söndagsångest

Det är galet hur trött jag är nu förtiden. Okej, det är bra med sömn och en hälso-guru skulle förmodligen prisa mina sov-vanor, men inte mår jag bättre för det? Nej, går bara runt och är trött om kvällarna, inte kul. Just ikväll vill jag inte gå och lägga mig eftersom jag inte vill att det ska bli söndag. Detta på grund av en massa anledningar. Främst för att jag är otroligt spänd inför en match imorgon. A-laget hade någon match idag så vi är ett gäng som ska komplettera deras lag imorgon och inte fan känns det bra. De spelar liksom i ettan, as in Divison 1. Nej, jag känner mig varken manad eller tillräcklig. Kommer vara minst 5 minuter efter i varje situation. Kommer förmodligen må väldigt illa imorgon dessutom, gör jämt det när jag är nervös. Dålig vana, I know. Can't help it though.
Sen är det ju faktiskt sista dagen på lovet också och det är riktigt o-nice. VIll bara ligga i sängen hela dagen och titta på tv.
Aja. Hare. Chill.
image205
Söt som socker, min bror som liten!

flyga drake - filmen

Bion, ja den var helt okej. Tobbe tyckte den var bra men jag hade otroligt svårt att vara objektiv eftersom filmen hade mycket att leva upp till! Om jag inte läst boken så tätt inpå hade jag förmodligen uppskattat filmen mer, den var nog ganska bra ändå. Tråkigt bara att så viktiga delar bara skurits bort. Det var väl för att boken är väldigt lång och filmen var över två timmar så.. Det var nog ett helvetes jobb att sålla bort saker. För mycket viktigt försvann, enligt mig.
Efter bion samlades vi ett par stycken hemma hos Tobias för lite pizzabak och Grease. Tråkigt nog somnade jag innan filmen ens börjat. Ja, jag var helt slut efter jobbet. Trots att dagen vart riktigt soft med bakning hela förmiddagen och godisätande på eftermiddagen! Riktigt kul.
Nu är jag lite barnvakt åt Martin medan mamma & Conny är och tränar. Ville hinna med en sväng på stan men blir ju inte så nu.

the kite runner picture

bloggtrött

Det känns som att en epidemi slagit ut. Ja, att inte blogga lite effektivt längre. Känns inte längre lika intressant med blogg och jag har faktiskt inte så mycket att tillföra. Skriver för att jag tycker det är skönt att bara skriva av sig lite, inte för att det ska vara intressant. Men nu känner jag inget behov av att skriva längre. Kanske bara är tillfälligt eftersom jag är helt slut nästan varje dag. Nu för att jag jobbar och annars för skolan. Har bara en dag kvar av jobbet och imorgon blir det förmodligen bio, Flyga drake. Ska bli riktigt skoj att se om filmen lever upp till boken, vilket den förmodligen inte gör. Det gör dem aldrig. Men men.
Hare bra.

image204

den gångna dagen

Gårdagen, eller kvällen då, var riktigt trevlig. Jag, André och Sara promenerade till ICA. Destinationen valdes eftersom vi helt enkelt blev tvungna att ha ett slutmål, för en gångs skull var vi inte godissugna. Men okej, jag lyckades ändå komma ut med en Viol-tablett ask och det där nya extra-tuggummit som ser ut som stripes.

8.30 var det dags att gå upp imorse och det gick faktiskt riktigt bra! Jag var på strålande humör. Eller okej, skedet då jag skulle ta mig upp ur sängen var inte fullt så fantastisk men när jag väl kom upp var jag på riktigt gott humör. Morgongoda pussar och mys är också ett bra tips på en god morgon. Det hjälpte ju även att vädret var på topp, solen lyste och gjorde att snön tindrade jättefint. Jag är som de flesta andra ordentligt trött på vintern, men imorse var det riktigt fint faktiskt!
Kom hem för ca 20 min sen och har bara ätit lite pizza. Vill åka till gymmet men jag orkar inte ta mig dit bara. Sorgligt jag vet, men vi får se hur jag gör. Ikväll blir det äventyr.

Baj!


korta nu

Då var man hemma från träning, riktig genomkörare med avslutande löpning. Var nog meningen att jag inte skulle hinna gymma idag, hade aldrig orkat. Nu blir det till att slänga i sig en pizza och hoppa i plurret innan man möter upp ett par stycken för att leka lite. Kommer nog inte kännas så himla bra när man ska vara på jobbet 8.30 imorgon. Men, you just have to work through it. Oj nu blev det brådis!
pusss

image203

meningslöst bloggande

Då var man hemma igen, Danmark torskade medan jag och Martin roade oss med att äta LIDL-chips och godis. Det smakade inge vidare och det var faktiskt mitt första besök någonsin på LIDL. Efter den smakupplevelsen kommer jag nog inte att återvända. Tobbe stod och pratade med någon stolle. Det var så djävulskt kallt att jag och Martino drog ner på stan i halvtid för att vänta på Adam, Nicke och Alle. Det blev en sallad på Cupido och Martin var så snäll och bidrog till min :).
De resterande tog så himla lång tid på sig att vi åkte hem, för jag skulle inte hinna till min träning ikväll annars. Så det blev inget gym för min del, får försöka klämma in det på kvällarna nu efter jobbet.

image202
Jag, bror och kusiner hos mormor!

shorty

Jag har blivit riktigt morgonpigg jag, bra va? Passar faktiskt väldigt bra eftersom jag ska upp och jobba 7.30 och 8.30 de närmsta dagarna. Inte så taggad, men jag är taggad på löning så!
Jag ska strax åka och titta på Danmark-Vaksala (Juniorer), efter det ska jag gymma med några trevliga prickar. Nu måste jag klä på mig om jag ska hinna bussen, är ju så kallt ute!

hurtbullen

Känner mig ganska hurtig idag! Har försummat träningen något så otroligt så det blev att ställa klockan idag och ta mig till gymmet. Väl där körde jag på ganska lugnt, men gissa vad som händer? När springer på löpbandet tittar jag lite åt höger och vem står där om inte min snygg-lärare Richard! Jag får mega-chock och ramlar nästan av löpbandet. Han kliver dessutom på ett närliggande löpband, fan då, vilken jävla prestationsångest då. Sicken press! Kunde det bli värre eller? JA! När jag sedan sitter och stretchar helt ensam, dyker herrn upp igen. Vi börjar diskutera träning och jag fick skämmas när jag erkände min dåliga träning. Icke bra alltså.

