söndagkväll

Illa att jag sov så länge imorse, är jättepigg nu! Därför sitter jag framför datorn och dricker te, i brist på bra tv-program. Mamma kom hem ikväll, från Nottingham! Hon skulle köpa en foundation åt mig från Kanebo, men den fanns inte... Så fick andra jättefina presenter istället! En concealer från Kanebo, ett läppglans från Victorias Secret, ett schampo och balsam fårn John Frieda's kollektion "Sheer Blonde" och en stor vit toblerone, yummie! (Vanlig toblerone går absolut inte för sig!)


Bildkvalitén på mobilen suger, I know.. Måste lämna in min mobil, sönder på alla håll och kanter men men..

shopping and tv

Har vart lite full rulle idag med, vaknade och stack direkt ner till staden för att leta efter lite grejer jag inte hann köpa igår. Tyvärr fanns nästan bara det jag ville ha (några koftor) i stora storlekar... Men, kom inte hem lottlös i alla fall. Fick med mig en kofta men inte de jag letade efter, hehe! Har precis tittat på Bring it on, den med Hayden Panettiere. Den var underhållande hahaha... Nu fortsätter kvällen, byebye.



lovebug

feel good-låt

lång dag!

Nu var jag hemma igen. Drog till Frida där tjejerna var och förfestade lite. Jag trodde att det skulle vara tjill så jag gled in i slapp-kläder lite sådär halv-ofresh som man är efter en håll-i-gång dag. Det drogs till party men jag var så himla trött och Jennifer lika otagg hon med så väl nere på stan kilade vi till McDonalds. Välbehövligt eftersom jag inte hade ätit sen lunch! Jobbigt nog hade jag cyklat till Frida så fick ta bussen dit och cykla hem, men de var skönt att göra det nu på direkten. Nu ska jag bara ta det luuuuugnt, gud va skönt. Har inte bara suttit still sen igårmorse typ. Så niice.

Hahah gud va roligt! Den här är tagen efter att jag och Tove haft bull- och läskkrig på en fotbollsmatch med laget som spelade. Fick därefter låna hennes Red Hot Chili Pepper's tröja och sen drog vi till stan och träffade Ronald McDonald, klingis och ögonsteen.


stockholm

Oj vad mycket klockan var! Jag och Tobias har vart i huvudstaden och shoppat hela dagen. Kom inte hem med något av de jag planerat att köpa, typ.. Men blev i alla fall ett par jeans, två par chinos, ett linne, en t-shirt och en tröja. Ville köpa massa mysigt höstiga koftor och västar, men hittade inga som föll mig i smaken. Var som ett litet yrväder dessutom eftersom vi flängde fram och tillbaka då det var smockfullt. Inte så jättesmart att åka till Stockholm samma dag som NRJ grejen. Vi åt i alla fall en god lunch på Sandy's, men jag blev besviken på min Kyckling-sub när Tobbe åt världens godaste pasta, hahaha... Gräset är väl alltid grönare på andra sidan antar jag. Tobbe köpte förresten ett par skitsnygga jeans!
Nu är jag helt trött i alla fall, tur att jag tog på mig mina gladiatorskor istället för pumps. Då hade det nog vart tortyr nu.

Jättegammal bild, hahaha.


snyggaste hunden i världen

Efter 90 minuters döda, utbrott, kämpa, döda, hata, förlorade vi matchen. Jävligt B alltså eftersom dem inte ens var bra men sånt é livet. Missade bussen så har lite tid att skriva innan jag ska till Maria, bussen går om en kvart. Jävlar va trött jag är bara.. Men, de ger väl med sig. Eller inte. Men men, sova kan man göra sen. Hare bra.


fridaaaaay

Lite seg på uppdatering även idag, trots att jag haft dagen ledig. Mina planer såg väl sånär ut såhär: Sova sova sova, tv, köpa gott till ikväll, match. Men, min kära far ringer och väcker mig 9.30 och jag kunde inte somna om, så planerna förstördes direkt.
Jävla pissväder idag alltså, har haft lite ärenden jag skulle behövt göra men har skitit i det för de är så himla deprimerande ute. Har bara tagit bussen (!) ner till ICA för att köpa chips och dip tills ikväll. Ska nämligen efter min match träffa Sara och Maria för lite random tjill... Matchen börjar btw halv åtta, jag menar, vem lägger en match halv ÅTTA?! Kommer vara hemma cirkus halv tio. Nice. Not.



bullbak!

