night

Ligger i min säng och tjillar lite, CSI är på men har till min förtvivlan sett programmet. Har myst med varma mackor med kantarell-stuvning framför tvn med familjen och Tobbe hela kvällen. Borde egentligen plugga matte eftersom jag inte kan ett piss, ligger som sagt över 130 sidor efter men har av någon "konstig" anledning ingen lust. Kommer inte bli något imorgon heller eftersom laget har match. Är skitsur att jag inte kan spela, men är ju bara träningsmatch så det fungerar väl som plåster på såren.
Är så trött på att vara sjuk, vill träna träna träna! Saknar gymmet något så otroligt.. När jag äntligen började få in lite rutiner, näe fyfan!

Väldigt många hypar över amerikanska 
Forever21, även jag. Skitsnygga, billiga kläder. Då menar jag verkligen billiga. Jag är ju riktigt lyckligt lottad dessutom eftersom jag faktiskt har varit i en av deras affärer i USA. Inhandlades en massa, då ansåg jag och syrran att de var som HM fast snyggare och billigare kläder. Saknar USA och vännerna där, hela den amerikanska livsstilen faktiskt. Skulle kunna skriva flera sidor om bara egna intryck.. Åååh, fick en sån där riktig impuls att bara åka dit. Nej nu måste jag sluta innan jag börjar skriva en hel nostalgi-uppsats.
baj

nice to be out

Första dagen i skolan på riktigt länge, kändes ganska underligt men på samma sätt känns de som att man aldrig vart därifrån. I alla fall har jag en massa skit att ta igen, men det får faktiskt vara så. Kan inte rå för att jag är sjuk.
Efter skolan blev det en tripp på stan, införskaffade mig ett par bruna stövlar som jag länge letat efter. Hittade ett par som var på tok för dyra, så har letat efter en budget-variant så länge att jag faktiskt givit upp hoppet. Men sant som det var sagt, man ska aldrig säga aldrig, stod de där inne på Din Sko och bara väntade på mig. Lycka!
Hittade även en supersnygg vårjacka på Vero Moda, kan inte bestämma mig vilken färg bara.. (Beige eller grön). Indiska hade även en skitsnygg väska i svart lack, något jag också suktat efter ett bra tag. Får se hur det blir..
Juste fan, köpte ju även ett par byxor på Weekday's crazy rea! 50 spänn. Jävligt udda, svarta i killmodell med ett snöre på 3 meter som ska viras runt efter behag. Tobbe köpte likadana så nu kan vi bli ett sådant där sött Svensson-par som klär sig lika *fniss*.

snilleblixt

Juste. Har börjat irritera mig riktigt rejält på en sak som jag bara mååååste dela med mig av. Jag som är ett big fan av tv-serier á la "deckartypen" har verkligen tappat tålamodet. Det är verkligen irriterande när en känd skådespelare gästskådespelar i serier som t.ex. CSI, Law and Order osv. Varför? Jo, därför att då ger dom ju ut mördaren under de första minutrarna. Det är jämt så. Är någon av de misstänkta eller inblandade någorlunda känd slutar det alltid med att den är skyldig. Så jävla trött på skiten, lika bra att stänga av så fort ett lite igenkänneligt ansikte dyker upp i rutan. Jag menar, en kändis skulle ju knappast gästskådespela i en serie för någon skitroll som inte gör någon skillnad. Nej, precis.
Ett exempel var när jag inatt började titta på Law and Order SVU. Då dyker den där satkärringen till exfru från 2 1/2 men upp som föräldrer till ett mördat barn (hemskt jag vet, drömde mardrömmar hela natten). Direkt vet man att bruden på något vis är skyldig. Och ja, det var hon.




uttråkad

Alltså vafan. Nu måste jag bli frisk. Pallar inte vara hemma och dega hela dagarna. Jag vet, jag vet, helt underligt att höra dessa ord från mig, men det blir faktiskt lite långdraget i längden. Dessutom pallar jag inte med det arbetet som väntar mig när jag ligger EFTER för att jag missat så mycket skola. Som att jag inte hade tillräckligt hög frånvaro än.. Inte för att jag riktigt förstår varför, skolkar faktiskt nästan aldrig. Var väl en och annan spanska-lektion förra terminen då, men hey inte som att det blev något gjort anyway?!

