onsdag

Igår var jättetrevlig med massor av gott att äta, hihihi... Idag var det skola och sen träning. Jag och mamma tog fel på tiden för pumpen så vi kom dit och blev på något vis övertalade att pröva bodyjam (massa olika dansstilar jag verkligen inte behärskar...) så det övergavs efter sisådär 20 min. Ha ha ha, det var en syn! Aja, hem och åt lite olika potatissallader och rostbiff yuuum och sedan prommis med Sara för lite valborg-shopping. Nu måste jag hoppa i säng, slut!

TBS Avslutningsmässa!

Då var engelska nationella över. Vill inte uttala mig om utgången för jag har alltid fel (är nog Mohammeds, min svensklärares, verk). Nu har jag tagit ett långt bad och ätit kycklingsallad till lunch. Ska ju på Thoren avslutningsmässa ikväll. Det börjar 18 men fick veta nu att jag måste dit klockan 16 redan då vi ska fotas i kläderna vi bär för Bik Bok. Så fyra timmar blir det. Kom dit ikväll och håll mig sällskap!


Millenium

Då har jag äntligen (?) läst ut triologin Millenium. Vet inte om jag är glad dock, känns jäkligt tomt. Speciellt som Stieg Larsson planerat tio böcker i serien och den slutar därav inte riktigt som jag ville... Sorgligt att han inte fick uppleva sin egen framgång.

Nu är jag trött som satan och ligger och tittar på Spårlöst. Imorgon är det nationella prov i Engelska B. Skriv. Idag hade vi träning i hör som skulle lämnas in och betygsättas. Har aldrig känt mig så dålig tror jag. Usch, de gillar vi inte. Hoppas på bättre lycka imorgon...



Vill tillbaka till bekymmerslösa Hede...

Matvraket

Åh, proppmätt. Har inte kunnat grilla innan för mamma och Conny vart bortrest och gasolen vart slut... Och nu, första gången, ville jag ha allt. Kött, tomater, majskolvar, champinjoner, lök, haloumi, banan och bacon (familjetradition, hur gott som helst), potatis, pommes, bea, aioli... you name it! Blev ju tvungen att ösa på sallad så jag fick äta blue cheese-dressingen jag skickat med att de skulle köpa i staterna. Nu är ju saken dock att ja är propp propp mätt och har ännu inte hunnit äta banan och chokladen som ligger på grillen. Överåt mig dessutom på maraboun medan jag tillverkade dem. Hur ska detta sluta? Nämnde jag att jag dessutom ätit pizza inte mindre än tre måltider denna helg? Inge beach 09 här inte!


Grilla och läsa, snart är det sommar!

Idag har jag fortsatt läsa lite. Håller på med sista boken i Stieg Larsson triologin Millenium. Älskar ju Stiegan men har verkligen inte haft tid att läsa klart sista. Har i alla fall hunnit halvvägs under helgen. Bra jobbat anser jag eftersom boken har 703 sidor. 

Förövrigt har dagen spenderats kringåkandes i Uppsala, handlandes och sökandes efter gasol. Den gasol vi behöver till vår grill var således slut i hela Uppsala och det hela slutade med att vi åkte och köpte en hederlig kolgrill för suget efter grillat blev för stort. Äventyret gjorde att jag inte hade tid med speciellt mycket annat, jag som skulle skriva klart min rättskunskap och allt. Har dock gjort det nu, rätt så snabbt därför jag inte kan besvara samtliga frågor och måste be min lärare om lite hjälp. What to do? Så det blir chill ikväll, skönt!


VS

Är trött som bara den. Ska nog lägga mig och läsa lite innan jag somnar. Känns skönt och tryggt när jag hör hur det snarkas från rummet bredvid. Sleep tight.


Ett av paketen från idag. Vad kan finnas där inuti, mån tro?  

Pizzadöden

Vi satt och åt pizza i kvällssolen ikväll, mysigt! Mindre mysigt är det där jäkla ägarbytet på pizzerian. Pizzan är ju slapp som tusan, nytt recept. Maskskinka. Även bearnaisen har de ändrat, nu är det någon gul gegga som smakar surt bara. Känner ju att jag vill låsa in mig någonstans, jag som alltid älskat Hardys. Hamburgaren har de också bytt ut, från hemgjorda till något köpt skit. Aja, pommesen är iaf fortfarande goda. Vem kan misslyckas liksom? Och vem står och röker utanför sin egen restaurang? Nej, deppigt alltså.

Semester!

