tuesday baby

Ja då kom man hem efter ännu en lång dag. Nationella i engelska som jag inte vill prata om. Sedan var de lite chill, spanska muntligt och sånt där.. Även volleyboll där Calle överraskade Elina med att serva henne med maxad kraft rakt på huvudet. Fullträff är vad jag kallar det! Sedan blev det till att sola, men kön var så jävla lång och någon störd brud i rött fodral trängde sig i kön vilket ledde till att jag blev försenad till mitt nästa ärende... Jockes hårklipp! Blev riktigt bra, därefter bjöd han mig på en sallad. Visst är han gullig min bror!
Är nu hemma, proppmätt och tittar på Ugly Betty. Längtar dock tills ikväll då Tobias kommer förbi med två filmer, chokladpudding, grädde och frukt!



Laddad inför skol-DM i volleyboll!
Team Thoren 1B
Joffa, Elina, Emma, Marre, Calle, Jonte

summering

För att summera dagen kan man säga att den vart ganska slitsam men ändå gått relativt fort. Vart lite panik när jag jobbade över och hade cirkus en halvtimme på mig att äta, byta om och ta mig till träningen men det gick bra. Blev lite tufft för mitt arma huvud när det blev lite många bollar som hamnade där eftersom gårdagen inneburit massa kadaver. Men, jag mår fint så allt är lugnt. Har ätit mycket glass även idag, men inte den på Gottis underligt nog. Nej det var icke fint väder så kändes inte riktigt passande. Blev istället en köpt strut och lite vaniljglass med krossad choklad. Är väldigt trött nu och känns som att det är dags för sängen, har ju nationella imorgonbitti så man behöver nog sina 8 timmar. Så god natt och dröm söta drömmar!

Oh, längtar tills jag står vid denna grind igen men denna gång tillsammans med Tobias, Elina och Daniel!

image228

måndag

Vi vann matchen med 1-0! Bloggade inte direkt efteråt för jag mådde inte så bra, så det blir uppdatering nu istället. Har håltimme i 3,5 timmar som snart är över tråkigt nog. Sedan blir det spanska, jobba och sedan träning. Här ligger man i vettni. Skulle även behöva plugga när jag komme rhem men det kommer jag känna mig alldeles för nöjd för att göra. Är astrött även fast jag gick och la mig jättetidigt igår. Jobbigt. Nej nu blev de brådis.

bye
image227


småtimmarna

Ja, då sitter jag här framför min lap igen. Har haft väldigt roligt ikväll och som sagt gått upp ett antal kg. Därav sitter jag och knaprar på lite mango nu, mumsigt! Av någon anledning känns det nyttigare att äta något nyttigt som frukt eller dylikt istället för att inte äta något alls. Helt weird.
Men nu när jag slår på tvn så börjar CSI Miami precis! Som handen i handsken. Kan berätta mer imorgon om min kväll. Nu ska jag fortsätta knapra på min mango tills jag somnar.

ppuuuss!

image226


Jesse mccartney - leavin'

Denna trallvänliga låt är den mest spelade i mina öron för tillfället!



grandma

Då kom man precis hem efter en dag av aktiviteter. Först och främst behövde jag köpa nya fotbollsskor och tillbehör, så det blev ett jävla åkande eftersom de jag ville ha inte fanns i min storlek.  Tills slut blev det i alla fall ett par svarta Adidas Predator som jag är mycket nöjd med. Blev även en sväng till Gränby C där jag införskaffade mig två stycken cardigans, en korallfärgad och en grå. Därefter åkte vi till mormor för att äta lite grekisk lunch på Grekens i Knivsta. Nu, en souvlaki mättare sitter jag med relativt mycket magont och förbereder mig för nästa måltid, grillat.. Har förmodligen gått upp ett par tills ikväll, lagom till matchen imorgon där det är bra att biffa upp sig lite. Nä nu ska jag relaxa en stund.
Tjarråå
 
image225
Jag och Linn sliter i köket medan Jennifer och Sara är lyckliga åskådare!

