SPANIEN

Spanien mästare! Bästa laget vann, helt klart. Har bevittnat denna final tillsammans med Sara (med en ypperlig förkärlek för en spansk karl vid namn Fernando Torres), Linn, Saras syster Emelie och pappa Erik. Riktigt bra gäng det där. Nu är det dags för mig att sova trots att jag inte är trött. Jobb imorgon, halv 8 börjar man. Och det ska regna. Men får hitta på något riktigt skoj inomhus då, bye bye.


sunday morning

Någonting annorlunda sker i min kropp då jag plötsligt börjat gå upp tidigt om dagarna. Förr hade jag nada problemas att sova bort mer än halva dagen. Numera lyckas jag knappt när jag verkligen försöker. Klockan är nästan 11 och jag har redan hunnit slötittat på ett antal program, ätit upp en påse Pop Delight, lite choklad, yoghurt med crunch och fortfarande är ingen här hemma vaken. Jobbigt läge alltså! Borde väl sätta igång med dagen, men har faktiskt ingen ork. Så bajbaj.

Saknar klockan som pryder min handled på dessa foton.



shoes and stuff

Jag sov ett par nödvändiga tolv (!) timmar inatt. Tog igen veckans brist på sömn... Var riktigt skönt. Hade kunnat ligga kvar längre om inte mamma kommit in och undrade om jag mådde bra eftersom jag sooov så länge. Dessutom var det dags att börja dagen, har uträttat ganska många ärenden idag! Vart på IKEA och köpt lite saker till rummet. Bl.a. skohållare eftersom mamma får dåndimpen av att mina skor ligger över hela hallen och dessutom ockuperar flera lådor där nere. Är hejdlös när det gäller skor.
Blev även en sväng till Gränby C där det shoppades kläder och massa mat (och gott). Kände mig tvungen att prova på massa nya godsaker som jag inte tidigare testat så det blev en mindre billig historia. När vi var påväg till Biltema för att införskaffa lite tekniska prylar till mitt rum började de ösregna så det blev en mysig stund i bilen med musik och choklad. Har haft en väldans trevlig dag alltså!


Blev tvungen att slänga skor för alla fick inte plats och fick bara ha stövlar och några par där nere. Men om ni tittar riktigt noga ser ni att jag pulat in dubbelt par i vissa fack, busigt va?


broken

I am damaged at best, like you've already figured out

I'm falling apart, I'm barely breathing
With a broken heart that's still beating
In the pain, is there healing?
In your name I find meaning
So I'm holdin' on, I'm holdin' on, I'm holdin' on'
I'm barely holdin' on to you.



efter en veckas arbete

Jag är trött idag efter en veckas arbete. Har massa sysslor att göra här hemma och fick dessutom hem en räkning på en naturbok jag tappat bort. Inte så nice dag dvs. Måste väldigt mycket städa rummet men tar inte tag i det. Blir imorgon.. Men måste juuu.. Ska titta på Smekmånaden ikväll tror jag. Sett den ett ganska stort antal gånger men fungerar ändå. Tv 3.



Btw min broooori åkte till Ayia Napa idag! Jealous.

same old same old

Ja, vad ska man säga.. Hahaha känns passande! :)

vansinnig

Jag måste bara uttrycka min ilska över en händelse idag. Tidigare idag skrev jag ett inlägg som jag inte hann avsluta där jag skrev om hemglass-gubben. Ja, min familj handlar fortfarande glass hos glassbilen, även fast det var ett tag sedan. Just det jag skrev, att glassgubben (eller snarare killen), kom ihåg mig och frågade hur brorsan mådde och pratade om sist jag var där. Han kom t.o.m ihåg att det var förra året. Jag blev på så himla bra humör då han verkligen intresserar sig för folk och verkar trivas jättebra med sitt arbete. När jag sen, en timme senare, gick till bussen ser jag massa polisbilar vid hållplatsen. Även glassbilen står där, mitt i vägen och glassgubben går runt och ser förvirrad ut. Jag frågar några vad som hänt och jag får veta att några jävla snorungar hade slagit ner glassgubben, rånat honom och sedan stuckit. Alltså, jag fattar inte hur människor kan vara så jävla idiotiska. Ni skämmer ut Sävja, fattar ni inte det? P.g.a av folk som er har Sävja fått ett jävligt oförtjänt rykte som ni pissråttor väljer att leva upp till. Pinsamt och förskräckligt. Det kan hända att killen aldrig vill återvända till sitt jobb efter det här, p.g.a några jävla småkillar som knappt fått hår på snoppen än. Fyfan vad jag är arg.

