ordbajs

Det där att fixa sig gick mycket fortare än planerat. Jag jämför alltid med min morgonritual som i regel tar 10-15 min extra bara av att jag halvsover framför Vakna med The Voice medan jag gör mig iordning. Sitter nu och rullar tummarna och dricker pepsi i ett sånt där fryst ölglas. Riktigt gott må jag säga! Snart kommer Sara hit, då ska vi åka och plocka upp Saga och Frida och sedan bär det av till Danmark! Niiice.


Satt och letade efter någon bild som passade till texten, vilken nästan aldrig händer. Istället går jag tvärtemot och publicerar denna. Titta hur blond jag var i Spanien i augusti förra året, på väg till Marbellas innerstad.



lördag

Idag har jag tvättat fönster och suttit ute i solen och ätit glass. Rätt chill ändå, blir dock vansinnig på det där fönstergörat... Nu ska jag i alla fall göra mig iordning för kvällen. Det bjuds på grillat hemma hos Anna i Danmark, mums!


pink

Oj va trött jag är helt plötsligt, men det får man väl vara såhär klockan 02 en fredagkväll. Idag har jag vart igång hela dagen känner jag. Först skola och sedan en sväng på stan med Sara och Maria men stötte ju på massor av människor hela tiden. Alla vill få sin del av det fina vädret. Fick med mig en tischa och ett linne, lite basic sådär. Sedan bar det iväg till Hardys uteservering i betongen för lite (eller väldigt mycket?) pizza och sedan tittade vi på Marias match. Därefter blev det att kila till ICA för att köpa mer onyttigheter (och jag frågar mig varför jag mår tokilla nu) och sedan "SATC The Movie".  Nu ska jag hoppa ner i sängen min och sova sova sova.

Avslutar med min favoritlåt för tillfället.


torsdagkväll

Åh, jag är lite ledsen... Hade ju planerat min dag imorgon och i det stora hela var planen att göra absolut ingenting i solen, typ. Men idag fick jag veta att det är mattegenomgång till provet mellan 13-15, så jag får sitta inne de finaste soltimmarna och spana på er alla andra. Men å andra sidan får jag ju träffa Maria och Saris efteråt, så det väger ju faktiskt upp! Annars har jag tränat idag och är glad för det, gick mycket bättre idag. Tro det eller ej så glider pumpen på smidigare om man tagit ett löp innan! Man blir lite mer genomvarm i kroppen och dessutom mer taggad! Annars har vi ätit tacos nu på kvällen (mums!) och nu ska jag lägga mig med ett paket jordgubbar framför Criminal Minds.

Champions League

Jag övergav faktiskt Grey idag. Jag menar, det är ju inte varje dag det är CL-final. Tyvärr var matchen inte mycket att hänga i julgranen, rätt seg. Men Messi's mål var rent av vackert. Trots att jag sovit i 2,5 h idag ska jag nog lägga mig framför tvn och titta på slutet av Bröllopsfixaren eller vad den nu heter. Skönt att avsluta dagen, i sängen, framför tvn!


onsdag

Då är fikat avklarat och det var ju en upplevelse som hette duga. Dagen i skolan var i alla fall kort, som de flesta dagarna nu. För att spä på er avundsjuka kan jag ju dela med mig av att jag har två skoldagar kvar detta år. Imorgon och nästa torsdag. Annars är det bara hajk, friluftsdag och avslutning eftersom vi slutar en hel vecka innan er. Nämnde jag att vi även börjar en vecka senare efter lovet? SYND mohaha! 11 veckors sommarlov sitter fint de som rivstartar med en galen resa till Zakynthos. Jag kunde ju inte vara mer taggad. Ett ynka (?) matte C-prov kvar och sen är det över. YES.


Ljusare tider!

