torsdag, snart fredag!

Familjekvällen igår gick toppen! Massor av fika och helt fantastiska barn. Idag har jag vart på praktiken, det var den gamla godingen chickenbits med currysås och ris till lunch mohaha. Kom hem runt kvart över tre och har bara suttit vid tvn nu. Tittar på den gamla pärlan Melrose Place och tiden går ganska så fort. Fick ett sms igår att mina H&M-grejer kommit nu, hoppas det är skorna nu då! Det blev ju så struligt... Det är ju skorna jag verkligen längtat efter, my love. Nu är det dags för lite mellis, är väldigt hungrig.



tisdag

Har inte skrivit så mycket, har varit busy. Idag och igår var det praktik och efter det har jag tränat och tittat på Lipstick Jungle. Har tittat klart på säsong 1 och nästan säsong 2. Gillart, det är lätt sevärt. Dessutom är det skönt att ha något att titta på! Om två program kommer jag återgå till brist på fritidsaktiviteter hehehe.. Ska förmodligen träna idag, men är lite trött så kör nog ganska lugnt. Behövs dock för kan inte imorgon, ska vara med på familjekväll på praktiken! Massor av fika dessutom. KUL. Nej, nu blir det lite glass! Kram 

  När jag blir 40 ska jag vara precis som Niko på bilden nedan. Snygg, cool och otroligt framgångsrik. Inte någon mesig brud som följer jantelagen. Dessutom har hon ju en hunkig boyfriend på 26 år. Cool.



tårtkalas

Det har blivit mycket tårta på två dagar! Festen igår var jättekul. Jag, Tobbe och hans bror tillsammans med sin flickvän var hjälpredor. Det innebar att plocka fram, plocka undan och fixa lite. Det varvade vi med att äta massor av mat, tårta och sjunga ABBA-singstar. Kul!
 
Idag var det fullt hus hos mormor. Mamma har fem syskon varav fyra har respektive och barn. Idag var alla där förutom min morbror som jobbar i Afrika, så det var helt proppat. Dessutom proppat med godsaker... Världens godaste tårta mmmh... Det var chokladbottnar med hallonkräm, grädde och frukter. Sen hade min moster också bakat, som jag, så det var saffranskaka, cocosbollar, morotskaka, drömmar, kladdkaka fast i snacksform, bullängder och en till kaka som jag inte vet vad den heter... Gott så att säga. Passade sig med lite träning efter så att säga, så nu är jag trött och mätt efter middagen.

Är ju jättedålig på att ta foton så det blir inga kalasbilder. BYE


lördag

Då sitter man, fixad och klar, med Häagen Dazs Cookies and Cream, Lindth-choklad och ett glas Pommac! Riktigt bra sätt att starta kvällen måste jag säga. Ja, jag slängde på mig nyårsklänningen (bra att den kommer till användning), men med håret uppsatt och en blomma i! Nu ska jag börja bege mig mot Hartrajet och en trevlig kväll allihop.

Rachel & Ryan

Goddag! Har vart uppe ett bra tag redan, tuppluren igår gjorde att jag inte behövde sova så mycket inatt. Somnade till Notebook, för femtioelfte gången... Men den är ju så fin! Har sett att folk jämför A Walk to Remember med den, men hey, taskigt mot Notebook tycker jag. A Walk to Remember är bra och helt klart okej att titta på, men den är så överdriven och konstlad och känns inte genuin. Sen är det bästa med Notebook att skådespelarna är tillsammans, eller ja, on and off, i verkliga livet, ökar charmen lite!

Var som sagt uppe tidigt, så har redan hunnit baka till imorgon! Blev cocosbollar och en saffranskaka som blev hur bra som helst. Blev ju tvungen att smaka, hahahah... Förhoppningsvis smakar den lika bra imorgon, men den är ju aldrig lika god som när den är färsk!



fredagkväll!

Då var det fredagkväll igen! Idag stupade jag i sängen när jag kom hem. Låg och sov med Sigge snarkandes bredvid i flera timmar och det var sååå skönt. Vaknade runt fem och då var det dags för lite träning. Tog det relativt lugnt, lite sliten i kroppen sådär. Ikväll blir det att ta det lugnt med pojkvän förmodligen. Mys! Vill ju egentligen vara på Chris Brown-konserten, fyfan va avundsjuk jag är på Sara x2 som är där... Åhhh.