SEX AND THE CITY

Dagen började med lite sovmorgon.. Klockan nio började jag jobba, för att sluta halv sex. Inte lika roligt men trevligt att få sova ut lite. Blev hem och fixa lite för att sedan möta upp Sara för SATC - The movie. Nu, ett par kg popcorn tyngre, sitter jag här och är lite smått deprimerad att det är slut. Nu finns det inte längre någon film att se fram emot. Inga mer program. Det är över nu, men självklart tog det slut på ett magnifikt och storstilat Sex and the City-vis. Är ju lite depp för att en sak inte slutade precis så som jag ville, men säger dock inte vad eftersom det inte får bli en spoiler för er som inte sett. Men fan va kul om jag bara skulle avslöja hur den slutar, hhahhah. Nej fan va illa, där är mitt tecken på att jag suttit uppe för länge. Niiize.

Tjejerna med stort T, back in the days.

tuesday

Jag är verkligen hur trött som helst. Sov inte speciellt mycket inatt, hade ont i ryggen... Så har vart jättetrött och somnade efter jobbet. Vaknade nu och har självklart massa missade samtal och meddelanden och jag är verkligen sämst på att svara på de när jag väl ser... Tänker att jag gör det senare, haha. Oftast blir det inte av.
Har läst i många bloggar om sommarrean, men jag vet inte riktigt alltså.. Det är något med reor som ger mig spasmer. Allt ligger huller om buller, man hittar ingenting och folk är som galna! När jag var i Stockholm borde jag utnyttjat rean bättre, men jag orkar verkligen inte. När jag åkte i julas tillsammans med Emma så tvingade hon mig att gå igen varenda liten trasa och då fyndade jag massor! Men mitt tålamod är inte det bästa, så... En annan dag liksom.
 


Hittade denna galna bild alldeles nyss, hahahah.
Linn, Tove, Sara.

clothes

Kom precis hem efter en sväng på stan och lite fik med Maria! Mysigt värre. Köpte ett linne, en eyeliner, en bikini och ett par gladiatorsandaler. Har trånat efter de sistnämna så pass länge nu att det var dags att slå slag i saken. En mindre rolig sak är att idag på jobbet så sträckte jag en muskel i ryggen! Det gör så fruktansvärt ont och jag kan inte vrida nacken eller luta mig framåt/bakåt. Jättejobbigt och kommer förmodligen sitta i ett tag också. Nej, det här gillar jag inte. Får bli vetekudde och ett varmt bad!

Uppdatering: Har jättetråkigt... Borde sova men såg nu att de kör en ny re-run av SATC, där första programmet går ikväll. Försöker därav hålla mig vaken, dels genom att fota dagens och gårdagens inköp. Blev t.o.m en pic på det simplaste baslinnet! Så trött är jag.. (Kameralinsen är inte bra, smutsig och gör allt ljusare. Shortsen är knall-lila, inte halvblå.)


     

lifehouse

Jag säger jämt att jag inte har någon favoritartist eller grupp... Men måste jag välja skulle jag absolut säga Lifehouse. När jag lyssnar på deras musik får jag en helt speciell känsla i kroppen, osannolik. Inte så att jag är fanatisk på något sätt, men inser nu att de följt med mig genom åren och jag får fortfarande samma känsla i kroppen varje gång jag hör deras musik. Att Jason Wade är lead singer gör ju inte heller bandet mindre åtråvärt. Titta bara!

stockholm

Idag har jag spenderat dagen i huvudstaden för lite shopping tillsammans med min bror! Det var jättemysigt men hade satans ont i benen efter ett par timmar. Självklart åt jag en kyckling-curry sub på Sandys, som alltid.. Jag gick dock och letade efter en jacka och ett par skor som inte fanns i min storlek i Uppsala. Tyvärr hittade jag inte något av de, så blev liksom blind för allt annat så blev inte så mycket för min del... En klänning, en kjol och ett par shorts. Jocke däremot köpte tre par shorts, två linnen, massa glajjor och en skitsnygg jacka! Efter det blev de cookie och yoghurtglass och tåget hem! Kanske slänger in någon bild på det vi köpte sen,
kram.