Den här helgen har vart riktigt lång men också väldigt skön. Känns så bra att bara ta det lugnt och varva ner för ett tag. Jag har ju faktiskt bara morgondagen kvar, sen är det jobba som gäller. Men men, det känns bra det med, har relativt mycket utgifter nu (resa, födelsedagar, shooppping inför sommaren etc).
Nej nu borde jag rensa garderoben, en annan sak jag försummat alldeles för länge! Men jag orkar inte..

image201
Den bjuder vi på, eller hur hahahaa.

EFTERLYST

Jag måste göra en efterlysning på min spårlöst försvunna vän Andre Urban Nilsson!


Har DU sett honom? Kontakta mig snarast!

bad day

Var nyss på Gränby C med mamma och Conny. Varje dag är ett äventyr om man säger så! När vi är påväg hem lägger biljäveln av helt plötsligt, utanför Livets Ord. Läskig location, kanske Gud som spelade oss ett spratt eftersom vi inte uppskattar påsken tillräckligt. Spooky.. I alla fall gick inte bilen igång, vilket var otroligt konstigt eftersom det absolut inte vart något fel på bilen innan. Okej om det vart vår andra bil, den skadeförföljda Toyotan. Men nu var det faktiskt den andra. Tur i oturen var att Saab-center låg typ 200 meter framför så det blev ett telefonsamtal dit, så var det påskstängt! Vilken jävla hajp folk gör över påsken alltså. Det blev i alla fall så att vår gode vän Per-Åke kom som en räddare ur nöden och fastgjorde att det var bränsle-pumpen som gått sönder. Han slog lite på den så bilen startade, så fick vi göra samma sak typ 3 gånger innan vi kom hem, men hemma är jag i alla fall nu! Får bli att åka runt i Toyotan tills den andra är lagad. Haha, juste, när vi sitter där i bilen, sura som citroner, ringer brorsan och säger att brandlarmet gått igång där hemma. Vilken jävla olycksdag!


GLAD PÅSK!

Dagen till ära har spenderats hemma hos min morbror eftersom han fyller år idag. Min moster, hans tvillingsyster, gör även det men hon är i USA och hälsar på sin dotter, min kusin då. Hon spelar College-hockey i Minnesota. Hon är riktigt duktig, spelat i landslaget sedan hon var 16 och blev utsedd till världens bästa 18-åring. Tänk om man hade sådan talang alltså.. Tråkigt att man bara träffar henne på loven nu förtiden eftersom hon är en jävligt skoj person.

I alla fall, vi var hos min morbror och jag spenderade mestadels tiden med att leka med mina lill-kusiner. Dem är riktigt underbara och sjukt söta. Säger inte det bara för att de är min släkt, dem är jättefina faktiskt! Spelade mycket Guitar-Hero så nu jävlar alltså! Det enda som är synd är att jag inte är så himla förtjust i påskmaten.. Så är ganska hungrig när resten av familjen är propp-mätta.. Blir att trycka i sig något b-aktigt. Illa. Är lite sugen på en pizza eftersom det var så längesen, men som sagt. Onyttiga jag måste dra ner lite. Aja, hörs.


booring

Jag har så himla tråkigt just nu och jag har bevis! Står faktiskt och provar dagens inköp, riktigt konstigt eftersom jag tidigare förklarade min ovilja att just prova kläder. Alltså, jag har jättetråkigt! Till och med så tråkigt att jag fotade kläderna medan jag provade. Riktigt sådär wannabe famous bloggare, illa! Jag har sååå tråkigt att jag sitter och skrattar med mig själv, eller sorgligt nog ÅT mig själv, haaha.

image198 
ps. Jackan är inte alls så glansig som den ser ut, dessutom mycket snyggare på!

töntiga josefine

Jag kommer jämt på mig själv att sitta och hoppas på att massa random förhållanden inte ska ta slut. Varför vet jag inte, men på något sätt mår man bra när man ser sådär jobbigt kära människor. Jag blir uppriktigt ledsen när folk separerar osv. Kanske för att långa förhållanden inger hopp åt en själv? Vad vet jag.
Det är ju även känt att Måns och Marie nyligen blivit ett par. Många antyder dock att detta inte är något annat än en lamt pr-trick. Kan ju inte riktigt se bort från det men hoppas ju, som sagt, på det motsatta!


Om kärlekssagan är sann, är detta nog ett av Sveriges snyggaste unga par.

unhealthy

Fan alltså. Ibland får jag mina infall och är supernyttig under en period. En sådan period skulle verkligen behövas idag! Har fått så himla osunda vanor på senare dagar. Borde ju vart ett riktigt wake-up call när vi såg dokumentären "Supersize Me" på engelskan, men icke. Filmen går ju ut på att en man ska experimentera och leva på Mc Donald's-mat i en hel månad. Han blir jättesjuk och äcklig, man blir ordentligt äcklad. Vill ni veta något tragiskt? Jag, Elina, Jennifer och Calle gick raka vägen till donken efter skolan och åt. Vad fan har hänt?! Ska förresten berätta om dagens matvanor.

- Varm macka till frukost
- Ingen lunch
(Blev istället havrebollar, tårta och rulltårta eftersom Rebecka var så snäll och bjöd trots att det är hennes födelsedag på ingång!)
- Pommes frites + mozarella sticks
- Tacos


Jag vet, shame on me.. Fattar inte riktigt vad som hänt, dessutom har jag försummat träningen eftersom jag var uppe i Åre. Nej blir dags att ta tag i detta, älskar ju att träna förfan. Känns ju liksom som att man borde komma igång inför beachen 08 dessutom.. Blir ju både Grekland och Spanien så man har ju endel att trimma kroppen för, haha!



image197
Delar av Elinas familjeklan + jag i Marbella

a day in town

Då har man nyligen kommit hem, blev en mycket längre dag på stan är först tänkt. Eftermiddagen började riktigt dåligt då jag missade Max Happyhour med 3 min(?!). Men men, träffade min Maria efter en lång väntan så det gjorde kvällen bättre. Det blev till att gå i rätt många affärer faktiskt, kändes ganska kul men som vanligt tycker jag att det är jättedrygt att prova saker. Tar sådan tid bara.. Men efter mycket spring så kammade jag faktiskt hem två ribbade linnen med knappar över bröstet (ett vitt, ett blå-vitt randigt), ett par vita tennisskor och en svart (!) skinnjacka. Har ju varit ganska pessimistisk gentemot det sistnämda eftersom verkligen alla har en nu förtiden. Var roligare för ett par år sedan. Dessutom tycker jag att brunt är snyggare, men men, nu blev det i alla fall som det blev!