Gårdagen var som förutspått rolig och Tove verkade helnöjd med sina presenter! :)
Idag har vart en braaa dag! Mamma och Conny har kommit hem efter 3 veckors semester. För andra kanske det låter guldvärt men helt ärligt har jag räknat ner dagarna för jag är supermammig och familjär. De har varit i USA hos våra vänner där och även på kryssning i Karibien i en vecka. Avundsjuk eller? De tog ju i alla fall med sig det fina vädret och jag har bränt mig idag utav att bara sitta ute och läsa! Fina paket hade de också, tänkte ägna lite tid åt dessa nu.

TOVE 18 ÅR!

Nu sitter jag fixad och klar, ready to party! Ska bara gå ut med Sigge, dra förbi Elina och äta pizza och sedan blir det förfest och 18-årskalas för Tove! Åh, det kommer bli så bra för Toves fester är alltid bäst. Fullt med partyglada folk, bra musik, god dricka och massa party! TAGGA!


Bik bok

Känner mig helt slut dessa dagar. Skoldagen gick rätt fort, matte och datorkunskap. Och juste, jag och Jennifer var på Bik Bok och provade kläder som vi ska "modella" för på vår mässa på Thoren på tisdagkväll 18-20! Om ni vill se mig skina i ett par orangefärgade slitna jeans och en vit klänning så ska ni definitivt dit! Annars har jag bara powernappat, tränat, ätit mat och gått ut med Sigge. Precis klar till Criminal Minds!


birthday girl

Idag är ingen vanlig dag, för det är Toves 18-årsdag, hurra hurra hurra!


onsdag

Har inte ens gått uppför trappan till mitt rum förrän nu för jag är så jäkla trött. Låg i soffan och käkade nachochips medan jag slötittade på lite repriser. Idag hände inget jätteroligt, köpte en glass och så. Annars är jag rätt lack för några pissungar har skurit upp våra bildäck. Vem fan gör så? Jävla äckelmänniskor.


Gottisgubben var så snäll och gav mig båda smakerna när jag inte kunde välja mellan blåbär och dulce de leche (kola). Så blev dessa två, pecannöt med kolasås och den obligatoriska mintchokladen med massa stora fina chokladbitar dagen till ära. Nu inväntar jag bara det underbara vädret som ska komma dessa närmaste dagarna.

otroligt trött

Fan va sena dagarna blir nu förtiden. Efter att jag kommit hem, ätit och gått med Sigge är klockan över 20.00. Då måste jag tare lugnt lite och titta på lite hederlig tv. Egentligen hade jag tänkt skriva på någon av våra femtioelva uppsatser idag, men jag måste samla krafterna och få en god natts sömn... Law and Order, SATC och sömn! Vilka ingredienser.


tisdag

Jag kan ju inte sova ordentligt längre. Har sovit som en orolig tupp och vaknat konstant. Till slut pallade jag inte längre och gick upp och åt en riktig brakfrukost. Fin omväxling såhär under en skoldag. Började även skriva lite på rättskunskapsarbetet som ska vara klart på måndag och fan va tråkigt... Gjorde någon fråga och de får räcka innan jag somnar om. Annars ska jag in till skolan nu och skriva på naturkunskapsuppsats och sedan gå på naturlektion.


Divine.

Har köpt lite grejer på sistone som jag är väldigt nöjd med faktiskt. Händer sällan att den där lyckan av att konsumera består men med mina senaste köp har det blivit så. Kanske för att jag lagt ner lite extra tänk i dessa. Emellertid finns ingenting på internet och min kassa mobilkamera går ju inte för sig och dig. kameran orkar man inte krångla med. Nej, om en vecka börjar jag använda min nya lur med 8.0 megapixel upplösning. Har inte kunnat använda den p.g.a strul med operatörsbyte och liknande. Men snart, då jäklar ska det fotas!

Blev dock tvungen att fota denna gudomliga sak. Spana in mönstret. Kommer bli min nya sidekick.

 

stolt kusin



Man blir så lycklig när någon i ens närhet lyckas såhär
fantastiskt bra! Hoppas på att man själv ens kan komma i närheten av denna framgång någon gång i livet.

Kräftan

Kom hem för en halvtimme sen efter en lååång dag. Skola till halv fem och sedan stod jag på crosstrainern i en timme eftersom jag inte kan träna så mycket annat med fossingen. Väl hemma väntade i alla fall jättefina paket på mitt rum. Emma kom ju hem från Thailand idag! Tyvärr har jag inte hunnit träffa henne än. I paketen låg ett armband som var hur fint som helst, en fickspegel med jättefint mönster som jag redan älskar och är i stort behov av och en vit toblerone. TACK!