KUUUUUUUUNG


ANDREI ARSHAVIN ANDREI ARSHAVIN ANDREI ARSHAVIN

mamí

Det finns ingen bättre person i hela världen än min mamma. 
 Älskar dig mest av allt!

i've got nothing left to say,


just take me away...

dagen efter

Nä alltså nej. Vaknade 8.55 imorse och kunde verkligen inte somna om. Kunde inte heller somna inatt. Men sedan helt plötsligt blundar jag, för att öppna ögonen av att det vibrerar i mobilen. Maria ringer och säger att klockan är 12. Ganska bra tid att komma upp ändå. Jag hade omedvetet ignorerat några sms från damen så nu ska hon chilla med sin pojkvän på bio istället. På tal om bio så kommer jag miss SATC-premiären ikväll. Grämer mig något så otroligt, men jag och min goda vän Sara har lovat varandra att gå tillsammans. Nu befinner hon sig dock någonstans många mil härifån i en ost/limp-stad även kallad Ockelbo! Så det blir Sex and the city-premiär direkt när hon kommer hem om cirkus en vecka or so. Längtar. Chilla nu.
L8R

GLAD MIDSOMMAR!

Jättetrevlig och rolig kväll över lag. Diverse tråkigheter skedde som inte ska finnas och förstöra min fin fina bild av detta firande. Missade dock nattbadet, inte bra! Men annars bra. Slutet gott, allting gott.




pigg eller?

God morgon allesammans! Nu är jag pigg och kry och på väg till jobbet! Eller ja, i alla fall på väg till jobbet. Det första vet jag inte riktigt om.. Slutar tre idag dock, vilket är skönt! Nu ska jag äta frulle. puss

piss-sverige

Måste ju även tillägga att jag är otroligt frustrerad då jag suttit uppe för Sveriges skull eftersom jag börjar jobba 6.30 imorgon bitti! Jävla Sverige. Hade i alla fall trevligt med tjejerna, trots diverse oliktänkande hjärnor. Men jag har rätt, Henke är kung och Källström är en frisk fläkt.


När jag kom hem väntade denna mascara, Loréal double extension, på mig. Ett glädjeämne i denna tunga tid. Tack Conny!

pinsamt

Självklart hoppades jag. Den där känslan i magen att det skulle gå dåligt har hela tiden infunnit sig, men jag hoppades. Nu sitter jag här som ett fån, målad och klädd i de patriotiska kläderna. Skäms, det gör jag också. Värdelöst är vad det är.


tuesday

Kom hem från jobbet ganska precis, stängde idag! Dagen till ära startade ju bra med väldigt fint väder men någon gång på eftermiddagen bara forsade det ner massa regn. Det smattrade verkligen mot taket. Nu är jag trött och mysig så ska lägga mig framför tvn en sväng! baaaj


sommar och sol ?

Jävla pissväder! Har sedan vårsolen bröt ut haft en stark känsla av att det blir en upprepning av förra årets rabalder. Jag menar att det är jättefint väder på försommaren, men knappt någon soldag under hela sommaren. Skönt då att jag har lite back-up eftersom jag ska till Grekland och Spanien. Det känns på ett sätt bättre att jobba när det är så dåligt väder, man missar liksom inget. Men ändå är mitt jobb så sjukt mycket roligare ifall det är fint väder, det finns så många fler valmöjligheter.
Nej men gud, är helt proppmätt. Åt middag, glass och kakor med våra gäster så känner att jag behöver svulla ner lite. kram


Sigge blir väldigt exposed här i bloggen and I don't think he minds!

pissväder

Har jobbat hela dagen idag och skulle ha tränat, men glömsk som jag är glömde jag bort att min bror och hans flickvän skulle titta förbi idag! Det var min andra bror som en timme innan påminde mig om saken. Låter inte så väldans speciellt, men eftersom han inte bor här träffas vi bara ett par gånger per år. Sist vi sågs var i november, så jag valde att stanna hemma och spendera dit med Jimmy och Ella istället. Så sjukt söta. Bror min har verkligen fixat sig ett riktigt kap! Nu när jag sprungit runt med barn hela dagen känns det som att jag behöver springa lite för mig själv, men behöver först se till att regnet håller sig borta. Vill ju inte komma in både blöt och svettig!


