toooorsdag

Oj va glest det blivit med uppdatering nu. Jobbar ju hela dagarna, sedan när jag kommer hem blir det ut och träffa folk för man vill ju hinna med allt ihop! Igår var vi några tjejer hemma hos Ginette och hade det jättemys. Idag är det träning men jag ska bara titta på så att mitt köttsår läker, gör så jäklans ont annars. För en gångs skull längtar jag till att komma igång och träna, känns så tomt annars.
Idag fick jag ett (inte) sött mms av min mamma och Conny. Det var en bild där mamma glassade vid poolen, enbart för att reta mig! Är så galet avundsjuk.. Men men, nästa fredag bär det ju av igen för min del så, man ska inte klaga! kram på er


Vi och något blondie lag, haha =D
Måste bara säga att Gothia-invigningen var bland de roligaste jag vart med om, dessa tjejer förgyller mitt liv alltså.

kvällning

Träningen gick inge bra eftersom mitt jävla köttsår till skavsår gick upp. Eller nu är det inte längre ett köttsår, men det började i alla fall gå upp. Så det blev till att vara åskådare. Skyndade hem, rastade vovvem och kilade ner till bryggan tillsammans med tjejerna för lite random mys. Jättemysigt och enkelt att dra ihop. Nu ska jag lägga mig och läsa och sen sova eftersom jag börjar 6.30 imorgon, och innan dess ska jag ha gått ut med siggis. god naaatt


så jävla klockren babe

måndag, tillbaka till vardagen

Har jobbat idag och nu är det dags för träning. Har ingen lust, är för trött. Är mer sugen på att åka tillbaka till Grekland och titta på de fina delfiner som finns. Yes, en dag dök inte mindre än sju (!) delfiner upp bredvid båten, tricksade och lekte i en kvart. Hur häftigt som helst. Nej, det vill jag ha just nu. Inte träning. Inte nu. Nu, trött.



i'm baaaaaaaaack

Då var man  hemma igen efter en helt underbar vecka. Jag har glassat runt på en segelbåt i Grekland tillsammans med pojkvän, mamma och bonusfar. Även kaptenen på båten Ola tillsammans med hans fru och mammas arbetskamrat Lena. Vi har haft en jättebra vecka som inneburit mycket segling, massa god mat, olika hamnar, sol och massa bad i det underbaraste vattnet någonsin. Kan inte förklara min vecka i enbart ett inlägg så kommer nog dyka upp både ett och annat lite då och då. Tyvärr är de flesta bilder kvar i Grekland eftersom mamma och Conny stannar en vecka till. Så ni får ge er till tåls!
Måste även berätta att min mobil gick sönder där nere, därav min brist på kontakt med omvärlden. Men nu vet ni i alla fall att jag är hemma igen, inte alls så brun som jag hoppats men är i alla fall tillbaka :D. Men måste äta något nu, pusspuss.


Tobbe på Arlanda med bamsemuffins


Vi stannade i en lagun, åt mat och badade lite :D


Ingen kan flyta som jag!


Jag och den godaste milkshaken som någonsin nått mina smaklökar


Min lunchutsikt

Tyvärr kan jag inte bjuda på mer bildbevis än så, men om en vecka så :D

grekland

Nu åker jag till sydligare breddgrader. Tobbisen kommer vilken sekund som helst nu och då är det dags att åka till Arlanda. Har som vanligt packat alldeles för mycket, trots att jag packat mycket mindre än jag brukar? Jättekonstigt jag vet, men så kan det bli. Men nu blir det brådis, ha det bra här i Sverige! kram

lite pics

Bildfunktionen strular så fick inte upp så många bilder. Här är i alla fall några bilder från invigningen!


Frida, Maria och jag


Frida goes crazy


Malin och Maral :)


Maria och jag


Matilda


Lina, alltid på G

back for the night

Hallå, nu är jag hemma efter ett antal dagars vistelse i Göteborg! Helt jättebra har jag haft det, var tråkigt att åka hem en dag tidigare! Har i alla fall hunnit med en massa roliga saker som lättast kan återberättas i bilder som jag inte har. Kan lägga upp några, men har inte vart så aktiv med kameran.
Imorgon åker jag då till Grekland tillsammans med mamma, Conny och Tobias! Därför blir det inte mycket uppdatering här under nästa vecka heller, inte heller några Gothiabilder. Men när jag kommer hem nästa lördag är det bara att förbereda sig för ett bombnedslag! Mohahaha..











göteborg

Sitter nu här med en tandborste i munnen och tänker efter vad jag kan ha glömt att packa ner. Har redan med mig för mycket, som vanligt, så vill inte ha med mig något mer. Ni får hålla ut utan mig i en vecka nu, kommer hem fredag som sagt! Försök överleva, bye!


släkten är bäst

Nu efter sisådär fem timmar har släktskaran begett sig hemma, nöjda och glada. Har vart en trevlig eftermiddag med god mat, tårta och cheesecake. Har väl så gott som packat färdigt, gick faktiskt riktigt fort då intresset inte var så stort. Har inte lagt lika mycket vikt i det som vanligt. Har väl lite småsaker att fixa först, men orkar inte ta tag i det nu. Skulle egentligen titta på Mamma mia! tillsammans med Tobbe men ingen av oss hann. Blir nog en film hemma istället!


