tjowsan

Det är väl dags att börja med blogg-skrivandet nu. Bloggen, ja den existerar till störst del p.g.a av my siz hooked me up a few months ago och nu, ett antal månader senare anser jag mig redo att börja. Way to go Josefine! 
11.00, usch va tidigt det känns! Det är verkligen inte rätt tid på dygnet för mig, iaf inte när gårdagen slutade nån gång långt in på småtimmarna. Men men, är faktiskt pigg mot alla förväntningar! Tänk om elinaflina skulle se mig nu, hahahaaah. Chockad värre, 

Lov, ja. Kul. FAKTISKT. Mysigt, OH YES. Är galet sjuk, men hey inte stoppar det mig. Ohooo, de rimmade! Visar verkligen prov på min poetiska sida,
Hela lovet har varit fullspäckat, men tyvärr kommer jag bara ihåg de sista 48 timmarna, eller liknande. Men det gör mig inget, för dessa har vart underbara. Tisdagskvällen spenderades med mina favorit-tjejer hemma hos Linn. Så otroligt skönt att vara med er, känns som att det var alldeles för länge sen vi spenderade så mycket tid med varandra. Kvällen, ja den var minst sagt händelserik. Trots svett (Josefines sjukt höga feber som stog för denna) och tårar så var kvällen underbar. Mer än så behövs nog inte, vi som var där, vi vet och vi glömmer inte.
Hemresan var dock väldigt jobbig då febern sköt i höjden och jag slängde i mig ett par alvedon, inte det smartaste med tanke på den mängd alkohol som förbrukats.
Kom hem, la mig på sängen, somnade för att vakna 5 minuter senare av kallsvett. Drog av mig jeansen och tröjan, smög sedan in i syrrans rum eftersom denne inte vart hemma på hela lovet, miss you! Somnade även där men vaknade cirkus 20 min senare av att jag frös som en nakenhund på Nordpolen. Resten av natten fortsatte i samma spår, väldigt jobbigt att ta sig upp till frissan halv 10 morgonen därpå, har Elina att tacka för detta! Att jag klarade det dvs & det var de värt! Blev faktiskt nöjd för en gångs skull!
Frissan (som by the way är sjukt fräsch och sådär otroligt underbar) plattade även håret och gud så skönt det var att vara rakhårig igen, det var ju ett par veckor sen sist eftersom plattgång svek mig någon gång i mitten av mars. Trots löften till mammsen att åka raka vägen hem hann jag med en liten rundtitt på stan, ska ner och köpa lite undanlagda plagg senare under dagen.

Oj så bråttom jag fick nu, skriver igen senare! holla,