I helgen blir det två kalas! Tobis mamma har 50-årsfest imorgon och det ska bli superkul. På söndag blir min mormor 78 år, den grymma damen. Jag åtog mig uppgiften att baka till det kalaset, så ska göra det imorgon innan festen. Ska hjälpa till och fixa iordning lite där med så behöver vara uppe i relativt god tid imorgon så att jag hinner med allt.

Såhär ser jeans-jackan ut. Eller, i verkligheten är den faktiskt tajtare och kort! Den ser ut att vara relativt normallång men så är inte fallet. Åh, FYND.



shop 'til you drop

Då har man vart uppe med tuppen ännu en dag, idag för att göra ett naturprov som gick galant! Därefter tog jag och Jennifer en svängom i staden. Jag skulle köpa två axelbandslösa BH:ar. Har använt free-bra innan som är sjukt bra första gångerna men den dåligaste kvalitén någonsin... Femtio gånger skulle den hålla? Snarare fem! Sen var den helt obrukbar. Så bättre att satsa på the real deal. Men... Blev ju lite förhinder... Gick till bibblan först för att låna två böcker, Lolita och Luftslottet som sprängdes, den sistnämnde är den sista i Stieg Larsson triologin. Då passerade vi Gina... Gina Tricot under vintern är ingen höjdare, men när våren närmar sig förvandlas butiken och blir fullproppad med färgsprakade roliga kläder! De reade även ut de stickade bas-tröjorna som jag spanat in, som Jennifer har! De kostade bara 49:-, vilket kap! Vi köpte två var, sen fick jag med mig en jeansjacka också! Riktiga fynd måste jag säga... Jag som skulle hålla i pengarna, har lyckats shoppa en hel del nu på sistonde. Men det är ju så roligt med mer somriga kläder! Självklart glömde jag dock det jag verkligen tänkt köpa, haaha.. Får bli en annan dag!

Kommer inte in på Ginas hemsida och har ingen annan rolig bild att bjuda på så...


slut

Åh, är helt slut i mina ben! Körde kondis på gymet och väl där kände jag mig fit som en oxe. Stretchade lite, tryckte i mig en blåbärsbulle (mums!) och sen blev jag svintrött... Näe, är ju inte den mest vältränade av människor. Imorgon har vi naturprov, tänkte sätta mig och ta en titt på det där ikväll. Eller varva tvn och "det där". Av någon anledning orkar jag inte lägga så supermycket vikt på det. Criminal Minds ikväll btw, yeeey!

trött och hungrig

Puuh man känner direkt när man inte tränat på ett tag att man är lite ur form! Men men, sånt är livet. Nu ska jag äta middag, lite odd... Men träningen tar sådan tid och det går inte att äta middag innan, så det blir något lätt efter. Ikväll blir det kycklingfilé med sallad och avokado. Är vrålhungrig, tryckte i mig en banan nyss men vill ha mat! Vill inte äta mer innan maten så jag blir mätt heller.

Kul att jag har pluggat natur idag. Jätteroligt. Glömde grejerna på min mammas rum, (hade tagit med plugget till praktiken i ett dumdristigt försök att plugga på lunchen?). Orkar man gå tillbaka och hämta grejerna när man bor 100 m ifrån? Skulle inte tro det. aja peace out.


wednesday

Blev en längre dag än tänkt idag, fick hoppa in och vicka på fritids efter praktiken. Men det var värt för är kompledig på fredag istället, efter att jag skrivit naturprovet. Skönt! Idag ska jag träna, ska börja gå lite pass med Jocke och Max! Fun fun fun. Vet ej om det blir idag då det bara finns aerobics, inte min stil. Blir nog lite gym. Måste verkligen börja plugga idag dessutom, ihhh. LATER


gamla gränbytider

tuuuuesday

Ännu en dag avklarad, hade jättekul idag faktiskt! Pyssel och sånt piffade upp dagen. Nu ska jag snart åka och träna, så taggad. Har ju gått två veckor sen sist, jävla förkylning som spökat. Har blivit snuvig igen, försvann ju i helgen men det blir nog bara bättre av att träna. Ologiskt, jag vet, men man blir så glad av att träna att det känns så.

Har räknat ut nu att Stiegan förmodligen inte godkänns som bok till svenskan så måste ner till bibblan och hämta ut en bok jag köat för, Lolita. Får bli morgondagens projekt, måste dock börja plugga på naturprovet som ska göras på fredag. Ajaaaaaaaa orkar inte tänka på skolan NU!


denna låg väl till hands så slänger in´en

Utmattad!