Dagens uppdatering har varit dålig, slutade tidigt men hade lite ärenden att springa så tiden rann iväg. När jag sedan kom hem träffade jag Tobbe och vi bakade bullar! Allt gick jättebra tills dess att Tobbe skulle på träning och jag valde att göra bullarna "liiite" för stora... Därav blev de brända på utsidan och degiga på insidan. Nej, fy! Det tog ju sån tid också... Men, man lär sig av sina misstag och nästa gång kommer det bli perfekt! :D puss!




Uppdatering angående bullarna! De blev faktiskt jättegoda. Anledningen till att jag trodde de var degiga var för att jag insisterade på att ha massa gegga i, yuuuummie! Lite väl mycket kanske, men ändå?!

FIERCE

Har precis lagt på luren efter en lång pratstund med Sara angående Christian's vinst och so much more! Alltså, killen är ju så sjuuukt fierce! Gåshud till 100! Kul att vi grät ikapp för vi blev så rörda, hahahhahaha! Näe men man kan ju bara säga fierce alltså.


feeling bad

Nej usch, jag känner mig helt slut i huvudet. Ont i huvudet som bara den, kan det bero på stress eller? Kan inte påstå att jag åstadkommer sådär himlans mycket, men flänger fram och tillbaka hela tiden. Har sovit för lite, även fast jag lovar mig själv annorlunda. Nej, nu ska jag bara gosa ner under täcket och fortsätta titta på Project Runway-finalen med chips och chokladbollar. Blir nog piggare av det, jag menar, who doesn't love food and clothes?

Min kväll (+mitt blåa underbara satintäcke)



Dagens glass, mellan spanskan och samhällslektionen

wednesday

Hemma efter ännu en skoldag. Man brukar ha så mycket att göra i skolan att tiden bara flyger förbi, men hittils denna termin har tiden gått så himla sakta! Jag vet inte hur många (tusen) gånger om dagen jag hinner tänka "Jag vill hem, jag vill hem": Är så himla seg och trött... Har dessutom haft massa hål och raster eftersom de första lektionerna är ganska tjill, men jag har hellre allt på en gång så jag kommer igång och får det gjort. Idag hade vi först ganska värdelös idrott, sen endast en timmes spanska eftersom våra spanskaböcker försvunnit med posten och sedan samhällskunskap. Samhäll var faktiskt intressant idag, vi pratade om värderingsmetodik. Roligt, men planering såg inte så överdrivet rolig ut.
Idag har jag träning och sen är det ju final av Project Runway. Niiiize.


Galet fresh Heidi Klum!

GRATIS SMINK!

Helt toppen, gratis smink levererat i form av presentkort på Kicks! Liksom, GRATIS!

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=106958


bilder och dagsupdate

Är riktigt trött, hade sett fram mot min sovmorgon imorgon som nu inte längre existerar! Det är nämligen så att jag enbart skulle haft spanska och idrott imorgon, börjat halv 12. Men, har lagt till kursen Samhällskunskap B, som ligger imorgon, och skjutit fram Affärskommunikation på engelska tills trean. Känns skönare att läsa en lite slappare 50p kurs nästa år och ta det lite jobbigare 100p nu. Skönt blir i alla fall att jag slutar tidigare på torsdag, 14.20! Skööööööönt...

Bilder från kräftskivan, tagna från Elinas bilddagbok. Hon la bara upp en på mig, mohahh.

 






tbs tbs tbs

Skön dag även idag då naturkunskapen utgick eftersom vår lärare är på klassresa. Det blev alltså en företagsekonomi lektion och en svensklektion. På svenskan tog vi en promenad till Domkyrkan, förbi Gustavianum och upp till Universitetet. Väl där läste Mohammed, vår lärare, några dikter för oss och informerade oss om att vi nu ska skriva egna dikter och sedan läsa upp för klassen. Kul, eftersom jag är så himla poetisk av mig. Naaaat. Aja, det får bli som det blir. Make it or break it.
Även ikväll bjuds det på film, En prinsessas dagbok. Ännu en chickflick såhär under veckan, en mer uttjatad sådan dock. Men, lite kul ändå. Ha det nice,


