words of wisdom

Now that it's all said and done,
I can't believe you were the one
to build me up and tear me down,
like an old abandoned house.
What you said when you left
just left me cold and out of breath.
I fell too far, was in way too deep.
Guess I let you get the best of me.

Well, I never saw it coming.
I should've started running
a long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.
I'm slowly getting closure,
I guess it's really over,
I'm finally getting better.
And now I'm picking up the pieces.
I'm spending all of these years
Putting my heart back together.
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you.

You took a hammer to these walls,
Dragged the memories down the hall.
And when you slammed the front door shut,
a lot of others opened up,
So did my eyes so I could see
that you never were the best for me.

SÅ JÄVLA ZAKYNTHOS

 

Kunde inte sagt det bättre själv!

Taget från Annas bilddagbok:

sola, bada, dansa, fishbowls, badmadrass, glass, McDonalds, restauranger, dancing queen, rescue, waikiki, gbg-are, speedboat, saltvatten, PARTY och mycket mycket mer.


ZAAAKYNTHOOOOS

Vi är hemma. Vi lever (men bara nästan). Finns så mycket underbart att skriva om vår resa att jag nu inte kan gå in på detaljer. Kommer nog lite i taget hela tiden. Har aldrig vart med om att en vecka gått så fort och allt har varit så himla bra att jag blir helt salig när jag tänker på det. Så lycklig att få uppleva detta tillsammans med sina vänner. Varje dag har vart intensiv och vi har inte tagit det lugnt. Värmebölja var det i Grekland och temperaturen gick inte under 37 grader och låg upp emot 45 de tre första dagarna. Inte ett moln på hela veckan. Party hela nätterna långa. Sol och bad dagarna i ända. Massa trevliga människor. Sovit i snitt 4 timmar per natt. Har alltså ungefär 28 timmars sömn att återhämta. Vill nu bara ha alla härliga bilder och drömma mig tillbaka.



Problemet löst!

Jag fick låna den här klänningen av mamma istället och de övriga tre får stanna hemma. Enkelt, då var det problemet löst!

BANDED TANK DRESS


Grekland närmar sig...

Packa, åh fy fan! "Vi" har rensat förrådet här ute och med det försvann en hel del resväskor som uppenbarligen inte höll måttet. Självklart försvann båda jag så kärt brukar använda. I och för sig är den zebramönstrade jag har nu en riktig trooper men ganska liten. Det jag kommer förlora sömn över är dock hur det går lättare att stänga den idag trots att jag lagt till en hel prylar som tar plats! Letar helt seriöst under sängen och liknande för att se om jag inte råkat putta in något där. Men verkar onekligen inte så! Nu är jag bara klyven över tre klänningar, huruvida de får åka med till Grekland eller ej.

Haha, inte för att man ens ser klänningarna på bild två och tre... Men men. Jag gjorde mitt bästa!






Val

Åh, kombinerar valvakan med packningen och det går inge bra alltså! Blir mer valvaka än packning... Jag önskar att jag fyllt 18 så jag fick rösta, men nästa val så! Och ni som inte röstat, skäms! I en demokrati är det vår medborgerliga plikt att rösta, tänk på alla människor i världen (framförallt kvinnor) som skulle göra vad som helst för att få vara med och bestämma och ni bara kastar bort det. Och att inte vara insatt är ingen ursäkt då det faktiskt går att rösta blankt. Det är ju iofs inte heller bra, men mycket bättre än att inte ens ta sig till vallokalen.

SÖNDAG

Åh, passet var huuuur kul som helst. Bara jättebra powermusik och lite svettigare och hetsigare än det förra. Detta gjorde mig överlycklig efter passet men ingen lycka varar länge. Nej, för då delar Emma (den grymmaste instruktören) med sig att hon är klar med läkarutbildningen och ska flytta och därför lämna Kraftkällan. Riktigt tråkigt, eftersom hennes pass är de jag alltid krigat för att hinna med för de är  b ä s t! Fasiken va tråkigt, och självklart är hon klar precis när jag kommit igång. Aja, nu ska jag snart äta och måste ju seriöst börja packa också! Eller vafan?! Klockan är 7! GOSSIP GIRL AVSLUTNING.

YES YES YES

Idag står packa på schemat men har ännu inte satt igång. Sov lite längre än väntat och vid 16.30 ska jag befinna mig på Kraftkällan för realease på det nya BP-passet. Därefter blir det Gränby Centrum och handla lite nödvändigheter inför resan... Sen måste jag börja packa! Men jag är rätt väl förberedd ändå så det ska nog fixa sig! IMORGON NATT ÅKER VI. OM MINDRE ÄN TVÅ DYGN LIGGER VI PÅ PLAYAN!

The Sims

Åh, kalla mig besatt men jag har sådana cravings att jag nästan dör för The Sims 3!!! Måste haaaaa.....

39668240wr1.jpg

"Men han är gullig ponke"

Åh fyfan va jag hatar att gå ensam på stan på helgkvällar. Folk som ska ragga och andra som står och spyr, skriker, gråter och jag vettefan vad dom gör. Inte kommer de må bra imorgon i alla fall...