Åh, jag är lite sur. Gick så otroligt trögt att träna idag. Vet inte vad det berodde på? Aja, tillvaron lyses upp lite när jag tänker på vad som väntar dessa två veckor framåt:

Onsdag 27/5: Fika med mamma och mormor
Lördag 30/5: Tjejmiddag hos Anna
Måndag & tisdag 1-2/6: Hajk med alla tvåor i Fjällnora
Onsdag 3/6: Friluftsdag på Alnäs
Torsdag 4/6: Matte C-prov (onice)
Fredag 5/6: Skolavslutning, Systeryster Emma tar studenten!
Tisdag 9/6: ZAKYNTHOS!


måndag

Fint väder idag! Tråkigt att vara fast i skolan då. Men i och för sig hade vi cirkus 20 min obligatorisk lektion under dagen och resten tills dess att jag begav mig hemåt vid ett var främst tidsfördriv. Sedan låg jag och Sigge ute på baksidan och lapade sol ett tag. Nu har jag mest suttit inne, tittat på tv och donat lite med några matteinlämningsuppgifter som skall skickas in under kvällen. Är inte skolan underbar?

Har tagit första bilderna med nya mobilen. Kameran är grym!

Lyxshaken från MAX var grymt god!

Det tyckte även Jennifer, men Carl fick inte smaka ;)

Världsbäst

söndag

Åh, vilken dag. Sitter här och relaxar lite med en snickersglass. Hela dagen har vart jätteansträngande och ändå känns det inte som att jag fått något gjort. Eller jo. Två klänningar blev i alla fall uppsydda imorse, varav den enda lite vääääl mycket. Men, skit man får ta. Annars skulle jag hunnit med en jävla massa som nu ligger som ett svart moln över mig hela veckan. Mest saker som ska fixas hemma, med rummet osv. Men men, snart är det sommarlov! Ska nog slappna av i ett varmt bad nu, det förtjänar jag efter all stress.

crafts

Nu på morgonen har jag vart riktigt flitig! Har bakat scones och ätit dessa med jordgubbsmarmelad och färskpressad apelsinjuice. Sedan drog jag fram symaskinen för att äntligen ta tag i grejerna! Problemet är ju bara att jag är riktigt dålig när det kommer till sådant hantverk. Därför sitter jag nu och väntar på att mamma kommer in med Sigge så att hon kan hjälpa mig, ha ha ha...

adrienne

I've been thinking about you, my love
And all the crazy things that you put me through
Now I'm coming around, Throwing it back to you
Were you thinking of me when you kissed him
Could you taste me when you licked his skin
And all the while I showered you with trust and promises
What I'm needing now is some sweet revenge
To get back all that I lost then
I gave you all I had to give, but I could never reach you

Adrienne, I thought I knew you
Once again, you used me,
well Adrienne, I should have left you
Long before you used me, Used me up




tillfälligt mobilnummer

I ungefär 1,5 vecka kommer jag enbart använda ett tillfälligt nummer. Har löst mitt abonnemang hos telenor för jag ska byta till tre och mitt nummer är därför avstängt tills dess att överföringen genomförts. Mitt temporära nummer finns på msn.


Nu kan jag i alla fall börja använda min nya älskling!


:(

Åh. Idag har jag fått en ny säng från mormor. Min gamla var ganska ny, men det var en 90-säng och jag gillar ju att breda ut mig... Så nu fick jag en 120 i svart, har alltid gillat den sängen, så i teorin bör den ju passa mitt rum. Men den gör inte det, det passar inte alls! Den är för bred, för låg, för tjock... Jag får panikångest av att vara i det nu. På riktigt, jag mår illa för jag har alltid älskat min säng och mitt rum innan. Nu ser det någorlunda ut som en fängelsehåla. Har inte ens provlegat i den. Och jag kan inte ångra mig för min säng är redan nedmonterad och sedan uppmonterad igen i min lillebrors rum (han ska få min gamla för han älskar den). Ja, det är ju bra att någon får sänglycka i alla fall...

Birthday girls

Då har man vaknat till liv igen! Eller? Haha.. Gårdagen var super, hur lyckat som helst! Bäst var nog grabbarna i deras klass som gjort egna (assnygga!) personliga armband till dem, köpte martiniglas och martini plus att de skrev och framförde en sång till dem. Film ska finnas... Mäkta imponerad måste jag säga. Att jag somnade under en period där förtäljer inte historian, har man jobbat så har man, elllleer? Gräddfest! 

