USA

Tankte att det kanske var dags att rapportera lite fran staterna. Sitter emellertid pa Nicklas dator nu sa kan ju inte skriva alla bokstaver. Flygresan fran Stockholm till Dallas gick bra. Tullen var ett helvete rent ut sagt och de ville val helst skicka hem mig men icke sa nicke. Jag landade i Dallas anda, dock lyckades de slarva bort mina vaskor i Chicago. Det slar dock aldrig fel sa var ratt forberedd. Nu idag har jag flygit till Texas Tech i Lubbock och Nicklas. Aven det flyget var lite smatt katastrof. Nar jag kom pa planet visade det sig att platsen jag var seatad pa var icke operativ sa jag fick kuta tillbaka till gaten dar de sa att de inget kunde gora tills jag gnallde lite. Da kom en trevlig dam och hjalpte mig och gav mig en plats langst fram i planet, hann pa tva minuter innan planet gick. Det minsta flygplanet nagonsin btw, tva stolar pa ena sidan och en pa andra. Pa flygplatsen kom Nicklas och hans kompis Billy och hamtade mig sa akte vi till Billys lagenhet dar hans tre rumskompisar va. Blev mycket snack dar, roligt roligt. Framst var de helt chockade att jag inte rokt weed haha och att jag aldrig heller kommer gora det. Nu skulle de ivag och spela football men Nick pallade inte titta mohah. Uppdaterar mer imorgon, ska till bibblan har pa campus. Det ar helt galet stort har btw, 30000 elever. Maste aterga till att blasa upp min luftmadrass dock. puss

söndag

Nu börjar det dra ihop sig... Vid den här tiden imorgon kommer jag befinna mig på Chicagos flygplats som ett riktigt yrväder. Där ska jag checka ut mina väskor för att sedan checka in dem igen, ta tåg till inrikesterminalen, hitta gaten och gå på planet till Dallas. Ihhhh.. Jag är nervös!!! Men så jävla taggad!

lördag

Åh, vaknat till liv efter gårdagens rabalder. Dagen borde vigas åt packning, förberedelser för resan och dylikt men har inte riktigt tagit tag i mig själv. Dessutom är mamma sjuk så blir inte shopping och sånt förrän imorgon. Ikväll ska jag i alla fall träffa pappa min och äta lite mat.

Hallå, Jon åkte ur Idol hörde jag?! Katafuckingstrof!!!


fredag

Kom precis hem från en jävligt rolig kväll som slutade lite väl ofördelaktigt. Hela ligan chillar på donken för att vänta in bussen. När vi väl går till hållplatsen inser vi att bussen inte går förrän om 45 min. Snabba beslut resulterar i Subway-kakor och 20an hem för att gå från Nåntuna. När jag äntligen, efter en lång promenad i -2 grader, kommer hem, inser jag att jag glömt mina nycklar hemma. I tio minuter bankar jag på min brors fönster och ringer honom, för att till slut ge upp och kasta sten på mina föräldrars fönster. How low can you go?

Har du rodd??? Jag har inte rodd..
David?! David?! Vad ska du ha? DAAAVID?!
Hahahaha...

fredag

En kort liten skoldag idag där vi blev informerade om att vi treor, 81 pers, drar iväg till Berlin den 12-16 april. Sen är studentskivan äntligen bokad också, 25 maj på BJ, skriv upp det. FEEEST.

rosa bandet

Var riktigt tungt att pallra sig ur den gosiga sängen för ett stycke marknadsföring. Galet trött dessa mornar eftersom jag stannat uppe lite för sent, men jag är glad ändå! Lite dubbelnougat räddade morgonen och sedan blev det en trevlig lunch på Norrlands. Blev lite trött att det söta "Rosa bandet"-armbandet var slutsålt på Guldfynd. "På tisdag får vi in det igen". Jahaja tänkte jag, men då är ju jag i USA. Oj oj oj vad jag ser fram emot detta!

Fick i skrivandets stund ett mail från Maud där hon skrev att ta med mig lite "varma" kläder eftersom det är lite "kallt" där nu... 25 grader och regn. Jag ska nog överleva va?! Allt är väl bättre än denna bittra höstkyla.