soooommmar soon

Det vankas fredagkväll, vilket betyder att denna underbara soliga dag börjar bli lite kyligare. Helt galet fint väder idag. Varmt hela dagen. Åt till och med frukost på uteplatsen och blev kvar där i någon timme. Sedan blev det till att åka in till city, där det blev en kär återträff med Mikael och Joakim. Blev till att köpa sig en glass, denna gång blev det smakerna mango, dulce de leche (kola) och såklart mintchoklad! Satt på bryggan och bara njöööt. pL snodde mina glajjor, men återfår dem förhoppningsvis.. Hehe, har ju rätt mycket saker som blivit kvar där hemma. Träffade även Malin (Jockes mamma), tokhärlig människa. Har saknat henne!
Kom inte hem utan något köp heller, utan denna dag blev det en härlig sommarklänning. Ooh va det bara skriker vår, sommar och värme överallt! Man blir på så bra humöööör!

image224
Imorse på min och Sigges morgonpromenad

God morgon

Ja, god eller god. Av någon anledning är jag uppe vid denna tid på min lediga dag. Har dessutom varit vaken i nästintill 1,5 timme. Vaknade när resten av familjen var uppe och röjde när de gjorde sig iordning och har inte kunnat somna om. Har legat och tittat lite på Vakna! med The Voice, helt okej. Men nu är det nog dags att äta lite frukost, ut med Sigge och sedan uträtta dagens ärenden.

image223

sol sol sol

Åh så skön denna dag varit. Har ju bara en lektion på torsdagar, historia i två timmar. Då kommer man dit och har genomgång i 40 min, sedan fick man gå! Hur skönt som helst, bara ut i det fina vädret. Svängde runt på stan i lite för många timmar för mina stackars fötter (heels..). Men men, det var det värt. Är en kofta, en blus och ett par skor rikare i alla fall! Därefter blev det hem och äta och sedan har jag vart ute och promenixat (=tjockat mig vid en bänk) tillsammans med Sara. Så himla trevligt och avslappnat. Vi bor ju praktiskt taget grannar så detta är ett måste flera gånger! Har ju då även helg nu, så det känns riktigt braa...

image222
Ni trodde väl ändå inte att jag skulle glömma?! ;)

mint chocolate

Försov mig imorse, inte så att jag missade något i skolan eller så.. Men hade tänkt träna innan och nu blir ju det icke fallet. Ska köra en svängom inne i Uppsala stad efter min enda lektion idag, sen har jag ju helg! Har en dejt ikväll också by the way.

Fan alltså, inatt har jag drömt om mintchoklad-glass heeela natten. Åt det första gången i USA and I was hooked. Jag medger att jag inte heller förstod tjusningen när det där fanns så mycket annat att välja på. Men tro mig, när jag smakade, det var så himla gott. Har letat efter subsitut i Sverige men inte hittat någon, förrän nu! Gottis har mintchoklad som en av smakerna bland sina kulglassar! Köper en idag och fotar! Läängtar...


sunnny wednesday

Borde vart slappt idag men så är inte fallet när man har jobbiga naturuppgifter och historiafrågor att plugga in. Blir väl att sitta sent inatt antar jag, skönt att jag har sovmorgon dock. Måste ändå upp med Sigge imorgon, så kan inte sova alltför länge. Känns inge bra. Hade förövrigt träning nyss som gick käpprätt åt helvete för att tala klarspråk. Tajming, passningar, you name it, det var OFF. Glömde dessutom fotbollsdojorna hemma, så fick åka hem och tillbaka efter skolan. Yey..  Aja, ska äta, ta ett riktigt lååångt bad och sedan plugga... Kul liv jag har nu förtiden va?!



kvällning

Nu har jag vart hemma ett par timmar och inte gjort något speciellt märkvärdigt. Lagade mig lite wokade grönskaker med ost, lite ägg och keso! Har även spanat in resrutten i Grekland i sommar. Jag ska ju tillsammans med min familj + youknowwho segla i det grekiska öriket, en vecka i juli! Längtaaar.. Nu sitter jag väl mest och väntar på att DH ska börja.



