nästa vecka..

Måndag: Engelskaförhör, filosofifrågor
Tisdag: Naturkunskapsprov, inlämning av uppsats angående Frankrikes/Sveriges statsskick
Onsdag: Redovisning av analys gällande Frankrike/Sveriges statsskick, översätta ett antal sidor  till spanska
Torsdag: Matte
Fredag: Filosofiprov, inlämning av idrottsuppsats (fördjupning i en sport)

... need I say more?

världens bästa mamí

Man ringer mamma och berättar att man haft en dålig dag och vad händer? Jo i nästa ögonblick är man påväg ner till stan för att köpa sushi! Nu är jag mätt och belåten och inte alls lika depppp... Bästa mamma.


 

GREYS

Dagen gick inte foooort och min inställning var väl inte den bästa. Direkt efter skolan blev det mat och shopping med Maria, sedan hem och direkt ut på promenix med Sara. Sitter nu med chips och hallonsorbet och väntar på Greys. Kan det bli bättre????


glass é min grej

Lång tisdag som vanligt, men det känns bra! Svenskan gick bra och fick tillbaka engelska-uppsats som också gick bra så känner mig nöjd. Idag ska jag bara njuta och ta det lugnt. Funderar på att cykla ner till ICA och köpa lite gott till tv-kvällen... Har dock precis ätit på McDonald's med Calle och Alle så det får vänta ett tag. Tjockisvanor som alltid. Kram


skum

Då kom jag hem för cirka fem minuter sen. Känns ju inte sådär jätteskönt med aslånga dagar, men idag hade vi kick-off för Ung Företagsamhet så det var riktigt kul faktiskt! Ikväll består kvällen av att förbereda en muntlig redovisning angåenede bokrecensionen jag har skrivit... Kul, NOT! Lite naturkunskapsläxa har man också, så ingen skojig måndagkväll här inte. Hoppas ni har mer kul, bye!

Denna lägger jag ut då jag publicerat liknande bilder på mina vänner. Detta är från förra årets skumparty, haha..


lukas dop


oh beauty

fatsooow

Jag och Jennifer har vart jätteduktiga idag och skrivit klart vår uppsats där vi har beskrivit och jämfört Sveriges respektive Frankrikes statsskick. Känns så himla skönt att slutaföra något, speciellt som vi har massor av grejer framför oss. Självklart behövs det lite finslipning, men det har vi gott om tid till! Tänkte skriva lite på min romanrapport, men nu är det ju faktiskt fredagkväll! Sitter och väntar på mamma och Conny som är och tränar som vanligt. Är hungrig som få, men mami lämnade tre muffins som låg och väntade på mitt datorbord när jag kom hem, så gottar mig lite nu. Hos Jennifer bjöds det på bulle, chokladboll och islatte och nu muffins. Herregud, vart ska detta sluta?



skola skola skola

Jag har ju helg nu, även fast det inte känns så. Har så mycket att göra hela tiden att man aldrig bara kan stänga av hjärnan och slappna av! Är dock ganska nöjd med de senaste dagarnas dagsverke... Jag och Jennifer har sedan igår hunnit ganska så långt på vår beskrivande/jämförande uppsats och ska fortsätta imorgon! Jag har även påbörjat min romanrapport som ska vara klar på tisdag. Ska även förbereda en muntlig redovisning med andra frågor än de på rapporten, men är bara nöjd att jag faktiskt kommit igång ordentligt. Oj, nu börjar Criminal Minds igen bråttom bråttom!!!!


jag och mina vänner!

det som gäller

  • Positivt tänkande
  • Positivt tänkande
  • Positvt tänkande
  • Och ännu mer positivt tänkande

jobbigt jobbigt jobbigt

Idag hade jag sovmorgon till kvart i tolv, otroligt välbehövligt kan jag säga. Tittade på film på spanskan och sedan påbörjade jag och Jennifer vårt arbete om Sveriges respektive Frankrikes statsskick. Vi kom igång ordentligt vilket kändes bra, men vi ska fortsätta lite imorgon och främst på fredag. Därefter måste jag påbörja min bokrecension då jag ska ha ett muntligt framträdande om den på tisdag... Dålig planering här, men nu är saken så att jag inte riktigt ens vet vad jag ska skriva. Men, det löser sig väl som vanligt hoppas jag.
Är helt ensam hemma, vet inte vart alla är så det känns lite jobbigt. Eller det mesta känns lite jobbigt just nu faktiskt. Eller ganska mycket jobbigt. Jag lämnar det där.


bara jag och min älsklings Sigge hemma nu.