Idag fyller världens bästa Sara 18 år! Och igår steg även Frida och Linn in i vuxenvärlden! Grattis, grattis, GRATTIS!


zzZzzz

Dags att dra sig till kojs, ska upp klockan sju imorgon och jobba till fem. Sen blir det 18årskalas x 3 på kvällen så vilan behövs! goood natt

Teater

Teatern var asbra förresten. Satt och skrattade hela tiden, Emma var stjärnan. Men eftersom teatern låg runt middagstid tänkte vi äta efter och nu är jag vrålhungrig. Vi grillar och det är rätt mycket så det tar lite tid. Örtkryddad fläskfilé, färska majskolvar, tomat med chili och ost, potatis, haloumi osv... Det vanliga. Det doftar underbart i hela huset så min mage viker sig. Får nog gå ner och smaska lite på salladen som jag bidragit med, mozzarella är ju sååå gott!

Dirty Dancing: Havana Nights

Hur mycket tv-nörd jag än är finns det faktiskt bara två program som jag följer slaviskt (och då menar jag s l a v i s k t !). Dessa är Grey's och Criminal Minds. Skulle precis dubbelkolla om CM var idag eftersom det är röd dag men såg till min stora fasa att så var inte fallet. Men sen tittade jag igen och insåg att det är Dirty Dancing 2 på femman istället. Toppen, en av världens mysigaste filmer. Se den!


zac

Efter ett skönt pass på Kraftkällan är jag nu snabbt fixad för att åka och titta på min systers teaterföreställning. Stripshow tror jag bestämt att den hette, så det låter spännande!
Fasiken va jag måste börja träna min kondition bättre alltså. Har kört tre pump-pass på fyra dagar men inte tagit ett enda löpsteg. Illa pinkat! Får ta och fixa det där i sommar alltså.


torsdag

Åkte in till stan och köpte bikinin iaf! Fick även en söt svart stråhatt på köpet, så nu kan jag matcha den med min naturfärgade.

Stråhatt Svart

evening

Här sitter jag och tittar på Fråga Olle medan de vuxna är ute och gör stan. Jag och Jocke tyckte Änglar och Demoner var super, så idag gick mamma och Conny för att se den. Dessutom skulle de äta middag på O'Connors. Och här sitter jag, framför Fråga Olle. Och bussarna går inte sent idag heller, what's up with that? Jag som skulle åkt till Sara och Linn i Tunis.


Lite sugen på detta dessertbord från Egypten just nu...

syndigt

Jag har ju lovat att inte köpa några fler bikinis nu eftersom jag redan har så många som jag tycker om och inte ens de kommer till användning. Men idag var jag ändå och la undan en ny. Den är ju fullkomligt bedårande och förmodligen måste jag nog bryta mitt löfte. Är jag dum?

Bikiniöverdel Rosa
   
Bikinitrosa Rosa

smoothie

Även idag kom jag till spanskalektionen, dagens enda lektion, och väntade i en timme innan vår lärare kom och meddelade att de flesta av oss som ligger stabilt på våra betyg inte behöver göra provet nästa vecka och därför kan gå hem. Ovärt att sitta och vänta så länge men det var nog mödan värt ändå! Nu sitter jag och tittar på tv och dricker lite smoothie. Har kommit in i en smoothie-period igen och har avokado i nu! Låter helt knäppt, jag tyckte också det första gången jag hörde det. Men det är asgott! Man har samma ingredienser som vanligt och sen har man bara i en avokado. Det smakar inte avokado men konsistensen blir fylligare och det är supernyttigt! Yum.


morgon

Jag blir galen! Visst är våren härlig men aldrig får man sova... Hela morgonen har det vart folk utanför mitt fönster, blåst bort löv och levt rövare. Jag som faktiskt har sovmorgon, men kan inte sova! Nåja, det är ju långhelg nu. Även fast jag ska jobba... Skönt att slippa skolan.

Kraftkällan<3

Hade bara tänkt springa lite på gymmet idag eftersom jag pumpade igår. Men väl där upptäckte jag att iPoden låg kvar hemma och man kan ju inte springa utan musik! Dessutom hade min favoritinstruktör Emma Bodypumpen så joinade mamma där istället och jäklar va taggad jag blev! Har vart lite omotiverad på sistonde men var hur taggad som helst och drog på vikter istället för att köra lättare som jag hade tänkt eftersom jag var lite mör sen igår. Beror nog på instruktören som är så himla inspirerande. Hon driver på, hon är smart, snygg och vältränad och även så läser hon till läkare! Vadå inspiration säger jag!


