FREDAG

ÅH! Helg. Tanken var att jag skulle befinna mig på gymet i detta nu. Men blev inte så. Istället sitter jag och skrapar ur det sista ur min Ben&Jerrys. Så jäklans trött efter att gå upp 05.00 varje morgon att jag kostar på mig att träningen blir lite lidande denna vecka. Så lycklig att få sova ut imorgon bitti, man lär sig verkligen uppskatta de små detaljerna haha. Ska nog ligga och dra mig i sängen bara för sakens skull.

Vädret ute är fint så jag får lite ångest att jag inte tar vara på det. Men, som sagt... TRÖTT!

shopping

Shoppade med syrran idag, en heldag på stan blev det med pizza på Rififi. Mumma. Är så glad, köpte så himlans mycket fint! Två klänningar, ett linne, en kjol, en korsett, en body, en topp, en stor handväska, en clutch, ett par örhängen och ett baslinne. Den som säger att pengar inte gör en lycklig ljuger, bidrar i alla fall med tillfällig lycka!

bäst!


förvirrad

Åh shit. Tog en nap idag och ställde klockan men stängde av den i sömnen och vaknade lite efter fem... Snacka om att sova bort dagen. Var dock jävligt trött efter gårdagen. Spenderade en sjukt rolig kväll hemma hos André och av naturliga skäl blev det mycket senare än planerat (och lite för mycket av det goda). Låt oss säga att det var tungt att gå upp imorse. Men nu är det 5 arbetsdagar kvar. 5! Längtar...


zante zante give me zante

Trots en trött dag igår avrundades den otroligt bra med fina vänner på Framfickan. Pratade om allt mellan himmel och jord och insåg att charterfebern fortfarande inte lagt sig. Något som var mindre bra var mitt fina nylle som skulle upp och jobba imorse. Men men, bara att kriga på. Efter jobbet blev det till att köpa en ny dig. kamera eftersom jag lyckades förstöra min gamla för ett par helger sedan... Ett par tusenlappar fattigare blev man... Men tror starkt på det Sara sa, att det är ju riktigt smart att köpa en kamera så man inte slösar på annat skit! Haha. Dessutom hade jag ett fint kuvert när jag kom hem som vägde upp och mer därtill.

La precis på luren med min moster, hon berättade hur grymt min kusin Jessica har det som nu är på Zakynthos i två veckor. Hur avundsjuk är inte jag? :'( Nu, sova.


måndag kan hänga sig

Måndag, första arbetsdagen avklarad. Kändes riktigt tungt idag måste jag säga. 1,5 vecka känns just nu som en evighet.. Känner mig trött, sliten och bara allmänt slut.
Igår hände något jävligt skumt dessutom som fått mig på lite nedstämt humör eftersom det tidigare agerat som ett litet glädjeämne i livet för tillfället. Får väl vänta och se men magkänslan säger mig att det avsnittet är slut nu. Lite för ledsamt faktiskt.


söndag

Nu är det söndagkväll igen och helgen är nästintill över. Satan va deppigt. Men, nedräkningen har i alla fall börjat. Enbart 8 arbetsdagar kvar nu...

Gårdagen spenderades först på 20-årskalas, underbart umgänge och supergod mat samt tårta. Trots detta lyckades jag sätta min fot på Mackidonken tre gånger under dagens gång. Kvällen avslutades med mycket dricka och löst folk tidigt imorse hemma hos Sara. Ja, lite träning idag efter denna ohälsosamma dag var verkligen i sin ordning. Körde dock inte på alltför hårt då jag inte ville göra en favorit i repris. Nu sitter jag här med en godispåse och väntar på att middagen ska bli klar, yum...


ja må han leva

Helg. Ännu en vecka har gått och fan va jag behöver detta. Har vart en zombie i ett par dagar nu, det sliter på kroppen att ha alarmet på 05.00 varje morgon kan jag säga. Ikväll ska jag träna till mig lite energi, inte så sugen men välbehövligt. Sedan hoppas jag på lite umgänge med goda vänner. Sommarvärmen håller sig fortfarande stadigt undan.

