jag dööör


CSI Miami

En av höjdpunkterna på veckan, CSI Miami. Ja älskar det. Bänkad varje gång, sååå spännande.
Borde väl ta upp matteboken och titta igenom repetionerna lite, det är ju dags för ett gammalt hederligt matteprov. Men liksom, palla.
Idag var vi på föreläsning med skolan, geocentrum om jordskorpan och plattektonik. Do I need to say more? Otroligt ointressant. Efter det drog jag och Elina en sväng i Uppsala stad, mycket fint jag är haj på för tillfället. Den där prickiga söta saken är otroligt lockande och den undeeerbara kimonon! Jag ska ha!
Tittade även lite OC, första säsongen, självfallet. Senare gick det ju endast utför. Har även vart ute med prinsen två gånger och smakat två olika kladdkakor. Systers och Elinas. Muuums..
Nej nu är CSIM reklamen slut,
See ya, wouldn't wanna be ya.

Min prins
image17

sunny wednesday?

Nix. Då sitter man här igen, onsdag förmiddag 10.30-12.30. Företagsekonomi. Jag gillar inte.
Dagens agenda är valbar, plugga till provet är väl de som är meningen. Det skulle vara väldigt mycket enklare om man visste vad man ska plugga till. Vi får inga papper osv, utan provet är helt enkelt på allt vi gjort denna termin!
"Det är ju bara 47 sidor ni ska kunna". Jag trodde han skämtade med mig, tills ja insåg att han inte var ironisk och dunkade huvudet i laptopen.
Jag frågar honom vad man ska göra om man vart sjuk en lektion, när de inte finns någonting dokumenterat. Svaret blir så enkelt som, "Du får väl kolla runt med dina kompisar". SKA DE UPPREPA VAD DU SAGT UNDER 50 MINUTERS FÖRELÄSNING?!
Jag förstår mig inte på din undervisning, inte alls.
Därför skiter ja i detta, finner mer nöje i att snacka skit med yr-nissen Calleballe. Allas våran Carl Wallinder. Man snackar om allt men ingenting och har ändå så roligt.

Bowlingen igår var dessutom jävligt värd, haha. Vi vann nästan över Calle, nästan! 


image9
           
Elina fjollan gömde sig för linsen, men tummen upp för LINSLUSARNA :)

egenkär eller nåt


image8


<3


I believed that love was overrated, til the moment I found you.



KUK MIN SUG

Söndag, vilodag? Kan tyvärr inte instämma. Eller, okej då, klev inte upp ur sängen förrän cirkus 3 o´clock, men dagen har fyllts av ångest. Ångest för skolan. Jag orkar inte. Skrev två hela sidor på mitt pm idag, men det ändrar inte det faktum att jag har 11 sidor att göra i matte, spanska-läxa, göra klart pm och slutföra företagsekonomi-arbetet som jag är helt lost på. Nämnde jag att allt detta ska vara klart tills imorgon? Nej, men så är det i alla fall.
Trööööööööööttttttttt..


Bror

Kom precis hem från Stockholms stad där jag spenderat dagen tillsammans med mina båda bröder Joakim & Jimmy och den sistnämdes flickvän Ella. Otroligt värd dag då vi äntligen fick åka upp till storebror, träffa hans flickvän och dessutom se hur han bor. Allt var riktigt bra, jättegullig tjej, asfräsch lägenhet och bästa syskonen. Kan det bli bättre? Jo faktiskt broderns hunde Zorro och kisse Frasse gjorde dagen om möjligt ännu mysigare.
Började med att Jimmy hämtade upp oss på stationen, vi åkte och handlade för att sedan åka hem och äta tacos, mums! Efter det tog vi de lilla lugna innan vi begav oss mot Kista för att gå på bio, Heartbreak Kid, för att vara exakt. Rolig var den! Åkte sedan hem igen för att lite senare bege sig mot tåget och hem mot Uppsala.
Är på otroligt bra humör efter denna lyckade dag! Dessa dagar ska de bli mer av.



image4

IG; Here I come!

Jag kommer nog aldrig att klara företagsekonomi-kursen. Utan att ljuga är jag verkligen inte en ig-g elev, men detta kommer knappast att innebära ett Godkänt betyg. Har haft 4 timmars företagsekonomi och de är så jävla tråkigt och jag förstår ingenting av det våran lärare säger. Jag tycker verkligen inte att det är mitt fel heller, men vi förväntas klara uppgifter vi inte ens pratat om.
Har i alla fall lyckats hitta ett relativt intressant tidsfördriv, spana in bilder på GSE-hunken Charlie Hunnam. Se bild.
Nej, denna kurs kommer kräva ännu en oskyldig flicka att ansluta sig till IG-klubben.
Out and about,
J


image3

torsdag

Av någon underlig händelse kom jag att tänka på den blogg jag påbörjat med ett fint litet inlägg för sisådär 7 månader sen eller så. Kanske dags att uppdatera?
I alla fall, dagen till ära har inte inbringat någon större sensation. Sovmorgon till halv 3, men självklart vaknar jag runt 10 snåret. Trots tappra försök att somna om misslyckas jag, kollar istället slutet på Dirty Dancing, sicken klassiker. Älskar sista scenen, så vackert. Ska man vara synisk är väl hela filmen lite överdriven, men vem synar liksom? Tycker de är så mysigt med dessa äldre filmer, riktiga kvalité rullar. Dags att ladda hem Pretty Woman kanske, ännu en klassiker.

Aja, för tillfället sitter jag och slötittar på Vänner. Dagens program var inte direkt super, men vem klagar på ett helt okej tidsfördriv. Dagen spenderades till att sova, skriva pm och vara en timme i skolan. Vi hade ett seminarium idag, gick bra med tanke på den lilla tid jag lagt ner på att plugga. Handlade mycket om egna åsikter, vilket räddade mig litegrann. Började även skriva på mitt PM, som skall handla om nazismen. Såhär framåt kvällskivsten inser jag vilket misslyckande jag gett mig in på, får försöka reda upp mitt skrivande imorgon men tvivlar starkt på att jag lyckas. 

Väntar bara på att CSI Miami ska börja nu, fan vad jag älskar det programmet. Tittar varje natt, visas väl nån gång runt 00:00 snåret, varje vardag. Ett tips, må jag säga!  
Mer från mig senare,
J

image1