jul

Har vart och tränat nu, men var ganska trötter om man säger så. På Kraftkällan bjöds det även på glögg och saffransbullar (inte lussebullar) så de var riktigt mys! Därefter bar det av till Gränby C där jag shoppade lite julklappar till mig själv, två klänningar faktiskt. Super! Nu blir det tacos och tv-night. Plugget pallar jag inte. Jag vill ha jul nu, jul jul jul (-lov).


julmarknad

Jag glömde ju att berätta om julmarknaden. Det var kul och gick bra, men det var så jäkla kallt att vi valde att åka hem lite tidigare. Det är ju marknad även idag men tittar man ut och ser hur regnet dryper ner från träden, nej man avstår ju!


Hur kommer det sig att alla var mer intresserade av tomtarna?

sunday

Gårdagen var en lugn och mycket trevlig myskväll tillsammans med Sara. Vi pratade massor och tittade på TV till ett glas Cola och tuttifrutti-godis. Själv bjöds man på mörk choklad också, mmmhhh. Dagens planer är relativt öppna. Tanken var att det skulle bli julbak, men tiden rinner iväg lite. Måste även plöja igenom lite plugg och ska även träna, antingen med laget eller på gymmet. Vet ej vilket. Nu ska jag äta lite left over pizzaaa from yesterday! Soooo long.


God morgon!

Om tio minuter ska vi åka, plocka upp Jenniiifeeer och sedan ställa oss på Fyristorg i detta pissväder! Men, det får bli bra ändåå. Måste få liv i Tobi nu bara, iiihhhh!

ha ha ha ha

Idol börjar och Johan Palm dyker upp i bild.
Conny brister ut: Är det där en KILLE?!


POLKAGRISAR!

Nu är det fredagsmys som gäller. Jag, Conny och Jocke har ätit fredagsmiddag och nu sitter jag och mysar ner mig framför Idol. Snart kommer Tobi och vi ska titta på Idol och äta gott! Har redan börjat värma upp med 70% apelsinchoklad, mums! Annars har jag mest tagit fram julpynt och diverse till julmarknaden imorgon. Jag, Jennifer och Elina ska ju stå på Fyristorg och sälja polkagrisar! Muuums :)


Ingen existentiell ånstest här inte.

Fick någon slags superångest för sisådär 45 minuter sedan, så jag tvingade mig upp ur sängen och skrev klart engelska recensionen. Orkar inte gå igenom den nu och så, men nu finns det i alla fall något att gå igenom. Skulle egentligen behöva göra matte idag, men behöver göra samhällkunskap och filosofi också. Måste, måste, måste! Hela tiden.



Glass, glass, glass och lite nestea, hela tiden!

Träning och snabbmat!

Har vart och tränat nyss och efteråt blev det mat från MAX! Så nu har jag tryckt i mig ett original-mål med lökringar och originaldip medan jag tittar på Criminal Minds. Kan det bli bättre eller? Ja, jag skulle ju kunna bli av med blåsorna jag fick på händerna av rodden idag, men det är småsaker! :)


Jag och Nick i USA för ett par år sedan.

tråk-torsdag

Var inte så glad resten av tiden igårkväll, så vaknade väl på en lite halvdålig sida. Dagen började med Organisation & Ledarskap vilket gick bra, sedan var det matte. Varför ger bara tanken på det ämnet mig huvudvärk de senaste veckorna. Jo, kanske för att vi ska lära oss hela kursen på två veckor. Jaja, det kommer väl gå piss men försöka går ju. Har suttit och skrivit lite på min engelska bok-recension nu. Har haft den uppgiften hela höstterminen och den ska vara inlämnad på måndag så tid att få fart på fötterna. Har väl skrivit halva eller så nu idag. Nu tittar jag på riktigt gamla program av Laguna, kul!

Lauren är inte alls lika charmig i Laguna som hon är i The Hills faktiskt! Då är hon ju en riktig puma hahaha..


skit

Har precis vart och tränat och laddar lite inför Grey's. Vart riktigt glad ett par timmar, av ingen speciell anledning. Men när jag kom hem väntade mitt första nummer av Damernas som skulle innehålla en eyeliner med tillhörande pensel från Face. Men, säger jag. MEN. Självklart är det någon jävel som brutit upp min tidning och tagit skiten. Kunde man inte bara tagit hela tidningen och låtit mig slippa få en tidning med ett hål i. Nej fyfan. Köp en egen förfan!!!