...ARN

Kom precis hem för dagen då, tisdagen har som alltid varit lång! Två timmar svenska, lunch, två timmar samhäll, en timme spanska och sedan en timme idrott och sedan är klockan fyra och jag slutar för dagen! Idrotten idag var riktigt rolig då vi spenderade timmen på Fyrisfjädern och spelade badminton. Diverse smeknamn delades ut som var väldigt träffsäkra med tanke på våra kvalitéer på badminton. Vev arn (jag), Prick arn (Elina), Sop arn (Carl), Fusk arn (Marre) och Cheat arn (Bisar) var de namn som tilldelades! Väldigt korrekta tycker jag. 
Jag och Elina har dessutom gjort slag i saken och börjat cykla till skolan! Yes du läste rätt. Jag och Elina cykla?! tänker du säkert nu och det är sant. Alldeles underbart att cykla i detta fina vårväder dessutom. Har dessutom ätit två glassar och en hamburgare på stan. Gottis kulglassar är oslagbara för er som inte prövat. Massa underbara smaker. För mig blev det choklad med chokladbitar, mangosorbet och mintchoklad! AS gott...
Ikväll är det plugga som gäller, har en analys att skriva klart. Men börjar nog inte riktigt än, känner mig fortfarande så stolt för cykelturen! hihi,
have a nice day

image220

cheap monday

Alltså idag är en såndär dag man verkligen fasar för när man går och lägger sig kvällen innan. När man vet att man inte kommer få en lugn stund. Därför tar jag den stunden nu, med bloggen! Skoldagen idag består egentligen av tre lektioner, men vi har massa inlämningsuppgifter och sådant nu så det är plugg nästintill hela tiden. Håltimmen idag på tre timmar bestod av att göra en labbrapport och förbereda en muntlig redovisning till naturen på onsdag. Första lektionen fick vi ett grupparbete som ska vara inlämnat på fredag. Spanskan var som vanligt. Sen självklart har de börjat med obligatorisk närvaro på matten, så det blev en timme och fyrtiofem minuter där med. Sedan upptäcker man att bankomat-kortet ligger hemma, så kan inte köpa mat på stan. Nej, hem och slänga in en färdigrätt i mikron. Imorgon är det en filmanalys som ska göras, på onsdag är det historiafrågor och naturfrågor som ska vara klart/läxförhör onsdag respektive torsdag. Känns som att man inte kan andas. Men men, om 40 min ska jag i alla fall ner och träna och göra av med lite energi på det, sen är det hem och titta på filmen som ska analyseras. Japp, skola, träna, plugga, sova. Kul liv va? Satt dessutom och jobbade till kl 1 inatt, suck! Nej usch dags att sluta tycka synd om sig själv faktiskt. Fast det är ganska skönt att bara vara arg på lärarna som ger oss såhär mycket. Mycket skönt. 

image219

hahahaha..

Före


 Efter


scaaary


Gårdagen spenderades i Årsta. Framåt småtimmarna blev det en McFlurry i staden tillsammans med André och Martin. Linn dök även upp, glatt överraskande! Blev lite sånt där övertrött skrattande innan det bar hem till Sävja igen. Idag har jag sovit länge och sedan jobbat. Ska iväg nu så bloggar mer later, bye.

grönan

Dagen till ära har då spenderats tillsammans med Elinas family på Gröna Lund! Hennes bonuspappa Erkki jobbar på Bravida och de hade hyrt hela stället idag så allt var gratis! Great va? Jag och Daniel fick äran att följa med! Har lite ont i magen för åkte lite karuseller ja inte borde plus att jag ätit langos, stor slush, sockervadd, popcorn och en lång rem! Japp, en av varje till mig själv också, inget smakande här inte. Man ska ju ha mycket av det goda.. Jag vann mot Daniel på slå groda dessutom, mohahahahaha.
Nu väntar jag på att maten ska bli klar, mamma & Conny grillar! Muuums..