Oh shit, va trött jag är! Det är otroligt givande och lärorikt att jobba med barn men hey, alldeles utmattande as well... Efter en natt bestående av dålig sömn och en kort dag, slutade 14.10 så är jag ändå helt slut! Väntar på att Tobi ska komma så ska vi titta på film, äta glass och bara ta det lugnt. Nu får han ta och pallra sig hit dock, annars somnar jag innan filmen börjat. Hehheeh


Söndag!

Jag har vart riktigt trött idag men känner att det är passande på en söndag. Har inte haft någon utmattande helg men kan ju berätta i lite korta drag. I fredags lunchade jag och Sara på New India och det var helt perfekt. Körde en vända på stan och testade de slitna jeansen som blivit så populära. Gillade dem, men tycker inte om Ginas jeans över lag och de satt inte jättebra, så valde att avstå. Dagen därpå var jag dock med mamma på Gränby C och ångrade mig, tittade om de fanns på Gina där men tyvärr... Så vi svängde förbi stan och jag krängde dessutom på mig en mindre storlek och de satt mycket snyggare! Så nu finns de i min ägo. Köpte även två jeans från Cheap Monday, men ångrar nog ett par lite. Ett par superljusa, men ska slita ner de lite så kanske det blir bättre! Snart är det dags för middag och det luktar underbart. Ugnsbakade rotfrukter och kyckling med vitlök och oliver.Yuuum.


trött dag

Helgen har varit lugn och skön. Skulle egentligen på fest igårkväll, men Tobi hade DM-final nu på morgonen (som de vann!), samling sju så vi fick ställa in... Men vi hade en myskväll och det var väldigt trevligt. Det var ju inte så kul att bli väckt klockan sex imorse av väckarklockan, men till skillnad från Tobias kunde jag somna om och jag sov till halv två. Har sovit så dåligt i veckan och det tog jag definitivt igen idag. Skööönt. Vet inte vad jag ska göra resten av kvällen, kanske börja läsa på Historikern, läste ut "Flickan som lekte med elden igår". aja nej orkar inte skriva, sen kanske.

skiiiiiiiiiiiiiiiiit

Jääävla skitmobil! Helt plötsligt så får den knäpp och ALLA bilder raderas från mobilen. APMOBIL!!!!!!

skiiiiiiiiiiiiiiiiit

Jääävla skitmobil! Helt plötsligt så får den knäpp och ALLA bilder raderas från mobilen. APMOBIL!!!!!!

Svullna magar på G..

Nu har jag precis vart ute med vovven och ska sätta igång att göra mig iordning. Jag ska nämligen luncha med Sara på New India. Sara och supergod mat, kan det bli bättre eller?


Läslusen

Hade planerat att dagen skulle ägnas åt diverse nödvändigheter som t.ex. städa rummet, måla naglarna, ansiktsmask och lite sådant som är trevligt att pyssla med när man har tid över. Fallet blev emellertid något helt annat. Hade lite beslutsångest angående vilken bok jag skulle börja läsa, vet inte om Stieg Larsson godkänns av min svensk-lärare Mohammed. Ska nämligen läsa en bok över praktiken och sedan hålla muntligt föredrag om den. Vet inte om jag hinner läsa båda innan skolan  börjar igen, de är ju som bekant väldigt tjocka. Kunde dock inte motstå att börja med den och har läst på i ett par timmar nu. Är en riktig bokslukare, jag älskar verkligen att läsa. Tyvärr har jag inte tid nu under skolan, är helt upptagen med skolarbeten och annat att jag inte haft tid. Har t.o.m planerat in när jag ska få tid att läsa. Är ingen person som kan läsa lite grann varje kväll utan vill läsa mycket! På somrarna slukar jag en omåttlig mängd böcker! Har i alla fall legat ihopkrupen under mitt duntäcke och slappat till max.
 
Nu väntar jag bara på att mamma och Conny ska komma hem med muffins! Mamma har vart på någon jobb-grej och kommer alltid hem med chokladmuffins till mig då. Muuums.