Det snöar fortfarande

Vaknat på en bättre sida idag så får väl fixa detta bloggproblem idag. Eller inte. Har fått någon slags ångest idag dessutom, för matten. Visst det är bra att vår lärare fick kicken och vi fick Sören som lär oss hela kursen. Men på två veckor? Det är lite överambitiöst, även för mig. Jag förstår ju allt han gör men att sedan tillämpa det på nationella. Njaae. Idag är det i alla fall bara spanska och samhällskunskap, idrotten var inställd. Sovmorgon så att säga. Vaknade dock av att min bror rev ner hela videohyllan när han letade runt bland de hundratals barnfilmer vi har. Tydligen skulle han visa barnen på jobbet. Nej nu är det dags att göra sig nyttig, baj.


öaosjfmladsfö

OOORKAR INTE, HÖLL PÅ OCH TRIXADE PÅ BLOGGEN OCH NU SER DEN UT SÅHÄR. HEEEEEEEEJDå.


låååånga dagar

Långa dagar nu. Gårdagen spenderades mestadels i skolan, sedan på gymmet och även senare i min säng. Blev tvungen att komma ikapp lite One tree hill-program. Idag var ännu en lång dag som innehöll småföretagande, svenskaredovisning, tandläkare, matte osv...  Med tanke på att våra lektioner är två till två och en halv timme långa så blir det rätt tufft i längden. Hann även med att slå en backflip på en isfläck påväg hem från bussen. Det var ju en syn för Elina men framför allt herrn som gick precis bakom mig.  Hhahaha.. Skulle egentigen åka med och träna även idag, men är alldeles stel i kroppen så det bli ett varmt bad istället! See youu.



Åh, vill bara omslutas av den grekiska värmen på någon taverna med rutiga dukar..

ändrade planer

Ändrade söndagsplaner. P.g.a. de riktigt svinhala vägarna så är Conny lite sen när han skjutsar Martin så vi hinner inte till Spinning/Core. Men vet ni vad, det blir YogaPower istället. Riktigt excited kan jag ju säga!

Jag har ju det väldigt mysigt framför mitt fönster när det är vinterland utanför :)

söndagströtter

Helgerna bara rusar ifrån en. Nu är det redan söndag och imorgon är det skola. Jobbigt. Men men, vi närmar oss julen med stormsteg! Tobi gick precis hem efter att vi tagit det lite lugnt och sedan ätit en brak-frukost med familjen. Nu ska jag hoppa ner i plurret för att mjuka upp mina muskler. Har grymt mycket träningsvärk, vilket inte bådar gott då jag och mamma ska på ett Spinning/Core-pass idag. Får hoppas på det bästa... He he he.

lördag

Skönt att träna, speciellt såhär efteråt! Nu sitter jag och slappar lite och planerar lite för kvällen. Igår var det ju väldigt lugnt med Idol. Nu kan ni inte längre reta mig för att jag tycker Robin är bra (och snygg.) Han är snygg! Och tack Tove för att du alltid hållt med mig på den punkten. Var riktig sådär mellanmjölkssvensk och röstade faktiskt också. På Robin men självklart också stjärnan Kevin. :) Kolla själva.



riktig vinter

Åh, det måste vara den första riktiga vinterdagen idag. Var precis på promenad med Sigge och det var faktiskt riktigt härligt. Tårna lite småfrusna och stickandet i kinderna. Sigge är dock en riktig sucker för snö så det är mycket torka blöt hund när han kommer in. Rullade sig väl sisådär 5-6 gånger. Snart ska jag åka och träna och tänkte passa på att basta lite som en kontrast i vinterkylan.




sånt pallar man inte

ååhh skandal. Jag måste ha drömt att Anna åkte ur Idol.

bild


fredag

Dålig uppdatering i veckan, vart otroligt upptagen. Plugg, hela fyra stycken födelsedagar har firats, tränat har jag också hunnit med. Idag var det prov i Organisation och Ledarskap. Det var jobbigt för det var så otroligt mycket text, men det gick bra, tror jag. Sedan var jag, Emma och Bisar kvar i skolan hela dagen och gjorde klart vårt arbete om språksociologi - genus. Hann även med att göra en PowerPoint så är nöjd. Men nu är det heeelg och jag är trött!