trött

Kom hem för en timme sen, lång dag som vanligt. Slutade fem och sedan strosades det runt på stan någon timme . Inköpte diverse nödvändigheter såsom halsduk, två mössor och ett diadem. Nu sitter jag och slötittar lite på Ugly Betty. Borde påbörja lite arbeten men känner inte riktigt att jag orkar... Får ta tag i det imorgon istället,



skönt

Så sitter jag här igen, med min tryffelburk. Har svenska-lektion, ska skriva en bokrecension på en samhällskritisk bok som lästs, och sedan även förbereda en redovisning. Detta får göras på valfri plats, så tog tillfället i akt för att sticka hem ett tag såhär mitt på dagen. Skönt, har bara en timmes natur sen. (Känns som kanske 5 timmar, men i alla fall.) Jag har läst boken Flugornas Herre, bra bok men orkar för tillfället inte reflektera och diskutera med samhällskritiska ögon. Ska ta det lugnt och varva ner lite. Hoppas ni har en skön dag också, bye!

Spanien förra året. Försöka går ju!

mhahah..

Sitter här och tar emot massor av snygga (?) och mindre (!) snygga bilder på mig och mina vänner, från en hemlig källa dock! Ska strax publicera massor av fler i mitt redan befintliga roliga album, YES! Håll utkik, kanske du dyker upp?




Sara dyker upp :D

orutinerat...

Då sitter man och tittar på ett otroligt intressant program av Law and Order. Ja, jag vet att jag är lite obsessive när det gäller polisserier men kan inte hjälpas. I alla fall lägger jag mig i min olagligt sköna säng och vad händer? När det är ca 15 minuter kvar somnar jag och vaknar när eftertexterna rullas fram... Orutinerat, för att använda Saras ordval! Kommer gräma mig hela natten vem som var mördaren alltså. Nu är det i alla fall CSI som får agera ersättningsprogram, mohah..


shoes

Hemma efter en ganska odramatisk skoldag. Långa dagar nu förtiden, så belönar mig med lite (läs: mycket) choklad och tryfflar just nu... Orkar inte vänta på middagen och är ganska hungrig så. Gjorde i alla fall slag i saken och fixade så att jag blev admin på datorn nu, så kan lägga upp bilder och tanka program osv. Kan ju börja med att visa skorna som jag är upp över öronen förälskade i. De invigdes i lördagsnatt och mina ynka 165 cm steg raskt till cirkus 177,5. Härligt!

Skorna ifrån USA som jag fick i födelsedagspresent alltså, inte de jag köpte häromdagen.

Fick även dessa mysiga saker


Har ju jämt så fagra bakrunder på mina bilder, hahahaha...

kvällsmys

Har länge förgrymmat mig över det här med design och grejer på bloggen. Då Tove fixade min har jag ingen aning om hur man gör. Saker har ändrats så det ser inte alls ut som från början, vilket gör allt ganska knasigt. Oj, av någon konstig anledning fick jag upp bilden av Lotta som klistrar upp prickig korv på tågfönstret när jag skrev knasigt.. Blir till att titta på Lotta imorgon! I alla fall, har vart på kiosken med Jockis och köpt choklad. Han garvade när jag "bara" köpte det eftersom han vet att det inte räcker för en kväll för mig. Han hade rätt, den är slut och jag skulle lyssnat. Ska ta och hoppa i ett varmt bubbelbad istället, ha en trevlig fortsatt söndagkväll!



Fortfarande inte administratör på datorn, får fixa det imorgon, eller? Ni får fundera på vad jag och Jennifer sitter och klurar på istället....

SÖNDAG

Det är söndag och det öser ner utanför mitt fönster. Kan det bli värre? Jo, det skulle kunnat vart det eftersom jag faktiskt haft en bra dag hittils. Jag och Tobi klev upp och tittade på A Walk To Remember, mysig film! Därefter åkte jag, mamma och Conny på lite ärenden. Slutade med att vi åkte till stan och strosade runt lite och kom hem nyss. Nu är de i fullt sjå där nere med att lära sig hur vår nya pizzaugn fungerar, vi ska äta hemlagad pizza. Mums!



sara

Då sitter man och kör Hot n' cold på repeat samtidigt som jag fixar till mig lite. Ska ta bussen ner på stan vid tolv och möta min radarpartner Sara för att sedan utgå därifrån. Vi höres eller, laaaater.