Skulle ju inte ha något att befinna mig i Egypten nu, som på bilden ovan.

ledig dag

Imorse ville jag inget annat än att bara sova hur länge som helst, men det är ju sällan man får det. Upp och gå ut med lilla Sigge  var först på agendan. Är ledig idag och imorgon men var också tvungen att pallra mig in till skolan för att lämna in en praktiklapp. Skulle även till biblioteket och lämna tillbaka en alldeles försenad bok, jag är dålig på det där att lämna tillbaka dem i tid. Trots att jag går i skolan mitt i stan då, inte så bra. Väl i skolan tipsade min historielärare Elin mig om en bok, "Historikern", så jag lånade den! Lånade också Stieg Larsson's andra bok, "Flickan som lekte med elden". Mamma har den hemma men vi har haft stora svårigheter att leta upp den, och började få lite Stieg Larsson-abstinens efter att ha läst "Män som hatar kvinnor". Riktigt bra bok. Ojsan nu började det snöa utanför mitt fönster.

Inga lättlästa böcker direkt


Såhär gullig var fin fin fini siggii imorse


händelserik eller?

Detta är första gången jag sätter min fot i mitt rum under dagen, sen dess att jag lämnade det för skolan dvs. Dagen innebar en samhällslektion och därefter bokades sommarresan tillsammans med tio brudar. Zakynthos blir det, den 9e juni redan. Känner på mig att det kommer bli så himla bra! Jag ska ju dessutom dela rum med Tove och Sara så liksom, det talar ju för sig själv?! BÄÄÄÄÄÄST. Tyvärr är jag och Anna de enda 17-åringarna i gänget vid tidpunkten men för henne är de ok för hon är 92. Själv kommer man få utstå åldersdiskriminering men hey, jag biter tillbaka. Tyvärr hade jag ju ingen kopia på min moders körkort idag så måste dit igen och lämna in det, är man under 18 så är man. Kvällen har spenderats i soffan, framför tvn. Hade tänkt finslipa min uppsats innan den skickades in idag, men nej så blev det inte. 14 sidor känns lite tungt att sätta sig in i. När jag läste igenom den en sista gång dock så kom jag plötsligt på en massa saker jag kunde skriva, men nej... Det var för krångligt så det fick va. Har ju även redan överskridit längdrestriktionerna så.. Jo, fick hem hälften av mina H&M grejer också. Var ju kul, vart inte tok-nöjd med något dock men inte heller missnöjd så det blir nog bra. Favoriterna (läs:skorna) kommer dock inom obestämd framtid. Jävla skit H&M, de stod slutet av januari när jag beställde. ajaaaaaaaaaaaaaaaa



såhär mysig är sigge när man kommer hem

tisdagskväll

Usch, har haft så oerhört svårt att sova senaste nätterna. Ligger och vrider och vänder på mig fram till 3-4 tiden. Detta p.g.a. att jag hostar och blir så varm av febern och nej, omysigt bara! Imorse kände jag mig pissdålig, men vet ni vad? Under dagen har jag känt mig mycket piggare och friskare, så nu kan det bara bli bättre. Skönt! Kan börja träna igen också, ännu mera skönt! Hade planerat att sitta och finslipa på min samhällsuppsats idag, men massor av grejer kom i vägen. Faktiskt en hel del saker som inte gick att undvika, så får väl vara nöjd. Nu börjar "The Guru" igen, så himla rolig!


sicko

Det där förra inlägget skrev jag i natt men jaja, man kan aldrig lita på blogg.se. Mådde skit imorse och stannade hemma, vaknade dock av ett förödande sms som meddelade att det var oförberett prov på engelskan... Det var bara att pallra sig dit för jag orkade inte ha provet kvar att göra sedan. Det tog på krafterna kan jag säga, så har vilat nu bara sen jag kom hem. Ska nog ta ett varmt bad och titta på tv. kram

Utkast: Kan inte ...

Kan inte sova. Inte kunnat de senaste dagarna. Förkyld. Täppt i näsan. Ont i halsen. Hostig. You name it! Har druckit molipect som en galning och de hjälper väl halvt som halvt. Trött. Vill sova.