Så himla skönt med lov, men som sagt ska jag jobba fyra dagar. Kan verka jobbigt, men när lönen kommer spelar det ingen roll att man fått slita i ett par dagar. Det är värt det!

Nu ska jag lägga mig och nappa lite, har så otroligt ont i magen för att jag ätit så mycket. Precis när jag klev innanför dörren, bokstavligt talat, ropade mamma att maten var klar. Det stod tacos framdukat så det var riktigt gott. Dessutom ska Tobbe komma efter sin träning med påskgodis och lite Åre-choklad, så jag måste lämna lite plats i magen. Muums..

image196
Mina monster-älsklingar

tbs

Sitter man här i skolan, vi har precis haft klassråd. Innebär väl samma som det alltid gjort. Gnäller lite på maten osv. Eller nej nu ljög jag. Det innehöll faktiskt spännade planer om vad som ska göras i vår källare. Gym, café och studieceller är ju redan planerat, nu diskuteras vad den övriga lokalen ska fyllas ut med. Snacket går om mysrum, bollhav, tv-spelsrum etc etc. Utrymmet är jättestort så uppdaterar när jag vet mer.

Har även historia lektion, vi har grupparbete men ingenting blir gjort... Haha, men vi har faktiskt delat upp uppgifterna solidariskt så, jag måste ta tag i det förr eller senare. Är liknande instuderingsfrågor, varav min grupp har fått frågor gällande Andra Världskriget, år 1944. Älskar egentligen att läsa om just detta, men frågorna är inte så spännande så.. Som Bisar sa: "Såna här uppgifter är gjorda för att man ska sitta och mysa och göra hemma". Kunde inte sagt det bättre själv!

Nej, nu funderar jag starkt på att springa ner till Hemköp och inhandla lite godis, det är ju faktiskt Skärtorsdag och godiset är superbilligt! Självklart har mamma köpt till påskkärringarna men inte till mig!!! Elakt.. Hon får skylla sig själv när hon inser att påsen är tom när kärringarna kommer. Mohaha.
ppuss


image195


blondin på vift

Det vankas kväll och jag ligger i sängen och bloggar lite, för gamla tiders skull. Träning idag då, men självklart lyckas jag inte ens ta mig dit innan något händer. Nej, så här var det. Eftersom Elina skulle på nån övningsköra-grej stod jag på egna ben. Visst grejar jag det alltså. Tog bussen i god tid för ovanlighetens skull men och när jag kommer till stan ser jag att buss 115 står inne, redo att åka. Den går ju förbi Diös så great tänker jag, som först planerat att ta tvåan. Kliver på och börjar åka. Konstigt nog åker bussen förbi Fyrishov's entré, det har jag inte vart med om förut? Nej verkligen inte. Aja, man hänger ju inte med i svängarna längre, tänkte jag, som en gammal dam. Jag sitter kvar och väntar men fler och fler okända busshållplatser dyker ihop. Till slut kommer vi till en ändhållplats och jag hade inte sett spåret av Diös. Lite pinsamt går jag fram till chauffören och frågar vad som står på och han ger mig en skeptisk, frågande blick. "Ingenting damen?". Okej säger jag som börjar fatta att något misstag måste skett. "Hur tar man sig till Diös-hallen härifrån?". Gubben skrattar och tittar på mig som står där som ett jävla frågetecken. "Det här är buss 17, det vet du va?". Jävla idiot som jag är hade jag gått på fel buss. Hur lyckas man, undrar jag. Tur nog var busschaffisen en riktig sötnos och körde en extra-runda för att jag skulle hinna till min träning. Hur skönt är inte det?! Dagens kille alltså!

image194
Vill ha värme..

vurpan

För att slippa ta tag i diverse saker som måste göras skriver jag lite ytterligare. Är så in i h*lvetes trött.. Jag och Tobias bestämde oss för att åka hem två dagar innan resten av klanen, därav blev det åtta (?!) timmars tågresa igår. Gick väl helt okej de första timmarna, men klockan 23.05 kliver värra pensionär-samlingen på, de skulle till Arlanda för att resa till Kanarieöarna. Toppen, för dem... Mindre great för vår del. Självklart hade de platser bredvid oss och ännu mera självklart hamnade den största kvinnan i samlingen bredvid mig och som hon bredde ut sig! Inget sova här inte, nejnej. Snacka om två trötta homosapiens som anlände till Uppsala C 02.54 i morse. Snacka om ännu tröttare Josefine som blev tvungen att gå till skolan imorse medan Tobias stannade hemma för han är så lat!!!

image192
Oj, vad hände där då?

borta bra men hemma bäst

Ja, för att tjata ut en gammal klyscha.. Men så är väl ändå fallet, eller? Jo, jag hade mer än gärna stannat ett par dagar till i Åre, var helt underbart. Men som sagt, alltid skönt att vara hemma.

Jag har några intensiva dagar bakom mig, utan något direkt tillfälle att sitta still. Började med att vi anlände till ett vandrarhem strax utanför Åre på fredagen. Vi bodde där första natten för att kunna vara uppe och åka redan på lördagen. Ringrostig som man är gick det då inte så jättebra, men tur nog hade jag Tobias mamma vid min sida som hade stenkoll på mig, haha. Hon & jag är lite feglirare medan Tobbe och hans pappa är helt otroliga på att åka. I alla fall, vi inkvarterade oss i deras stuga på lördag eftermiddag. Läget var helt toppen, precis vid VM8an (största liften). Det var bara att hoppa på skidorna varje morgon och sätta sig i liften, how great is that?! '

Har hunnit med en hel del.. Vi badade på det finaste badet någonsin, innehållandes sju olika bastuar. Ångbastun var dock min favorit, eller ja, allas favorit. Isvaken var inte heller att leka med, självklart hoppade jag ner för ett dopp. Tobbe blev ju tvungen att härma mig och visa lite stake haha. Relaxroom, fotbad och värme/kyl-slinga var inte heller fel. Badet var ju dessutom, som redan nämnt, det finaste jag sett.