8 arbetsdagar kvar!


smileyface

Shit vilka trötta dagar, vädret får fasiken ta och skärpa sig. Jag åker ju till Kreta snart i alla fall så man ska inte klaga. Idag har jag jobbat och sedan blev det stan en sväng och donken. Har inte ätit mat där sen, vad kan de vara, förra året? De var gott i alla fall. Sedan skulle det bli träning men efter att Nick och jag båda somnade i soffan framför en film bangade vi. Nu ligger Nicklas här bredvid mig och sover i min säng medan jag tittar lite på tv. De braiga programmen dog dock ut så vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med. Kanske äta glass? Helg imorgon!

9 arbetsdagar kvar!


onsdag

Satan va trött man kan vara! Gick och la mig "i tid" igår, vid 23-tiden. Tidigare än övriga kvällar men dessvärre vaknade jag tröttare än någonsin. Drog till gymmet direkt efter jobbet, kom hem och deckade i sängen. Hade ställt klockan så att jag inte skulle sova bort hela dagen. Men men, istället vaknade jag runt halv fem med mobilen i handen. Stängt av den i sömnen, bra jobbat! Hade tänkt åka ner på stan dessutom. Aja. Det kommer fler dagar :)




måndag kan dö

Trött man kan vara. Måndag suger ju hårt. Att kämpa sig upp ur sängen enbart för att mötas av spöregn. Ja, buss blev det imorse så att säga. Sen håller de ju på med vägarbete precis vid jobbet så vem vet hur lång tid det tog innan jag snurrat mig fram till jobbet. Känns ju relativt värdelöst att sitta och vänta på bussen på stan i en halvtimme sisådär 05.20 på morgonen. Glad Joffa då!!!

Aja, imorgonbitti flyger Nicklas in från USA och stannar i ungefär en månad. Han joinar även släkten Ekström på Kreta, kommer bli great. Får blicka framåt. Nu ska jag göra det jag gör bäst och dränka mina sorger i chips, choklad och cola. Fungerar inte det dränker jag väl mig i badkaret eller något.

/så lycklig tjej idag


just precis i detta ögonblick skulle jag mer än gärna vara just nu, det skulle vara roligt

Lördag

Gårdagen var riktigt trevlig. Harry Potter med Maria och Petter och sedan ån med tjejerna. Hann även med lite donken, kaffe osv. Kvällen slutade i alla fall såhär.


maria

Mys med älsklingsMaria idag. You make me smile bebis<3

maria

Mys med älsklingsMaria idag. You make me smile bebis<3

FRIDAY, I'M INLOVE

Fredag = Helg! Vilket betyder att jag får soooova ut.... Lycka lycka lycka. Och festligheter på ett eller annat vis. Roligt ska jag ha. Och sova. Heeeeelg va de ja!

torsdag

It's bananas. Sov från 11-17 idag, mamma väckte mig dessutom. Och är fortfarande trött. Förmodligen för jag inte fick min nap igår och satt uppe länge inatt. Men det kan inte hjälpas när man har en charmknutte på tråden. Har svinont i vaderna nu, ondare än idag. På jobbet kollade de på mig som att jag var helt ree när jag haltade runt och gjorde fula miner för de gjorde ont. Men men, en dag till och sen äre helg och jag får vila upp mig!


onsdag

Okej. Jag har så vidrigt ont i vaderna. Jenny hade bytt ut en låt på pumpen igår mot vad-träning. Då kändes det inte speciellt extraordinärt men idag, när jag dessutom adderat ett löp på bandet under dagen håller jag på att smälla av. Jag kan inte ens stå rakt. Jag kan inte gå. Hur ska jag kunna jobba imorgon? Fyfan vilken mardröm.


dag ut dag in

Shit, min dygnsrytm är inte att leka med. Upp klockan fem, jobba, hem till 12. Sov sov sov. Idag ställde jag klockan på tre för att hinna vakna innan jag skulle träna. Åkte för att träna och var toknervös efter förra veckans missöde... Men I played it safe så det gick bra. Annars har kvällen spenderats med mina bästa vänner Ben&Jerry framför Allsång och nu även firandet av kronprinsessans födelsedag. Som alla andra dagar är jag nu alldeles för pigg och kommer sitta här i några timmar, innan jag får lite lite sömn och sen upp och jobba. Tre veckor kvar...