fredagen i korta (?) draaag

Då är man hemma igen efter en trevlig fredagskväll. Har vart borta hela dagen, först matteprov, sedan stan väldigt länge... Fick med mig två par stövlar och en tröja/väst hem. Ska även införskaffa lite mer som inte hanns med då Maria är så stressad jämt, haha! Därefter bar det hem till Maria men först Willys för gottis och mat. Och då hände det som inte får hända, jag beställer en kebabrulle (för en gångs skull), men den var UTAN vitlökssås. Hallå, vem gör en kebabrulle utan vitlökssås? Okej, med all rätt frågade han vilken sort jag vill ha och jag sa "en vanlig?" då det inte är mitt ämne av expertis, men fick då en rulle med röd sås. Nej, inte ok! Jag blev riktigt irri och hamnade i en diskussion med ägaren huruvida kebabrullar ska tillagas, tyvärr delade vi inte åsikter. Kikade i alla fall på Camp Rock sen och stack sedan över till Linn och Sara. Där var det mys med godis, Idol och massa pratis... Sara och jag fortsatte kvällen ett tag in i staden med mina shoppingbagar i högsta huggoch stötte på lite alla möjliga människor. Trevligt trevligt, nu ska jag titta på film!

God natt!



grekland.. vill tillbaka!

brist på saker att göra

Dagens humör: allmänt trött och seg
Dagens borde: plugga matte?
Dagens accessoarer: klocka, örhängen
Dagens bästa: min och Carl's fika på matten kanske
Dagens sämsta: inte pluggat, men å andra sidan går det ju typ inte till ett matteprov
Dagens köp: chips, bullar
Dagens sysselsättning: skola, dator, ätit i massor och tittat på tv
Dagens låt: last request - paolo nutini
Dagens planer: sova
Dagens materiella vill ha: stövlar
Dagens längtan: helgen!
Dagens fundering: är Lilian (matte-lärare) slapp eller jobbig på prov
Dagens beroende: chips & tv
Dagens middag: pasta bolognese

Åh vad jag längtar till helgen! Har mysiga planer men ändå massor av oplanerad tid. Maria & jag ska titta på JB imorgon, släkten kommer för att gratta mig på lördag, ska träffa faaarmor på söndag :D. Skönt skönt skönt.



koftis

Funderar på att ta en svängom i huvudstaden i helgen... Dock är det en kofta som Elin Kling tipsade om på Vakna! i förrgår som jag gärna vill ha. Den kommer ut i butik nästa veckan, men slow-Uppsala kommer ju säkert inte få den förrän typ juuuul. Okej nu överdrev jag, men skulle va skönt att åka och köpa den redan nästa vecka då den är väldigt fin  och kommer säkerligen att ta slut. Får se hur jag gör, är i alla fall i stort behov av koftor och lite nya stövlar! (Finns inte i Uppsala, har lusletat igenom hela staden).


Här är koftan. Säger jag vart den kommer ifrån kanske ni köper den innan mig? Hahahaha..

with you I fall so fast

Då sitter man framför tvn med datorn i knäet igen. Tittat på OTH, Vänner, AFHV och nu lite random shit. Blir en  chill dag idag. Imorgon har vi matteprov vilket man inte kan plugga till direkt, sen framåt kvällning ska jag och Maria titta på Camp Rock! Premiär på Disneychannel ju, för Jonas Brothers nya (definitionsfråga!) film :) Har dock sett den ett antal gånger på engelska men alltid kul med lite sweeedish. Sen på kvällen vet jag inte vad som händer, dock kommer släkten hit på lördag för att fira lilla mig så,




SIGGOOOW

om man kunde daaansa!

Kvällen har bestått av tv, oh denna underbara uppfinning. Självklart Idol, men även Greys (love it!) och nu So you think you can dance, The Finale. Tråkigt bara att de är så sena med sändningar i Sverige så man redan vet vem som vinner... Men, spillerill, ascoolt att det finns så duktiga dansare. Även fint att Jonas Brothers uppträder, mhahaha.. Nej, har inte släppt dom sötnosarna än.
Hade verkligen bestämt mig för att plugga matte ikväll, men som sagt, likgiltig. BYEEEE


JB tillsammans med Zac Efron. Kan det blir bättre eller?
...marry me?

onsdag

Då sitter man här efter ännu en lång skoldag. Alltid långa dagar nuförtiden och alltid jättemycket plugg, verkligen. Dock har jag funnit mig själv relativt likgiltig gentemot allt som heter prov, inlämningsuppgifter och skola för tillfället. Inte på så vis att jag skiter fullständigt i det, bara att jag inte orkar stressa upp mig. Har faktiskt bara matteprov nu på fredag, sen ska vi skriva en uppsats på Samällskunskapen på 4-8 sidor. Annars ser kommande veckan ganska lugn ut! Skööönt...

På spanskalektionen idag började vi titta på filmen Evita med Madonna i huvudrollen. De sjunger hela tiden, varje replik. Pratar kanske högst tre gånger i filmen. Förstör hela upplevelsen och gjorde den (om man får säga så) plåååågsam. Hahahahah...

Är inte administratör på datorn så kan inte lägga in nya bilder.