Oj, det var läskigt! Som ett lönnrum med stora kassaskåpsrattar som öppnade och stängde olika dörrar. Riktiga kringelikrok vägar och allmänt creepy. Väntade ju nästan på att någon skulle hoppa fram ifrån en av gångarna och skrämma livet ur mig..
Nu ska jag byta om och slöa lite innan träningen börjar,
seee ya.

image238

torsdag

Då sitter man i skolan, har bara en lektion idag men känner mig jätteseg och får inte ordning på något. Vi har en kombouppgift på historia/svenska, där vi ska skriva om en historisk händelse. Jag har valt att skriva om JFK och alla konspirationsteorier rörande detta. Kommer bara inte igång! Men jag ska, snart...
Ikväll är det träning så det blir nice, men nu vill jag bara hem och sega i soffan ett tag.. Måste återfå lite krafter.

Om jag inte redan hade alldeles för många bikinis skulle denna passa finfint i min garderob. Kanske får bli en tripp till HM ändå idag, men bara kanske..





vinst

Är riktigt glad nu, laget (och jag säger laget då jag spenderade 75% på bänken), var riktigt bra idag. Vi vann med 3-1 mot ett av de självutnämda topplagen. Riktigt skönt alltså, revansch revansch.
Tycker onekligen synd om Fridas föräldrar som ensamma fick stå och sälja fika på vår match, då jag och Sara inte bidrog. Båda mina föräldrar jobbade och jag och Sara hade då en genial lösning att jag skulle fixa fikat och hon sälja det! Men självfallet blev Sara kallad till matchen i sista minut och Fridas supersnälla päron fick stå ensamma.
Nej, nu ska jag och Tobias mysa framför Desperate Housewifes, med lite gulasch! Muums..

fotboll

Min uppdatering är minst sagt ojämn, I know. Ingen direkt struktur i mitt skrivande, vilket framförallt beror på att jag skriver när det känns lockande. (Definition=När jag inte har något annat för mig). Nu har jag vart och tränat, riktigt kul. Vi spelade olika sorters matcher och mitt lag ramlade på mållinjen och torskade turneringen med 1 poäng, men riktigt bra kämpat! Sedan vankades det "idioten" (för er som inte vet, en konditionsträning som innebär att man springer fram och tillbaka som en idiot). Lite jobbigt tänker man, och som ett svar på mina böner beordras Tobbe att jag, Cissi, Frida, Hanna och Linda ska sätta oss vid varsin kon. Okej tänker vi? Vi blir sedan meddelade att vi inte får delta eftersom vi har match imorgon, skönt. Blir till att ta igen allt imorgon då!
Nej nu börjar CSI och Tobias är påväg. Vi ska frossa i kakor och godsaker,

maybe later


a sentence which never loses it's value

I think of what you did and how I hope to God it was worth it.

norris

Emmas farmor och farfar är här och har precis bjudit på gourmet-middag á la Norrland. Porterstek blev det med efterrätt bestående av melon och jordgubbar. Det bjöds även på torkat renkött, något nytt för mina smaklökar. Det är nog bra att jag spelat match idag, så mycket som jag ätit. Har även bränt mig lite i ansikte så färgen är väl smått likt en gris, men förhoppningsvis går det över så fort som möjligt. Kanske t.o.m blir lite brunt om jag har tur? Längtar till sommar och sommarlov! I och för sig kommer jag inte ha en lugn stund i sommar, men bara att slippa skolaaaan! Blir till att bita ihop den sista biten för nu är det fan inte kul alltså. Men, nu är det lördag, så varför prata om skolan?