19 maj

Åkte in till skolan idag för att få veta att alla våra lektioner var inställda. Lite surt att behöva tvinga sig upp ur sängen för ingenting, men jaja det blev bra ändå. Nu har jag ätit en caesarsallad pimpad med mozzarella och avokado, mums! Hade tänkt städa rummet idag, har behövt göra det i nästan två veckor men har inte haft tid eller ork. Passar idag då! Men först ska jag nog ta ett bad! bye

Idag fyller Jennifer 18 år, graaaattttiiiiis till henne :)



måndag

Trött! Hann till passet, kul. Men börjar bli lite långtråkigt nu så det är bra att det är release på nya programmet snart! Efter åkte vi till ICA och köpte kanelbullar, wienerbröd och bigaråer som jag ätit nu framför Spårlöst och Project Runway. Tänkte lägga mig i sängen och titta på tv nu för imorgon hade jag tänkt ha lite syjunta här hemma.

detta fält måste fyllas i

Två prov denna regniga dag, två saker till att bocka av innan S to the ommarlov! Nu har jag inte prov förrän nästa onsdag, hur skönt? En uppsats ska dock skrivas men känns inte lika mycket som ett stressmoment. Ikväll ska vi träna men mamma landar på Arlanda 18.35 och passet börjar 19.30 så det blir snabba puckar om vi ska hinna. Behöver lite uppiggning och bastu efter denna regniga måndagen.


alexander rybak

Vi ska gifta oss, Alexander och jag. Han vet bara inte om det än...

Skön söndag

Idag låg jag och solade lite på förmiddagen och sedan åkte jag och handlade med mamí och C. Vi åkte runt lite till Gränby, Bauhaus, Elgiganten och sådana nödvändighetsaffärer. Nu har jag precis tagit ett bad och ska snart äta grillat, mums! Ikväll är min brorsa så snäll att han ska bjuda mig på bio, Änglar och demoner. Visst är syskon toppen, oftast? Hur jag har tänkt göra med Rättskunskapen som jag har prov på imorgon är dock osäkert. Förmodligen kommer jag sätta mig under första lektionen och plugga eftersom provet inte är förrän vid tolv. Det måste ju gå vägen, hoppas jag...

småtimmarna

Nu har vi skickat allt som går att skicka och inte fan gick opera hem heller. Nej, dags att ge upp. Men norsken ju i alla fall, det förtjänar dem Norge eftersom de kommit sist flest gånger av alla länder. Hahahah, nej men jag och Maria röstade ju faktiskt på sockersöta Alexander, med Saras protester högljutt i bakgrunden. Nu måste jag väl sova, ska upp med Sigge imorgon... God natt?

allergisk

Idag har jag tagit det lugnt, legat och solat lite, gosat med Sigge och vart inne i Uppsala stad. Köpte paljettvästen, men tror nu inte längre att det är samma som i katalogen. Smarta jag har ju slarvat bort den så kan inte heller kolla. Men iaf, tänkte ta hem och prova lite. Dock var det en pina att vara där nere. Tror jag är allergisk för min näsa rinner som galet och jag är hur trött och hängig som helst... Svider i ögonen och är tårögd konstant. Det suger!!!


fina minnen

Lördagmorgon. Pappa har varit här och lämnat en hel del kartonger från farmor. Sen jag var ungefär 15 år har farmor gett mig olika saker till hemmet som jag sedan ska ha när jag flyttar hemifrån. Har fått lite i taget i flera år, men ja.. Nu fick jag ju allt som var kvar på en gång. Tittade igenom sakerna lite och hittade världens bästa kopp. Jag gav den till farmor i julklapp när jag var elva tror jag. Handgjord. Och hon har använt den enda sen dess. Den fick mig att le.