ångest

Åh jag har någon slags pbeskrivlig ångest just nu. Vet inte exakt vad det beror på, förmodligen en kombination av en massa olika saker. Nu börjar det seriöst bli jobbigt med jättemycket magont och koncentrationssvårigheter. Är dessutom helt skakis. Fyfan, känns som att ett varmt bubbelbad för att lugna kroppen är på sin plats.
Idag har jag haft resesnack med tjejerna. Jag och tio brudar ska ju inleda sommarlovet storslaget med en resa till Zakynthos. Det kan ju inte bli annat än bra. Idag blev det även bestämt att Nick från USA joinar my family på Kreta ibörjan av augusti. Ohhh ge mig sommar nuuuu!


ohh fett stekig hahahaha

söndag

Igår blev det som sagt inget plugg utan jag åkte istället ner på stan med min syster för lite shopping! Väl där mötte vi upp hennes b-friend (eller min brother from another mother) och det var jättetrevligt. Smörje på lite raspberry body butter på handen och blev förälskad, gick och luktade på min hand hela kvällen. Jag kom hem lagom till god middag, potatisgratäng och skinkfiléer med rödvinsås, och sedan kom Tobbe och vi myste med my family framför filmen The League. Den var faktiskt ganska spännande så det var en lyckad lördag. Nu sitter jag och äter frulle bestående av mjölk och flingor, rostbröd och te! Idag blir det resesnack hemma hos Jessica, två gånger under 7 dagar tycker jag är duktigt av oss! Ska ringa min vän Sara strax, men är rädd att väcka henne så dricker nog upp mitt te först.

Vad hände här säger jag bara...

middag och mys

Middagen igår var helt underbar. Vi åt 6-rätters på Domtrappkällan och det var så gottt! Pilgrimsmusslor, kalvfile, oxbringa, renkött, havsaborre, ostron, ostar, risotto, supergod soppa och världens godaste efterätt. Chokladfondant (ser ut som en muffin fast det är krämigt inuti) och hemgjord jordgubbsglass och bär och ba mmmmmh... Det vattnas i munnen på mig. Det var jag, Tobbes familj och hans brors flickvän! Verkligen hur trevligt som helst. Middagen slutade ganska sent, vid halv 11 så vi åkte hem till Tobi och sen kilade vi hem till mig och tittade film och somnade. Själv behöver jag plugga men tror jag skippar det idag, lördag är väl den dagen som man faktiskt får göra det!



fredag

Dagen började sent, vid halv 12 knallade jag upp ur sängen och åt frukost tillsammans med mamma som också är sjuk. Hon skulle emellertid på möte klockan 1, vilket skulle gå fort. Hon är inte hemma ännu... Därefter har jag tittat på tv och skrivit uppsats, vilket går åt helvete. Jag vet att jag alltid säger så, men denna gång har jag verkligen tagit mig vatten över huvudet. Känns som allt jag skriver bara blir rörigt och ja, väldigt otydligt. Har gett upp nu, i alla fall för dagen. Nu har jag tänkt ta ett bad och börja göra mig iordning för kvällen. Då jag inte får tag på min pojkvän, som slutar skolan klockan 5 idag vet jag inte vilket tid vi ska iväg på födelsedagsmiddag. Så det är bäst att bara vara klar i god tid!


torsdag

Dagen har spenderats med pojkvännen. Först var vi på stan och shoppade presenter till hans mamí. Det blev ett kroppssmör från Elizabeth Arden i big size som doftade ljuvligt av grönt te och honung, med små honungsbitar i! Vi köpte även en leave in-hårinpackning från Sebastian Hair Care som är alldeles super och luktar sådär härligt fräscht som hårprodukter ska göra. Blev ju lite sugen på de där jag med alltså... Sen var det hem till Hartrajet och gratta och bara ta det lugnt innan det bar hem till mig igen och tog det ännu mera lugnt med vitlöksbröd och broccoli/ost-soppa. Äter massor av soppor nu när jag inte är så kry och jag älskar det! Smaskens.
Fick ett kontoutdrag som går ett halvår tillbaka idag, ångest ångest ångest. Jag äter som en häst... Hälften av mina utgifter står det mat mat mat i olika former... Skärpning alltså. Hade tänkt somna till en mysig film men känns lite sent nu... Kanske en tv-deckare istället.

craaaazy men det bjuder jag på :D

Vi är gjorda för varandra...


