Julia Roberts

Nu har jag precis smörjt in mig med BUS och hoppas på det bästa till morgondagen. Får hoppas på en icke gul hudton, vilket vanligtvis kan dyka upp vid användning av BUS. I sådana fall åker skrubben fram! Höhöhö.. Nu ska jag titta på Sing a long och sen kanske Mona Lisas léende? Den är mysig.


tidlös

tuesday

Jobb även idag men skulle egentligen inte slutat förrän om 45 min så jag är glad som sitter och tar de lugnt vid min dator nu. Det var lugnt även idag, med nyårsmys (pizza, julmust och Lady och Lufsen). heheeh. Nu håller mamma och Conny på att tillaga världens kanske godaste mat? Dubbelmarinerad oxfilé och tar flera dagar att göra. Jag ska ju dock inte äta hemma imorgon, sörjer den där oxfilen lite alltså. Men de ska spara, har jag bestämt :) Jag ska vila lite nu, sovit dåligt senaste dagarna. Drog en tupplur i personalrummet idag på rasten, men det funkade inte riktigt de heller. My bed is the shit.


Jobb och nyårstankar

Efter det förra inlägget bör jag väl kanske ta mig an ett lite mer seriöst inlägg och berätta om dagen. Har jobbat hela dagen, 8-16.30 så finns inte speciellt mycket att säga. Det var extremt lugnt idag, vilket var skönt. Jobbar även imorgon så hoppas på en lika bra dag då. Ska även jobba fredag och måndag, då det förmodligen kommer bli mycket mer stoj och stim då alla börjar jobba igen! Men tiden går ju faktiskt fortare då. Körde ett träningspass ikväll och tänkte smörja på lite BUS inför nyår. Helt vit vill jag ju inte vara i min lilla svarta. Annars förstår jag verkligen inte hypen över nyår. Det börjar ändå alltid i trevlig middag + förfest och sedan mycket troligt blir resten av kvällen en besvikelse, så varför göra det till värsta grejen? Ska istället ta det meloow och ha trevligt med fina vänner! Visst kommer även jag vilja vara lite extra fin, men inte mer än så att man som sagt smäller på lite bus, sminkar sig lite extra och tänker lite mer på håret än vanligt! Även klädesproblemet, liksom what? Jag såg en klänning för en månad sen som var snygg så köpte mamma den åt mig. Så enkelt var det, den enda jag provade. Alla människor kommer ändå vara för upptagna med hur de själva ser ut och efter ett par timmar kommer alla se ut som fan ändå, hahaha! Det jag vill komma fram till, jag ska ha kul på nyår, umgås med dem jag älskar och bara ta det som det kommer! Skippa stressen!



Glad bild

hope you still love me bro

Hahahaha jag som vanligtvis brukar vara så samlad kan ju ha gjort bort mig totalt. Min bror hade fixat sig onormalt mycket innan han lämnade hemmet och vi spekulerade lite i om han var påväg för att träffa en tjej. När han kommer hem sitter jag precis här, på övervåningen och min första reaktion blir att ropa:

- Jocke, har du träffat en bruuuud eller????

- Heheheh.. Vadådå? säger han lite nervöst.

Hör nerifrån hur en tjej plötsligt börjar prata...

HAhahahhahahahahhahahahahaha.. Ohmygod.

Syskon är väl ändå till för att göra bort en?


The Goonies - Dödskallegänget!

Ställde klockan imorse för jag visste inte riktigt hur dagens planer såg ut. Ja, allt gick i kras då jag skulle göra en sak som inte blev av så hade jag redan lagt det andra åt sidan blabla you know the drill.. Så istället slog jag på tvn och The Goonies skulle precis börja. Ahh lycka! Tittade jämt på den när jag var liten, den är så himla bra. Liksom genuin, gammal och inte så överdriven som nya filmer. Lyckan är gjord!