Ingen hunger har man heller så kan ju inte bota depressionen med en påse lantchips som mamma köpte igår. Vad fan ska jag göra?! Tänker väl på sommaren då.


image174

SOMMAR

Råkade accidently radera det förra inlägget när jag skulle radera ett som blivit fel. Orkar inte skriva om det, men resooorna står kvar! Aoouhwiie!!! Taggggggad.

som en skänk från ovan

Imorse när jag vaknade hade något otroligt skett. Huvudvärken var borta!!! Så himla skönt. Visst, är fortfarande jättesnuvig, febrig och ont i halsen men who cares?! Så länge jag inte har den där hemska huvudvärken. Idag har jag egentligen spanska-prov men det är ju bara att skippa det då jag inte haft någon som helst chans att plugga. Illa, hatar att skjuta fram saker trots att jag är väldigt bra på det..

Har även matteprov på måndag, även det ILLA! Det är ett helt kapitel som jag inte ens gjort, plus 24 sidor.. Som sagt, världsbäst på att skjuta fram saker, i alla fall matte.

Eftersom jag inte kunde sova igår har jag hämtat in det nu. Sov säkerligen 13 timmar inatt. La mig tidigt och vaknade för drygt en timme sen. På morgonen har jag bara ätit upp godiset från igår, kanske dags att laga lite frulle.

pussss!


pissdåligt och pissgnällig

Nej nu står jag inte ut längre. Har inte kunnat göra någonting idag utan att allt bara snurrar och det dunkar i huvudet. Kan inte sova men klarar inte heller att vara vaken. Thank god for pain-killers. Problemet är bara när man redan tagit den dagliga dosen och det slutar värka. Den tiden under dagen som jag inte hade något i kroppen var verkligen hemsk! Kunde inte ens förmå mig att gå upp ur sängen. Jag tror nog aldrig att jag mått såhär dåligt, utöver då jag hade halsfluss.Tur nog låg min älskade vovve bredvid mig i sängen och gosade.

Tack även för det sällskap jag hade i ett par timmar. Kunde faktiskt somna då, kände mig avsevärt trygg. Dessutom tack och lov för familjen, mer precist min bror som så snällt linkade iväg till kiosken och köpte en chokladkaka och lite Maoam-kola till mig! Socker är alltid en bra medicin.





sjuk

Ja, inte kommer man undan då. Sjukdomar dvs. Har då gått och blivit jätterisig i och med feber, halsont och extrem huvudvärk. Känns som att jag tuggar alvedon som godis här, mixat med Esberitox. Nej, usch känns inge bra. Behöver egentligen råplugga, men det känns faktiskt som så att den här sjukdomen kommer sitta i ett tag. Skulle dessutom ha jobbat idag, men det var ju bara att avböja..

Ingen som har någon mirakelkur eller något tips att dela med sig av?




kan inte säga det bättre själv


We built it up,
To watch it fall.
Like we meant nothing at all.
I gave and gave the best of me..



söndag

God morgon! Vad händer idag då? Själv har man precis ätit lite brunch tillsammans med familjen och sitter nu lite frågande till vad som ska ske härnäst. Har som sagt spanska-provet från hell på tisdag, bådar gott att jag ännu inte börjat plugga.
Jag förstår inte, säger jämt och ständigt att "nästa gång ska jag börja tidigare" eller "från och med nu ska jag verkligen lära mig att bli mer disciplinerad", men det är ju som vanligt bara snack. Blir alltid så att jag sitter med plugg upp över öronen de sista dagarna, men å andra sidan arbetar jag bättre under stress.

Tanken var att åka och träna  nu på morgonen, men efter vidare eftertänksamhet så blev det inte så. Tänkte istället svänga ner på stan en sväng, men jag orkar inte hoppa in i duschen. När inte ens tvn kan bjuda på något trevligt att göra, ja då återstår det väl bara att plugga. Men jag orkar inte, så jag ska nog ringa upp någon vän och ta det lilla lugna.
på återséende


festivalkväll

Det är lördag, kan det bli bättre? Mjo kanske, om jag hade börjat plugga på det sinnesjukt stora spanskaprovet som tar plats på tisdag, hade det känts lite bättre. Men nu är så inte fallet, så det är bara att gilla läget. Tyvärr har inte heller jag och Elina gjort klart praktik-uppgiften, men det löser sig nog. Vet att jag är asbra på att hitta på ursäkter till att inte träna, men den här veckan har jag faktiskt inte haft tid. Skidåkning, jobb och annat har tagit upp mycket av min spare time.

Har precis varit och tränat med Martin, Adam och Niklas. Mycket överkropp och sedan lite avslutande löpning/intervaller. Genomkörare, riktigt skönt såhär i efterhand! Är på jättebra humör, kanske för att träning frilöser endorfiner eller kanske för att min morgon var så bra! Stor frukost bestående av äggröra, paj, knäckebröd och "världens godaste bröd". Blev även väckt med jättegod hemgjord varm choklad. Om ändå alla mornar började på det viset, med den värmen och sällskapet. 