Kan lägga in lite bilder från dagen när Elina lagt in sina på datorn!
pusss
image218

heeeeeeeeelg

Historiaprovet gick verkligen åt helvete. Och jag vet (!) att folk gnäller på mig/oss (Jag, Elina) för att vi jämt säger att det gick dåligt och sen får vi ändå bra resultat.. Men det beror ínte på att vi ljuger eller så, utan endast att vi har höga krav på oss själva! Alla människor har olika motivationer och mål och det som är ett bra resultat i den enas ögon behöver inte vara ett bra resultat i ens egna ögon.
Men men, dagen blev snabbt bättre då jag och Elina körde en svängom på stan.  Mötte även upp Maria, sötis, nyligen blivna 16 år. Skulle främst köpa present åt min farmor, men det blev ett par linnen och lite örhängen och sånt smått och gott till mig med! Till farmor blev det en bok, chokladpraliner, ett fint ljus och en stor blombukett. Hon vart superglad! Mötte även upp bror min och shoppade lite skor. Han lyckades fynda tre par skitsnygga sommarskor, lite avis man blev. Tycker inte själv att man hittar så mycket skor i år som man brukar, men i och för sig har våren bara börjat!
Kom precis hem då efter en jättegod middag hemma hos min älskade farmor. Konstigt nog ekar det tomt förutom Sigge som självklart skall som en galning när man satte nycklarna i låset. Ska gå på detektiv-runda nu.
tjaarrrå

image217

latmasken Jossan

Ja, som sagt slapp dag. Har dock gjort lite nytta på Tbs öppet hus. Ett par bullar och några koppar choklad med grädde hann också slinka ner! Annars var det ju tänkt att jag skulle plugga men har fått någon slags blockad i huvudet. Har helt lagt av nu, orkar inte längre. Känns som att man slitit hela året och nu räcker det. Är så galet trött och vill bara sova. Men som min gamla bildlärare Marie sa: Det som skiljer elever åt betygsmässigt är att mvg-elever håller hela vägen. Så, time to step it up kanske. Eller kanske inte. Eller så får jag lita på min inlärningsförmåga som jag är relativt lyckligt lottad att ha. Lär mig saker väldigt fort och arbetar faktiskt ganska snabbt. När jag vill. Men ibland är jag en jäääävla latmask, som min fotbollstränare sa igår. Stämmer så väl, ack så illa.

Danmark i hjärtat
image216

torsdag

Relativt slapp dag. Började med Nationella prov, engelska uppsats. Sedan var det två timmar tills vi skulle på Studiebesök på UNT så jag, Jennifer och Elina passade på att strosa runt lite på stan. Elina köpte även sin klassiska kulglass:

(-Vad kostar det?
- 1 kula 15 kr, 2 st 20 kr och 3 st 25 kr
- Jahapp, kan man få fyra eller?).

Vi satte hos nere vid ån tillsammans med några andra trevliga tbs-prickar. Underbart. Trevliga människor och fantastiskt väder. Tråkigt nog har jag historia-prov imorgon. Andra världskriget, det viktigaste momentet hittils och jag måste råplugga idag eftersom jag försummat det innan. Så ovärt eftersom det är Marias födelsedag och allt! Grattis sötnos.
Egypten förra året
image215

trött

Brist på fantasi, så slänger in en "dagens"

Dagens klädsel:
svart fodralliknande sak, mönstrade nätstrumpbyxor, svarta pumps
Dagens accesoarer: none
Dagens frilla: wild and crazy (naturliga svallet dvs)
Dagens smink: foundation, mascara, solpuder
Dagens bästa: vår egna byggda bil på naturkunskapen fungerade :D
Dagens sämsta: bilen kraschade in i ett skåp och gick sönder
Dagens köp: svart lack-väska, cheeseburgare, cheesecake
Dagens sysselsättning: skola, hänga på träning, tv, pizza
Dagens längtan: Grekland, segla i det grekiska öriket.. mmh..
Dagens låt: Chester See - Beautiful
Dagens humör: Trött men glad


Skylten säger: Rastning av hundar förbjuden. Sigge då...

image214

nails!

Får verkligen panik att matchen är just nu och jag är inte där. Sån där panik som får folk att bita på naglarna, något som aldrig skulle falla mig in för det är så sjukt äckligt. Nej istället klippte jag av dem nyss och målade dem svarta! Använde mig av Helena Rubinstein - Glorious Nail Laquer. Fungerade helt okej bra, men det var lite rinnigt och skiftar lätt i grått vilket jag inte gillar. Ska nog köpa mig ett svart Depend istället. Superbilligt och alltid pålitligt!

image213

beautiful



But to get weak in the knees
fall head over heels baby
and every other cheesy cliche..
Yeah I'm swept off my feet,
oh my heart skips a beat,
but there's really only one thing to say..
God damn, you're beautiful

hunden sigge alias sigward

image212
Mysigt när man vaknar med en kelsjuk vovve som lagt sig och vilat på ens rumpa. Hahahaha, skrattade gott & länge.