ZZZLATAN

Exakt, Zlatan x3. Mannen är och har alltid varit kung. Skillnaden är att nu är det nedskrivet för all framtid. Nu är mannen historisk.


öppenhet för all del, men lite ödmjukhet skadar inte

Jag har ju vart ett fan av Robin E under hela Idol. Verkar ödmjuk, har en skön stil och en otroligt bra röst. Men när jag läste den här chatten fick jag en sämre bild av honom. En mer arrogant och bitter sådan. Tråkigt, men å andra sidan är väl jag en av de få människor som kan bli deppig över en sådan sak.

Robin Ericsson fick lämna ?Idol 2008? i fredags.

ingen planerare

Idag skulle jag då helhjärtat plugga Organisation & Ledarskap. Brast ju så fort jag kom innanför dörren, då jag gick direkt in till köket och delade en plåt pommes med syster. Blev även kvar där tills detta ögonblick. Mycket trevligt. Ikväll är det ju fotbollsgalan och ska även kolla in CSI för att se om Warrick överlever (förra avsnittet slutade ju med att han tog två skott i halsen). Det jobbiga med det hela är att pappa ringde för en stund sen och berättade att det är familydinner på restaurang på onsdag. Min pappa, hans tvillingsyster och min två kusiner fyller dessutom år nu under en veckas tid, därav middagen. Därför måste morgondagen hängivas åt presentshopping åt hela kalaset. Så vet inte riktigt vart plugget kommer in. Later


bjuder på den

booooring söndag

Har vart quite busy den här helgen. Planeringen var att det skulle bli en helhjärtad plugghelg men som vanligt är ju inte disciplin min starka sida. Det förstördes redan fredag morgon då polkagrisarna levererats och jag missat att det var matte-coaching i skolan. Hade behövts då vår mattelärare har misslyckats att lära mig något överhuvudtaget. Och låt mig då säga att matematik alltid varit en stark sida hos mig. Försökte då på egen hand traggla mig igenom matten, men det gick ju åt helvete kan jag säga. Valde då att ta fram svar på ett grupparbete i svenskan angående språksociologi och påbörja min engelskabok. Och gissa vad? Jag har läst ut den nu på ett par timmar. Känns riktigt skönt, helgen har faktiskt inte vart helt waste. Har dessutom hunnit med gymmet där jag efteråt helt oplanerat träffat på 92-gänget på ICA och åkt med till Arlanda för att heja fram dem till en 5-0 seger m.m. Igårkväll var det pojkvän, hembakad pizza och Stjärnor på is som gällde. Om en timme är det fotbollsträning. Och imorgon är det skola. Helgerna bara rinner iväg...



När jag städade mitt rum återfanns denna teckning!
Konstnär: Tove Arwidson
I hjärtat: Friends 4-ever
Snacka om att det gjorde min dag!

fredag

Idag har vart en riktig waste-dag. Har massor av saker som skulle blivit gjorda men som inte blev det p.g.a. en oväntad polkagris-leverans. Nu har vi 400 st nya så det är bara att köpa på! Träffade Maria för lite catching up, och den damen ska bli moster igen gånger 2 (!). Båda systrarna ska få tillökning. Hur kul som helst :)
Nu sitter jag mest och slöar med ett glas cola. Ska strax röra mig till Sävjas favorithak Hardy's Grotta för en bit mat tillsammans med mina vänner. Seee you!



Jag och Elina dukade upp på långbord med polkagrisar!

b-day

Idag är det min äldsta brors födelsedag! Har tyvärr ingen bild på honom och kommer dessvärre inte heller träffa honom idag :/ Men det kommer!  
 
Grattis Jimmy!

/Syster

onsdag

Ännu en lång dag avklarad. Kom hem för lite mer än en timme sen efter en dag av skola och fotbollsträning. Åt middag med Sara, Frida och Maria i cirkus 2.5 timmar. Mycket trevligt och mycket värt. Vi hade riktigt roligt eftersom vi alla (exklusive Maria) hade en riktig trötthumor. Därav var träningen även den ganska trött, men det är ju en annan femma. Har precis ätit en gourmet-rulle och sitter nu och tittar på Grey's. Skönt.


i'll do whatever it takes to turn this around

Den här dagen sög apballe fram t.o.m kl 18. Tappade bl.a. bort mina nya hörlurar. Min tur måste ju vända snart. Det är ju inte möjligt att vara konstant förföljd av denna otur. Hade i alla fall en jäkligt skön timme på gymmet. Mycket värt.