Har inga passande bilder på min bärbara så det blir lite Josefine.

en bild säger mer än tusen ord så dessa berättar en hel historia



a&s utelåsta och högljudda

Sitter nu hemma hos Sara tillsammans med kära vänner. Eller ja, André och Sara står för tillfället ute på balkongen efter att ha blivit utelåsta. De chillade i cirkus 10 minuter för att sedan ändra strategi och banka frenetiskt på fönstret. De antog väl att vi skulle tappa intresset när de lekte oberörda, men så lättlurade är inte vi. Eller ja, i alla fall inte jag och Martin? Men med mitt, Marias och Martins hjärta av sten var det totalt onödigt. Sanningen verkar ha infallit även hos dem som nu sitter uppgivna utan insyn. Ja, vi har dragit ner persiennerna. Men vafan nu börjar de ju banka igen.

För att byta samtalsämne. Matchen slutade ju ett sådant tänkbart typiskt svenskt vis. Vi grät våra tårar och ett ägg kastades runt i ilska. Nu har känslosvallet lagt sig litegrann med fokus på vinst mot Ryssland. Jag är mätt som fan btw efter en kebabtallrik och en massssa godis, chips, ananas, läsk m.m. Lägger in bilder när jag kommer hem, sjuuukt laddat upp. Men det var väl ett jävla bankande, nu orkar jag inte mer!

US

Jag saknar USA. Har fått ett omättligt behov av att åka nu nu nu.. Snackas lite om att åka dit över julen men ingen i familjen är så tagg eftersom vädret inte är något vidarevärst då.. Nej, vill åka på sommaren som vanligt när solen steker och det är 42 grader. Men främst vill jag shoppa shoppa shoppa och träffa vännerna! Får nöja mig med att lite av the States kommer hit i sommar, Nick. Han kommer någon gång i början av juli så får väl lite försmak dårå! 
baaaj

Vet tyvärr inte vart mina USA-bilder är..                                          

SCCCHWEDEN, som björn gustafsson säger

Sjukt seg man blir när solen inte längre skiner. Idag har jag bara segat i sängen och soffan. Steg precis ur ett varmt bad, behövligt då den naturliga värmen i luften uteblivit. Om en timme kommer André och Martin hem till mig för att inleda vårt "EM-schema", som innehåller ICA, Hardys, Saras house med people, ansiktsmålning etc etc. Heja Sverige!!!


glädjeyra på Theo's student! :)

holland

Matchen Holland-Frankrike är precis slut och jag kan inte hjälpas bli nästintill rörd av Hollands vackra fotboll. När de mötte Italien skärde de först i mig lite, eftersom Italien alltid legat nära hjärtat. Men, det gick ju inte att förneka Hollands spel. Jag är helt fascinerad. Det är något stort på gång med det laget. Jag känner det!


overview

När jag läser inlägg jag skrivit slår det mig att jag skriver precis som jag pratar! Då menar jag inte att jag jämt gör så, men när jag skriver utan att tänka. Jag byter samtalsämne titt som tätt och flänger med meningarna. Exakt som när man pratar med mig, allt går i 140. Men det är ju så det ska vara, klarar inte av folk som inte kan komma till saken?


fredag den 13

Fredag den trettonde idag då, scary shit. Eller? Njae, mina tankar förs främst mot en gammal Halloween-film. Dagen har varit slapp, har mest bara tittat på match och ätit lite pizza. Tack för tipset Jennifer, måste säga att pizzan var jättegod! Capricciosa med svarta oliver. Och bearnaise såklart! Pizzan bjöd bror min på eftersom jag strök hans rosa söta skjorta inför personalfesten han skulle på.
Alla gnäller på vädret nu och jag håller med, men en sak måste jag i alla fall säga. När jag var ute med Sigge en tidig morgon i veckan föll regnet som piskor från skyn. Helt plötsligt sådär bara. Men, istället för att bli arg, kände jag den där underbara doften av sommarregn. Ni vet, det luktar så himla speciellt och en varm sommarkänsla spred sig. Även regnet är speciellt på sommaren..



trevlig kväll

Idag har jag jobbat nästan hela dagen, sedan var det träning och därefter träffade jag några tjejor hemma hos Jessiepess :) Supertrevligt, vi spelade "Så ska det låta", på blooodigt allvar. Jag och Sara var ju ena riktiga stolpskott, men tack och lov så fick vi förstärkning senare i form av Heresh. Vi plockade då lite extra-poäng men inte tillräckligt tyväärr.. Frida, Ginette och Jessica vann ändå. Men dem fick ju de lätta korten, eller hur Sara?!
Nu ska jag bara chilla framför tvn, är ganska trött så känns skönt med långhelg.
 