Ska iväg och äta lite middag ute, Conny fyller år så det blir att fira lite. Syster min som har mer koll har köpt en Hugo Boss-parfym som ska ges. Kommer nog gå bra! :) 

Nej nu äre brådis, skriver mer sen!  

image83

babylycka

Så har även Jennifer Lopez gått och blivit inte en, utan tvåbarnsmamma! Hon och maken Marc Anthony har fått tvillingar. Upplysningsvis väntar även Jessica Alba tvillingar. Jag säger ju det, babyboom!




en solig dag i backen

Gårdagen spenderades som sagt i Kungsberget, jäkligt kul dag. Variationen på backar var dessvärre inte så stor, men vi hittade vår lilla fikasväng (eller gjorde vi?) och latchade lite där.Dagens stod då jag och Adam "Foppa" Forsberg för, när vi tillsammans gjorde en mirakulöst stor vurpa. Det var så att livsnjutare som jag är stod jag still i backen tillsammans med Elina, tittade lite på Daniel som åkte lite gulligt där nere. Från ingenstans skriker Elina i mun med Adam som då var bakom mig. "Jooofffa, AAAAAAAAKTA!", löd det. De sköna reflexer jag har agerade inte speciellt snabbt och jag hann vända huvudet i 90 grader, för att se en svartklädd människa bakom mig.

"KRAAASSHHBOOOOOMBAAAAAAAAAAAAAAAAANG" sa det och jag tillsammans med Adam flög många antal ner i backen, då skidor, stavar och vantar blandades med våra sköra kroppar.

Det var så att Adam, klantig som han är, tänkte skoja lite med mig och åka jättenära bakom. När han kom med en väldigt hög fart och var precis påväg att svänga, ramlar högra skidan av och han ändrar riktning totalt! Slutdestinationen blev mig, och vi tillsammans stod därav för årets skönaste vurpa.  Med sanslöst hög fart flyger han in i mig bakifrån och vi flyger (enligt åskådare) flera meter och rullar senare lite här och var. Om man hade det på film, haha!

Trevligaste under dagen var alla mysiga turer i sittliften. Även skönt att kunna sova i en varm famn på vägen hem. Man blir ju så otroligt trött efter en hel dags åkning. Somnade även väldigt tidigt, vilket var skönt eftersom det var upp och jobba imorse. 8.30-17.00 var det som gällde, så krafterna behövdes. Ska även jobba imorgon, då i sällskap av Max som "inte kunde komma idag för att blalbalbal DISSSSER". Jobbar ju tillsammans med bror min nu också, skönt faktiskt.


    
image172

face down in the dirt

Dagens känsla är lite sviktande, känner mig inte så pigg men träningvärken har i alla fall gått bort! Skönt må jag säga. Väcktes imorse av en vilsen Elina i telefonen, bokningen gick inte riktigt som hon ville vad jag förstod, sömndrucken som man var. Det är nämligen så att vi ska till Kungsberget imorgon, ett par stycken. Ska bli riktigt roligt, mindre roligt var att alla inte fick plats på bussen för det blev fullt! Jag var i alla fall ute i god tid och bokade igår. Jag, Elina, Daniel, Tobbe och Fredde ska i alla fall ta bussen från Centralen imorgon klockan 8 för att fara iväg till Sandviken och Kungsberget, där Alexander, Adam och en annan Tobbe väntar. Lär nog bli riktigt skoj.
Har legat och myst hela morgonen så vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Borde egentligen träna eller plugga lite (på ett lov, ja vet?!). Lutar nog åt ingenting alls av det båda, utan istället lite chill framför tvn. Ikväll kanske det väntar lite Lejonkungen med några sköna människor, vi får se!








melodifestivalen

Har glömt att kommentera en sak, melodifestivalen. Den var faktiskt helt okej, fick mig ett gott skratt åt hmm.. var hon ryska, grekiska eller vad? I alla fall, haha! Kebabpizza är ju även de en annan visa.

Sanna Nielsen var bäst enligt mig och de rödklädda flintisarna var råtuffa, men trots mina åsikter om Carola var faktiskt hon och Andreas Johnson värda en andraplats. Låten var faktiskt bra, tycker jag.
Det som slog mig mest under programmets gång var Sanna Nielsen's förändring! Hon har ju blivit skitsnygg. Gått ner i vikt, förlängt håret och ser bara sådär allmänt fräsch ut! Förr var hon ju den där mulliga men söta tjejen som sjöng ganska fint. Nu är hon ju en riktig puma och sjunger fantastiskt. 