'


annandag Jul

Då var ännu en dag över. Annandagen spenderades inte för min del som de allra flesta övriga, stångandes på stan bland alla reor, nej. Jag har vart hemma hos min morbror på middag och mys. Var jättetrevligt, vi åt 3-rätters och det var supergott som vanligt. Dessutom proppade jag i mig massa godis och myste i min morbrors otroligt fint juldekorerade vardagsrum. Tog lite bilder med mobilen, vilket betyder sämst kvalite med tanke på att jag inte har något lyse på den. Vi tjyvade även lite filmer därifrån, så när vi kom hem runt tio började vi titta på den senaste Rambo och sen på Arn 2. Asbra båda två, se dem! Har ju längtat jättelänge efter att se andra Arn-filmen, så nu när jag väl gjort det känns det lite tomt hahaha...








Och min übergoda latte fick komma med där också :)

Julmat!

Idag har jag bara tagit det lugnt, tittat på film och ätit massor. Pizza, lax, godis, julgodis, lussebullar, julkaka, you name it. Och klockan är knappt fem, haha! Jag förstår inte hur man kan tycka julmat är äckligt! Okej, prinskorv och köttbullar är väl inte direkt någon hit men det är ju det tråkiga på julbordet. Det är ju supergott med lax i alla former såsom gravad, varmrökt, laxost, paté osv. Även sill, olika röror, skinka och inte att glömma revbeeensspjäll! Janssons är ingen personlig favorit men alla andra verkar ju gilla't. Skulle kunna hålla på i evigheter, det finns ju hur mycket som helst på julbordet! Något man gillar måste man ju hitta, tråkigt julbord ni har annars! hihihi..


Har ingen julmatig bild så blir en på bror och kusinens flickväns vovve.

Jul

Önskade aldrig god jul igår, vet inte vad alla andra gör på julafton men min är verkligen fullspäckad så hade ingen som helst tid. Ville inte heller lägga tid på det, julafton ska ju spenderas med familjen! Jag är fortfarande proppmätt från igår. Flänger ju runt ganska mycket på jul, först äts julbord till lunch med pappas släkt. Vi äter i timmar, sen efter är det ju fika, julklappsutdelning och bara umgås. Sen kommer mamma och hämtar mig och bror och det blir samma grej igen, julbord med mammas släkt, massor av godis, fika och bara tid med släkten! Jag var alltså väääldigt busy hela dagen, med trevligheter självfallet! För första gången träffades även mammas släkt hemma hos oss, så jag ska snart ner och äta massa godis och annat gott hihi. Bilder kommer sen, nu fick jag bråttom!


Kevin Borg

Sitter och tittar på uppesittarkväll samtidigt som jag pratar med Sara. Nu sjunger Kevin och jag smälter. Han är nog den första artisten som kommer ur ett sådant program, jag nog inte ens kommer tröttna pyttteeelite på! Aldrig. Charmigare person med en sådan röst får man leta efter. Njuuuuter!


mysisbröder

Oj, händelserik kväll kan jag säga er! Går och köper en pizza och tar med mig Sigge på sin kvällsprommis. Nej, den blir inte längre än så nu på ett tag eftersom att någon jävel krossat glas på vår promenadrutt. Gissa vad som händer? Ja, igår när han precis vart ute så är det blodiga tassavtryck i hela hallen. Lillen hade trampat på en glasbit, en stor jävel. Det blödde väldigt mycket och såret gick upp även idag... Vem fan låter sånt ligga bara? På ett promenadstråk där massa djur passerar. Jävla idioter. Blev tvungen att spy lite galla där, helt befogat! Aja i alla fall. Käkade en pizza som var en ren besvikelse, vet inte om det var pizzan eller mina smaklökar faktiskt. Börjar baka lussisarna och hör hur brorsan kommer hem från kryssningen. Helt plötsligt står min aaandra brorsa som inte skulle komma framför mig, vilken överraskning! Tyvärr fick bullarna lida eftersom de glömdes bort över lite julmust, pepparkakor och julgodis... I alla fall kom han hit med julklappar och hela fadderullan, gjorde verkligen min kväll och triggade julstämningen något otroligt. (Vi ses inte speciellt ofta).  Sen kom jag ju på de stackars bullarna som bara leeeegat i nästan en timme! Skulle då sätta på ugnen men märkte efter ett tag att jag tryckt på feeeeel, så allt försenades ännu mer. Nu är dem i alla fall klara och ser väldigt fina ut mod all förmodan. Vågar dock inte smaka, trivs med att veta att de i alla fall blev fina!