Jag och en Hooters-brud för ett par år sen!

dsognjdsnägaldkaslök

Åh, jag har haft en pissig eftermiddag. Bestämde mig för att åka och köpa pälsen på Gränby eftersom den inte fanns i stan. Kommer fram och inser att den är slut i min storlek. Aja, bara att åka hem igen. Jag går ut och bussen åker precis. Fan då blev jag tvungen att vänta 10 min, iklädd skinnjacka i kylan. Men neeejnej! En halvtimme skulle det ta tills nästa buss gick. Går in på BK för att värma mig och då måste man tydligen köpa något. Jaha, ge mig en pommes med bea då. ÄT ALDRIG BEA PÅ BK. Äckligaste någonsin. Så där sitter jag ensam inne på BK och tror att livet inte kan bli värre. Ja, då inser jag att jag precis missat ett väldigt viktigt telefonsamtal. Är inte livet bra underbart ibland?

släkten är bäst

Dagen har varit lång, spenderade ett par ytterst trevliga timmar i Nacka. Älskar min mosters hus. Sådär mysigt gammaldags utvändigt med en enorm tomt, uthus, gungor och leksaker och en privat brygga. Jag vill också ha en privat brygga/badplats på min tomt. Vilka underbara sommardagar man skulle få. Idag pratades det mycket om min überduktiga kusin Elin som stod för båda målen när Sveriges hockeylandslag slog Kanada inatt för första gången i världshistorien. Grymt!


my daddy

Grattis älsklingspappsen på Fars Dag! :)


kalas

God morgon! Eller ja, god och god. Tittar man ut, som jag inte kan undvika när jag sitter vid mitt datorbord, blir man ju lite smått deprimerad. Men annars är det en god morgon. Jag har ätit frukost och gjort mig iordning för att om en kvart bege mig till Stockholm och släkten. Min lill-kusin Carl fyller 4 år! Ska bli väldigt trevligt. Därefter ska jag åka och träna med mamma och Conny. Hur allt plugg ska komma in på något sätt har jag inte riktigt klurat ut än. Men det kommer. Om inget annat blir det väl en natt av kaffedrickande och massor av läsande.



lördagkväll, söndag morgon?

Som tidigare nämnt skulle ju helgen hängivas åt plugg, vilket som vanligt gått käpprätt åt skogen. Har inte blivit något av den varan än, har gjort mycket annat trevligt dock! Läste lite grann ikväll, men det var ganska mycket text så känner att det får överlämnas åt morgondagen. Hur jag ska få det att gå ihop med kalas, träning etc får bli en öppen fråga. BYE



Stekheta redan i sjunde klass.


lördag

Det blev helt ändrade planer när mamma och Conny skulle åka till Gränby C och jag ville självklart åka med. Fick en kvart på mig att fixa i ordning mig och äta frukost så det blev snabba puckar. Väl där tittade jag på en svart och en vit fuskpäls från H&M men valde att inte köpa någon. När jag kom hem och såg att Engla köpt likadana ångrade jag mig lite, de var snyggare än jag kommer ihåg. Fick i alla fall med mig lite hudprodukter hem. Har för inte så längesedan köpt en helt ny uppsättning, men den funkade inte för mig. Jobbigt när de kostar ganska så mycket, men köpte ännu en ny idag. Förhoppningsvis fungerar det bättre. Fick även med mig en farsdag-present till pappa! En parfym och en deodorant från Björn Borg. Hoppas han blir glad :)


Kan inte ladda upp någon bild just nu så får bli en som visats förr. Denna sötis ska jag träffa imorgon då brorsan hans blir hela 4 år! Kalas :)

god morgon

God morgon allesammans! Tog en lååång sovmorgon och gud så skönt det var. Vaknade först i ottan och tittade ut, fyfan va deppigt. Bara att sluta ögonen och sova bort lite mer av denna tråkiga dag. Behöver egentligen åka in till staden och inhandla diverse nödvändigheter, men jag orkar inte. Ikväll är det match, titta inte spela så att säga. Och nu blir det en stoooor frukost. (Har dock fuskat och ätit lite godis redan)