Värdinnan för kvällen! :D

avslutning

Har ju varit relativt glest med bilder här i bloggen på sistonde så jag slänger in en massa från avslutningen!


Jag fryser utanför skolan


tbs


glada miner :)


Richard och Urban!!! :D


tilltugg


Jag och Jennifer :)


Norrlands

sverige.

Glömde ju nämna matchen igår. Satt självfallet bänkad tillsammans med Maria, Dillan och Marias mamma :) Var jättetrevligt och säger bara SVEEEEERIGEEE! Zlatans mål var så vackert..



SOMMARLOV!

Det är sommarlov men p.g.a det dåliga vädret känns det inte riktigt helt okej, men min dag kunde inte varit bättre. Började med att vi samlades på skolan och fick se Thoren-flaggan hissas, mitt på Stora Torget. Det ni! Därefter bar det av mot Norrlands för lite mingel med laxsnittar, oliver, ost, tapenade etc etc. Masssor av tilltugg alltså. Riktigt fint faktiskt, det stod till och med servitörer med kostymer och handen bakom ryggen och fyllde på våra glas! Så gulligt att våra lärare anstränger sig så mycket för oss. Därefter förflyttade vi oss in i en större sal där det var dukat vid mindre bord med stora vita dukar och blomster och massa fint. Bjöds på rostbiff och någon slags potatissallad. Därefter blev det jordgubbar, glass och grädde! Toppen va? Ni som inte går på tbs, stackars :)
Åkte sen hem direkt till Tobbe där hans mamma var i fullt sjå med att baka kolatårta! De hade även köpt sallad men jag hade ju redan ätit.. Vi somnade i soffan dock och vaknade perfekt till dess att tårtan var klar. Hur god som helst. Bilder får ni se seeeen!

dresses

Dålig uppdatering igen, men nu när vädret är på väg att vända blir det väl ändring på den saken. Heldag med Sara idag, haha! Hela dagen har gått riktigt segt, men har haft riktigt trevligt med vänner. Har spenderat större delen av dagen inne i staden och lyckades komma hem med två fina klänningar. Tittat på fotboll på kvällen och nu sitter och jag tittar på Holland-Italien, mycket intressant så blir blixtinlägg.
tjarrrrå

None

värme

Även idag är det riktigt varmt, så jag har tillsammans med mamma, Conny & Sigge vart ute och fixat och donat lite på baksidan. Det är jätteskönt med värmen, men vissa säger att den är påväg ifrån oss? Jag finner i alla fall inga spår på det när jag tittade på smhi's hemsida.. Får hoppas på det bästa!
Provade att smörja in mig med Hawaiian Tropic olja, men den ger mig otrevliga utslag.. Det blev bara att tvätta av den nästan direkt, inte så kuuul när den kostar ett par riksdaler. Aja, hare chiilll..

flaggor!

Det var hur kul som helst att dela ut flaggor! Dessvärre glömde jag att fota oss tjejer i våra söta outfits. De som arrangerade hela eventet var jättetrevliga, så fort vi kom berättade de att vi fick ta godis, läsk, bullar och wraps om vi ville! Vi var riktigt duktiga på att dela ut.. På en timme och en kvart delade vi ut ca 4500 flaggor. Inte illa! Därefter kom några nya tjejer och böt av oss, men jag skulle gärna stått kvar ett tag till. Istället hoppade jag och Elina på bussen och drog till Lyssnaängen en sväng, skönt. Sötnosen Bea var även där så det blev lite catching up! Hoppas man ser lite mer av henne nu när det är sommar. Gud vad jag älskar att säga de. Det är sommar!