    
Då                                                             Nu


måndagkväll

Dagen har spenderats på stan, först lunch och sedan lite strosande runt i affärer.. Hittade tyvärr inget men var inte heller direkt på hugget. Blev lite brådis hemåt då träning stod next på agendan och tidsplaneringen var inte den bästa. Blev lite chokladbollar på stan och sedan hem, byta om och spatsera ner mot Uppsävja. Som om jag inte hade träningsvärk nog efter fys båda helgdagarna väntade ännu ett fys-pass á la Tobbe. Spelade även rätt mycket match, så himla kul inomhus. Har ingen lust att gå över till utomhus fotboll, ingen alls faktiskt. Inomhus är såååå mycket roligare! Bar faktiskt en riktigt värd träning idag dessutom, trots att det inte var så många där.

För att mjuka upp musklerna lite har jag tagit ett långt varmt bad och ska strax smörja in mig med lite LdB Lotion, den rosa som doftar ljuvligt. Var lite sugen på att kila iväg på en av mina äldsta vänners (brors?) 20-års kalas men orken, nej den finns inte. Ska istället bara vänta på att mitt sällskap kommer, så ska jag spendera resten av kvällen i sängen, framför tvn, med mina müsli-toppar som min älskade mamma köpt åt mig. Något annat orkar inte min arma kropp ta sig för!


hett

Måste bara tipsa om en ansiktscreme. No 7 Protect & Perfect Beauty Serum. Den är oslagbar, det är bevisat. Helt utsåld i Sverige, men finns att beställa på internet. (http://eleven.se & www.amazon.com för bästa priser, ca 300 kr) Min kära mamma gjorde detta, hon beställde 7 st på en gång för att hamstra lite och nog är det värt det! Riktig mirakelcreme som jag har att tacka för mycket. Reparerar och mjukgör!
Människor i min närhet har retat mig för ett stort (!) sår jag har i pannan. De säger att jag konverterat till buddhismen och tagit an den indiska kulturen! Otroligt traumatiskt. Med denna creme har nästan allt försvunnit på en mirakulöst kort tid. Hett hett hett!



 

No7 Protect & Perfect Beauty Serum


sprucken agenda

Lördagen blev då inte riktigt som förväntat då jag efter middagen på Hardy's Grotta fick en slående huvudvärk och spenderade större delen av kvällen i min mammas och låtsaspappas säng. Resten av gänget satt i mitt rum och tittade på Dodgeball och lite annat. En icke så bra idé då jag morgonen därpå möttes av en fasansfull syn då jag gick in i mitt rum. Godispapper, godis, popcorn, chips och coca cola utspillt på hela golvet. Mina sängkläder var upprivna och massa saker låg under sängen. Nej, då blev man inte glad på sina kompisar.

Igår var det tänkt att gänget skulle träffas och äta, men hälften hade innebandy-angelägenheter så det blev att vi träffades halv 12 och tittade på film. King Kong, usch vilken dålig! Eller egentligen inte, men då jag grät hela slutet, blödig som jag är, blev det ingen rolig upplevelse för mig inte. Spenderade förkvällen i Diös-hallen tillsammans med Maria och Gullan. Varför? Jo, vi ville köpa godis på Statoil och inget annat ställe var öppet.

Nu ligger Maria och sover så sött nedanför mig. Känns som att det var evigeheter sen vi sågs, dåligt dåligt! Vi ska snart upp och göra oss iordning, sedan ska hon träffa D och jag ska ner och luncha på stan med en.


my favourites

Gårdagen spenderades med några av mina absoluta favoriter. My boy-crew kom hem till mig och så glodde vi lite på Let's Dance, American Pie och senare tvingade jag dem titta på CSI Miami. Inga glada miner då inte. Tanken var att vi skulle titta på I am Legend, men ingen pallade så vi ska titta ikväll! Innan dess ska vi till ICA och bulla upp för goffning, titta på melodifestivalen och lite sånt. I och för sig har jag bestämt mig för att bojkotta den där jävla festivalen, får se hur det blir med det.

Innan dess ska jag förmodligen luncha på stan, sedan dra vidare till friskis där Adam, Martin och kanske Alexander väntar! Mina planeringar blir sällan som expected så uppdaterar senare om hur dagen turned out.
sol sol sol och snö




Och ja, jag är tacksam och jag uppskattar det. Du vet det. Jag förstår att det känns konstigt när jag inte nämner dig, men du måste samtidigt förstå mig.



my my my

Läste om ännu en skol-massaker i USA, denna gång utanför Chicago om jag inte minns fel. Det är så fruktansvärt hemskt, hur kan något sådant ske? Upprepande gånger dessutom. Det är verkligen dags att bygga upp säkerheten rejält i skolor, att inte kunna känna sig säker i skolan är sjukt. I skolan ska man vara trygg.