träna

Kom precis hem från träning, men får inte pli på mina skavsår. Inte bra alltså. Men men, det ger sig väl förhoppningsvis. Oh, tittar på "Du är vad du äter" och blir så sjukt sugen på sushi som visas. Så jävla gott.
Snart börjar Mean Girls på tv4, kul med lite underhållning såhär på måndagskvällen.
L8R

snygga Lauren med lite mindre snygga tan-lines

Louise Josefine

Då var det officiellt min namnsdag! Idag, den 25e augusti står det Lovisa, Louise i kalendern. Alltså är det min, Louise Josefine Ottosson's namnsdag idag. Min enda "riktiga". Faktiskt så finns inte Josefine med i kalendern, men Josefina finns så vi brukar räkna även den dagen som my day eftersom jag och bror min då har dagarna efter varandra! 19-20 mars!
Får vi se om någon märker det idag då, skoj. Hoppas ni får en god natts sömn och en bra dag imorgon!

Riktigt snygga tillsammans.


sön deprimerande dag

I know, min uppdatering är ganska sporadisk. Men, ni får väl leva med det. Idag har jag bara tagit det lugnt. Sov till ungefär ett då jag och Tobbi gick upp. Han kilade till stan medan jag låg och slappade med glasss.. Han kom tillbaka till middagen då det serverades grillat, gott! Därefter blev det mys med glass. Nu sitter jag här, pigg efter en sådan slapp dag, och gör vad? Jo, äter glass såklart!

Fin fin storlek på den baddaren!



gooood night

Kvällen var nice hemma hos Ginette, mycket god mat och annat gott. Har bilder senare för de som är intresserade. Vi satt på baksidan mest och blev joinade av lite folk under kvällens gång. Över lag, en väldigt trevlig kväll! Helt slut nu bara eftersom man vart uppe sen alldeles för tidiga kvart i nio. Nej god natt gott folk!

VINST!

Hahaha vilken rysare... Vi ledde med 1-0, dem kvitterade. Vi tog återigen ledningen till 2-1. Dom kvitterade i sista minuten. Då, i sista sekunden trycker Tove in 3-2 och blev tvåmålsskytt! Haahah fan va härligt alltså.
Nu är jag sjuukt trött, men ska iväg på kräftskiva hemma hos Ginette!
seeee ya


klapp klapp på guldiga grisen

Gapskrattandes har Adam, Nicke och Sara (inte fullt så full i skratt) lämnat mi casa. Vi har spenderat kvällen med att titta på 27 dresses, ätit popcorn, godis, mangosorbet och druckit pepsi! Mycket mysigt må jag säga. Nu är det strax läggdags då det är tidig uppgång imorgon! Samling tio.
Måste varva ner lite, är inte speciellt trött så blir att tjilla lite framför tvn. Kanske lite mer mangosorbet? Muuuums.. Aja, see ya!


söttttt

gullegris

Åh jag blir så frustrerad att jag jämt glömmer bort att föra över Grekland-bilderna till min dator! Mysigaste resan ever och har mycket bildbevis men som dessvärre är låst på mammas dator. Får fixa det ikväll alltså!


mhaha sött!

foood

Fick ett plötsligt infall att baka kladdkaka, så sista timmen har spenderats framför The Hills och Newport Harbor, med kladdkaka och kaffe. Mumsigt. Det är ju fredagkväll men har samling runt tio imorgon bitti så blir nog en filmkväll med mina vänner tonight, men först dinner with my family. Vet ej vad som serveras, men såg skymten av kräftor på bänken så hoppas på det då? Yummiie.


finally friday

Ledig idag då, väldigt skönt må jag säga! Vi vann matchen igår med 4-1. Har match imorgon igen, så det blir till att ta det lugnt idag.
Har sovit ganska länge idag och sedan bara tittat på tv, slappt och skönt. Känns som att det är dags att ta tag i dagen nu, men vi höres.



jonas brothers


martino y joffii

Då har man packat klart väskan som är jävligt tung. Ska spela match direkt efter skolan, hinner inte ens gå klart första lektionen innan tränar-Tobbe plockar upp mig. Jävla jobbigt att släpa på så mycket, men men.. Ska strax åka så jag hinner plocka upp en sallad att äta på bussen. Vi ska till Östervåla, kul va? Inte då. Skönt i alla fall att det är helg efter.
Aja,

see ya.


morsning korsning

Somnade nog ganska tidigt igår om jag inte minns fel, cirkus elva-halv tolv. Sov faktiskt till ungefär halv elva nu på morgonen dessutom, så mina normala sovrutiner har äntligen satt igång, för sent! Tanken var ju att de skulle infinna sig under sommaren, men nej nej...
Nu har jag suttit framför tvn tillsammans med Sigge en stund och smaskat lite glass. Dags att hoppa i badet snart (se bad, något annat vore ju helt oacceptabelt!).


sweet!