Ge mig Zakynthos. Ge mig Cool Peppers.

JoaPPPim

Grattis till min bror som idag blir hela 21 år!
Ikväll ska vi ut och äta. Ha det bra!


söndagsnöje

Åh, är så sugen. Sitter och äter jordgubbar med grädde samt Marabou apelsinkrokant och dricker cola. Riktigt fint sitter det i magen, måste dock hejda mig snart... Ska till Dragon Palace med Ottosson-familjen (pappas sida då mammas sida är Ekström som även jag kommer titulera mig med snart). När man ska dit vill man vara huuungrig eftersom det kan vara min favoritmat i hela världen! Tack gode Gud gäller detta även för övriga familjen så de blir en del besök. Nu måste jag bada och städa. Funderar på att skippa det andra som jag gjort de senaste två veckorna. Nej usch, I'm letting myself go. Inte OK!

skoen


Du kom som en liten sparv....

Haha oh my god vilken kväll. Jag hade en så sjukt rolig lördag som gjordes helt och hållet av sällskapet. Facebook har definitivt märkt av det, min trasiga kamera, mitt försvunna armband och min tjutande mobil (den vägrar sluta tuta haha) kan vittna om detta. Men ni vet vad man säger, no pain no gain! Idag är jag glad och blir nog ännu lyckligare efter jag poppat ett par alvedon haha.








Citerar Sara: "Subway fulländade kvällen"

lördagkvällen på ingång

Då har man vart fram och tillbaka en gång till! Syntestet gick mäkta bra, jag hade otroligt bra syn sa den mycket stiliga, trevliga och förvånsvärt unga optikern. Kändes fint att få glänsa lite då alltså, man är ju bra på att pricka in rätt läge. Ikväll blir det tacos hemma och sen chill och dricka hemma hos Emelie med ett trevligt gäng, supertaggad. Nu: What to wear?!


adisen, miss you:D

helg!!!

Igår vart det storshopping med brori. Han satte sprätt på rätt många tusenlappar vilket alltid är roligt. Själv blev jag två par skor rikare, inte fy skam det heller. På kvällen var det tänkt att jag skulle delta i lite aktiviteter men jag somnade i min säng klockan nio, vaknade igen vid elva men somnade snabbt om. Idag har det blivit en svängom på Gränby, men måste tillbaka för synkoll. Synen är det inget fel på men måste få intyg till körkortstillståndet... Ikväll bjuds det på trevligheter hos Emelie :D


torsdag

Kom precis hem, är ju tvungen att bege mig relativt tidigt nuförtiden. Har i alla fall haft en jättetrevlig kväll då jag bjöds på middag av Erik och Sara. Lamm stod på menyn och åh, mörare kött får man leta efter, eller vad säger du Sara? Efteråt blev det jordgubbar med socker och mjölk framför CSI Miami. Bra kväll och imorgon är det helg, taggggad.


torsdag

Jag är en sådan dålig bloggare. Har märkt att jag enbart bloggar när jag har rutiner i mitt liv, dvs. när mitt liv är mindre roligt. När jag istället bara lever har jag aldrig någon lust att blogga, trots att det väl är då jag har något intressant att dela med mig av. Är det inte lite mysko? Jaja. Tog bussen 04.56 imorse, blir nog samma imorgon med tanke på skitvädret. Mamma kom och hämtade mig. Har sovit sen jag kom hem, fortfarande svintrött. Är detta möjligt? Funderar på om jag ska sova en timme till eller om jag ska ta ett bad? Ikväll bjuds det på trevligheter :)

Emelie fyllde 20 i lördags och det firades med dunder och brak på Pink Night!



Mer Zante-längtan.