Sitter och tittar på reprisen av OTH med en colaburk i handen (det enda jag får i magen). Jag hängde inte riktigt med i slutet av förra säsongen av programmet så var inte alls tjing på att de skulle återkomma fyra år senare. Jag har inte heller någon aning om vad som hände i slutet, jättemånga människor har ju bara försvunnit. Men jag gillar ändå serien, som allt annat var den bäst i början, men tycker ändå att den håller en bra standard. Jämförelsevis med OC som verkligen gick från att vara bästa någonsin till riktigt pinsam!
Annars har jag väl spenderat dagen med att titta på re-runs av gamla program. Sörjer fortfarande att jag inte kan spela ikväll, speciellt nu när det är så fint väder. Har träningsabstinens då jag inte har tränat sedan i onsdags! Har vart sjuk sedan dess, riktigt jävla low.

Vet ni vad jag insett? Att hålet som man dricker ur på colan sitter på olika ställen på varje cola. Snilleblixt!
image211

meningslöst bloggande

Ja, då ligger jag i min svartrutiga säng, sluter ögonen och försöker sova. Går tyvärr inte, stoppas av en ilande känsla i magen. Är så jävla pissed att jag inte kan spela ikväll. Skulle lätt bli roligaste matchen i år. Får inte ens åka och kolla and it sucks!
Ja, har ju då vart sjuk hela helgen men hann som sagt med vissa trevligheter ändå. Hann även med lite shopping faktiskt. En klänning, ett linne, solglasögon (hahaha never make it home without a pair), knästrumpor och en freebra. Extra spänd på att prova den sistnämda. Bli inte förvånade om jag slänger in en bild senare idag eftersom jag har så jääävla tråkigt.

image210
Made by workers at the hotel in Egypt

Haha, blir alltid lika glad när jag tittar på denna bild.
Såhär såg det ut på min säng i hotellrummet.
Handdukssvan + mina glajjor som nu ligger på botten av Lyssnaängen.
Saknar Egypt, längtar till Grekland och Spanien!

Engla

Jag, tillsammans med min familj har följt Englas försvinnande slaviskt sen start och jag vill spy, inte för att jag är magsjuk, vilket jag är, utan för att hennes kropp nu hittats. Jag vill spy för det känns verkligen hemskt djupt ner i magen. Hon har blivit mördad av den 42-åring som vart häktad i snart en vecka. De hittade hennes lilla kropp nergrävd i Gästrikland. Jag tänker bara på hennes familj, nära och kära. Hennes mamma. Om någon såg på Efterlyst i torsdags var det ett klipp med Englas mamma, där hennes ögon lyste av lidelse och sorg. Tänk att få beskedet att ens 10-åriga dotter blivit mördad. Hur tankarna måste gå nu. Inte veta vad hon har fått utstå. Det har ju även framkommit att han är skyldig till Pernilla-mordet i Falun för nästan 8 år sedan. I Efterlyst tog de även upp att han tipsats om vid ett flertal brott förra året. Tänk att detta som hänt Engla kunde ha undvikits, något som kommer tynga samvetet hos många människor under en väldigt lång tid.

Bild tagen från
aftonbladet.se

sov gott och dröm söta drömmar

Jo jag vet, jag är riktigt dålig på att uppdatera nu men tänker inte be om ursäkt eftersom jag själv är min enda viktiga läsare! Igår var det min och Tobbes ettårsdag, vi hade jättetrevligt men jag var så himla sjuk och risig.. Kändes inge bra eftersom det även var Tobias födelsedag, men han tog väl hand om mig! Vi kom i alla fall iväg och åt jättegod mat och sedan hyrde vi masssssor av filmer som vi gick hem och tittade på med lite schwarzwaldtårta, our favourite! Sedan blev det spakväll med bastubadande! Jättenöjd.
Mina kära flickvänner var hemma hos Tove och hade det enligt uppgifter asroligt, så blev tvungen att caatcha up lite idag. Efter lite fotbollstittande, burgare och allmänt stan-häng drog jag vidare hem till Frida där mitt trevliga gäng väntade eller var på språng? I alla fall bar det av någonstans där kvällen/natten (?) började lite knaggligt men artade sig och blev riktigt lyckad. Höjdpunkten var då min och Saras egna version av "low low low"! Ohhh..
Nu ska jag lägga mig i min säng med en stor t-shirt och mina raggsockor, och sedan titta på någon film! Vilket underbart sätt att avsluta kvällen på.
godnatt
image209
Försökte hitta en passande bild till inlägget och fastande för denna. 
" Yes Sara, I will marry you! "