Hahaha... Bilden till "passerkorten" i skolan. Smutsfejjan.

image237

besviken

Det är så himla fint väder att man inte får tid att uppdatera, är ute i solen istället! Nu har jag dessutom precis spelat match, men vi torskade 0-3. Så jävla surt och ovärt. Är så himla besviken på mig själv för jag vet inte vart jag har tagit vägen, fotbollsmässigt. Men på ett sätt är jag så jävla taggad just nu att bara träna hårdare och mer för att kunna vara nöjd med vad jag presterar. Jag kan ju så jävla mycket bättre..
Det var relativt oskönt att spela 90 min i stekande värme, mitt på dagen. Är svettig som en lurk nu så måste bada bra och länge för att bli lite ren och fräsch inför lördagkvällen.

höööörs


dagssummering

Varför är det jämt så att när man är ledig och kan vara uppe sent går man in i väggen långt tidigare än vanligt? Klockan är tjugo över elva och jag känner mig helt slut. I och för sig har jag vart uppe sedan ganska tidigt. Tobias sov här och han skulle spela innebandy DM, samling 08.00 i Allians. Blev till att gå upp med honom kl. 7 och äta frukost, som den goda själ man är (?). I alla fall trodde jag det skulle bli jätteenkelt att somna om igen, men så var icke fallet. Låg och vände och vred på mig fram tills klockan 10, då min kära far ringde och väckte mig. Inte så ovanligt eftersom de senaste han gått upp är väl 9, MAX. Då slutade jag försöka och gick ut och satte mig på baksidan. Skulle ner och gymma, men Adam latisen hakade inte på och jag orkade inte ta mig in själv, så blev ett löpvarv här istället. Helt grymt svettigt i denna värme, men riktigt skönt ändå alltså. Därefter blev det in till stan, slutförde födelsedagsshoppingen (och lite smått och gott till mig själv) och sedan hem för att återigen bege sig till de mer centrala delarna för middag på Svenssons Taverna. Nu är man då hemma och jättetrött.

Tagen för några veckor sedan, medan vi väntade på att matan(Norrlands nation) skulle öppna.

beväpnad man i sävja

Kul att man kommer hem och får beskedet att en beväpnad man springer runt i skogen i Sävja, exakt på den väg där jag går med Sigge. Skulle gå med honom ikväll också, men mamma och Conny sa att dem kunde göra det och då hade de träffat poliserna. Nej, fyfan alltså.

svensson taverna

Jag har precis ätit en av de godaste måltiderna i mitt liv. Då Sara beskrev sin Ceasarsallad-upplevelse som en av de bästa (i matväg) i hennes liv, hade jag svårt att förstå. En sallad? Visst, jag har alltid älskad sallad men en av de bästa, nej det var väl att ta i? Nej, det var de inte! Åt där ikväll då min kära syster fyller 18 idag. Grattis! Och salladen, helt underbar. Obeskrivlig. Rekommenderas starkt. Rocky road till efterätt satt ju något fint dessutom. Varmt chokladfundament med mashmallows, nötter och vaniljglass. Jag tror hon blev glad för presenterna dessutom, nu skulle hon ut på krogen och fira att hon nu får festa lagligt. Bra va?! :)

Tack för tipset Sara!


underbara vår

Dålig uppdatering, I know men har lite för mig om dagarna faktiskt. Igår slutade vi direkt efter matte-nationella, så drog runt en lång stund på stan och försökte hitta present till min syster som fyller 18 år idag. Hon är "a tough one to please", så jag hoppas hon i alla fall blir lite glad, haha. Nu sitter jag ute på min baksida med radion på, en Sigge framför mig och tidningar på hög. Underbart! Jag har helg idag eftersom min lektion idag är icke obligatorisk närvaro. Nice va?
Nu ska jag ge solen mer uppmärksamhet!

later
One Republic - Stop and stare

image235


nordea

Då är jag pigg som en lärka, får väl skylla mig själv efter power-napen idag. Men tror faktiskt att jag kommer somna rätt snabbt om jag lägger mig, så ska göra det strax. Det hände en ganska kul sak idag, efter vår spanskalektion gick jag, Jennifer och Bisar ner till Nordea som ligger våningen under oss. Upptäckte igår att de hade ballonger och jag drog slutsatsen att ballonger brukar betyda godis. Självfallet hade jag rätt så jag norpade lite igår. Skulle göra samma sak idag, men det visade sig vara svårare när vi var tre så vi fick en tjurig bankkvinna på halsen. Men, bra som vi är, yrade vi bort henne så hon kommer nog vänta på oss imorgon, "då vi ska komma in med kontonumret till nya kontot för att slippa postgirobetalningar". Hahahaha...