Har inte gjort så mycket idag, kollat på den avtrubbade såpan 'Våra bästa år', ätit choklad och degat framför tvn. Det usual man gör när man själv är hemma och alla andra är i skolan. Det går att missa hur många avsnitt som helst av den där såpan och ändå hänger man med så fort man slår på tvn. Det har ju pågått i evigheter med den där jävla mördaren. Jag vet upplösningen dessutom så det är inte roligt alltså. Men men, vad gör man inte för en liten stund i tv-soffan.

Juste, gjorde klart geografin. Likasom novellen är det ännu en gång en fråga om kvantitet istället för kvalitét. Den blev klar! Men utan vidare kvalitét. Ska skicka in den nu så jag slipper att tänka på det. Dessutom har jag spanska-prov direkt efter sportlovet. Helt omöjligt må jag säga, trots att jag faktiskt vart relativt bra på det under åren. Nej, under hela förra terminen har vi bara glidit igenom och gjort typ ingenting, sen nu som ett bombnedslag från himlen får vi de mest orimliga prov någonsin. Finns inte en chans om jag inte pluggar typ varje dag på lovet dvs. 7 kapitel, översättning both ways (både från sv-spa och tvärtom). Massa extraövningar och fraser och beskrivningar och verb och och och och ALLT! Måste dessutom skriva klart praktik-rapporten tillsammans med Elina, men den oroar jag mig inte speciellt för. Det kommer nog gå bra. Men är faktiskt riktigt sur att man inte tilldelas något riktigt lov utan får en massa uppgifter. Bläh! Juste, måste skriva en uppsats på engelska dessutom. yey.

Ska strax kila iväg till fritids och jobba ett par timmar. Därefter blir det snabba puckar eftersom det vankas middag hos farmor i stan. Dagens i-landsproblem blir farmors eviga fråga 'Vilken maträtt ska jag servera'? Tydligen hade hon inte benådat pappas stackars öron med detta, nej. Lasagne gick ju inte an för det bjöds det på för ca två månader sen. Som att jag kommer ihåg, haha! Men men, det blir alltid god mat med någon smaskig efterätt. Can't wait!

ha en bra dag i solen!

image165
Why, why, why?! Why did it have to come to this? I can't let it go, but neither can I let go. But worst of all, I can't trust.

and he swears he loves you,

Mötet igår gick bra! (Trots att jag och Elina åkte bussen åt fel håll, andra gången på en månad!) Vårt DDFF lag har lagt ner, men istället har en U-trupp bildats tilsammans med 93orna. Spännande faktiskt, får se vart detta leder. Vi kommer fortsätta i spela i div 3 med ett a-lag som ligger i ettan!

Alla hjärtans dag bjöd då inte på en varm kväll, nej usch vilket väder! Då jag är katastrofal på att välja kläder efter väder stod jag där i skinnjacka, cat-leggings och pumps och verkligen frös rumpen av mig. My bad, I know. Bättre var det inte heller när jag skulle ner på stan och gå till 018 för min efterlängtade bakad potatis med kycklinröra. Frös som bara den men fick då låna ett par mysiga vantar i alla fall! Välbehövligt. Men så hände det som inte får hänfa, väl framme vid 018 upptäcker vi att det är stängt (?!). Vem fan har stängt på Alla <3 dag? Jag fick då inte min bakad potatis, blev istället en pasta på Rififi. Helt okej det med, men kan inte mäta sig med att tillfredsställa suget efter underbar kycklingröra. Blir lunch på 018 imorgon istället, som kompensation.

Det blev National Treasure som stod för underhållningen. Superbra film, mätte upp med mina förväntningar efter att ha sett ettan. Inte som 80% av alla andra filmer där uppföljaren verkligen är jättedålig, endast gjord bara för att tjäna pengar. Nej, NT var riktigt bra! Väl spenderade timmar med en Oscars+ meny (två stora läsk och en stooor chips). Muuums.. Hade ont i magen hela natten kan jag säga er.

Är uppe supertidigt eftersom jag vaknade av att en viss person har svårt att bara gå upp utan måste väcka mig så pass att jag inte kan somna om. Borde vällan göra klart geografiuppgiften från hell eftersom jag ska jobba senare idag och sen sticka direkt till farmor.. Men jag orkar inte, får göra den ikväll!
tjill

Alla <3 Dag

Ibland tycker jag som många andra att Alla hjärtans dag blivit en alldeles för överskattad och materiell dag. Om man älskar någon ska man väl visa det hela tiden och inte genom presenter och visad uppskattning bara för att en speciell dag säger att man ska göra det?
Men å andra sidan tycker jag att det är gulligt att dagen finns, att man faktiskt uppmärksammar sin älskade lite extra med någon liten gest. En enkel sak man lätt glömmer bort i vanliga fall.
Jag ska i alla fall fira min Alla Hjärtans Dag med ett fotbollsmöte, haha! Efter blir det middag och bio. Förtrollad eller National Treasure 2. Vilken tycker ni?