dan före dopparedan

Efter en slitsam dag sitter jag nu och bara tar det lugnt ett par sekunder. Började med att åka ner på stan, hängde på låset för tänkte verkligen inte vara där när alla andra liksinnade galningar kom ner för att inhandla det som inte hunnits. 10.00 stod jag därute faktiskt. Visste exakt vad jag skulle ha dessutom så det gick fort och var relativt smärtfritt. När jag kom hem blev det bak bak bak och trots tidigare erfarenheter gick typ allt fel? Meeen, släkten får bli glad ändå hihi. De får ju smaka på tryfflar i olika kulörer, mozartkulor och vanliga, vita och mörka praliner. Lite nöjd får man ändå va! Nu blir det snart pizzzaaaa. Bra sätt att ladda upp inför julafton vaaa? Ikväll väntar städning, lussebullsbak, Sen får vi hoppas på att jag får några superjulkänslor över natten sådär, lär behövas. Har ju flera måltider att avklara imorgon. puss!


Plus fyra stycken fyllda guldaskar... hihihi

Dan före dan före dopparedan

Idag har jag jobbat hela dagen, (8-17) och därefter vart det träning och lite julhandling. Morgondagen kommer att bli körig, måste både ner och trängas på stan och inhandla lite sista grejer och baka i massor! Egentligen skulle bror min komma förbi på kvällen, men det krockade så gick ej... Tråk! :( Men men. Nu ska jag bara titta på tv och chilla... Är sjukt trött. byeeee

Allt som saknas nu är lite mysig Åre-liknande snÖ!


mini-Julafton

Har inte haft tid att skriva någonting i helgen, vart upptagen med trevligheter hela tiden! I fredags var jag helt slut efter avslutningen och sov nästan hela eftermiddagen, kvällen och natten. Det var dock väldigt nyttigt då gårdagen var fullspäckad. Jag och mamma inledde dagen på stan för att shoppa lite julklappar och fortsatte äventyret på Gränby centrum. Det var helt proppat med folk så det gick inte direkt undan, men det var riktigt trevligt. När vi kom hem var det direkt in i köket för lite mini-julafton då varken Emma eller Martin ska vara hemma på julafton. Tobbe och Viktor kom också och vi åt masssa julmat som faktiskt var riktigt riktigt gott. Därefter var det glögg, julmust, julgodis osv osv... Nu väntar bara tre julbord till denna vecka hahaha.. Skilda föräldrar och stor släkt säger jag bara!

 Har lite bilder sen!

Vinterkräksjukan

Åh, titta på den här artikeln. Fyfan, man får ju nästan hypokondriker-känslor. Uppsala ligger i topp 7 på värst drabbade orter av vinterkräksjukan och en miljon svenskar kommer förmodligen drabbas. Jag som precis ätit jullunch på Norrlands där massor av människor kan ha petat och pillat och smittats och sedan åkt buss hem, "tätt ihop" som det står i artikeln! Vilken mardröm. Rena rama garantin på att bli sjuk. Nej nu ska jag inte överdriva, men visst blir man lite orolig.

torsdag

Idag har det avklarats en hel del julshopping tillsammans med tobi. Det var dags att komma igång, mindre än en vecka före jul! Heheh.. Men nu är jag ju nästan klar, när jag väl bestämmer mig så! Snart är det jullov, bara en avslutning på Norrlands imorgon... Ska dock jobba och har en hel del plugg att ta tag i, men man slipper ju skoooolan... How gooood is that?! Nu tittar jag på lite gamla laguna program. Har sett alla men lite mysigt ändå. Ikväll ska jag julbaka igen, det har tagit slut allt från sist hahaha. Så blir arbetet idag och imorgon! Puss


TV-night!

Åh ikväll är det bara massa dåligt på tv. Och jag som planerat att ha en helhjärtad tv-kväll... Det är bara för att alla program tar jul-uppehåll, när dem är som bäst! Får ta och titta på någon mysig film man har hemma. Kom på en riktigt irriterande grej idag. Berättade ju förut att jag inte fick min eyeliner med Damernas, vilket var den enda anledningen att jag ens beställde tidningen. Öppnade därför inte ens förpackningen. Sen idag kommer jag på att jag borde ju öppna och betala tidningarna, för man kunde ju tydligen inte göra det direkt via internet. Vad ser jag? Jo, att det skulle vara betalt för nästan tre veckor sen! Oj, hehehehe!