Så hemsk var faktiskt inte kursen, rätt intressant faktiskt. Beror väl på vem man får som föreläsare. Efter tjatade jag till mig en sväng till MAX... Originalburgare med lökringar, originaldip och cola. Blir fan inte mycket bättre än så. Imorgon blir det upp tidigt ännu en gång. Funderar på om det blir buss imorgon med tanke på de stormvarningar som står på aftonbladets hemsida gällande Stockholm- och Uppsala län. Inte sugen på att bli bortblåst innan jag ens hunnit till jobbet, men buss känns så tidskrävande... Men får nog bli så. Imorgon ska jag lägga mig i massagestolen på rasten igen. Hur skönt som helst. Annars är jag ganska trött och ser redan emot helgen, lite tidigt kanske? Det har jag i och för sig gjort sedan måndag morgon. Ochill.


Kusin vitamin drar till Zakynthos i två veckor den 17e. Hur avundsjuk?

ZAKYNTHOS ABSTINENS...

Tidig morgon imorse också. Alarmet ringde inte, eller de måste gjort de men vaknade iaf vid tjugo över fem... Så det var bara att hoppa på hojen och cykla iväg till boländerna. Är lite stolt att jag cyklar fram och tillbaka varje dag. Liksom, halv sex på morgonen! Jobba jobba... 4 veckor kvar exakt idag. Nu käkar jag lite godis från gårdagen och ikväll ska jag på introduktionskurs. Så tråkigt... Vill bara tillbaka till Zante. Fattar inte att vi kom hem för hela tre veckor sen. Har jag nämnt att det förmodligen var den roligaste veckan i mitt liv? Jag vill bara tillbaka så mycket att jag har ont i magen...






RB

Vill kolla på någon bra film ikväll men utbudet verkar torrt. Ser dock att det är en film där Robert Buckley medverkar. Har ju vart lite hajpad på honom sen jag drog igenom Lipstick Jungle-serierna i våras. Filmen verkar sunkig men jag skulle faktiskt kunna tänka mig att stå ut enbart för denna snygga människas skull.


fortfarande tisdag

Oj då, vaknade för en stund sen. Blev ett par timmar där alltså, välbehövligt. Sitter i valet och kvalet över att åka och träffa mina vänner ikväll. Vill gärna men kroppen säger nej. Bör nog börja lyssna lite på den med tanke på söndagen. Det går inte att pressa för hårt. Nej, kanske behövs en lugn hemmakväll framför tvn. Tror det blir så, upp klockan fem även imorgon... Och nu har jag nycklar så jag kan inte bli utelåst, HA!

tisdag

Fan alltså. I två dagar i rad har någon vart och låst ut mig så jag fått vänta på vaktmästarn i 1,5 h innan jag kunnat börja jobba. Därav har jag även fått jobba över 1,5 h både igår och idag. Fyfan va det sugit. Nu är jag slut. God natt.

Mmmh..

Bradley Cooper, mumma!

Mååååndag

Åh, har haft en helvetisk dag och vart helt tom i kroppen sen gårdagen. Fyfan. Fick jobba över också eftersom jag fick sitta och vänta i 1,5 h imorse p.g.a. en del missöden. Kom hem vid 1 och sov till 5. Sen kom Hampus och hämtade mig och Jocke, så drog vi på bio. The Hangover såg vi, skrattade så jag nästan kissade på mig. Förbättrade dagen markant, fan vilken rolig film. Nu ska jag ta ett bubbelbad och sen chilla framför tvn. Upp fem imorgon också.

=/

Vilken jävla dag. Råkade ut för det läskigaste i mitt liv. Helt groggy nu. Lugn kväll ikväll...

summer of '69

Det var ju ett tag sedan bloggen aktiverades. Har kommit naturligt då jag vart i farten nästintill hela tiden. Rivstartat sommarlovet och tror allvarligt talat inte att det blivit en enda lugn hemmakväll. Detta är då jävligt ovanligt när det gäller mig eftersom hemmakvällar tillhör ju min expertis. Nu har jobbet dock börjat, 6 på morgonen börjar jag i fem veckor framåt. Men det ska gå fint det, jag lever ju resten av tiden.

Ikväll blev det middag på Dragon med Sara, Anna och Frida. Tittade nu in på tv.nu och såg att CSI Miami slår igång vid 23-tiden. Perfekt. Blir godnattsagan för kvällen och sen ska jag bara sova så länge jag vill. Minns inte sist det var! Underbart.