Till er som inte fått en alla <3 dag ros, varsågod!

sportlov

Engelskan gick bra, den var ganska lätt. NO-provet inte fullt så bra tror jag, vet i alla fall lite saker jag klantat till helt.. Men men. Ligger hemma i min säng, funderar på att ta en tupplur innan träningen. Skulle vara så himla skönt.

Och förresten. LYCKA! Mitt sportlov börjar idaaaaaaaaaaag! Mohaha. Vi har eget arbete på geografin, vilket är den enda lektionen jag skulle haft imorgon. Visst ska jag göra geografin, men behöver ju inte gå till skolan. Sååå skönt.

Have fun in school suckers.


how did we change?

image164
Hey, ge mig sommar då?!


Tisdag, veckans kanske jobbigaste skoldag avklarad. Har segat framför tvn med popcorn och cheddar-dip och cola, mums. Kanske inte så jättesmart då jag om 1,5 timme ska befinna mig på en föreläsning om hur man äter rätt när man tränar. Inte min specialité direkt.

Så typiskt att tisdagkvällen är veckans bästa tv-kväll då jag har NO-prov och engelska glosprov imorgon. Får plugga i reklamerna, en skön grej jag gör. Dags att äta lite mat.

pusss!


måndagkväll

aaaargggh.
Hade precis skrivit ett helt okej långt inlägg så bara filtrerades de bort. Nej blogg.se är inte alls någon höjdare alla gånger. Mitt humör är otroligt sviktande då jag är omåttligt trött. Var uppe alldeles jättesent igår, eller kanske inte. Runt halv tre tiden somnade jag, en tid som förr var relativt naturlig för mig, men så är nu inte fallet längre. Har börjat sova sjukligt länge, eller så är det bara så att jag koncentrerat min sömn till nätterna. Min dagliga two-hour powernap har alltså utgått. Ganska bra det eftersom jag alltid mådde illa när jag vaknade efter den.
Vill inget annat än sova nu och borde verkligen då morgondagen förmodligen bjuder på sen kväll, har Natur-prov och glosprov på onsdag som jag ännu inte börjat med. Hujeda mig, njuter ju fortfarande av att jag hunnit novellen.
Men i alla fall så kan jag inte gå och lägga mig nu eftersom "Shark" börjar klockan 22 på trean. Kan. ej. missa.  Men innan dess måste jag även titta klart på CSI NY, hoppa i plurret och tvätta min blonda kaluffs.

Har fått lite bilder från SM, slänger in dem senare eftersom bildfunktionen och jag inte riktigt kommer överrens för tillfället, och när vi inte är på god kant med varandra kan det smälla lite här och var. Nej, bättre att vänta.

BCOOL


bästa vän

Idag är ingen vanlig dag för det är Elinas födelsedag, Hurra hurra hurraaaa!

image163
en söt bild jag tog på Elina igår

noveeeell

Jag förstår inte, det är alldeles orimligt. Igår kväll hade jag inte ens börjat på min novell och nu, tro't eller ej, är jag klar! Okej, kvalitén är väl bristande men åt helvete med det, kör på kvantitet denna gång. Den är ju förfan klar. Har t.o.m hunnit vara hemma hos Elina på födelsedagsfika, kollat på tv och chillat lite i min säng! Nöjd är vad jag är. Ett antal sidor har skrivits på mindre än ett dygn. Okej, min novell mäter nog inte på långa vägar upp med Elinas eller Jennifers, men jag hann klart! Var ju nästan på bristningsgränsen idag då det verkligen lös upp för mig att jag aldrig skulle hinna.
Måste även tacka en viss mister som stått ut med mitt tjat och gnäbb men ändå hjälpt mig så hjärtligt. Tack.

värk

Aj, aj, aj säger jag.. Ont överallt, på ställen jag inte ens visste existerade. Är definitivt inte tränad för att möta ett lag med personlig fys-tränare. Sov jättelänge inatt, men vaknade ett par gånger och gick upp och drack lite.
Mamma, Conny och Emma följde med Jocke till sjukhuset för att lägga om sitt förband och sedan svänga förbi någon matvaru-affär för att handla lite. Har gjort "några" beställningar så sitter och väntar på att de ska komma hem med mina tryfflar, grönsaksdip, bakelser osv. Inget går upp emot att tröstäta.