Misslyckade människor

Fasiken va irriterande. Satt i köket och smaskade på min sushi och vad ser jag? Jo, en kille hoppar ur sin bil och sätter en parkeringsbot på mina grannars bil, som står utanför deras hus. Hur töntig får man bli? Dessutom sprang han fram till bilen och sprang därifrån och körde iväg som satan. Sa jag att grannars bil är en apsnygg svart BMW? Snacka om att parkeringsvakten bara vill förpesta andra människors lyckliga liv i brist på ett eget. bläääää

lugn kväll

Idag var det grillning med gamla laget, men jag bangade i sista sekund. Är så himla sliten så behövde lite me-time med träning och sedan sushi! Känns alldeles perfekt... Kvällen kommer nog spenderas framför tvn, iklädd Stordammen-tröjan jag fick på Stordamsdagen i onsdags. Mys!


Slänger in en bild på världens bästa vovve

Ha ha ha

Har redan vart inne i stan! Hade lagt undan ett par jeansleggings i ljusare modell och två par skor. Kom emellertid hem med tre par skor och två par örhängen istället. Jaja, la undan jeansleggingsen igen, tillsammans med en paljettbolero som jag spanat in i H&Ms katalog. Den tog dock slut på internet på någon timme, men jag hade tur och kom precis när de packades upp i butiken idag :) Självklart var den dock inte lika snygg i verkligheten så behöver ta mig en funderare.

Nu sitter jag på trallen på baksidan, i solen, med datorn i högsta hugg. Några tjejer gick förbi och stirrade lite konstigt på mig, men jag tycker det är väldigt klyftigt. Sen bussade jag Sigge på dem men de skrattade mest. Fan.

Internt: OMG TOVE, SARA! Hittade hela albumet från får photosession at Toves för alldeles för många år sedan. Hahahaha jag skrattar ihjäl mig. Och hittade även albumet från när vi var hos min pappa i sjuan. Oh my god ha haha.


fredag!

Självklart vaknar jag tidigt fast jag är ledig. Sjukt skönt med helg måste jag säga. Prov på måndag dock så kommer innebära plugg. Har ju en uppsats som ska in idag också men känns inte riktigt som att det kommer att hända... Ska i alla fall in till stan och shoppa lite, funderar på att åka nu direkt så kan jag vara hemma i solen resten av dagen. Frulle nuu.


Jag, Lirije, Mirsal och Paulina :)

åh vilka hjärtan han kommer att krossa


åh vilka hjärtan han kommer att krossa


trött

Är så himla trött. Ögonen bara faller ner hela tiden. Skulle egentligen träna idag, har inte gjort det på en vecka och börjar få rejäl abstinens. Har haft noll tid, fastklistrad vid böckerna... Men idag var jag alldeles för trött. Istället ska jag tjocka mig med massa gottttt. Tvärtommetoden alltså.


Torsdag

Datorkunskap och matte idag. Tog en runda på stan också, ska införskaffa lite nya grejer imorgon. Inte jättelägligt eftersom min plånbok inte direkt slår i marken av tyngd men men... Spanade in lite av Matthew Williamson's grejor. Härligt färgglatt men inte min personliga stil. Men dessa glajjor hade jag inte tackat nej till!

  

Vi gick i alla fall vidare i Eurovision ;)

Nu har mitt pluggande övergått till självdestruktivt beteende och det är dags att sluta. Ingenting fastnar. När jag går igenom moment-målen är allt som bortblåst. Hoppas på att lite distans ger mig kunskaperna tillbaka. Men å andra sidan är det inte jätteeffektivt att plugga en dag till ett stort prov. Får hoppas på att R är givmild när han sätter betyg..

ont i huvudet

Nationella idag gick väl ganska bra. Har dock pissont i huvudet sen dess, det tar på krafterna att lyssna i flera timmar... Tror dock mest att det beror på stress, samhällsprovet imorgon är inte att leka med. Klockan är kvart över sju och jag har ingen aning om hur jag ska klara det här... Hela natten får man sitta eller? Dags att sätta igång kanske? Det går inte bra i alla fall. Skulle helst skippa det och göra det vid ett annat tillfälle men vet att det inte går för vi har massor att göra resten av läsåret så det kommer vara lika jobbigt när jag än gör det. Bara att kämpa på. Om ett dygn är det över, oavsett utgången av det.


kväll

Tittade precis på ett jättesorgligt avsnitt av Spårlöst! Usch, det var hemskt men samtidigt jättevackert. Nu börjar något med lättsamt, Project Runway. Ska titta och sen måste jag lära mig talet ordentligt. Det sitter inte direkt som en smäck... Har bara ångest för morgondagen då jag ska lära mig all samhällskunskap bara....