goffning

Jag vet att jag är sämst på att uppdatera nu för tiden, känner bara inte att jag har något vettigt att tillföra. Är hemma idag, mår inge vidare i halsen och nosen så det blir att vila upp sig lite. Världens största historia-prov imorgon, vet inte om jag kommer vara fit att gå då heller så vet inte om jag orkar börja plugga heller. Känns mer inbjudande att ligga och goffa i soffan hela dagen. Kanske skriver något sen. BAJ

fiffaaaaan

Hade skrivit ett lååångt inlägg som helt enkelt raderades. Blogg.se är jätte dåligt. Hörs imorgon.

ni skriver bara massa jävla smör och lögner

Något jag verkligen inte tål är dessa oändliga kärleksförklaringar, fjortisar emellan! Detta gäller då främst brudar och är väldigt vanligt i mitt kära Uppsala. Det är som att dessa tjejer, främst 92or, byter bästaste mest älskade vän varje vecka. Om man tittar på internetsidor som vederbörande har står det jämt och ständigt:

"Min kärlek till dig är obeskrivlig"
"DU är den enda som förstår mig"
"Jag älskar dig med än allt"
"Alla snackar skit om oss baby men dem är bara avundsjuka bitchar"
Och den alldeles för ofta missbrukade "Du betyder <3<3"


Allt för ofta har även brudarna skrivit något som kan liknas en novell till sin dåvarande bästa tjejkompis, för att några veckor senare bara byta namn på bruden men behålla texten. Alltså vad är detta? Jag älskar dig brukade betyda något. Nu har det missbrukats till tomma ord som allt annat. Jag klarar verkligen inte av det. Fattar man inte själv hur dum man ser ut eller? Jag är otroligt glad att detta främst sker bland som sagt 92- och neråt. Kanske för att dessa är de enda som fortfarande flitigt använder Playahead. *OMG Platina Vip, must have!!!" Men självklart finns undantag, men utan att låta för självkär så är det inte vidare värst vanligt bland mina jämngamla. Thank God!
Hoppas ni känner er träffade för ni är jävligt många ska ni veta!

there are certain people you just keep coming back to

Söndag, riktig degardag. Låg i sängen och tittade på film fram tills nästintill nu, då åkte jag med Conny till ICA och handlade lite inför middagen. Blev ju lite Sourcream & Peppar chips och Fresh Island-dip till kvällningen. Hittar ingen dip som fungerar bra med den nya chipssmaken. Sourcream fungerar ju med det mesta, men favoriterna taco, holiday och tortilla går inte ihop med Peppar. Hoppas denna lite mildare smaken behagar.
Tittade som sagt på film, Drive me crazy blev det. Har sett den flera gånger förr, men det är en sån där feel good-film som tåls att uttjatas. Riktigt amerikaniserad high school film om den snygga och modemedvetna Nicole som ska gå på en gala men den perfekta killen. Olyckligtvis går han med en annan tjej istället. Nicole får panik och måste hitta någon annan. Hon knackar på sin grannes dörr. Men han kan inte gå som han ser ut så Nicole använder sig av sina skickligheter och ger honom en makeover. Massa intriger är inblandat, sådär lagom roligt! Det bästa är på galan, då Nicole och grannen självfallet blivit kära på riktigt och Nicole frågar:
"Who are we making jealous this time?"
"Everyone Nicole, everyone"
Ja, de både ville från början även göra sina ex avundsjuka. Gulligt.