Imorgon bär detta gäng tillsammans med en sisådär 20 till Götet!

packning till 100, eller?

Då håller man på och packar för fullt till gbg. Eller ja, ska väl inte överdriva men har faktiskt lyckats packa klart fotbollsväskan. Allt utom regnkläder som jag kommer att taktiskt glömma här hemma eftersom jag faktiskt inte äger några så vitt jag vet. Orkar inte börja med resten eftersom det tar en sådan tid. Borde dock, eftersom jag vill städa och fixa lite imorgon då jag bara hinner hem på en snabbvisit innan det bär av till Grekland. Åker hem en dag tidigt från Göteborg för att göra den grekiska ö-världen osäker. Därav borde jag verkligen börja packa så att jag kan planera hur jag ska hinna packa upp, tvätta (mamma, tack du är bäst), packa ner och så vidare... Känns ju någorlunda stressigt såhär. Speciellt då min käre bror fyller 20 år på söndag och hela tjocka feta släkten kommer hit imorgon. Då mitt liv förgylls av en otroligt stor släkt blir det aldrig rabalder ända in på småtimmarna. Oj vilket långt inlägg, dags att avbryta. Bye bye.


Dagen efter min fjortonårsdag. Schleten men ändå jävligt taggad!

freaky friday

Jag är på jättebra humör idag! Slutade redan klockan ett idag och innan dess hade jag spelat killerball och käkat glass nere vid ån. Mysigt jobb va? Nu ska jag faktiskt tillbaka till stan tillsammans med Nick. Skulle först träffa Tobbe och Fredde men eftersom jag åker på söndag spenderar jag lite tid med Nick istället. Men, vi ses!

mycket att göra

Dålig uppdatering nu, har haft för mycket för mig. Har precis tränat och ätit mat, ska duscha och så kommer Tobias hit. Blir väl TV-night eller liknande. Var på fyrishov med jobbet idag, riktigt skönt faktiskt. Men man blir ju alltid så himlans trött när man är och badar. Spelar ingen roll hur/när/var. Helt utmattad är blev jag, så blev en två timmars powernap. Ville inte gå upp sedan så blev lite stressigt till träningen. Känner absolut ingenting i knäet just nu vilket bådar väldigt gott inför Gothia! Men vi hörs, bye bye.


Gothia förra året! Roliga smiles.

bra start

Idag har trots det pissiga vädret varit en bra dag. Fick sluta redan klockan två, vilket aldrig hänt förr. Sen var det träning för första gången efter jag kollat upp knäet. Det kändes riktigt bra, kände ingenting. Det var väl inget jättetempo då alla sprang runt helt dyngsura med vatten i öronen. Men det kändes ändå som ett gott tecken. Nej fyfan kan inte skriva för mina händer är helt avdomnade av kylan. Nej, att springa runt i 90 min i regn är ingen hit. Dags att bli (om möjligt) ännu blötare och hoppa i badet.


Min storebror Jocke när han var lite. Gullig :)

-

Hellre ett missförstått geni än en glasklar idiot.

jealousy

Imorgon åker då min goda vän Sara till Kanarieöarna för att stanna i två veckor. Detta betyder att vi inte kommer ses på ett åtskilligt antal dagar då jag befinner mig på en segelbåt i Grekland när hon kommer hem. Jag är galet avundsjuk på den tjejen då hon inte reser som den vanliga Svensson. Nej, när hon lämnar landet slår hon till på stort. Tjejen ska bo på ett femstjärnigt lyxhotell i Penthouse (dvs toppsviten). Där har hon en privat bubbelpool på deras megastora terass m.m. Kan det bli bättre eller? Ja, jag kunde ju ha följt med. Hur som helst kommer jag att sakna henne massor!
 

Bilden är kopierad från
Sara's egna blogg.


Uppdatering:
Detta är då penthouse balkongen.

t.u

Bilderna är väldigt suddiga, men de säger ändå mer än tusen ord!  Så himla underbart.




resmän

Goddag! Det skulle vara jättemolnigt idag, vilket det nu är. Men förmiddagen bjöd i alla fall på lite sol! Idag har Nicklas kommit på besök från USA och han stannar i två veckor. Vi var på stan nu på dagen, men han och bror min tröttnade och drog hem. Nu ligger de båda och sover eftersom Nicklas är alldeles jet-lag och Jocke kom hem från Ayia Napa klockan 6 imorse. Hehehe.. Jag var dock pigg och kry och shoppade lite. Blev en grå klänning med dragkedsdetaljer, en stråhatt i naturfärg och en morotsolja att använda när man steker på brännan (som ännu inte infunnit sig)! Just nu sitter jag och äter knäckemackor med ost eftersom jag är sjukt hungrig då jag bara ätit lite violglass och druckit en hemgjord smoothie idag.