Har inte gjort så mycket tills nu, läst lite ur nya tidningen "Sofi's mode". Måste tyvärr erkänna att den inte riktigt föll mig i smaken, för ytligt och lite tråkiga artiklar. Men men, kanske artar sig?
Ska ner och äta något nu, baj.


stilikon

Lauren Conrad, mer känd som L.C. är utsedd till årets stilikon av amerikanska tidningen Radar. Jag har följt henne sen Laguna Beach-tiderna och även senare under The Hills. Hon är verkligen sjukt fräsch och klär sig väldans snyggt, men lite doll ibland.. Man måste våga ta lite risker ibland, något jag inte anser att hon gör, i alla fall inte tillräckligt ofta. But then again, who am I to judge?

image161
Lauren med sin ex-fellow Jason Wahler.
De utgör faktiskt ett riktigt stiligt par, tråkigt att de tog slut.

bryta ihop och komma igen

Hela jag bara svallar över av känslor. Besvikenhet, uppgivenhet men även ren och skär sorg. Någon stans djupt inom mig finns även stolthet och värdighet.
Dagen har inneburit så himla mycket. De första två matcherna gick som de skulle, vi vann men inte med några större siffror. Endast ettan i gruppen skulle avancera till SM-slutspel och även Korsnäs, ett annat lag i gruppen, hade vunnit sina två första, rejält. De hade faktiskt kört över båda de andra lagen med riktigt höga siffror, därav hade de en riktigt bra målskillnad.
Sista matchen som spelades mellan Danmarks IF och Korsnäs IF var alltså avgörande. Vi måste vinna medan Korsnäs kommer vidare på oavgjort.

Då vi åkte till Sandviken med allt att vinna och inget att förlora var inställningen på topp från start. Ju fler minuter som gick av den avgörande matchen, desto mer insåg vi hur stor chans vi faktiskt hade att vinna. Och precis som vi anade, gjorde vi även 1-0. Strax därefter släcktes vår glädje när Korsnäs kvitterade, men inte slutade vi där. Vi tog återigen ledningen, 2-1.
Detta resultat höll sig längre, tills dess att den jävla fittkukhor-dommaren dömde 10-meters straff för INGENTING. De var sådär himla hemma-dommare som det inte ens går att bli. Tvi.
Korsnäs kvitterade återigen, som ni förstår. Vi vore ju inte Danmark ifall det inte var så att vi tog ledningen igen, denna gång i andra halvlek och resultatet höll sig. Länge. Så länge att glädjen spred sig i hela kroppen, det var så roligt att spela.Tröttheten kändes inte av, vi ville bara springa mer mer mer. Det spelades verkligen med hjärtat, jag nästan hörde hur det dunkade hos alla.
Vi var det bättre laget och vi spelade vår kanske livs match. Inställningen var alldeles underbar och jag är så himla stolt över mitt lag, Danmarks IF.  Men det finns ju alltid ett men.. Klockan visar att det är 46 sek kvar, när den där jävla bollen på något underligt vis studsar på mållinjen och efter lite sjabbel fram och tillbaka passerar den även mållinjen och det rasslar till i nätet. Kvitterat med 46 sekunder kvar. Det är förjävligt. Så jävla orättvist. Vi är obesegrade i hela DM och SM, men ändå lyckas vi åka ut. Jag finner inga ord, så besviken är jag. Jag grät t.o.m. efter avblåsningen. Call me a sissy, men jag kunde inte hejda mig. Är världens sämsta förlorare men vi var ju så nära...

Imorgon när jag vaknar kommer det förmodligen kännas bättre, jag kommer känna värdighet och se hur stiligt vi avslutade detta mästerskap, men jag är redan nu riktigt stolt över oss. Varenda en. Vi är så förjävla bra ändå alltså. Så jävla bra.
image160
Alla är dock inte med på bilden eftersom den visar DM-spelarna.
Stor eloge till Klara, Sofia, Bea och Bella. Ni är guldvärda ni med darlings.


sm

Nu bär det av till Sandviken och Bessenerhallen om jag inte minns fel. Vi ska möta Gävle, Ope och Korsnäs. Har inte ens ynka lilla koll på något av lagen så det blir spännande att se vad som väntar. Jag är i alla fall på strålande humör och laddar för en riktigt rolig dag. Fjärilarna i magen har inte kommit än, men de är nog bara en tidsfråga.
Är så jävla tråkigt bara att halva vårt ordinare lag är sjuka/skadade. Men vi får ta in förstärkningar från de yngre och vi får köra på det! Det bästa laget för dagen är det enda laget.