För övrigt går jag numera under namnet Kräftan (Callies påhitt), efter lite för lång tid i solen under engelskalektionen idag. Men kan ju inte hålla mig borta från solen.

tam katt

Åh, är helt slut efter helgen. Känns som att jag behövt ett par dagars vila nu. Trevlig kväll i alla fall! Jag bjöd pappa, Ann och Jocke på middag och sedan svängde Viktor förbi en sväng. Nu har jag precis hunnit ut med Sigge och ska nog bara lägga mig och ta det lugnt... Behöver lite återhämtning. Skulle sitta fint med en resa. Imorgon kommer systeryster Emma hem från Thailand och kommer säkert vara skeeetabrun också. Avundsjukan sprirar!


Gränbyavslutning i sjuan! Oj, va gamla vi ser ut ;)

söndag

Försökte mig precis på en väldigt lugnt runda ute idag, men det gick åt helvete. Försökte testa om jag kunde springa på foten med såret, tillverkade ett hemgjort skydd av bomull och liknande men det hjälpte inte. Nu dunkar det i fossingen så ska lägga mig högt med foten ett tag nu och titta på Project Runway-reprisen. Har dock inte så lång tid på mig eftersom pappa och Ann kommer på middag ikväll. bye!


Skulle publicerats 02.30 inatt.

Oj, vart tog helgen vägen typ? Har i alla fall hunnit med massor av trevligt. Igår blev inte som planerat. Eller jo, chill hemma hos Sara med henne och Linn. Resten av kvällen utelämnas för de ovetande. Upp imorse, ner på stan med Sara. Shopping till både oss själva och Maria. Paket, tårta, jordgubbar och lite smått och gott. För mig blev det en tischa och en tunika. La undan lite stuffs som jag ska plocka ut, tror jag... Sedan ikväll dök en trevlig drös upp hos mig och spenderade kvällen med att titta på En djävulsk romans, äta kalla lökringar/pommes/chilicheese/ hamburgare och dela på en liten originaldip. Massor av skratt och konstigheter, precis som det ska va. Kvällen rundades precis av i ett par hederliga rundor Hänga gubbe. Och nu är det väl dags för sängen?

Was it worth this?

It's strange to think the songs we used to sing.
The smiles, the flowers, everything, is gone.
Yesterday I found out about you and
even now just looking at you, feels wrong.
You say that you'd take it all back, given one chance.
It was a moment of weakness and you said yes...

You should've said no, you should've gone home,
you should've thought twice before you let it all go.
And I should've been there, in the back of your mind.
You shouldn't be begging for my forgiveness at my feet.
You should've said no and you might still have me.
But do you honestly expect me to believe
we could ever be the same?

I can't resist
Before you go, tell me this.
Was it worth it?
Was it worth this?

It's fridaaay

Hade ju bestämt att åka och träna nu framåt kvällningen men när brorsan överraskade mig med att bjussa på käk kändes det hela lite för jobbigt och lite för sent... Imorgon istället? Nu, en sallad senare, sitter jag och spanar på lite mini-kexchoklad som jag hittade i min skidjacka. Big Jump-tävlingen i Vemdalen var ju nämligen sponsrad av Cloetta och vårt sällskap var ju liiiite för sugna. Blondie-killen som slumpade verkade i alla fall gilla mig och Sara när han kastade en hel näve till oss. Nice!


TGIF

Trots att jag är ledig idag vaknade jag klockan åtta! Det var Sigge som väckte mig med sina konstiga läten eftersom han var superkrasslig. Jag sprang ner och släppte ut honom och han sprang direkt ut och kräktes, stackars lilla kraken. Det blev till att gå på prommis direkt så att han fick skaka av sig det lite. Verkar som att det hjälpte för han hoppade och skuttade piggare än vanligt, 13 år och allt! Nu har jag knåpat på min Hälsouppsats. Om jag ska vara ärlig har jag inte riktigt hajat strukturen och vad som ska ingå, så får hoppas på det bästa!


Idag denna soliga fredag blir Maria hela 17 år! Grattis graattis graaatttiis!
Hip hip hurra!

torsdag!

Idag hände det inget speciellt, mattelektion stod på schemat. Eller juste, jag och Jennifer blev fotade för UNT i samband med Thoren så nu blir det till att hålla utkik eftersom jag inte kunde stanna och välja den vinnande bilden! På eftermiddagen blev det träning. Oj, Bodypump två dagar i rad och mjölksyran känns fint i benen. Dags att börja krypa till kojs. byebye


Slumdog Millionaire

Åh, får äntligen sitta ner och ta det lugnt! Idag var det sovmorgon och sedan spanska + samhäll. Flöt på rätt fort ändå. Därefter blev det till att handla lite, sedan hem och så kom Karen innan jag ens hunnit innaför dörren. Träning! Sedan hem, laga mat, äta, ut med Sigge, bada och nu sitter jag här. Phhuuu..