sova sova sova

Dagen har vart väldigt splittrad. Började asjobbigt då jag inte sovit mycket alls och påsarna under ögonen var ett faktum. Hade ju ett ganska viktigt prov och hade lite smått panik inför detta, så glad när det var över. Efteråt var det spanska och idrott, men vi behövde inte vara på idrotten så jag åkte hem och la mig istället! Så sjukt skönt, sov från halv 4 till kvart över 7. Mådde verkligen illa innan för att jag var så trött, så nu känner jag mig kry igen. Vet inte riktigt om jag kommer somna ikväll dock, hoppas det då första lektionen imorgon innebär Nationella prov i matte. Något jag inte heller orkar, men å andra sidan orkar jag inte med skolan överhuvudtaget. Sista veckorna kommer att döda oss.. Kan berätta mer later!
Nu ska jag gå ner och äta lite glass, mums.
lateeerrr


crazy for this girl

Ja då gör man ingenting. Har precis ätit en pizza, inget deffa här inte.. Har pluggat lite på eftermiddagen men känner inte riktigt att jag kommer in i stämningen. Sitter istället och lyssnar på denna riktigt gamla favorit, alltså aaah vilka flashbacks! Jag, liggandes på en bänk i Gränbyskolans ljusgård tillsammans med Jessica och Steen. Sheeisses.


det är ju i alla fall fint väder...

Sitter i nuläget och kollar in lite youtube filmer samtidigt som jag småäter och tittar på tv. Dundermix! Fast jag är jättehungrig, så jag går bara och äter lite smått tills dess att det blir middag. Dröjer nog ett tag för mamma har inte slutat än och vår datatekniker är här och trixar lite med datorerna, vi har ju ett par stycken heheheh... Datanörd familj eller välutvecklade och framåttänkande. Har monsterprov imorgon i Samhällskunskap A. Typ slutprov eller vad man ska kalla det. Fick dessutom veta att matte nationella är nu på onsdag, inte torsdag som jag tidigare trott.. Därav har jag knappt någon tid att repetera.. Eller, gå igenom snarare. Svårt att repetera något när man inte gjort det. Nu svamlar jag.

time to go

image233


now look at that

Alltså NEJ. Nu efter att ha sett även detta program är jag rosenrasande. Det går inte som jag vill. Men, lille Jaime i serien smälter faktiskt mitt lilla svarta hjärta. Han är så sööööt. Nu ska jag gå och lägga mig och drömma arga drömmar om att OTH inte är roligt längre.

Now look at that

jag lever mig in i tvn

Alltså dagens OTH program störde mig till hundra. Peyton och Lucas, så är det bara. Den där andra bruden kan ju bara ta sig. Den där nannyn är dessutom skitjobbig. Aja, fick i alla fall sånt spritt språngande damp att jag tvingade min bror att fixa nästa veckas program och tro mig när jag säger att det är ännu mer irriterande, speciellt på de två punkterna jag nämnt! Så nu har jag tvingat honom att fixa veckans därpå med, så väntar på att det är klart. Nu blev det klart!
BYE

söndagkväll

Idag har verkligen varit en hemma-dag, på min sida av lapen. Efter joggingen tog jag ett lååångt bad! Så skönt. Efteråt skrubbade jag ansiktet, la ansiktsmask och hela fadderullan, så nu känner jag mig fresh igen. Har ätit en helt underbar middag bestående av grillat! Vi grillar jätteofta eftersom det är så himla gott och de är så jävla praktiskt med vår grill. Den är riktigt speedad. Gasol är so much better alltså. Idag blev det grillad majskolv (måste), paprika, champinjoner, ostfyllda tomater, zucchini och även kyckling. Var så svullen efter detta att jag blev tvungen att kila ut med vovven en sväng, och damn va obstinat han blivit! Tobbe som mötte upp mig under promenixen sa att han borde vara relativt lyhörd eftersom han är en oldie, men nej. Snarare tvärtom, mer egensinning med åldern. Men, jag älskar den rackaren ändå!

En icke smickrande bild på min darling
image232

deffa?