you used to be the one everyone wanted to be

Matchen idag, ja, den får lämnas okommenterad.
Åt precis middag tillsammans med Conny & mamma, hamburgare plus massa sallad och min egna vinägrett-dressing. Är helt oljig om händerna efter, men det spelar ingen roll när det är så gott. Min är mycket godigare än den äckliga på Cupido, smakar ju bara olja.. Dem har säkert inte ens vitvinsvinäger i heller. Håller mig till tzatsiki om och när jag äter där. Men, som Jennifer säger, så är kyckligen där så himla ofräsch. Unico eller Ahlbergs är mycket bättre på den fronten.
Ikväll är jag otroligt sugen på att hitta på något med några vänner. Är lite taggad på fest men utbudet är inte så lockande, så det blir nog någon random film och så.
Gårdagen spenderades ju hos Maria = Mys, glass, chips med tacodip, Underbara älskade och Tzatsiki - Vänner för alltid. 

Sommar, snälla ta plats. Creds till våren, men jag vill ändå ha dig sommaaar..
image208

u-truppen

Har precis packat fotbollsväskan, ska bara äta middag och sedan bär det av till Maria för myskväll. Vi måste ju ta det lite lugnt, har ju match imorgon och jag har mycket att göra upp för efter förra helgens katastrof. Blir att tagga till max med protein-shake och massa pasta ikväll då. Eller chips och glass, men tagga i alla fall?!
Juste, läste inlägget och såg att jag skrivit att matchen var på Stenhagen, ett ärligt misstag eftersom jag pratade med en viss herre om just den planen. Blev väl lite insnöad och skrev fel. Matchen är på Årsta för alla er Danmarks fans som planerat att komma.
Men vafan, plattar håret samtidigt som jag skriver och slant med handen och brände mitt jävla finger. AOOOOUUUUHW!!!  
Toksnygg i ett av Danmarks alla ställ.
image207

fredag

Har jobbat lite idag på eftermiddagen, sög lite att jag inte var där hela dagen istället. Blir mycket mindre utdelning nu. Men kunde å andra sidan gotta mig i massa kakor på mammas kontor, mohaha. Spelade mest fotboll med några av killarna, så det var nice. Man får ju en liten boost för självförtroendet också när över 30 barn kastar sig över en och förklarar hur mycket dom saknat mig! Hahaha ser verkligen hur min bror skrattar när han läser det här..
Det kommer han i alla fall inte göra förrän på söndag eftersom han ska dömma innebandy i Örebro, hurtig bror man har. Ikväll ska jag ju till Maria, får se vad vi hittar på för bus. Myskväll eller om det blir drag. Jag längtar vilket det än blir, saknar henne som attans! Imorgon blir det match på Stenhagen IP, får se hur det går. Blir jävligt tufft..
Får hoppas på det bästa bara.
Nej, nu ska jag gå ner och äta lite sushi, mumma!
puss

maria liljestrand

Ja, då var det helg igen! I alla fall för mig som går på Thoren då fredag = eget arbete. Ska jobba på eftermiddagen sen ska jag träffa Mariaaa! Som jag saknar henne. Vi har inte setts så mycket, helt stört eftersom hon är en av mina absolut bästa vänner. Ska sova över dessutom, ska bli riktigt mysigt.

Love you hun'
image206image206image206

"we call them negerb, nonono..."

Idag hade jag två lektioner, engelska och natur. Inget gick bra kan jag säga. Engelska, som vanligtvis är mig ganska fördelaktigt, gick inte alls så bra som det ska gå. Besviken på mig själv. Naturen, okej, den blev faktiskt lite lyckad eftersom jag och Elina kilade ner till Hemköp och fixade snacks. Chips och dip blev det, gott va? På en lektion och allt! Sedan blev de träning och efter det direkt till Stenhagen IP där de skitungarna som inte ens får tugga tuggummi på lektionerna höll till. Delar av mitt lag hade nämligen DM-match. Själv var man för gammal. Ja, då har man officiellt sett gått och blivit tanta också. Trevlans.
Nu sitter jag uppe, mest för att om jag går och lägger mig utan att göra klart en uppgift kommer jag uppleva stark ångest. Samtidigt skriker mitt undermedvetna att det aldrig kommer hända. Men ska nog gå ner och ta mig ett Wienerbröd, mums.. Tredje idag tror jag?