Igår hann vi även med ett besök på Åre Chokladfabrik. Ni som inte känner mig, jag är helt galen i choklad och fabriken, det var himmelriket! Tryfflar i ALLA smaker och kombinationer. Det bästa av allt, prooovsmaker.. Åkte därifrån med magont plus blåbärstryfflar doppade i vit choklad, hallontryfflar doppade i mörkchoklad och lite annat till familjen. Fick dock en enorm ångest efter när jag smakade på citrontryfflarna doppade i vit choklad, som Tobbe köpt. Ljuuuvligt. Ville köpa hela butiken.

Skidåkningen var helt underbar. Riktigt bra underlag för en b-åkare som mig själv. Det ligger inte i min personlighet att uppskatta naturen till fullo, men det var onekligt där borta. Var så himla fint. Luncherna varje dag var också toppen, likaså förmiddagsfikat, muuums.. Sitta ute med snöflingor i håret, en kopp varm choklad i handen och ögon som blickar bort mot Norges fjäll.. Ja, det är oslagbart.

image191
Fler bilder kommer! (Brist på tid)

om allt var så enkelt som det ena eller det andra

svart eller vitt? - enkelt det skulle vara om allt var svart eller vitt
hund eller katt? - hund
ut och festa eller hemma och mysa? - beror alldeles på vad jag känner för
tv spel eller datorspel? generellt sett tv-spel, men inget slår ju The Sims, hallå?!
film eller bio? - film
lunarstorm eller helgon eller playahead? - ingetdera, men måste jag välja så PA
sommarlov eller vinterlov? - haha, sommar såklart!
Big Brother eller Paradise Hotel? - beror väl på deltagarna
har du mörkt hår eller ljust? - blondin
har du blåa ögon eller bruna? - blåa
choklad eller lakrits? - chocolate baby
göteborg eller stockholm? - lätt götet
högerhänt eller vänsterhänt? - höger
coca cola eller fanta? - coca cola
pizza eller kebab? - pizza
randigt eller prickigt? - prickigt
älska eller älskas? - ömsesidighet
leva eller dö? - leva livet

no more spanish

Ja, då var provet över och det gick bra. Tråkigt nog missade jag en 10 poängs-fråga, såg den helt enkelt inte. Fick skriva i den efter men läraren var inte säker på om det skulle räknas. Tråkigt, men eftersom resten gick bra fattar ju människan att jag inte är trög i huvudet och bara inte kunde.
     Måste börja packa, men innan dess ska jag lägga mig i ett varmt bubbelbad och bara slappna av ett tag. De två senaste dagarna känns de som att jag pluggat ett antal gånger mer än vad jag är van vid, så behöver lite lugn och ro. Men jag orkar inte packa! Det är kul på sommaren eller när man ska till värmen, men inte när man ska åka någonstans då det finns mycket man måste ha med sig. Jag får jämt ångest och går igenom väskan 3-4 gånger, minst. Så himla jobbigt men jag bara måste. Eftersom jag inte heller åker med min egen familj kan man inte ta sig friheter och packa ner lite på måfå.. Måste ju anpassa mig lite. Nej usch va jobbigt. Kör på en tandborste i fickan så är det lugnt.

vi har alltid varit och ska alltid vara vänner v

image190

tråkar ut er med plugg

Då har man tittat på programmet och det visade sig att mega-hunken var inget annat än en patetisk narcissist. Otrevligt värre, men programmet visade sig vara ganska gulligt och data-bruden träffade en ny kille (!). Inte fullt så glamorös som den första verkade vara, men denna var mer en jämlike. Data-nisse och söt. Alltså inte söt söt, utan typ nördigt söt.
Har faktiskt även kollat igenom spanskan, läst igenom nästintill alla kapitel och kollat lite extra på verben. Tror även jag har någorlunda tjing på hur man beställer på restaurang men resten får bära eller brista. Kan ingenting jättemycket utan har satsat på lite av allt. Brukar fungera bra and you should never change a winning concept soo..
Men vafan, nu när jag skriver blev jag helt plötsligt osäker. Det är flera saker de känns som att jag borde kolla igenom, men har liksom ingen aning om vilka. Och att gå igenom alltihop känns inte ett dugg relevant. Eller jo kanske, lite. Men kommer inte göra det så. Fan. Känner mig inte alls säker. Aja. Ska kolla på Special Victims Unit nu.
chao

tv-nörd it is

Dagens Criminal Minds slutade ju helt...! När data-teknikern som då är en tjej träffar värsta mega-hunken slutar avsnittet med att han skjuter henne efter deras dejt. Va fan! Jag kände hela tiden på mig att det var något skumt med mannen, men ändå. Man hoppades ju. Satt ju bannemig med popcorn intryckt i käften och väntade mig se lite loving i serien. Men å andra sidan blir det sällan som man vill.
Jaja, kan i alla fall inte vänta tills nästa program så min kära bror fick i uppdrag att ordna nästa program åt mig. Då han inte anser mig värd en cd-skiva blev det att skicka över på msn, så sitter nu här med spasmer i kroppen och spänt väntar på att överföringen ska vara klar.
Pluggningen har inte blivit av än, men herregud.. Skulle du verkligen plugga istället för att titta på tv? Nej jag trodde väl inte det. Så gå och dra något gammalt över dig.
hejdå

alpint

Åre imorgon då. Ska faktiskt bli riktigt najs, men jag har inte alls planerat mycket. Brukar jämt ha allt bestämt in i minsta detalj, men inte denna gång. Det är faktiskt så illa att inte ens min egen mamma var medveten om att jag ska åka tills igår. Måste verkigen ta vara på den här helgen eftersom jag inte kommer få mycket till påsklov. Har bestämt mig för att jobba hela lovet. Varför? Enkelt, pengar. Kanske känns lite dumt nu eftersom jag behöver lov mer än någonsin.. Men om jag ändå skulle jobba några dagar kan jag lika gärna jobba alla.
eh nu tappade jag tråden

gah dö

Är på så himla dåligt humör, förmodligen eftersom jag inte tränat sen i måndags. Träning betyder ju att man frilöser endorfiner, vilket leder till ett glatt humör. Har haft med mig gym-grejer till skolan varje dag men inte hunnit/orkat ta mig till Friskis. Så himla dåligt av mig, jag vet men har faktiskt slitit som fan. Inte likt mig. Vanligtvis har jag relativt lätt för mig i skolan, behöver inte lägga ner massor av timmar på plugg och så. Men den här djävulska uppgiften is out to get me. Satt i säkerligen 5 timmar igår, och visst jag gjorde en massa saker samtidigt, men ändå! FEM TIMMAR. Vad visade sig? Jo, att det mest jag gjort var helt jävla onödigt. Yes. Har kompletterat lite idag, men nu orkar jag inte längre. Det blir att skicka ett mail till Richard och be om att benådas detta hemska betyg som kommer tilldelas.
Har inte börjat plugga till spanska-provet imorgon och planerar inte heller att göra det. Pallar ej. Att romanrapporten också skulle behöva göras är inte heller väsentligt. Nej, skolan kan ta sig.