SATC

Oh, ikväll har jag haft trevligt! Var som sagt hemma hos Tove där det lagades jättegod mat i ledning av Sara. Tagliatelle och kycklinggryta med soltorkade tomater och basilika. Mums... Godis, chips, guacamole, cola och fanta dessutom. Toppenkväll helt enkelt! Det höll ju på att spåra där när Sara övertygat mig om att Robin E inte behövde min röst... Några panikartade minuter men det gick ju bra tillslut. I och för sig åkte min älskade Lars men det var nog tid nu. Det var nog det!

Och för er som har missat det så är ju en ny "Sex and the city" film på G! Inspelningen ska påbörjas nästa sommar. Grymt.


fredagkväll

Idag har vart en upp och ner dag. Provet gick inte bra, inte sista frågan i alla fall. Men det är ju ganska svårt när man inte gått igenom det som kommer, som en 20 poängsfråga... Så ingen idé att ödsla tid på. Nu sitter jag hemma i min nya hemmafavorit flanell-skjortan och har precis vaknat ur en liten dvala. Ska strax fräscha upp mig lite för att bege mig mot ICA för att möta upp Sara, Tove och Ginette! Vi ska laga middag tillsammans och titta på Idol/film. Mysfredag, välbehövligt!

xoxo


plugg plugg plugg

Har gjort klart en hemtenta från matematiken nu och funderar starkt på att sova en sväng. Har träning klockan 9 ikväll och är så himla trött nu... Och har träningsvärk haha, men så ska det va! Imorgonbitti är det även dags för prov i Företagsekonomi B. Får ha med boken dock så inget som behövs plugga till! Sen är det helg och vad innebär det om inte meeer plugga? Filosofiprov på måndag. Men ska hinna med lite annat kul också. Hörs sen!



kraftkällan

Åh, har vart och tränat med mamma och Conny och det var helt super. Jag har ju suttit på mitt lata arsle i närmare 4 månader nu?! Om inte längre... Även fotbollen har tränats sporadiskt ända sedan början av sommaren. Dags att börja röra på påkarna nu och det kändes riktigt bra och kul idag. Handlar ju bara om att komma igång igen! Det är Kraftkällan som gäller nu, mycket bättre än Friskis. Blev ju att jag inte förnyade mitt kort där då jag inte tyckte det var speciellt fräscht. Har dock hört att de byggt om nu, men men! Kraftkällan it is.


Soluppgång utanför Peloponessos i somras.
Tagen av Conny

obama

Ännu en lång dag i skolan som gick lite sådär hehe.. Badminton på morgonen var dock rolig, jag och Elina vann mot ALLA killar! Eller...? Senare köpte Sean polkagris av mig eftersom vi slagit vad om vem som skulle vinna valet. Hallå, solklart att det skulle bli Obama. Fanns inget annat alternativ, men Sean kände inte samma sak... Synd. Rolig smakupplevelse fick han dock. Vill du också ha en är det bara att köpa polkagrisar av mig, Jennifer och Elina. Grrreeeat!



Blivande presidenten Barack Obama med USA's nya first lady Michelle. Fint.

man lever inte i nuet förutom när man vill fly

Idag har jag helt omedvetet framstått som elak, ett missförstånd, men jag har ändå så himla dåligt samvete. Självklart eftersom jag är en sådan överdriven analytiker av allt och kan dessutom inte släppa minsta lilla! Måste tränas bort, skyller jämt på att det är medfött men det stämmer ju ej. Nu sitter jag och tittar på "2 1/2 men". Så jävla roligt! Innan var det "How I met your mother", nästan lika roligt det med. TV är allt bra underbart det. Rostade smörgåsar med ost och apelsinmarmelad är allt bra det med!


Jag vill vara i Spanien, blond och brun.

t r ö t t

Då sitter man här, har knappt orkat röra på mig sen jag kom hem. Så jag sitter här, jag tillsammans med 13 polkagrisar. Nej, jag är inte sugen. Jag är hungrig. Långa dagar suger, man blir så hungrig framåt 5-snåret då man inte ätit sedan kl. 11. M å s t e  p l u g g a. O r k a r  i n t e. Depp jag blev när det kändes som att hälften av vår klass var borta idag, i Thailand, USA m.m. Avundsjuk till 100. Säger då det.