I måndags blev jag bjuden på bio av Sara. Jag, Linn och Sara såg den omtalade Slumdog Millionaire. Den var superb, lite sorglig och annorlunda filmupplevelse!

Precis när vi skulle in på bion tappade Linn alla popcorn... De låg även kvar när vi kom ut från bion... Ha ha ha. Tur nog var det en jätteshysst tjej i kassan som genast var där och erbjöd oss nya popcorn. Trevlaaaans.


take me back to knowing nothing

Åh, Vemdalen var helt underbart. Perfekta dagar, perfekt sällskap. Nu i efterhand hade jag gärna sluppit komma hem. Lite duktig är man ju också, lyckades slå upp ett jack i trampdynan under en blodig pingismatch. Blodet forsade väl rätt fint där men det är ju bra och för det renar ju. Har lite svårt att gå nu så det blev ingen träning idag. Känner mig sjukt svullen efter att ha tjockat i nästan en vecka... Imorgon får jag tåla lite alltså och pallra mig iväg på träning.


Vemdalen var underbart och jag önskar jag inte kommit hem.

Hede. Björnrike. Vemdalsskalet. Klövsjö. Skidor. Snowboard. Glädje. Bastu. Boggle. Tacos. Påsk. Godis. Skratt. Chips. Preem. ICA. Hamburgare. Pingis. Blod. Svett. Tårar.


          

Fjällen!

Hahaha, hittade väskan... Den stod precis utanför (?) dörren. Ibland är man bra snurrig alltså. Har ju typ packat klart men det blir alltid fel. Känns som att jag glömt något jätteviktigt, men är det inte alltid så? I alla fall har jag säkerligen packat ner onödiga saker, menmen... Ska bli så jäkla skönt att komma ifrån lilla Uppsala, kunde inte kommit mer passande måste jag säga. Att slippa datorn (jag vet att man sitter frivilligt men ändå), facebook, bloggar, ja rubbbbbet!


GOD NATT!

Att packa gör mig förvirrad. Ställde in en väska i förrådet häromdagen och nu är den borta, poff. Får fråga mammsen eller något. Och alltid omöjligt att välja vad man ska ta med. Och det blir jämt för mycket så kommer man med två alldeles för pinsamt feta väskor. Och snuvig är jag också. Massa och. Och nu är det nog dags att sova känner jag. goder natter


Här ser man att biffen har anlänt. Kolla vilka taniga axlar jag hade förut. Gulligt. Måste ta en ny bild på de nya axlarna. Och kolla min fjortis-henna i svanken :D

tröttis

Älskar känslan när man lägger på vikter under styrketräningen, då känner man verkligen att det ger konkreta resultat! Jag och Karen ökade i nästan allt under pumpen, nice. Det gör ju inte saken sämre att flera stycken kommenterar att de ser resultat med min träning. Framförallt axlar, bröst och armar då, håller på att bli biff! Ha ha ha...

Just nu sitter tjejerna och röker vattenpipa någonstans i området men själv känner jag mig superhängig och snuvig faktiskt. Sen var vi ju hos mig ett par stycken och gjorde samma igår in på småtimmarna med nachochips och guacamole-mys så jag lider inte tok-mycket! Hade gärna deltagit dock, men vill vila så jag är pigg imorgon eftersom det bär av till Vemdalen då! Ska nog skriva en packlista nu, organiserad som jag är.



fin-fint väder

Åh, härligt väder idag också! Kom precis in från en promenad och lite glassätande med Saris. Gladiatorskorna och solisarna åkte även på.  Alltid lika trevligt med S och vi taggar nu inför skidresan. Måste börja packa lite snart, fast har lite ärenden att ta hand om innan vi åker. I alla fall kommer Karen och hämtar mig om en timme och då blir det träning! seeeeeeeeeee ya, wouldn't wanna be ya.

måndag

Fint väder imorse så tog en långpromenad med Sigge och satt sedan ute på baksidan. Läste tidningar, åt pastasallad, pratade med syrrran. Det där med att vårsolen tar bäst vet jag inte om jag tror på, inte har då jag fått någon färg... Menmen, sommaren kommer snart och om två månader är jag och tio tjejer på Zakynthos! Planerna för kvällen är lite oklara, men det kommer nog bli bra. puss


VEMDALEN!