Måste börja ta lite nya bilder! Ännu en gammal, mycket minnen dock.

Skönhet




Nu

Titanic

Var riktigt trött igår, ganska lång dag så blev inte så mycket skrivande. Tog det i alla fall lugnt, sedan kom Tobii över och tittade på Titanic. Eller ja, tittade och tittade. Jag grääät i floder hela filmen, Tobbe undrade om jag skulle drunkna som dem på filmen hehehe.. Även fast jag sett filmen säkert 20 gånger (har den), så gråter jag fortfarande lika mycket varje gång, om inte mer. Även vid dom underbara scenerna eftersom man vet att sagan kommer ta slut! Bitterljuvt... Och hunkiga Jack och strålande vackra Rose gör ju det hela ännu bättre. Kate är ju lika vacker nu som då, Leo föredrar jag nog på den gamla goda tiden!


Mysdag!

Har haft en grymt skön dag idag. Dagen började relativt segt med företagsekonomi B-prov. Haha är väl det rätta ordalaget, men jag är trött på att inte ha tillräckliga förutsättningar till proven. Därefter väntade ett låååångt hål på 4-5 timmar innan engelskan, men Marika var så snäll och lät oss slippa den lektionen och åka hem istället! Riktigt värt. Väl hemma åt jag lunch och stupade i sängen, vaknade sedan klockan fyra. Det märks att skolpressen är dunzo för ett tag, när den riktiga Josefine's sov-vanor återupptas. Därefter blev det träning och lite julhandling. Nu väntar gulaschsoppa och varma mackor på champinjonstuvning, tomat och ost! Yummmmie :D


Bjuder på den, spana in min hållning. Så sjuuukt sexig. *Not*

Gratis färgade linser på http://www.fargadelinser.se/!

Nu har även jag hakat på trenden och beställt gratis färgade linser för oss bloggare som vart aktiva i över två månader. Gör det du också, här! Jag beställde ett par i brunt då jag som är blåögd alltid velat se hur jag skulle se ut som brunögd. Förhoppningsvis vågar jag prova då jag är riktigt kinkig när det gäller ögonen, hehehe.

Innebandy

Helgen börjar lida mot sitt slut och dagen har hängivits totalt till tvn. Först med Tobi, mamma och Conny och sedan lite varstans. Nu tittar jag på lite innebandy där Sverige precis vänt ett 0-4 underläge till 5-4. Tycker faktiskt det är riktigt kul med innebandy, ångrar att jag inte började. Men men, sånt är livet. Nu har jag precis ätit middag och sitter fortfarande i pyjamas. Sköööönt... Nu blev det 6-4 mohahaha.  

Kevin

Hann ju aldrig slänga in något inlägg igår men Kevin var ju så grym. Åh, mitt hjärta smälte. Speciellt som han gick fram till sin flickvän när han vunnit och man såg på honom hur han inte hade ögon för någon annan av de 14000 människor som omslöt honom. Åhh, lovin' it.



If you don't mean it

"If you don't mean it" som Markus sjunger är ju helt grym. Hittade dock orginalversionen nu av Dean Geyer och han är ju en syn för Gudarna. Gillar Markus version mer och även han är fin han, men Geyer är ju jävligt fresh.




TGIF

Idag spenderades ett par timmar i skolan med att gå igenom Företagsekonomi till provet på måndag. Förhoppningsvis går det bra, är så krångligt ju. Hade vart kul att titta på Luciatåget som skulle tagit plats idag med 70 personer ifrån Thoren, men truppen tunnades ut till ynka tre stycken. Vad hände?! Heheheh.. Har skickat in min filosofiuppsats som ska vara inne idag. Valde att inte ändra på något idag, jag är helt slut och hoppas den dög som den var. Annars får förhoppningarna läggas på gamla meriter. Nu är det gamla Chris Brown-dängor som gäller, åh vill se honom i januaari...