Självklart sätter man på tvn för lite stimulering men inte fan är det något vettigt som visas? Americas Funniest Homevideos. Herregud, är det någon annan än min syrra som faktiskt týcker att det jävla programmet är roligt eller? Visst kan man garva åt klippen och så, men en timme blir bara drygt. Sedan alla dessa repriser som går. OC kan inte tjatas ut, jag vet, men nu börjar ju de dåliga OC-programmen uppdagas.. Nej fy, ska gå och baka mig en kladdkaka idag igen.


bläääh

image189
Okej. Då är det fastställt. Jag är officiellt panikslagen. Har inte lyckats göra ett skit idag. Är så jävla hysterisk att jag blir rädd när jag tittar mig själv i spegeln. Har inte hunnit långt alls på min uppsats, som jag inte förstår ett dyft av. Känns meningslöst att ens anstränga sig när slutresultatet blir helt värdelöst. Har inte alls börjat plugga till spanskaprovet på fredag, vilket inte är en ovanlighet (Börjar vanligtvis en dag innan). Men nu är det ju så att jag inte kommer ha någon tid imorgon eftersom jag måste skriva en hel jävla uppsats. Fucking fuck.
Slutade skriva när jag insåg att det verkligen inte fungerar, tittade på Greys, Fråga Olle och nu är det dags för lite kvällsfika. Tror det blir té och rostat bröd med jordgubbsmarmelad! Något positivt i alla fall.

jävla piss

Alltså! Hur f-n ska man kunna göra en uppgift om man inte ens förstår vad den går ut på? Man blir tilldelad ett arbete utan vederbörande information och förväntas sedan utföra den exemplariskt. Inte okej. Sitter här som ett stort jävla frågetecken med choklad runt hela käften och ont i magen. (Ja, jag ville fördriva tiden och låtsas som att jag faktiskt hade något att göra så bakade en kladdkaka som är nästintill uppäten.)


Jävla skit!

som om dagen inte kunde bli värre

Slutat för dagen, men känns inte riktigt lika skönt som det borde. Nu ska jag berätta varför.
Jag har massor att plugga och när jag är hemma känner jag mig tvungen, men orkar bara inte. Så ligger mest och känner mig lite värdelös på den fronten. Men, det värsta av allt. Man kommer hem med huvudvärk och allt, vill bara lägga mig i soffan och slö-titta på tv ett par timmar. Vad ser jag då när jag kliver innanför dörren? En hög med hundspya i ett av hall-hörnen. Höll på att bli en människospya över hela hall-golvet, men tur nog stannade det vid kväljningarna.
Problemet var att det inte fanns en chans att jag skulle plocka upp skiten. No no no. Men å fan, de luktade ju så illa så jag blev tvungen. Stackars Sigge dessutom, han såg så skamsen ut. Blundade och nästintill sopade upp skiten för att sedan spola ner det i toan. Såg verkligen ut som att en jätte klivit ner och spytt i min toalett. Detta stadie var det värsta, spy-smaken kom verkligen till munnen.
Nej usch va mycket spy-känslor det vart i veckan. Blää.


åre åre åre

Det nalkas småtimmar och jag är riktigt trött trots att jag inte anstängt mig någe vidare värst idag. Rastade Sigge, jaa det var väl allt. Har dessutom lagt energin på helt fel saker idag, vart jätteledsen för till synes helt onödiga saker. Skyller på årstiden, tar fram det sämsta i folk och drar med sig depressioner. Om sommaren kommer blir allt mycket lättare.

Nu är det i alla fall så när bestämt att det blir Åre i helgen. Skönt som bara den, men måste egentligen tok-plugga innan dess så att jag hinner med allt. Men men, idag har inte ett skit blivit gjort så.. Får hoppas på en mer givande morgondag. Orkar faktiskt inte bry mig. Fick tillbaka diverse arbeten idag och jag är riktigt jävla nöjd så jag lever på det och som sagt, hoppas på en mer effektiv onsdag.

image188
tjåckis joffa med sin lycka, bollen
allt måste lösa sig med laget, det bara måste

snälla skona mig

Sitter man här som en lurk och tittar på premiären av CSI. Ingen kan ju missat att jag är ett big fan. Slutade ju i helt fel tillfälle förra säsongen, ville bara se mer. Funderade starkt på att ladda ner fortsättningen men man känner ju liksom inte samma njutning i det hela då.
Kom då hem från träning för en stund sedan, inte det roligaste efter att ha vart och gymmat efter skolan. Självfallet var de fys på den två timmar långa träningen och självklart fokuserade vi just på de kroppsdelar jag tränat tidigare idag. Sicken osis, men å andra sidan blir det ju riktigt biffigt då alltså.