Eftersom det är så underbart väder och jag inte har någon match på ett tag passade jag på att dra ut på en joggingtur. Satans va jobbigt det var, trots att jag inte alls sprang speciellt långt! Min kondition är definitivt inte där den bör vara och dessutom sprang jag i en svart polotröja och tjocka byxor. Insåg när jag kom tillbaka att termometern låg på 17,5 grader. Nej usch, det bara rinner om mig. Måste även köpa nya skor, fick jätteont i smalbenen när jag sprang, helt skumt. Nu ska jag lägga mig på golvet och köra lite styrka, hoppa in i duschen och sedan vänta på att OTH ska börja. Har dock informerats om att dagens program inte alls är händelserikt.. Kan nog stämma.


trött söndag

Gårdagen spenderades hemma med Elina. Vi svängde förbi Liza där resten av tjejgänget + några hängde och det var riktigt trevligt, kändes som att de behövdes. Tråkigt nog gled man dit i mjukisbrallor och allmänt luffarkläder (jag vet, jag som aldrig bär mjukiskläder in public). Men, igår blev ett undantag, tråkigt nog, eftersom jag inte kände mig fresh nog att stanna all night long. Planerades även att titta på fotboll idag med Sara, men smarthuvud som hon är missade hon att matchen vi skulle titta på spelas på tisdag! Idag har jag bara legat och sovit, men vaknade ganska tidigt eftersom Tobbe skulle på cup. Efter det har det vart tv och lite left-overs från gårdagens dundermiddag! Ceasarsallad med en variation av färska grönsaker, pestopasta och massor av godsaker från delikatessdisken. Ska kolla klart på ett program nu,

Luffarna


meningslöst bloggande

Ja då har jag precis vart med världens bästa mamma och shoppat lite allt möjligt! Främst saker till uteplatsen som är under ombyggnad, men även ganska mycket nya hår och make-produkter. Trevligt trevligt. Mindre trevligt dock när jag kom hem och insåg att jag inte hade plats för alla saker, köper så himla mycket lotions och krims krams. Blev till att göra nytt space i lite skåp och så. Nu är jag lite slut så ska lägga mig och chilla lite, pussis.

cute

Har haft en riktigt chill dag på jobbet! Har under min arbetsdag hunnit med inte mindre än två (!) besök inne i staden. Mycket värt. Var lite trött imorse eftersom jag och Tobias låg och tittade på 27 dresses ganska så sent. Jag tycker den var bra! Den var allt en romantisk komedi bör vara, dvs. romantisk, rolig, söt, snygg och förutsägbar! Kul att svenska Malin Åkerman börjar bli poppis bland Hollywood-eliten dessutom, sjukt snygg den bruden. Blev även lite lost i James Marsden som spelar megasötnosen Kevin. Nu ska jag slötitta  lite på gamla The Hills-program, dvs när Jason och Lauren dejtar. De som går nu är inte alls lika roligt.. Kanske t.o.m drar till på stort och kör gamla Laguna Beach program. Där har vi kvalité, hahahahaha.



mums

Vore ju en synd att inte tipsa om den otroliga smakupplevelsen jag hade igår. Så vanligt men så underskattat! Jordgubbar doppade i smält vit choklad! Bara att köpa lite färska jordgubbar på stan, smälta ett paket vit choklad i en djup tallrik över en kastrull med kokande vatten och voila! Klart att doppa och njuuutaa.




valborg

Valborgsmässoafton igår då. Att hela Uppsalas befolkning flockades på stan i ljuvligt väder var faktiskt riktigt underbart och en bra tradition. Utöver det tycker jag att hela dagen är relativt överskattad. Tänker inte säga speciellt mycket om dagen, utom att jag kommer komma ihåg den, på gott och ont. Idag har jag varit riktigt trött dock, vaknade runt tio och kunde inte somna om.. Har dessutom hunnit ha sönder mammas favorit-vinkaraff, cirka 20 min innan dess att min träning började. Det hela var en väldigt (o)lyckad historia. Annars så är denna dag en sådan som man inte kommer att minnas. Slapp, slapp och åter slapp. Dels själv, dels med familjen och dels med Tobias. Har precis tränat, höjdpunkten på dagen. Var riktigt roligt, speciellt sista leken! Kan fill you in later. Ska duscha nu.
Ha en fin kväll


We're gettin' low


Hela ligan


Va hände?