el futbol

Var hos tandläkaren nu på morgonen, skulle egentligen dit måndagmorgon men då blev ju ett företagsekonomiprov inplanerat. Därefter åkte jag till skolan för att få veta att den enda lektionen jag skulle haft var inställd så det blev lite lunch på Norrlands och nu sitter jag här. Har precis pratat med min tränare att jag inte ska spela Luciacupen i helgen. Har tappat suget för fotbollen, vilket känns jättekonstigt helt ärligt. Är inne på mitt elfte år som fotbollsspelare och det har alltid kommit så naturligt. Nu har för många faktorer kommit med in i bilden. Det känns ju helt sjukt att liksom lägga ner verksamheten, så blir lite sporadisk träning nu framöver, som det vart hela året nästan p.g.a. detta... Dock måste jag tillägga att inomhusfotboll fortfarande är bland det roligaste som finns!!!
Nu är det väl filosofiuppsats snart som gäller...



Sara

Åh, jag är sådär jätteübertrött som man blir när man slappnar av efter något riktigt ansträngande. I och för sig har jag vart väldigt trött över lag på sistonde. Men just idag finns den där extra x-faktorn med. Behöver ta tag i en hel del grejer, men jag känner inte riktigt att jag orkar. Nej, idag ska jag njuta och ta en promenad med Sarisen. Det är vad jag behöver en dag som denna.


Det är över nu, nanana..

Då är provet avklaaarat! Kunde inte vara mer lättad. Visst, det kunde gått jävligt mycket bättre med tanke på mina normala ambitioner. Men sett utifrån förutsättningarna vi haft är jag jävligt nöjd att jag ens gick dit! (Vilket ganska många inte gjorde, hihi). Dock blev mitt liv mycket jobbigare när jag direkt efter blev informerad att det är Företagsekonomi B-prov på måndag. Kul! Jättekul. Så har vi filosofiuppsatsen, samhällsuppsatsen och svenskauppsatsen också, fritiden är ju räddad till långt efter jul. Skojigt, verkligen!!


glad bild:)
men visst ser det lite ut som att Sara kvävs?

Prov

Matte B nationella prov imorgon då. Provet med stort P. Känslorna har ju gått i vågor inför detta, just nu känner jag ingenting alls faktiskt, riktigt skönt såhär lagom innan provet. Om ca 12 timmar är skiten över och jag kan glömma det. Wish me luuuuck.

Winner!

Markus vann, sexig som satan! My favourite.



PS.
Brittan är så jävla grym, haha kommer alltid stanna kvar, snygg som in i helvete!! DS.

lördag

Har haft sjukt svårt att sova senaste veckan. Tog flera timmar inatt och när jag väl somnar är det en riktigt orolig sömn. Vill bara ha lov och slippa all skola. Tyvärr kommer man inte göra det då inte mindre än två uppsatser ska vara inne veckan när vi kommer tillbaks till skolan! Men i alla fall, slippa skolmiljön. I och för sig ska jag jobba på en skola, men mellanstadiet ger mig bara positiva nostalgikänslor. Idag skulle det ju göras lite matte, men det går fan inte. Nej, väntar på att Conny kommer tillbaka med Sigge sen drar vi iväg till Kraftkällan. Ha en kul lördag, i regnet!


Lite goda nyheter!

Nej nu känner jag att jag gick lite overboard emo (helt befogat dock). Måste ju berätta om lite bra saker som hänt i veckan eftersom uppdateringen liksom vart lite dålig. Jag och Tobias tog på oss kockhattarna och förklädena (eller inte) och juuulbakade! Vi bakade mörka och vanliga praliner, vita och mörka tryfflar, nöttryffel som komponerades helt på egen hand, marsipangodis, även de mörka och vanliga, kola som var jävligt drygt men jävligt värt och lussebullar såklart! Hälften är väl slut säkert, eller inte än kanske men snart, men det var jättekul så bara att göra om det! Dessutom verkar det som att det blir Grekland med familjen nästa sommar! Vart prat om lite olika locations, men Grekland är ju en storfavorit här hemma. Skulle bli sjätte gången vi beger oss dit i så fall! Lite tidigt att bestämma kanske ni tänker, men mamma fyller ju jämt så släkt och hela fadderullan ska ju fördmodligen med så det krääävs planering! Två långa inlägg på raken, en fredagkväll. Damn you're lucky!