Snöstorm

Nu snöar det på som aldrig förr utanför mitt fönster och just idag ska jag ut och härja! Jag som dessutom är sjuk. Men fallet är så att jag och Tobias ska ner på stan och införskaffa en födelsedagspresent till hans kära mamma som fyller år idag. Vi ska nog inte ge den förrän imorgon, då vi ska ut på middag och så. Blir till att vara ordentligt påpälsad när man går ut för det ser inte ut att vara speciellt varmt där ute... Frös nästan ihjäl när jag hämtade posten, dock var jag klädd i tröja och och korta sovshorts, så inte undra på. Mötte emellertid min bror som sprang hem från jobbet på sin rast för att det var så j-a kallt så ja... Ohh, burrar inomhus nu bara utav tanken. Nej, nu ska jag gosa ner mig i världens bästa täcke som är mitt! kram
Såhär (o)påpälsad var jag på julafton för 2-3 år sedan. Jag i min blue jacket, schnyggggg


Rubrik

Kvällen har spenderats även den med te-drickande och telefontalande med Tobi. Kände mig piggare på eftermiddagen men känner mig seg nu igen, men så är det ju alltid när man är krasslig. Mornarna och kvällarna är värst. Åt thaisoppa till middag dessutom, och romansallad med böngroddar och cashewnötter. Så nu borde jag ju fått överskott av nyttigheter och bli superfrisk på nolltid. Får ju mycket sömn i alla fall, eftersom jag är ledig. Så nöööjd. Måste dock plugga en hel del, men vafan. Slipper ju att faktiskt befinna mig fysiskt i skolan så!


How I met your mother is the shit.

Åh jag är så uttråkad... Och ofokuserad. Kan inte koncentrera mig på något! Vill bara träna, men kan ju inte det heller. Har verkligen sackat ner nu under lovet då vi allihop vart sjuka och lata! Har bara tränat två gånger i veckan hela lovet och det var ju inte direkt supertuffa pass heller. Nej, ångest nu alltså! Träna är ju faktiskt riktigt roligt. Istället har jag spenderat dagen framför tvn med det kära téet. Det går så mycket re-runs nu. Typ top-model. Visst var det kul förr men fan va uttjatat det är nu. Tvåsiffrig säsong liksom... Men det funkar när man är sjuk och inte har ett skit att göra. Den jag gillat mest under åren är Eva som vann någon av de tidigare säsongerna som gjorts... Nu ska jag nog gå och göra mig ännu en kopp te!


Ginette 18 år!

Grattis till Ginette som idag blir hela 18 år! Puss på dig.


Tokisar :)

Tur i oturen!

Feber även idag så blev hemma från skolan, första dagen. Bra start! Eller inte... Men Jennifer har ju en liten speciell förmåga att få mig på bättre humör när jag är kinkig! Och hon smsade nyss och sa att vårt lov är förlängt till MÅNDAG! YES...  Tur i oturen :) Tyvärr berättade hon också att vi inte ska få Daniel som vi haft i Organisation & Ledarskap i Rättskunskap. Tråkigt, för Daniel är toppen. Hoppas på att den nya läraren är bra i alla fall! 
Ohhh, nu har jag fyra dagars extra lov! Mohahah.. Ha så kul i skolan imorgon suckers. 

Åh, vill bli frisk och känna mig lika på topp som på bilden! :)

 

Trött på det här!

Jag kan inte sova! La mig för över en timme sedan då sömn alltid gör att man mår bättre. Men kan jag sova? Icke sa nicke. Jävla förkylning, man kan ju inte andas när man ligger ner. Snuvig som bara den. Skit. Orkar verkligen inte vara sjuk just nu. Jag bara o r k a r  i n t e. Inte kan man träffa sin pojkvän då heller, nej, vill verkligen inte smitta honom. :( Har proppat i mig te med honung nu på kvällen. Men sånt hjälper ju egentligen inte. Eller kanske göre väl det, men känns faktiskt mer som en psykisk grej. Väldigt gott är det i alla fall. Nu ska jag slå på tvn och försöka somna till den, så att jag kan gå till skolan imorgon. Suck... Förhoppningsvis har jag ingen feber när jag vaknar, snuvan kan jag leva med. Vilket tycka-synd-om-mig-själv-inlägg det blev. Men såna dagar har även jag. Out and about.



tisdag

Usch! I gammal vanlig sedvänja har jag gått och blivit sjuk på lovet. Feber har jag och är fasligt förkyld. Alla har fått en släng av något virus här hemma så vi är lite halvt utslagna allihop. I alla fall har jag gjort något nyttigt och tagit vara på tiden till att plugga eftersom jag inte orkar ta mig till att göra något annat när jag inte känner mig kry. Det blir även pizzerian ikväll igen eftersom alla ligger utslagna orkar ingen laga mat! Dessutom håller vi på och gör om lite i köket, byter diskbänk, diskho, kran och lite så, så det kändes bra med lite hämtmat hahaha... Nyttiga Jossaaan...