L8R

 


finast i världen

Vår älskade Sigge har ju gått och blivit gammal på äldre dagar och med det kommer stelhet osv.. Men idag haltade älsklingen otroligt mycket så vi alla blev jätteoroliga. Men nu har Conny kommit fram till att Siggisen har stukat foten (hört talas om en hund som stukat foten förr), stackars gubben.


Snutte då..


fredag

Den här veckan har gått riktigt fort och idag var en bra avslutande dag på veckan. Vi åkte ner till stadsparken och barnen lekte lite på lekplatsen, vi fikade och sedan blev de lite fotboll i parken. Sedan bar det av till MAX där vi glufsade i oss hamburgare och grabbarna fick en varsin badboll, riktigt snygga faktiskt! Sedan blev det att färdas tillbaka till skolan och chilla med glass och sedan slut för idag! Roligt dag :)


JAAASON WAAAADE

Alltså jag vet, lite mycket Lifehouse och Jason Wade i bloggen nu men går ju inte att motstå. Hahahah, som ni kanske märkt har jag fått en huge celebrity crush..



rösten, dystra blicken, allt - mwah 

bad week

Åååhh inte heller idag har varit en bra dag. Fick jobba sent och blev tvungen att speeda till stan för att fixa värme ilägg till mina skor. Men nej, när vi kommer fram så fungerar det ju självklart inte eftersom av alla skor ska mina vara helt sämst. Okej, inte helt katastrof var det väl eftersom det fanns ett eller annat substitut, men inte lika specialgjorda liksom. Och då är ju chansen större att de inte fungerar. Självklart hann jag ju inte heller till träningen klockan 6 så jag är hur otränad som helst och får inte möjlighet att träna in skorna. Piss.

great britain

Juste, glömde ju att berätta att sjukgymnasten som jag gick till, Andy, hade vääärldens charmigaste dialekt. Han var engelsman och när han förespråkade sig på det svenska språket hade en en sån där superskön svengelska... Dock är det inte de lättaste att förstå. Eftersom det engelska språket är något jag lyckats ganska bra med här i livet blev det så att samtalet övergick till att tas på engelska. Och han hade det där klassiskt brittiska uttalet. Inte någon ful dialekt utan ren och fin brittiska. Efter att även ha sett Oliver James föra sig ypperligt med det engelska språket tar jag tillbaka allt jag sagt om att brittiska låter tråkigt. Har jämt tyckt att amerikanska är mycket finare, men nej alltså! Brittiska är sååå snyggt.


Ännu en man som visar tyngden i språkets skönhet.

beauty

Min kväll blev mycket bättre då den spenderades med tjejorna hemma hos Frida. Vi tittade på Raise your voice med übersnygga Oliver James och sedan blev de lite SATC och mycket snack. Mysigt mysigt. Borde sova nu då morgondagen blir lååång.. Jag stänger kl. halv 6 och ska ner på träningen kl. 6. Kanske ska köra lite om jag hinner ner under dagen och fixa med knägrejset. Lång dag alltså. Hoppas verkligen att knäet håller för åtminstonde någon match nere på Gothia. Känns liksom inte det minsta roligt att missa en tredjedel av säsongen och sommarfotbollen.O-fit. Trrööött nu.


whäää

Idag har vart en riktigt dålig dag på så vis att jag av misstag skadat en person fysiskt. Jag har även vart hos sjukgymnasten med knäet. Det gick förvisso bra men det är jobbigt att det nu är ett klart faktum att jag har problem i knäet. Jag är inte på bra humör och orkar inte skriva. Hej

old days

Juste glömde nämna en asrolig sak idag. När jag hjälpte till att städa lite på skolan så ramlade jag över massa gamla enfoton! Först såg jag ett på Saras syster Emelie. Sen fortsatte jag titta och hittade på Hampus och hela hans klass och sen till slut hela min gamla klass!!! Hahahahahahah... Så jävla gulllliiiga. Har sparat många. Hittade även ett jättesött foto på Andre som han ska få mhi :)


headache

Då har man slutat för dagen då! Har väldigt ont i huvudet, tror det beror på att man är ute i solen och inte tänker på att dricka tillräckligt. Har inte planer för kvällen men tror att det blir en tjill kväll eftersom jag är hängig och dessutom börjar halv 7 imorgon, heheh.. Höres mer tonight,
tjaarrow.