2 år och 1 månad

And truth be told I miss you,
and truth be told I'm lying.
When you see my face hope it gives you hell, hope it gives you hell.

gottis

Det som är fettbildande och omoraliskt är det man mår bra av.
Det är farligt att ha så mycket godsaker hemma. Har redan hunnit äta av två chokladkakor, tårta, cola och glass. Herrejösses, hur ska detta sluta?

vecka 20

Då har vi inlett vecka 20, a.k.a. dödsveckan. Nationella muntligt prov imorgon, samhällsprov på onsdag och uppsatsinlämning på fredag. Därefter rättskunskapsprov på måndag. Kan det bli roligare eller? Nej, helt ärligt känner jag mig otroligt bekymrad för hur det hela ska gå. Har inte alls koll på läget denna vecka och den kommer nog bjuda på en del melt-downs.


Konfa

Ja, helgen som gått har vart lyckad. Vad på dåligt humör under förkvällen igår eftersom hela dagen hade vart fylld av många stressfaktorer. Konfirmationen var så kul en konfirmation kan vara... Men mottagningen efter var jättetrevlig med jättegod mat och tårta och fina presenter till Axel. Tycker det är så kul att träffa lill-kusinerna också. Kalle blev så ledsen när jag inte kunde leka kurragömma. Men vi har ju en hel vecka på oss i Grekland i sommar! 


söndagsångesten har inte riktigt infunnit sig

Hahahah fan va jag garvade när jag läste inläggen jag skrev inatt. Verkligen genomtänkta! Men så sant, så jävla värt, en helt perfekt kväll för att fatta det kort! Med tanke på undertonen i de inläggen kan ni ju anta hur jag mådde när jag vaknade imorse. Men it's all good. Lite jobbigare att man måste plugga då haha. Men har laddat med tårta och massa gott. Tittade även på ett två timmar långt reportage på tv. Har gjort en del, men får fortsätta sen. Men det blir nog bra. Gossip girl nu. Om en månad ligger vi på plaaaayan........


z to the akynthos

Om exakt en månad, eller ja för två timmar sen, åker jag och världens bästa till Grekland. Fattar ni hur kul eller? Kommer bli bästa någonsin. En månad. 31 dagar. HAHA ARLANDA, sååå kul. Ni fattar ni som var där. ajahhahah


fest

Jag har inte haft såhär roligt sen.... jag minns inte ens. Snygging. Fan va jag behövde det här! Kvällen var såååååååååå kul. Måste tacka er alla för att ni drog med mig. Shit. Ibland är allt så bra.  Nu kom jag hem. Cheesecake och mockaruta väntade på köksbordet. Kände ingen smak emellertid. Måste nog vänta en stund. MAX va stängt? Vafan, de stänger ju noll fyra. Eller bara fyra mackarna. Angela åkte ut robinson förresten. Vilka svikare. Fett b.

...... som en kastrull är grejen

lördagmorgon

Vaknade tidigt idag. Ska snart börja göra mig iordning. Ska på min kusins konfirmation och sedan ska jag träffa Sara! Hur jag ska få in att skriva ett tal till muntliga nationella provet och plugga till samhällsprovet vet jag inte. Känns ganska oplanerat....

Lite morgonmusik, en fröjd att titta på videon bara.


GRATTIS

Idag fyller systeryster Emma 19 år, grattis!!!

...

You said games are much more fun,
I'd rather play than get things done.
But look where we are now.

And you said life happens too fast,
I'd rather play than make it last.
But look where we are now.

fredag

Engelska nationella, läs och hör idag då. Gjort och glömt, typ. Nu sitter jag och smaskar i mig naturgodis och bonaqua som blev kvar samtidigt som jag tittar på Oprah. Handlar om folk som använder droger och hela familjer som är heroinmissbrukare. Alltså fyfan. En mamma, pappa och deras tonårssöner tar en sil framför den yngsta familjemedlemmen, en tvåårig pojke. Man ska inte döma men jag kan inte undvika det. Hur fan kan man låta något sånt hända? Jag vet att det kan uppfattas som naivt när man säger att man "aldrig ska göra" dittan och dattan i sitt liv, men jag kan svära på vad som helst att jag aldrig någonsin kommer testa droger. Det äcklar mig och jag har noll förståelse för hur man kan göra det. Medvetet eller omedvetet förakt, kan man säga.