ROLIGT!!!

Hallå där! Den här helgen kommer suga. Jag vet att man ska vara positiv men det går fan inte. Helgen ser på ett ungefär ut såhär: Matte, matte och ännu mer matte. Då detta inte kommer hålla inflikas även träning och tv. Och när jag gör allt detta kommer min kropp att bestå av en fet jävla klump ångest för NP men det är inget nytt då jag känt så i drygt en vecka. Som idag, så att säga. Dagen har sugit. Hade tänkt gå på mattecoaching i skolan, ställt klockan och allt. Men... Klockan 7 på morgonen kändes det mer lockande att stanna hemma! Så vaknade igen klockan 12, då får ni ett perspektiv på huuuur trött jag verkligen var. Då åt jag lussebullar, började räkna matte och sedan tittade på tv. Det har jag gjort hela dagen, i intervaller, fram till klockan 5 då det bar av till Kraftkällaaaaan. Körde ett löp (med enbart lussebullar och praliner i magen) och sedan blev det braaakfredagsmiddag och Idol och nu sitter jag här. Fatta depp. En FREDAG. Fucking fredag. Snart är det jul i alla fall, hej hå.


Piss

Vill inte prata om dagen, på återseende imorgon.

Tisdag är nog den minst omtyckta dagen i veckan.

Ännu en lång dag som avslutades med matte. Matematik kan ju i och för sig ruinera en hel dag, tur att vi har Sören som lärare dock! Super-Sören gör det hela mycket roligare. Har vart hemma nu och tagit en prommis med Sigge, ätit sallad och glass (fin mix) och tittat på tv. Nu är det paus på DH sen ska jag nog lägga mig i ett bad. Har en rejäl förkylning på ingång, halsen värker och näsan, för att inte ge för mycket obehaglig information, fungerar inte som den ska. Behöver även lite uppmjukning av musklerna! Kramis



Sommarkänslor

Något fel på publishme.se så inlägget blev väldigt försenat. Nu har jag i alla fall tittat på DH, Law and order och något annat slött på femman. Riktig tv serie-junkie.

Gottgottigottgott

Idag var jag och tränade, rodde en hel mil utan att få blåsor denna gång! :) Kommit på charmen med handskar vettni! Nu har jag ätit middag lagad av syster, makaronipudding, riktigt gott faktiskt. Nu sitter jag och mumsar på efterrätten, marängsviss! Muuuums. Måndagen steg genast i ranking.


cowboy

Då är man hemma igen efter en lång engelskalektion på två och en halv timme. Den innefattade klurerier (=gåtor), inlämning av recension, och diskussioner + redovisning om förhållanden och drömkillen/tjejen. Ovanligt rolig lektion faktiskt! Halva klassen satt och smaskade på Donuts, tydligen har någon ställt upp något stånd utanför Gina Tricot på Gågatan. Sex st för femtio kr tror jag det var, och tror ni inte att de tryckte i sig sex st var eller? Man blev ju jävligt sugen, Jennifer blev så sugen att hon smög dit efter skolan för att köpa sig lite. Det blir nog imorgon för min del, är dock väldigt sugen på lussebullar... Främst för att det är så juligt.



Blir alltid så glad av denna bild, hahahaha.. Även fast den är flera år gammal.

En kluring!
En cowboy red in i en stad på en fredag.
Han stannade kvar i tre dagar och han åkte på en fredag.
Hur kommer det sig?

Måndagsdepression

Idag är en riktig depp-ångest måndag. Jag har någon slags ångest som ligger och pyr inom mig konstant. Har inte kunnat slappna av på flera dagar vilket är helt otroligt jobbigt. Jag vill bara att den här terminen ska vara över. Nu håller jag i alla fall på att slänga ihop lite mat och ska titta på tv och försöka slappna av i alla fall. Nej, usch. Vädret gör det ju inte bättre heller. Jag vill känna julstämningen, men låter inte mig själv göra det.


Jag och Jasmin för ett braaa tag sen. Saknar dessa care free - tider.