Hade även planerat att börja plugga idag, men så blev inte fallet eftersom träningen drog ut på tiden då det blev att spatsera hem. Längtar inte till morgondagen som innebär låååång skol-dag, men ska nog dra en sväng på stan efter så.. Blir väl en liten ljusklimp. Sen blir det att plugga till;

- Spanskaprov (Fredag)
- Engelska läxförhör (onsdag)
- Natur, Labbrapport + uppgiftshäfte (onsdag)
- Samhällsekonomi, Uppsats om Sveriges konjunkturläge (Fredag)
- Historia, läxförhör på instuderingsfrågor som jag ännu inte gjort. (torsdag)


Bara att välja!

dagens

Dagens klädsel: cat-leggings, vit oversize t-shirt med smiley tryck, sjal
Dagens accessoarer: svarta platt-örhängen, Elina på armen
Dagens frilla: plattat utsläppt
Dagens smink: foundation, solpuder, mascara
Dagens bästa: Bajs-marodören är avslöjad!
Dagens sämsta: vädret
Dagens köp: eldorado-choklad
Dagens sysselsättning: slappar med Ells bellss
Dagens låt: Rebeckas rapp (haha)
Dagens humör: tjill


image187

ge mig sommar nu

Sitter man här, tre timmars håltimme + två timmars lektion och jag har inte ens rört något skolarbete. Riktigt illa då jag har jättemycket att göra just denna vecka. Men men, vi hade genomgång på samhällsekonomin i en halvtimme om uppsatsen vi ska skriva tills på fredag. Ska innehålla hur Sverige ligger till ekonomiskt, om konjunkturssvängningar, inflation, penningpolitik och finanspolitik. Tråkigt som bara den, så jag tycker att jag var duktig som satt igenom föreläsningen. Lärde mig dessutom ett och annat.

Skickade tillbaka de hemska byxorna i fredags dessutom. Har ju sagt att jag inte ska köpa någon ny bikini i år eftersom det inhandlades ett tvåsiffrigt antal föregående år som jag fortfarande tycker är skitsnygga... Men eftersom jag returnerade byxorna blev det att jag beställde hem två stycken ändå. HM är ju dessutom skit-billigt och när mamma står för kostnaden är det ju alldeles ljuvligt. Äger ju faktiskt ingen rosa, så jag kände att jag behövde en, eller två.


JOSEFINE & ELINA PÅ KRIGSSTIGEN

Äntligen. Då var bajs-mysteriet löst! Jag och Elina fick helt enkelt nog av stanken i mitt skåp och vi gick till vaktis Jocke för att klaga. Han och mattelärare Urban kunde enkelt intyga att det verkligen luktade BAJS. Några nyfikna sniffare joinade och alla höll på att spy. Outhärdligt är ordet! Vi luktade på skåpen runt omkring mitt och det visade sig att det var skåpet under som var boven i det hela. Både jag och Elina lider numera av heltids-kväljningar. Vi gick och kollade upp vem som hade bajsat i sitt skåp och det visade sig att det var HAKIM! Självfallet är han inte i skolan, men när han kommer är det DÖDA som gäller. Hoppas jag inte tvinat bort tills dess eftersom jag spyr så mycket. Euuuuuuuw.

   

Liljestrand

Ikväll ska jag göra något riktigt efterlängtat, träffa my Maria! Som jag saknat henne. Förr sågs vi ju hela hela hela tiden, nu är det bara någon enstaka gång ibland.. Har fått nöja mig med din röst på andra sidan luren skitunge. Men, ikväll är det andra bullar som gäller älskling!


Denna bild var då sparad som, (jag kopierar)
"Hahahah skrattattack hahhaha, gulll"

image185
Jag blev helt enkelt tvungen! Sötnos.

polkagris

Sitter man här helt jävla slut igen då. Efter ett blixtsnabbt beslut drog jag, Adam och Nicke ner till Friskis och gymmade lite. Är helt sjukt slut i mina armar, nästan så att det är en ansträngning att skriva det här inlägget. Förvisso är det väl så det ska va men ack så otränad man kan vara. Blev lite lack också när jag till min fasa insåg att turkost inte är den bästa färgen att träna i.. Nej, svart eller vitt om man itne vill löka ner hela stället.

Är väl dags att göra sig lite iordning för att sedan bege sig mot Adisen tillsammans med ett skönt gäng där det ska tittas på melodifestivalen och spelas dansspel. Ska även få se det nya kärleksparet Maria & Dillan tillsammans i mer än en timme för första gången. Naaew, can't wait.

Måste även nämna en riktigt mysig sak. Är det inte otroligt hur små grejer kan påverka ens humör så himla lätt. I alla fall , när jag vaknade imorse hade han lämnat en söt polkagris i smultron-smak på min stol. Blev riktigt glad, tänk va mycket lite omtanke kan göra.
Men nu ska jag vänta på att de hemlagade hamburgarna ska bli klara, är riktigt sugen.. Brukar inte gilla hamburgare unless they're from McDonald's, haha. Men nu känner jag mig på andra tankar. Byebye.

image184
försök att vara utan sömn i över 29 timmar, spenderade i en idrottshall

fun time

Riktig fyllekväll igår för vissa har jag hört, både inom familjen och vänskapskretsen. Roliga prickar. Bror min mår icke bra idag och skyller på en treo han drack imorse p.g.a huvudvärk (varningstecken!!!), men jag vet att det är för att han var dyng. Kom dessutom hem med högst misstänksamma fläckar på jackan.

Själv tog man det tjill med mys. Var uppe med tuppen för att sällskapa vid hans frukost men gick och la mig igen för att väckas av mamma någon timme senare. Vi åkte och hälsade på min kära Mormor på sjukhuset. Är ganska säker på att det inte finns någon skönare människa än henne. Skrattar non-stop till alla icke respektive barnförbjudna skämt.
Nej nu gick solen i moln så känner mig lite depp, ska köra lite rehab med min chipspåse. Har upptäckt en ny smak by the way, Sourcream & Peppar. Ljuvlig måste jag säga som vanligtvis är en trogen Sourcream & Onion ätare.
puss på er

everyone is dealing with hurt in some way

IIt's getting hard to be around you, there's so much I can't say.
Do you want me to have the feelings and look the other way?
I don't know how to be fine when I'm not 'cause I don't know how to make a feeling stop. 

Just so you know, this feeling's taking control of me and I can't help it..
This emptiness is killing me and I'm wondering why I've waited so long.
Looking back I realize it was always there just never spoken.

Gabriella Ekström


 Vem skulle du ge en miljon till, om du var tvungen att ge bort den? Mamma

 image183  image183  image183

i got do admit you got my attention

Har legat i soffan på undervåningen och läst nästintill hela dagen. Eller okej, har gjort lite annat med men mestadels har det blivit att läsa "Flyga drake". Är helt tagen i den. Blev tvungen att lägga ifrån mig boken ibland för att den är så gripande men samtidigt så hemsk. Död, sorg, våldtäkt, sexhandel med ännu små barn.. Skulle berätta vad den handlade om och kom på mig själv att tårar rann ner på min kind. Rekommenderar att läsa den, verkligen. Har fått en helt ny syn av Afghanistan dessutom. Det finns alldeles för mycket fördomar i vår värld. Läs den bara, så förstår ni.