torsdag

Datorkunskap och matte idag. Trååååk. Men sen blev det ett långt träningspass och efter det MAX! Yum. Lökringar med originaldip är inte att leka med. Lite shopping på Coop också. Älskar att gå runt och kasta ner saker i vagnen (avdelningen för onödiga prylar, typ). Köpte lite till engelska nationella imorgon också, naturgodis och bonaqua. KUL!


gottis

Oh, har svullat lite sen jag kom hem. Var helt slut så behövde lite pick-me-up. Först blev det lite crostini och tapenade, sedan italiensk chokladglass och sedan rundade jag av med hederlig vaniljglass med krossad choklad. Lite mätt nu. Eller nu ljuger jag, ska käka lite tryfflar också.


tueeesday

Åh, internet har laggat hela dagen. Har dessutom inte fått något gjort. Var inte i skolan så planerade att få massa saker gjorda men låg bara i sängen och kunde varken slappna av eller koncentrera mig. Till slut blev jag tvungen att frigöra lite energi så tränade istället. Då blev jag istället trött så nu ska jag sova. En helt meningslös tisdag alltså. Eller nej, nu ljög jag. Mamma kom ju hem med ett paket tryfflar åt mig. Hon föreläste och fick ett paket efter, men eftersom det var min gamla dagiskompis mamma som bjussade skickade hon med ett extra paket till mig. Good dues.


we're rockin it

Skärgårdsdoktorn is back in business

Ingen har väl missat att allas vårt favoritprogram Skärgårdsdoktorn ska bli film? Både Samuel Fröler och Ebba Hultqvist ska återigen spela pappa och dotter! Åh, kan man köpa hela serien någonstans? Blev jättesugen helt plötsligt.


Darin i mitt hjärta

Darin é duktig han. Favoritlåten.

måndagsångest skulle jag säga

Oh, känner träningsvärken komma smygandes... Har redan ont sen igår men kommer nog dessvärre byggas på efter dagen. Körde väldigt kort idag men skippade ju den lilla väsentliga biten som kallas stretch för orkade inte riktigt... Fasiken vad de kommer att kännas imorgon! Annars har dagen varit alltför seg med potatisbullar till lunch, men tacos till middag! Fint de... Ska nog bara chilla framför tvn nuuu..


Valborg

Valborg var lyckat, på sitt egna twistade vis. Började überbra med champagne-frukost tillsammans med tjejerna. Det bar sedan av till stan där vi inte hann långt innan stora stygga polisen stoppade oss och tvingade oss hälla ut vår dricka. Gjorde ont i mig när mina fina Smirnoff och Aquatini rann ut rännstenen... Tur var nog att jag inte hann dricka upp dem eftersom jag drabbades av en riktig meltdown i toakön på MAX. Tove, Linn och Anna kan intyga detta då jag varken kunde röra på mig, prata, le eller ens kolla på någon för jag var så kissnödig. Började nästan gråta där en sväng. I alla fall fick jag mitt Originalmål med lökringar och originaldip som avnjöts i Stadsparken med vännerna. Sedan bar det hem för grillning och gott dricka hemma hos Ginette och kvällen slutade med massor av skratt och lite för mycket gott dricka i Niklas kök tillsammans med mina fina kompisar.




Har dock bara bilder från början och slutet av dagen!

here we go again

När jag är med er inser jag hur mycket jag saknat det!








é du dragen eller é du dragen?

Första maj!

Hunnit med mycket idag. Påbörjat och läst ut samma bok för andra gången, uträttat ärenden med mamma, returnerat och införskaffat en ny tröja, grillat och massa gott! Men kvällen avslutades storstilat i riktig Sävja-anda med goda vänner, pipan, skratt, fotboll och diverse polis- och securitasbesök. De sistnämnda har vart flitiga dessa dagar och t.o.m. hunnit hälla ut mitt och mina vänners goda dricka mitt inne i stadskärnan. Livet är allt bra härligt ibland!




Valborg var bra men kan vänta till en annan gång!