Min kväll var i alla fall tipp topp. Först tittade jag, Maria och Elina på fotbollen i Årsta och matchen var väl ingen höjdare. Men senare gled jag och Elina ner till Lingon där Josefin och Martina satt och även lite löst folk som min bror dök upp. Allt som allt en rolig kväll!

lördag

Jag bara njuter av att inte behöva göra ett skit. Ingen skolångets, ingenting! Kunna sova hur länge som helst utan att vakna upp till måsten. Istället vaknade jag upp lite mysig sådär till ett halvdrucket champagneglas vid sängkanten. Somnade väldigt fort när jag la huvudet nådde kudden, utmattande dag! Annars har jag bara tagit en prommis med Sigge och ätit lite dubbelmarinerad oxfilé, fransk potatissallad och dolmar. Drog lite efterätt före maten, chokladmousse, mumma!

It came out like a river once I let it out

There's nothing here in this heart left to borrow,
there's nothing here in this soul left to say.
Don't be surprised when we hate this tomorrow,
God knows we tried to find an easier way.
Yeah you and I will be a tough act to follow,
but I know in time we'll find this was no surprise.

Our favorite place we used to go,
the warm embrace that no one knows.
The loving look that's left your eyes,
that's why this comes as no, as no surprise.


I never take the easy way out

Jag måste ju någonstans få yttra hur jävla bra jag är. Förvånad och stolt att jag sitter i den sits jag gör nu. Inviger sommarlovet efter det absolut tuffaste och värsta läsåret i mitt liv, både skolrelaterat och även i allra högsta grad på det personliga planet. Trots alla motgångar och alla dessa gånger jag befunnit mig på den absoluta botten under året har jag rest mig varenda gång och kämpat in i det sista som en jävla dåre. Och nu sitter jag här, som sagt, och får bekräftelse genom bl.a. fina betyg som jag slitit hårt för och är jävligt stolt över. Men framförallt sitter jag här och tänker på mina otroliga vänner och min underbara familj som betyder allt för mig. Jag är bara så jävla lycklig och ödmjuk inför livet just nu.
Den här stjärnan måste ju även vara med.


Grattis Emma!

Dagen har vart lång och toppen men nu är jag helt slut! Började tidigt imorse med skolavslutning. Trevligt med plockmat och gott dricka men inte i klass med förra årets som innebar trerätters. Men blir skolan större så blir den. Därefter var det direkt hem, fixa inför Emmas student och sedan åka ner till Slottet i kylan och gratta Emma. Är så avundsjuk och det känns sjukt att hon tagit studenten. Därefter har det vart mottagning hela dagen som blev superlyckad, sista gästerna gick precis. Eftersom jag sprungit runt med Kalle och lekt halva dagen är jag nu helt slut. Gänget är på fest och jag vill så gärna med, funderar fortfarande på att åka... Men skulle förmodligen somna på bussen. Bäst att ladda inför Z.
 
Bilder från Student kommer sen.


luv it

Vet ni vad? Jag har sommarlov! Eller ja, vi har avslutning imorgon på Norrlands. Men annars har jag 11 veckors skolfri tid. Kan inte ens förstå det. Om 5 dagar åker vi till Zakynthos. Snälla, väck mig inte om jag drömmer!
Livet leker.

lördag

6 dagar.
I lördags var alla tjejer bjudna på middag hos Anna i hennes fina hus i Danmark. Det var jättetrevligt med supergoda grillspett, övrig mat och musik som allt gick i temat Grekland. Anna och hennes mamma hade verkligen tänkt på allt och kvällen var perfekt med soligt väder! Lite upptakt inför Zakynthos.








onsdag

Har glidit runt på Stordammen hela dagen eftersom min kusin gjorde studiebesök där idag. Var riktigt roligt faktiskt. Åt även lite hederlig skolmat där. Nu måste jag väl snart sätta mig och titta på lite matematik, prov imorgon och sen är skiten över. NICE.

Hajk i Fjällnora

Hajk igår och idag då. Vädret igår var så bra det möjligen kunde bli och dagen bjöds på massa härligheter! Det blev solning på Fjällnora, orientering och nattorientering (som båda mot alla odds visade sig vara riktigt kul), promenad, grillning, trevligt sällskap osv.
Alla som överhuvudtaget tittat ut idag kan ju förstå hur svårt det är att finna något positivt med att sova i ett tält som endast fungerade som ett vindskydd i 5 grader värme och spöregn (som under nerplockningen av tält, städning osv övergick till hagel). Låg i fosterställning och skakade och tårarna var inte långt borta, tills jag fick nog och satte mig vid elden med några sköna människor och sjöng gamla Disney-klassiker och grillade mashmallows till 04. Nej, det enda positiva med dagen var när jag klev in genom dörren hemma, dyngsur, genomfrusen och smutsig. Hoppade rätt ner i ett varmt bad, kröp ner under duntäcket och sov till klockan 3. Men, man får minnas gårdagen istället som faktiskt var toppen!










SKIIIIT

Alltså jag blir galen! LG kan ju ha tillverkat det mest opedagogiska anslutningssättet någonsin. Lyckades en gång men nu fungerar det inte. Jag vill bara skriiiiiiiiiiiiiiiiika rätt ut.