Har faktiskt inte ens klivit ur mina sovkläder än, så det blir att hoppa ner i ett varmt bad strax och sedan göra sig lite anständig. Är hungrig, men inte på det som ska serveras.. Laxspätt, couscous och grönsakerna. Lax är förvisso gott, men spätten smakar verkligen fabrikat. Näe. Men men, ska inte klaga eftersom jag ätit bröd och druckit the ett otaligt antal gånger underdagen. De pågick ett oändligt the-drickande i boken som fick mig att bli otroligt sugen men även levde man sig in i det bättre på något sätt.

Ska assistera bror när han fixar sig för kvällen.
I'll be seeing you

plugg plugg och ännu mera plugg?

Då sitter man här på kvällskvisten igen, har tittat på lite Criminal Minds och Special Victims Unit. Blev lite besviken på båda av dessa vanligtvis superba program. Slötittade mest medan jag försökte avsluta min samhällsekonomi-uppgift. Hade sista uppgiften kvar som ska lämnas in imorgon. Det blev inte så bra som jag hade hoppats på, men min hjärna arbetar riktigt slow för tillfället, så jag låter det vara som det är. Dvs dåligt.
 
Funderar på att lägga mig och fortsätta läsa lite i boken, så den också kan bli utläst till helgen. Har så mycket plugg nästa vecka att det kommer bli riktigt jobbigt om jag har även det på halsen. Om jag vill ska jag även följa med familjen Uhlin till Åre vecka 12, så känner mig ganska stressad.. Men förmodligen blir det inte så eftersom jag och herrn är så otroligt sega på att ta beslut.

Ledig imorrn, eller "eget arbete" som det kallas. Okej, nu ska jag inte klanka ner på konceptet eftersom jag faktiskt kommer att göra eget arbete imorgon, förmodligen (hehe). Nej men allvarligt talat så är det ett utmärkt tillfälle att plugga. Men det som är skönt är att man får sova ut när alla andra stackare sitter klistrade i skolbänkarna! Bästa med Thoren, man bestämmer mycket själv över sina arbetstider.



sent by my bro Joakim Ottosson


i wish

En evig önskan jag har är att kunna laga mat. Jämt när vi har girly get-togethers tar jag främst på mig ansvaret för salladen, något jag faktiskt är riktigt bra på att laga. Varmrätter är dock ett stort NO NO för min del. Något jag tycker är väldigt tråkigt och jobbigt eftersom det är rätt ofta man blir tvungen att laga egen mat. För min del blir det då vanligtvis wokade grönsaker, chicken bits, sweet chili och keso. Ibland känner jag mig på g och gör lite cous cous till. Annars kan jag bara laga det vanligt, mackisar och köttbullar osv, ändå lyckades jag kamma hem ett MVG i hemkunskap. Jag vet, ett mysterium även för mig. I och för sig var jag på g under de lektionerna och jag var faktiskt duktig, maten blev god när jag väl försökte. Så nu försöker jag igen. Eller.. Kanske blir chickenbits och ris denna gång? Jag menar, det sägs ju att bebissteg är de bästa stegen?

image182

Familjen Seger-Ibrahimovic



Ännu ett barn för, enligt mig, Sveriges fräschaste par Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic. Sonen Vincent föddes imorse. Självklart har dessa två supersnygga namn på båda sina söner (Maximilian heter den andre sonen). Jag blir faktiskt glad när jag ser två så framgångsrika människor vara så lyckliga tillsammans och bilda en familj. Så där jättesött.

flyga drake

Då var man vaken. Bara en lektion idag, historia 13.30, så det blir rejält med sömn. Skönt och välbehövligt. Match igår då, Bälinge stog som sagt för motståndet. 2-2 blev det men känns mer som en förlust. Vi var inte alls "on the top of our game", vi kan så mycket mer. Men visst.
Gjorde illa mig i den olycksbådande högerfoten, men känner jag mig själv rätt är det nog ingen fara.

Har legat och läst lite nu på morgonen ur "Flyga drake". I skolan har vi fått en uppgift på svenskan att läsa en roman och sedan skriva en romanrapport. Min kära mamma rekommenderade boken "Flyga drake". Först tyckte jag inte den verkade speciellt intressant men efter att ha läst ett par sidor blir man faktiskt uppslukad. Handlar om två pojkar i Afghanistan, en rikemansson och hans tjänare, om kärlek, svek och lögner. Berättar mer sen när jag läst mer.

Borde gå och göra mig iordning eftersom jag och Elina tänkte göra lite skolarbete innan lektionen, men hon verkar inte ha vaknat än så det blir till att ringa. Nu.


ilska & glädje sprudlar på thoren

Hade bara två lektioner idag så slutade halv 1, men tanken var att jag och Elina skulle göra klart en uppgift som ska vara inlämnad på fredag. Jag vet, ambitöst för att vara oss och det var även för bra för att vara sant. Efter en lång utdragen lunch möttes vi har diverse problem så Elina sitter bredvid mig alldels högröd i ansiktet, sur som en citron, så vi avstår. Jag njuter eftersom jag slipper göra uppgiften utan att behöva komma på en anledning som skulle minska mitt samvetskval.  
Själv håller jag på att dö av en gasexplosion som inträffat på övre plan i Nordea-byggnaden. I något av skåpen bredvid mig sitter det en människa och fiser. Detta har pågått de tre senaste dagarna eftersom det verkligen stinker skit runt min skåplängd. Imorse möttes jag dock av en fasansfull upptäckt. Stanken hade spridit sig och trängt in i mitt skåp. Jag är på krigsstigen och ska definitivt finna den oskyldiga så att någon kan sätta dens äckliga pruttar under dennes näsa. USCH.

Glädjen står ett par trevliga prickar på Thoren för. De gick nämligen in på Ticket Resor och enkelt bad om den billigaste resan dem hade. "1500:- till Gran Canaria på söndag, allt inräknat (hotell, resa, transfer)." Nu pågår värvningen till resan för fullt här i lokalerna, så på söndag kanske man befinner sig på varmare breddgrader!!!

image181
Partey


 


sourcream & peppar

Kvällen har spenderats tillsammans med tre jobbiga retstickor vid namn Martin, Tobbe och André. Kvällen började jättetrevligt när de kom med chips och en hyrfilm. Vi skulle titta på "klass 9A" innan vi började titta på filmen, eftersom programmet är riktigt bra. Blir nog träningsvärk i magen imorgon av Alas alla kommenterar.