5 juni

Grattis grattis alla studenter! Kom precis hem från Hampus mottagning, där jag var efter min kusin Theo. Båda var supertrevliga och innbar otroligt mycket god mat. Alltid lika trevligt att träffa släkten! Nu försöker Martin och André dra med mig på fest men är otroligt trött efter denna långa dag. Man blir ju dessutom seg av att äta så mycket god mat och dricka så mycket gott. Därav lutar det nog faktiskt mot en hemmakväälll för min del. Dessutom ska jag ju springa runt och dela ut flaggor på stan imorgon eftersom det är Sveriges nationaldag! Vill du ha en flagga av mig är det bara att svänga förbi.

student

Har precis varit på min kusins utspring och gud så fin han var! Det är dock sjukt varmt ute och jag bar en tight lila klänning, så det blev hem och byta till en luftigare turkos klänning.. Man vill ju inte direkt att det ska bli lökigt och synas! Nu ska jag iväg på hans mottagning och sedan på ett par stycken till.
Kram

chocolate

Sov som sagt inte alls speciellt mycket inatt, så är riktigt trött nu. Hade riktigt roligt igår, mycket händelserik kväll med diverse allsång, polisjakt (?) och lärarjakt. Det hela slutade då i några buskar inne på en sluten skolgård. Mycket trevlig historia som jag inte tänker gå in något vidare på.
Trots att jag är otroligt trött kan jag inte gå och lägga mig, måste titta på SATC. Förstår inte, trots att man har sett alla program ett antal gånger går det inte att motstå. Så nu sitter jag med lite apelsinchoklad som Conny så snällt köpt åt mig! Perfekt.


bränd boxer

Gårdagen var jätterolig, men inte lika kul att vakna upp 7.30 efter fyra timmars sömn... Det bar av till Vaksala torg och Beach Volley DM. Jag vet, ni tänker Vaksala torg?! Men de är faktiskt så att de riggat upp en arena där, mitt på torget med sand och hela fadderullan. Då jag inte kunde spela var jag där som coach, riktigt kul. Men, en tråkig sak har skett. Jag smörjde in mig med solkräm innan jag åkte eftersom vi skulle spendera så mycket tid i solen... Dock smörjde jag in mig när jag hade linnet på mig, så under linnet blev inget insmort. Sedan när linnet åkte runt lite har jag fått stoooora röda linneformade märken. Riktigt boxar linne-aktiga. Hahahh...

image252

tisdaaag

Dagen var slapp, vilket passade. Filmen var riktigt bra men slutade sorgligt, alldeles för sorgligt för en blödig jävel som mig själv. Blev en sväng på stan, där jag och Elina kammade hem likadana klänningar. Eller ja, en lång lila linnetrikå med knappar över bröstet. Superfin och perfekt till bruna ben. Då är det bara färgen på benen som saknas då! Ikväll har niorna bal och vi ska dit och titta lite på de sötnosarna och sedan ska jag Sara, Elina och Saga parta lite med dem, haahaha..
Imorgon är det beachvolley turnering som jag skulle ha deltagit i, men kan inte längre då jag får för ont. Dessutom är det den klassiska Stordammens personal mot klass 5, som jag inte heller kan delta i! Är så jävla arg, vill verkligen det. Det är då mitt knä som ställer till det för mig. Orkar inte berätta nu vad som hänt, då blir jag bara arg. Men någon gång kanske.

image251
haha, gulligt

solstråle

Ligger just nu och har jättetråkigt eftersom jag av någon anledning vaknade jättetidigt. TVn erbjöd ingen tröst så det blir till att gå upp och sega lite istället. Idag börjar jag halv 12 och vi ska först titta klart på Into the wild, och senare tittade på någon dansshow. Inte så speciellt ansträngande alltså, men vill mycket hellre vara ute i det fina vädret. Nej blev jättehungrig nuuu..

city

Har haft en trevlig dag som började med film-tittande i skolan. Into the wild stod för underhållningen, men vi hann dock inte se klart hela så det fortsätter imorgon. Därefter blev de en lååång rast på cirkus tre timmar, då jag och Elina hann spendera lite riksdaler. Blev sedan lite spanska, företagsekonomi och sedan stan igen! Allt som allt lyckades jag komma hem med ett par shorts, en t-shirt, en topp och ett par jeans. Har blivit mycket shopping nu innan sommaren, även i helgen kom jag hem med 6 påsar eller något sådant. Det är mycket som behövs införskaffas såhär innan sommaren!

image250
Dagens glass, dock halvt uppäten. Mintchoklad (såklart!), dulce de leche och hallonsorbet.

slutet gott allting gott

Kvällen bjöd på många skratt och glada miner, hahaha.. Har vart med goda vänner och haft det trevligt. Först chillade vi lite, sedan drog några på fest och några till annat. I alla fall så är alla hemma och omhändertagna och de är det viktigaste.
sayonaraaa

image249