Har precis packat klart mina grejer, jag tar verkligen hur lång tid på mig som helst. Måste gå igenom allt minst 5 gågner innan jag är säker på att jag inte glömt något. Sedan spenderar jag ändå hela resan med att fundera på vad de är jag glömt, eftersom den där känslan av att något är kvarlämnat definitivt inte lämnar mig. Min väska är dock otroligt stor, nästan så att jag undrar va fan det är jag har dragit med mig.
 
Nu väntar jag bara in Elina som är beräknad att komma om ca 4 min. Hon kommer nog då för hon kommer alltid precis när hon ska. Inte tidigare, inte senare, utan precis! Elina har förresten blivit moster till en liten Malek! Han är tydligen jättesöt och hans moster ska definivt skaffa en likadan inom ett år (säger hon). Och ja, hon är fullt seriös! Men ingen fara, tvekar inte på Elinas moderliga skills. Nu är det dags att kila.
WISH US LUCK!
 AND HAVE A GREAT DAY

kidz

Åh åh åh åh, sööööööt. Jag smäller av, de är så gulliga. 6-åringarna på jobbet. Fick massa pussar och kramar idag när jag skulle hem och de är alla så nyfikna, energiska och gulliga. Ska gå lös lite på kameran nästa fredag, ska dit en sväng på eftermiddagen då. Men även fast jag älskar de små krypen är det väldigt skönt med helg. Har ingen aning om hur jag ska göra med plugget, har inte ens börjat än. Men av någon anledning orkar ja inte bry mig.

SM IMORGON. TAGGGGA FAN!


sur

Nu var det faktiskt så att Max skulle joina mig ett par timmar på fritids imorgon eftermiddag, men nej. Självklart ska han vara på det andra fritidset, (Sländan) medan jag är på Näckrosen. Fy, jag såg faktiskt fram emot lite catching up. Dessutom är det en helt annat grej att jobba när man har en kompis med sig, nu jobbar jag ju med 40+ brudar. Hey, inge fel i det men ni fattar. Jag är så jävla bitter.

Är även smått lack för att brorsan (jag vet att du läser), glömde min beställning när han gick till närlivset. Alla andra fick sitt men han glömde mig. Men han är rätt snäll ändå, han brukar jämt köpa saker åt mig men jag ger honom aldrig pengar tillbaka. Erbjöd sig t.o.m att sponsra mig om jag gick till kjorren själv efter det att han glömt. Dessutom är ju kraken ny-opererad, igår skedde det. Nej nu inser jag vilken krävande människa jag är. Usch. 
 Han är bra faktiskt,


min bror.
image159

sorry

Jättedålig uppdatering, jag vet, men är verkligen supertrött om dagarna. Har dessutom hur mycket plugg som helst och har inte gjort ett skit! Lite panik, så bloggen prioriteras inte så jätteöverdrivet :(  
Men nu ska jag fortsätta titta på gay-galan! Baaaaj.






humor

image158
Kapad från Sara & Linn, verkligen haha!

re-bounce

Ojoj, blev lite många dagar utan uppdatering nu. Not my intention alls, har bara vart riktigt busy.
Ska dedikera ett helt inlägg om Enecopia och allt därtill senare, känns som att jag behöver lite tid för att få med alla roliga händelser där. Riktigt lyckad helg, involverande fjortisar som sög av varann på toan (?), morgonbad, dumma brudar och mycket mer. Upplevelse att spendera en natt med ett kill-lag dessutom. Men, kommer till det en annan gång, lite tidsbrist nu.

Eftersom jag spenderade förra veckan med att marknadsföra skolan har jag fått en extrauppgift denna vecka. Innebar att jag och en vän (Elina), skulle besöka, intervjua och sedan göra en jämförande analys av två företag. Gick jättebra, i måndags var vi på Bravida AB och igår blev de till att gästa Poståkeriet AB. Har inte hunnit klart med analysen men vi hann faktiskt en bra bit på vägen och måste erkänna att jag känner mig helt okej nöjd!

Har ännu inte börjat med allt annat plugg, inte en enda sak faktiskt. Paniken börjar definitivt stiga mig åt huvudet, men jag har faktiskt varit väldigt upptagen på sistonde. Idag, imorgon och på fredag t.ex. så jobbar jag på lekis och fritids hela dagarna, å jag måste säga att man är rätt slut på kvällarna.

Har lite ont i magen, tryckte precis i mig en semla. Mamma kom hem med ca 10 st igår, alla från Linné-cafét. Gott (?), men ack vilka biverkningar.. Jag kan faktiskt inte bestämma mig vad jag tycker om semlor. Ibland är de väldigt goda men andra gånger är det verkligen motbjudande. Har kommit med de senare åren att jag börjar tvivla på semlan som delikatess.