Blev lite stressad mitt på dagen idag men allt lugnade ner sig när jag träffade Frida, Sara och Linn hemma hos F. Kom hem nyss och känner mig lite oväntat relativt pigg med tanke på att jag vaknar innan tuppen dessa dagar. I alla fall, på torsdaaaaaagmorgon (möjligtvis onsdagkväll) åker jag med Frida och Sara till Vemdaleeeen och åker skidor tills söndag!!! Huuuuuuur nice?!

 


sunday morning

Jag kan ju verkligen inte sova länge längre. Trots att Sara gick strax innan 02.00 inatt efter vår och Marias mysiga tacokväll vaknade jag runt klockan nio imorse. Skönt var i alla fall att gå ut på promenad med Sigge trots det dåliga vädret. Idag är planen att träna lite vid fyra och rota lite i garderoben och annat. Har lite roliga planer för veckan att dela med mig av ikväll förmodligen!


hahahahha Sara, här är en av grill-bilderna!

Lördag!

Igår var det mys. Massa chips, dip, popcorn, coca cola och Maria. Vi tittade på Notebook som Maria, hör och häpna, aldrig hade sett. Idag var vi uppe rätt tidigt och jag lagade frukost medan snuttan sov lite. Därefter Sigge-promenad och sedan bussen till stan. Skulle hem till farmors lägenhet och hämta lite saker som vi vill ha. Det gick bra..

Därefter tog jag, pappa och Jocke en prommis på stan innan jag och bror lunkade in på Hemköp och köpte tacogrejer till tacokvällen ikväll. Sen bjussade min snälla bror mig på en Ahlbergssallad (mycket fräschare än päckelcupido) som vi åkte hem och avnjöt i vårsolen. ciao.


Siggis sov så sött (och snarkade som en galning) i sin korg bredvid mig och Maria inatt.


Hotstuff ja plockade hos farmor idag. Hon va cool min farmor<3

Fredagkväll

Jag plockar så jäkla mycket vuxenpoäng för tillfället. Igår lärde jag mig tvätta (!) och lagade nyss middag åt mig och brodern. Chickenbits med currysås, ris och kokt blomkål. Ganska okomplicerat men ändå liksom. Deklarationen kom hem idag, skatteåterbäring é fiiint. Snart ska jag även gå på promenad med Siggis och ikväll kommer Maria hit och sover.


Kolla Linn, kommer du ihåg denna? ;]

Vår!

Åh vilket härligt väder det har varit idag! Imorse var jag uppe med tuppen och umgicks med familjen. Senare begav jag mig till Fredsmuséet för lite skola och strosade sedan runt på stan. Blev tvungen att ta av skinnpajen för det var så vaaarmt! Blev lite mys vid ån och jag har en nyhet gott fooooolk.... Första glassen har ätits så "Dagens glass" är tillbaka!!! Äntligen tänker ni. Tyvärr måste jag dock meddela att jag glömde fota idag, eller pallade inte med skitmobilen. Men snart får jag använda min nya mobil med 8 megapixel kamera och då ska det fotas! Mintchoklad (of course), mörk choklad med apelsin och strawberry cheesecake blev det. Mycket god!

Vi glömmer aldrig oss, vi ska minnas med glädje.

Åh, då var det torsdag igen, en dag som vuxit hos mig. Dagen bjöd på en långtråkig skoldag, pizza, godis, träning (plus minus noll vare va?) och lite Criminal Minds. Lilla jag sitter här, knepar och knåpar med ekonomin och hoppas på att vissa saker utvecklar sig på ett fördelaktigt vis. Skulle då få en upplevelse som skulle lysa upp mitt lilla liv kolossalt för tillfället. Annars äter jag även lite choklad från Ghana som jag fick av Saris igår. Tänk va jobbigt livet skulle vara utan så fina vänner.


NP

Idag var det nationella provet (uppsatsskrivning) i svenska B. Mellan klockan 9-14 varade provet (?!), men ingen satt så länge i vår klass. Är helt uttömd i skallen nu och har ont i handen efter allt skrivande. Smarta jag tyckte det var en klok idé att skriva allt på kladdpapper först så man bara kunde skriva på utan att tänka. Det var visserligen klyftigt men inte speciellt bra för orken, huvudet och handen. Nu har jag tappat upp ett bad och ska slappna av. Lugnet före stormen....


Jag hade laddat upp!


Jennifer likaså...


men Elinas bord var lite torftigt...