Lilla julafton!

måndagkväll

Vad gör inte världens bästa familj om man är på dåligt humör? Jo, de drar till med kebabtallrik och köper chips och dip! Vinägerchips btw, hur gott som helst! Syster tog hem det en gång och jag är fast. Och alla som säger att det är äckligt, ni måste äta mer än ett chips. Håller med om att första tuggan inte var speciellt god. Om jag som är en riktigt Sourcream & Onion-junkie says so, then it is so! Tjejerna är idag och partar, något jag också skulle velat... Mitt humör är dock inte fint och har väldigt ont i huvudet p.g.a. en incident jag inte kan tala om. Väldigt rolig en i och för sig, men inte såhär i efterhand! Därför gör jag bäst i att stanna hemma... Sitter och proppar i mig marabou -apelsinkrokant för tillfället, en stor! Köpte den igår efter att jag och Sara käkat på McDonalds för första gången på evigheter. Men hey, en tia för en cheeseburgare and I'm there. Vart dessutom pizza i fredags, chips och dip igår och i lördags... Dags att hålla lite på matvanorna kanske ;)
Nu CSI NY, säsongspremiär.


Skulle inte banga på lite Egypten-värme nu

nejnejnejnejnej

Åhhh jag orkar inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Och på det börjar skolan på onsdag. Bara tanken gör att det vänder sig i magen på mig.

Den gamla hederliga.

Nu sitter jag tryggt vid min stationära dator återigen. Den har ju vart ur funktion ett tag och lap-topen har använts flitigt... Men nu är min vanliga back in business och lika trög som vanligt! Nej då, ska inte klaga. Den är faktiskt bra, trots att jag inte har min fin fina skärm kvar. Bror min har tjyvat den, men jag ska få en ny om han inte ger tillbaka den. Som tur var finns det ju några till hands i denna datorstörda familj. Det roligaste när man inte varit inne på en dator under en tid är att återfinna alla bilder, filmer, musik osv. Har spenderat lång tid att bara titta på massa gamla bilder jag inte visste existerade. Nu kommer jag ju inte veta vilken dator jag ska sitta på och när. Knepigt!!!


Hittade denna bild som framkallar massor av minnen från mina och J's regelbundna fikastunder på 018.

Shopping-glädje

Den som säger att shoppa inte gör en lycklig ljuger! Det bidrar i alla fall till en tillfällig tillfredsställelse. Oj, många till där. Idag drog jag igenom nya H&M-katalogen. Den kom hit igår och vanligtvis är jag väl sist med att beställa ungefär varje gång. Det betyder dock att varorna levereras efter sisådär ett halvår, vilket är ganska ochill. Eftersom shoppa är något jag är mer än duktig på, så kunde jag lika gärna göra det idag! Främst basgrejer blev det, som kjolar, toppar, några par skor, väska och diverse accessoarer. Sen blev det en bikini också, mest bara för att. Dålig anledning jag vet, men tvångsköper nästan bikinis. Av någon anledning har jag mycket lättare att spendera på sådant, (läs: bikinis, underkläder, skor och handväskor!!!) än kläder. Därav överflödet...
Tittade nyss på The life of David Gale på tv 4. Riktigt bra film det där, sett den säkert fem gånger men den håller varje gång. Tänkvärd och leder lätt till diskussion. Speciellt spännande är det att se den med folk som inte tidigare sett den. Så är det väl överhuvudtaget med filmer i och för sig. Men just denna är en favorit, som jag faktiskt tittade på första gången hemma hos Tove med henne och Sara. Miss those daaays.

Jag och fina Jennifer, fullkomligt älskar bilden btw.  


Nyår!!!

Dålig uppdatering nu på sistonde, men har ju vart så upptagen. Nyår och sen har jag jobbat. Mitt nyår var jättetrevligt med gott sällskap och god mat! Spenderades först hemma hos Linn för att sedan bege oss upp till Slottsbacken för att skåla in det nya året med skumpa och en nyårskyss från pojkvän. Därefter blev det lite fläng och sväng för att sedan avsluta kvällen en skaplig tid! Lite bilder från onsdagen, kommer dock fler för har massor!




Jag såg ut såhär!


pretty girls


underbara vänner


roligt hade vi!


jag och min fina vän