"10 poäng är ingenting. De räcker inte ens till en cheeseburgare."
"Killen behöver ingen bil han har motorer under fötterna."
  (Här refererade han då till sin egen pappa.)

Jag vet att det kan verka missgynnsamt att kommentera detta på ett komiskt sätt, men jag tycker faktiskt att programmet är riktigt bra. Ala gör det även riktigt roligt!

Kvällen fortsatte med att André och Martin missförstod något jag sa och de trodde att jag gick på att Marta skulle börja spela med Djurgårdens herrar. Felet var det att jag trodde de menade med Djurgårdens damer och reagerade direkt. Kvällen gick mestadels ut på detta, att driva om Marta hela kvällen, sådär jättetypiskt Martin som kan hålla på i evigheter. Blir man sur tycker han bara att det är ännu roligare, de har man ju märkt, speciellt hos Alle om inte annars. 

Filmen var riktigt spooky, en rysare vid namn "Från andra sidan". Vanligtvis brukar jag tycka skräckisar är riktigt dåliga eftersom 90% av dessa slutar med att alla dör och man får inte veta varför. Denna var faktiskt annorlunda och hade en handling, även här klar skillnad från de flesta filmer i samma genrer. Jag tyckte den var bra även fast jag blundade rätt långa partier. Är fortfarande väldigt rädd dock, har inte vågat gå in på toaletten för att borsta tänderna, tvätta bort sminket och så. Nej, de får bli att skippa det även fast jag vet att jag egentligen inte borde. Vågar helt enkelt inte.

sweet dreams

 


adam vännen

Adam my dear, jag är fullt medveten om att jag och André retar gallfeber på dig mestadels med våra kyliga kommentarer och allmäna driverier. Men, this time I've got to give it to you. När du visade mig denna video fick du verkligen till det. Kan inte sluta skratta.
Roligast är det efter 1 min & 13 sek.  




ARGHH

Dagen har varit förhållandevis bra, hann med ganska mycket i skolan och det var basket på jumpan, kul! Har faktiskt undrat lite under dagen om när mina träningskläder från HM ska komma och när jag kommer hem ligger paketet där! Superglad sliter jag upp paketet och vad väntar mig? En tröjan jag beställt var slutsåld, den andra var grön fast den skulle vara turkos och byxorna, jag finner inte ord. På bilden var de snyggt glansiga med fina detaljer men i verkligheten var de ett par jävla tygbyxor i polyester.
NEJ FYFAN.

Hur kunde detta ske?!
  
     
Kvalitén på bilderna suger, jag vet men använde mobilkameran för orkade inte krångla med dig. Ni fattar i alla fall vad jag menar!!!!!

porn baby porn

Sitter då här med mina kära klasskamrater Elina, Calle, Bisar och Marre. Vi har precis ätit lunch, oceanfilé med potatis. Inte det bästa men kompletterar man med fil är det helt okej. Fick ju dessutom en happy meal-kupong av Marre så jag lever ju loppan!
Blev ett besök på Hemköp dessutom, inhandlade Riesen, Werthers Original och Kinderägg. Nu njuter jag bara av delikatesserna. Egentligen har vi samhällslektion nu, men jag och Elina tycker vi arbetade så mycket imorse då vår svenskalärare var borta, så vi belönar oss lite nu.
Calle, Bisar och Marre gör samma sak fast med lite extra mys, porrfilm. Det har även kommit till min kännedom att Elina blir riktigt tänd på filmerna hon med.
Nej nu ska jag joina dem och titta lite på "two guys one hole".
TJARRÅ


bra måndag

Ligger och tittar på tv under mitt alldeles underbara duntäcke, första dagen på veckan avklarad och jag känner mig sådär skönt trött. Ska titta klart på Shark, äta upp mina "Mormors chokladflarn" och sedan lägga mig för att sova. Har börjat gå och lägga mig riktigt tidigt nuförtiden, konstigt nog är jag tröttare än någonsin. Kunde enkelt krypa till kojs runt 2-tiden förr. Konstigt, men älskar att sova så ingen fara.

Första träningen idag på över en vecka, riktigt värt. Som jag längtat, men längtar även efter gymmet. Så skönt att träna i sin egen takt och med sin egen kapacitet. Men å andra sidan är jag en tävlingsmänniska så träning med andra fungerar lika bra det med. Fotbollsträningen var som sagt riktigt rolig och det gick riktigt bra. Halsen pallade inte riktigt med fysen i början, så vilade lite grann, men det gick riktigt bra att spela. Var sådär kul som det bara är speciella stunder och vi var så jävla bra. Vi fick jättemycket bra kritik från Tobbe (även känd som Elinas pappa & min tränare), vilket är mycket ovanligt. För att citera min kära coach "Ni har nog aldrig hört mig prata så bra om er, mestadels får ni ju bara skit". Haha. Jag ser komplimangen i det hela. Hoppas vi håller till match på onsdag där Bälinge står för motståndet. Ska bli spännande..

Näe nu är reklamen slut.

höres.

image176
Den bjuder jag på, önskar bara att jag får se Elinas min när hon ser denna bara.
=)

söndag

Jag har blivit helt kass på att uppdatera, jag vet. Kanske därför att jag mest skriver för min egen skull, jag tycker det är skönt att bara skriva av sig ibland. Jag menar hey, inte så att mitt liv är såpass intressant att random människor vill läsa det. Men, jag gillart.

Gårdagen spenderades i huvudstaden tillsammans med Daniel och Elina. Alldeles för kort vistelse tycker jag, blir återbesök snart. Kom i alla fall hem med två par jeans så är inte missnöjd. Bar vidare till Hartrajet på kvällen där det blev mys med familjen Uhlin. Först kommissarie Lynley (eller liknande), men när programmet var riktigt tråkigt drog vi igång en film. Tyvärr var innehållet lika tråkigt de, så det blev till att basta! Trevligt trevligt, har sedan spenderat hela dagen med att göra absolut ingenting. Blir käk med gänget ikväll, pizza skulle jag tro. Är faktiskt riktigt sugen.