Frida, Hanna och jag är poppis på vår laghemsida! Nu frontar vi återigen förstasidan med ytterligare en fabulös bild!

sweet! 

the two S's

Har precis varit på en lång prommis till ica tillsammans med Sara och Sigge. Trevligt trevligt. Sigge utvecklade en huge crush på Stephens söta vovve, så han är helt till sig här hemma nu. Jag glor lite på fotboll, Henrik Larsson är ju en fröjd för ögonen. Ska krypa ner under täcket och mysa med lite Ben&Jerry's cookie dough nu och ge fotbollen lite mer tid. Kanske behöver inspireras lite inför matchen imorgon... Hahahah..

en annan goood glassss


usain bolt

Har nästan precis sett Usain Bolt slå ännu ett världsrekord. Denna gång på 200 m. Herregud, vilken kille! En för historian. Ingen har ju missat Michael Johnson's frammarsch under 90-talet, men Bolt kommer överta den inofficiella titeln som världens snabbaste man. Han är ju helt otrolig, var flera meter före resten. Vilken fantastisk idrottsman. Just amazing.



onsdagskvällen

Blev bara en timmes lektion idag, rörande studieteknik. Kändes ganska onödigt, även om ämnet var bra. Lite jobbigt att åka till skolan enbart för det. Även imorgon blir det bara en lektion eftersom lärarna är på klassresa. Då är det affärskommunikation på engelska som gäller. Jag kommer bara vara där i cirkus en timme eftersom jag har match senare. Sedan är det helg, skönt.. Känns som att det behövs en lite längre helg efter en slapp men deprimerande vecka. Kram kram.


skoltrött efter en dag

Då var det dags för spanska i två timmar. Inte sugen alls... Skönt dock att det inte var någon idrott imorse så att det blir en kort dag idag. Har jag tur gäller samma sak imorgon. Ska strax ta bussen så hinner inte skriva så speciellt mycket, men idag har jag en tjill dag eftersom dagens match är flyttat till imorgon. Så vi hörs väl ikväll, later!



deprimerande skolan

Då var första skoldagen på mycket länge avklarad. Tråkigt som fan säger jag bara, har nog aldrig vart såhär otaggad på skolan efter ett lov. Inom mig finns ingen som helst förväntan eller spänning över att träffa alla igen. Nej tack. Bättre blev det inte av att vårat schema från helvetet ska gälla i ett års tid. Halv nio till fem nästintill varje dag. Tre träningar i veckan, plus två matcher på det. Fina fisken. NOT!
Dagen slutade i alla fall bra med en kina buffé tillsammans med min goda vän Sara. Matglädje på hög nivå blev det, med omgång efter omgång. Vi blev ju helt enkelt tvugna att prova allt, dock stod jag över purjolöken.
Imorgon börjar jag kvart i tolv så får i alla fall sova ut lite, är inte alls pigg på att ens åka in till stan och Thoren. Nej... Jag orkar helt enkelt inte schoooool.


vill hellre tjilla på detta vis.

blixtis

Detta får bli ett blixtinlägg. Kom precis hem från staden, köpte lite saker inför skolstarten såsom block och kalender! Just nu sitter jag och äter lite godis nu lagom dags innan träning. Börjar om 30 min så måste nog byta om nu, baaaj.



Mycket fina myggbett som täcker mina ben, naaat

måndag morgon

Titta så tidigt jag är vaken. Knäppt. Har fått svårt att sova länge, vilket inte riktigt passar mig tycker jag.
Så vitt jag vet har knappt några bilder alls publicerats från Gothia, Grekland och Spanien så jag har massa roligt att visa! Men nu ska jag gå ut med vovven, bye.



home to stay

Jag är heeeemma! Och har vart det i ungefär 1,5 dygn! Har blivit brun men den brännan börjar redan gå, illa! Har i alla fall bildbevis på Elinas kamera, kommer upp direkt när jag får tag på bilderna. Vi har haft det jättebra med växlande väder (från tjockt dis till stekande sol) och jag berättar mer under tiden som jag skriver.
Vet att bloggen inte prioriterats i sommar, har haft så mycket för mig. Men nu börjar skolan på tisdag och de gamla goda rutinerna kommer återigen infinna sig.