Allt var så mycket lättare när man gick i högstadiet med J. ovan.

söndagsmys

En riktig brakfrukost blev det bestående av rostade mackor med ost och marmelad, kokta ägg och skorpor! Älskar söndagsfrukost för då har jag oftast inga planer och kan sitta och äta frukost i evigheter. Framförallt äter jag frukost med familjen så jag slipper plocka fram och plocka bort allt. Jag orkar aldrig det, därför blir det bara någon smörgås i annat fall. Egentligen brukar söndagar innebära plugg och idag behövs det mer än någonsin... Men innan lovet sa jag att jag inte ens ska titta på skolböckerna under lovet och det håller jag! Jag behöver det här lovet mer än någonsin, så idag blir det bara tv och mys! Får ta allt skit sen. Oj vilket långt inlägg, ha en bra söndag ni med!


Saknar er och saknar alla oss tillsammans!

god morgon!

Vädret är faktiskt riktigt härligt idag! Klarblå himmel, soligt men ändå bitigt i luften. Har lust att sätta på mig jättegosiga kläder och bara gå på en härlig höstpromenad. Men nu ska jag äta frukost i alla fall!



Den här värmen skulle ju inte heller vara helt fel

always BJ's

Bloggen är utmärkt när man inte har något att göra. Det går bara skitskräckisar på tv och bloggosfären står still. Okej, kan erkänna att filmerna på tv kanske är helt ok, men är riktigt cheesy så vågar inte titta själv. Tobias var här på middag, sen drog han och min bror iväg på pokerkväll medan jag och mamma tittade på Mamma mia! Hur mysigt som helst. Snart kommer Tobi tillbaka och då ska vi mysa med BJ's Fish food som han tog med sig hit vid första stoppet.


Chokladglass med marshmallows, caramelsås och chokladfiskar, yum!

girls and shoes

Som jag sa har lovet spenderats med diverse saker, men främst har jag faktiskt tagit det lugnt. Shopping och städning har det även blivit mycket av. Vi hade en insamling av kläder som senare skänktes till de med sämre förutsättningar i Vitryssland. Passade då på att rensa rejält i garderoben. Passade dessutom bra då jag införskaffat en hel del nytt, bl.a. efter en shoppingdag i huvudstaden i veckan. En svart sopsäck fick lämna min så dåligt organiserade garderob. Men som sagt, har städat mycket i veckan så nu börjar jag få ordning även där inne. Skönt!


Kikade i torsdags på ett par skor från DinSko och en fuskpäls från H&M, men beslutade mig för att vänta lite med det. Känns som att väldigt många har just de plaggen, men egentligen spelar det ju ingen roll heller. Nej, tror främst det var att jag inte var på shoppinghumör igår, tro det eller ej. Förutom hippie-outfiten såklart!



Spanade in ett par skor av samma stuk från Donnagirl när jag var i Stockholm. Köpte de aldrig, men ångrade mig genast när jag såg dem på jättesnygga
Amanda Bergs fötter. Ville därför köpa ett par liknande, men de ovan från DinSko är inte lika vassa. Fan vad jag ångrar mig.

Jag är tillbaka!

Jag vet att blogguppehållet á la blondinbella har varit långt och fruktansvärt jobbigt för er... Nej men skämt åsido, har verkligen inte haft någon lust eller tid att skriva så bloggen har blivit lidande. Men nu är jag back in business för lite dagligt slöskrivande. Lovet har varit skönt och välbehövligt med en mix av mys, fika, vänner, pojkvän, fest etc. Igår var det maskerad. Kvällen började bra och glatt hemma hos mig, jag och Sara var hippies medan Frida var djävulen och mer behövs inte sägas!


Peace (se halsband och tecknet) var en uppstickare hela kvällen för oss hippies


Frida körde på den mer arga djävulska stilen!


Som sagt, peace och glatt humör!


Många misstogs mig för att vara pocahontas igår. Kan det vart fjädrarna som gjorde det?


Lika söt kvällen igenom! Och Sigges tiger fick vara med på bild :)