Igår spenderades kvällen hemma hos Adam, jävligt händelserik kväll som slutade inte tidigare än klockan fyra inatt. Då bar jag, Martin och Sara oss iväg mot hemmet, till fots då. Stupade i sängen någon gång runt klockan fem, men vaknade imorse av ett telefonsamtal och kunde inte somna om. Nej, nu ska jag äta lite leverpastejmackor. Äter aldrig det, men fick ett otroligt sug efter att jag läst ut Stieg Larssons' "Män som hatar kvinnor", där leverpastejsmörgåsen är en flitig uppstickare.


Har lite mobilbilder att dela med mig av!

Jag och min übergoda (och stora) ananas-choklad glass.

'
På bandet rullar det inte någon mat, förutom lite baguetter och en fryst pizza.


Så här såg det ut i ett par timmar, man ser inte ens bojarna ute i vattnet. Läskigt värre.

god morgon

Jag har inte sovit inatt eftersom jag skulle upp så tidigt. Nu börjar jag känna biverkningarna. Usch, jag mår illa, har ont i huvudet och det svider i mina ögon. Usch usch usch, vill soooova! Speciell som jag är kan jag ju verkligen inte sova på plan heller, så det kommer bli tufft... Jag som behöver min 10-timmars sömn.
Men nu ska man inte klaga, jag ska ju faktiskt till Spanien! :D Om några timmar är jag där och steker på playan så jag är rätt lyckligt lottad ändå. Vi ses på fredag kväll!


spanien 08

Då jag ska "gå upp" om tre timmar känns det inte helt rätt att gå och lägga sig. Nej, ska nog dra några avsnitt av Newport Harbor istället.. Började titta på Die Hard 4.0 med mamma och Conny, men det gav vi upp efter ett tag. Så nu ligger jag här i min säng, vilket jag inte kommer göra igen förrän om en vecka. Så  bara att njuta i världens bästa säng. aja, hörs!


bläähhhh

Hur mycket kläder m.m. man än väljer att avstå från slutar det jämt med att väskan är helt fullproppad. Jag förstår inte. Förr tog jag med mig hela garderoben, men på äldre dagar har visheten infunnit sig och jag tar inte alls med mig speciellt stor andel längre. Men ändå lyckas den där jävla väskan bli full... Dessutom är jag inte ens klar än, så himla stressad alltså! Självklart ska jag också lyckas med allt som man inte kan lyckas med. Går ner för att hämta solkräm som stod i köket, går upp för trappan och så vips, tappar krämen som rullar in under trappan bakom världens största skänk. Blev inget av de då... Skulle egentligen spendera kvällen hemma hos André men har alldeles för mycket att stå i just nu. Åker ju cirkus klockan fem inatt så har ju inte speciellt mycket tid på mig. Har fan inte hunnit städa rummet heller. Åååhhh..


yeah

Vi vann matchen, (5-2). Pissigt spel, men vem bryr sig om 100 år? Har haft jättemysigt sen jag kom hem. Maten var klar precis när jag kom hem, så det blev grillat med grekisk sallad, guacamole och massa gott! Nu har jag precis ätit hembakad hallon cheesecake med gräddglass. Mums! Ska titta på film nu tillsammans med mamma och Conny, National Treasure 2. Har sett den med Tobbe förut men spillerill, den é brao så :D
Hahah juste, måste ju bara berätta. Jag och Tobbe åt kinabuffé igår, asgott och så, men kul att jag planerat allt in i minsta detalj så att vi båda ska hinna dit efter diverse träning m.m. 22.00 stänger dem, så snacka om snopna vi blev när vi gled in runt tjugo i nio och fick höra att buffén stängde om tjugo minuter. Blev till att tjocka järnet de minutrarna, fick så jävla ont i magen och det sitter fortfarande i! Hahahahaha... Helt sjukt. By the way så ska de även utöka sin buffé med sushi den första september, gissa vem som kommer vara en flitig besökare då alltså! Muuuums...

Imorgon natt ååååker vi!!!


Golden Beach, Marbella, Costa del Sol, Spaaaanien

special day

Idag är det ingen vanlig dag för det är min mammas födelsedag, hurra hurra hurra! Mamma och Conny pysslar och donar med massa saker där nere, förberedelser inför middagen. Blir väl lite sent för min del eftersom jag har match, men allt ser väldigt delikat ut så det gör inte så mycket. Hon har fått sina presenter som inshoppades igår, den nya Läckerg-boken "Sjöjungfrun" och en bodywash från Clinique. Verkade gillas! Hoppas det.
Dags för mig att börja göra mig iordning för match, men jag orkar bara inte ta tag i det. Inte i detta pissiga väder. Vem vill spela fotboll i regn? Helt ärligt.. Men, någon måste ju göra det, eller hur?! Hehehe..


helloouw

Idag har jag vart och köpt födelsedagspresent till min mamma som fyller år imorgon! Kan tyvärr inte säga vad eftersom hon på äldre dagar blivit en trogen läsare av bloggen. Känns ju jäkligt tråkigt att jag inte kan delta i firandet imorgon kväll eftersom jag har match.. Nej inte okej alltså, men får passa på nu istället!

puss


Jag och Adampadam :D


bjuder på den

Hemma efter en som vanligt jävligt rolig kväll med vännerna. Kvällen spenderades hemma hos Adam där vi tjockade oss av ICA's sortiment och tittade på Time Out. Jag har träningsvärk i magen efter allt skrattande. Något mindre trevligt var att cykla hem de kilometer som Adam's hus ligger ifrån mitt. Bäcksvart, blåsigt och regnigt. Idylliskt för ett skräckfilms scenario. Som tur var hade jag två gentlemän, Niklas och Martin, som cyklade med mig hela vägen hem. Tackar och bockar innerligt för det. Nu ska det bli skönt att krypa in under mitt übergosiga marinblå satintäcke och titta på tv.
hörs imorrn


bff

Det finns ingenting skönare för kroppen än att ta ett varmt bad. Inte ett sådär halvljummet, utan riktigt hett, ångande varmt bad. Mjukar upp hela kroppen, speciellt såhär efter en träning. I och för sig har jag svårt att träna nu när skavsåret valt att utöka sig till andra hälen också. Drygt att det blir för stort att tejpa också.
Nu ska jag strax äta hamburgare för att sedan gå på dejt med mina kära vänner, kanske hemma hos best friend Adam? I alla fall ska vi ses allihop, så himla välbehövligt. Speciellt nu när jag har looooooooooov. Ska käka, bye.



BFF Joffa och Andre!

spaaanien

Haha, vi är ju så jäklans smarta. Jag och Elina alltså. Vi har hela tiden gått och planerat våran resa på fredag, när jag igår upptäckte att vi åker på lördag. Smart va?! Hahaha.. Så det blir lördag som vi anländer i Marbella för att skaka om staden lite (=mycket). Tråkigt bara att Sveriges stundtals underbara väder uteblivit, nu när jag är kvar här ett tag.

Idag har jag och Tobbe tagit det lugnt och tittat på Grease 2. Funderar på att baka något, men är lite för lat. Men, vi får se!
kram


vackert




sport-bhn

Vi vann matchen idag, 3-0. Skööönt må jag säga. Men, usch blä blä blä... När jag tog av mig sport-bhn var jag helt flagnig på hela bröstet. När jag sedan tittade mig i spegeln såg jag att jag hade fått ränder från bhn:s kanter. Så nu går jag runt med en vit sport-bh även in my birthdaysuit. Blääää.. Men, vi vann ju iaf. Så nice ändå.



booorrring

Lördag och jag har sovit, vart ute och gått med vovven i spöregnet, sovit, ätit pizza och sovit ännu lite mera! Otroligt trött och seg. Har jätteplanerat en hemma dag med tv-tittande och tjockande, men besviken jag blir när tv-programmen gör mig riktigt besviken. Med så många kanaler borde något i alla fall vara tittbart. Måste göra något haha, bye.



 


äntligen freeedag!

Kvällen bjöd på mycket! Har haft kul ikväll hemma hos Sara, där det var race, skratt, dans, party. Ja, toppen helt enkelt. Är hemma ganska tidigt ändå, då kvällen började ordentligt redan vid åtta. Har dessutom hunnit med lite myskäk på donken. Kan det bli bättre eller? Uppsala är ändå helt OK!

Jag har även jobbat klart för i sommar och imorgon kommer mamma heeem, äntligen! Är som sagt väldigt mammig, så längtar. Fan va nice.
pusss


toksnygg